Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Όλα τα φάρμακα έχουν παρενέργειες εντάξει άμα κάτσεις Κ τα διαβάσεις δεν παίρνεις τίποτα δεν δίνεις τίποτα. 

Εγώ κάθε φορά που είναι να δώσω κάτι στο παιδί μου άμα κάτσω να διαβάσω τις παρενέργειες παθαίνω ένα εγκεφαλικό πρώτα Κ μετά το δίνω . Αλλά εντάξει είναι γενικά δύσκολα να πάθεις κάτι από ευρέως κυκλοφορούντα φάρμακα είναι γενικά ασφαλή.

ΟΙ πρώτες αγωνίες

Recommended Posts

ροζακι στη γερμανια ολα τα μωρα παιρνουν βιταμινη D απο 5 ημερων μεχρι 2 ετων.το επιβαλλουν οι γιατροι γιατι δεν εχουμε πολυ ηλιο για να παραγει ο οργανισμος τους βιταμινη D κ ετσι να γινει σωστει απορροφηση ασβεστιου και αναπτυχθουν σωστα τα κοκκαλα κ τα δοντια.

αχ ελλαδιτσα μου!!!ΜΙΑ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΗ!!!!!!!!!!!;););)

τι κενετε κοριτσια???

και γω μεσα για την συναντηση λοιπον:tongue:

iA8hp3.pngWtKrp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rosebaby

1840

• fairy baby

1216

• Mara-76

1136

• Dimitra83

1086

Περισσότερες δημοσιεύσεις

εγω σημερα του φτιαξα μοσχαροσουπα με σελήνο καροτο μπολικο λεμονι και πατατουλα!!!εβαλα και πολυ λιγο πρασο και μπροκολο!!!οταν λεμε ξετρελαθηκε το μπεμπακι μου .....εφαγε σχεδον 400 μλ:shock:!!!!αφου λεω παει θα σκασει...αλλα οκ!!!

iA8hp3.pngWtKrp3.png

οντως ρε κοριτσια! η Ελλαδα ειναι φανταστικη γεωγραφικη τοποθεσια για να ζεισει κανεις.... αλλα ιλα τα αλλα ....

ο χαζμπαντ εζησε 2 χρον ια στην γερμανια (μοναχο) και μου περιγραφει την ζωη εκει..και με κανει να αναρωτιεμαι γιατι γυρισε!!! εγω ευκολα εφευγα για γερμανια παντως! (και η Ελβετια δεν με χαλαει:rolleyes:)

σημερα εδωσα στην μπεμπα να γλυψει μπανανα!!! ξετρελαθηκε!!! στην αρχη σαστισε...αλλα μετα με κοιτουσε στα χερια και ανοιγε το στοματακι και κουνουσε τα χερακια!!!κρατηθηκα να μην της δωσω κανονικα να φαει!!!:tongue:

ναι, ρε κορίτσια που έχετε μεγαλύτερα μπεμπόνια από τα δικά μας! Πότε ξεκινάμε το μαμ εμείς οι μικροί; 5ο ή 6ο μήνα;..γελάω που του έδωσα λίγο πουρέ πάνω στην πιπίλα του και τον έκανε νααααααα!!!!

Παστάκια ενωμένα, ποτέ νικημένα

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

Παιδί μου, ζωή μου, ψυχή μου.....

παστακια ειναι αναλογως τον γιατρο:tongue:

εγω απο τον 4ο μολις τον κλεισει θα την αρχισω.ετσι εκανα κ στα αλλα.δε θα τρωει κ πατσα αλλα μια φορα τη μερα ρυζαλευρο για καμια βδομαδα.μετα θα προσθεσω την αλλη βδομαδα ενα φρουτο κ την επομενη ενα φαγητο.μεχρι να γινει 5 μηνων θα τρωει 3 γευματα.οχι θα κατσω να σκασω .να το εχω μονο με γαλα κ να πειναει καθε 3 κ λιγο.χορταινει 8-9 κιλα μωρο με σκετο γαλα?κριμα ρε το καημενο:tongue:

Holy Diver

Διαφημίσεις

Ξέρεις τι ρε Δήμητρα; επειδή κι ο δικός μου είναι φαγανούλης και έχει πάρει πρόγραμμα το παιδί στον ύπνο του, μην γυρίσω στην δουλειά και χτυπάμε "γερμανικά" πάλι! Μήπως να ρώταγα την ντοκτόρ αύριο μιας και θα πάμε για το εμβόλιο;..αλλά αυτή θα μου πεί όχι....α!και για την αποστείρωση να της πώ..αμάν

εσύ έχεις και την σιγουριά από τα άλλα 2 παιδιά ρε γμτ! εγώ ψιλο-χΕ%#$μαι να του δώσω κάτι.....ρυζαύλευρο ε; και η μαμά μου μού το έλεγε, θυμάσαι που το λεγαμε ξανά..λές να το κάνω και εγώ σε κανά 2 εβδομάδες που θα κλέινει τον 5ο;

Παστάκια ενωμένα, ποτέ νικημένα

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

Παιδί μου, ζωή μου, ψυχή μου.....

δοκιμασε παστακι κ αν δε θελει το μωρο τοτε περιμενεις λιγο καιρο ακομα.στην αρχη το ρυζαλευρο το δινουμε αραιο για να μη του πεσει κ βαρυ.βαζεις 2 κουταλιες λιγοτερες.2 μερες μετα 1 κουταλια λιγοτερη και 2-3 μερες μετα το κανεις κανονικα.μπορει την πρωτη φορα να φαει 3-4 κουταλιτσες.δε πειραζει.εσυ βλεπεις πως παει.τα δικα μου το ετρωγαν ολο με την πρωτη φορα αλλα εχει κ μωρα που θελουν μερικες μερες να προσαρμοστουν

Holy Diver

Κορίτσια τι άλλο μπορώ να προσθέσω στο φαγητό του ? κολλάω ρε γμτ και δεν μου έρχεται. δεν είμαι και για το master chef σε πρωτοτυπία.

ααα και κάτι ακόμα ο μικρός έβγαλε κάτω απο το λαιμό κάτι κοκκινάκια μάλλον γιατί από τα μάγουλα δεν μπορώ να τον σκουπίζω καλά. τι να βάλω ? υπάρχει κάτι ? ή να πάρω την γιατρό ?

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

για την ηλικια του ροζακι ειναι

μοσχαρι κοτοπουλο πατατα καροτο κρεμμυδι ρυζι καλαμποκι αρακας ζυμαρικα σελινοριζα(πολυ θρεπτικη) σπανακι

μηλο μπανανα ροδακινο αχλαδι αν θυμηθω κατι θα σου ξαναπω

Holy Diver

Διαφημίσεις

Δεν ξέρω τι να βάλω κάθε μέρα, συνήθως βάζω μαζί με το κρέας , πατάτα , κολοκύθι , καρότο , κριθαράκι ή ρύζι ( το αποφεύγω γιατί δημιουργεί δυσκοιλιότητα ). Το κρέας εναλλάξ κοτόπουλο και μοσχάρι. Και κάποιες μέρες όλα αυτά χωρίς το κρέας.

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

Δεν ξέρω τι να βάλω κάθε μέρα, συνήθως βάζω μαζί με το κρέας , πατάτα , κολοκύθι , καρότο , κριθαράκι ή ρύζι ( το αποφεύγω γιατί δημιουργεί δυσκοιλιότητα ). Το κρέας εναλλάξ κοτόπουλο και μοσχάρι. Και κάποιες μέρες όλα αυτά χωρίς το κρέας.

αρακα, φασολακια, μπαμιες , κιμα , τραχανα, οσπρια, αγκιναρες, μελιτζανες, γλυκοπατατα,

δεν εχω ιδεα αν πρεπει ή δεν πρεπει κατι απο ολα αυτα... απλα τα γραφω μηπως και βοηθησω!:rolleyes:

η δική μου σύμβουλος γαλουχίας μου πρότεινε και κρέας στρουθοκάμηλου που είναι πολύ πλούσιο σε σίδηρο (περισσότερο από το μοσχάρι)

m5Ctp2.png line_flow2_beg_minie_time_1276660800_text_c720ecf0e5ecf0dff4e120e5dfede1e9.gif

geiaaaaaaaaaaaaaaaaa sas! τι μου κανετε κόρες? παλι με το μενου ασχολούμεθα? προτεινω το εξής. ΔΩΣΤΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ σε μικρές ποσότητες... χτες η πουκι ανακάλυψε το τζατζίκι.. ελαχιστο πανω στο χειλάκι της.. έγινε πανυγηρι. εδώ και δυο βράδια κοιμάται πλέον πολύ πιο ήσυχη,... μάλλον ξεπεράσαμε το αλμα αναπτυξης πως το λένε επιτέλους αυτό ενώ πήγαμε και στην αθηναική μας παιδίατρο και μας είπε οτι ειμαστε σε εξαιρετική φόρμα με πολύ δυνατή καρδούλα πολύ καλή ανάπτυξη, πολύ τρέλα πολύ μπρίο ΑΛΛΑ και πολύ πείσμα και πολύ νευρο.. χοχοχοχοχοχ νομιζω οτι εκανα τον κλώνο μου γιεα!

dZJip3.png

καλημέρα!

ελπίζω να είστε όλες καλά & τα μπεμπάκια καλύτερα.

αχ πολύ θα ήθελα να έρθω κι εγώ για καφεδάκι αλλά έχουμε κανονίσει να λείπουμε γμτ :(

σας είπα ότι εκτός από τη μέση μου με έπιασε και ο αυχένας μου;; τι άλλο θα συμβεί πια;;; έχω κουραστεί κ μέρες που είναι εγώ είμαι μέσα στα νεύρα συνέχεια, δεν μπορώ να ευχαριστηθώ τίποτα :?

Ξέρεις τι ρε Δήμητρα; επειδή κι ο δικός μου είναι φαγανούλης και έχει πάρει πρόγραμμα το παιδί στον ύπνο του, μην γυρίσω στην δουλειά και χτυπάμε "γερμανικά" πάλι! Μήπως να ρώταγα την ντοκτόρ αύριο μιας και θα πάμε για το εμβόλιο;..αλλά αυτή θα μου πεί όχι....α!και για την αποστείρωση να της πώ..αμάν

εσύ έχεις και την σιγουριά από τα άλλα 2 παιδιά ρε γμτ! εγώ ψιλο-χΕ%#$μαι να του δώσω κάτι.....ρυζαύλευρο ε; και η μαμά μου μού το έλεγε, θυμάσαι που το λεγαμε ξανά..λές να το κάνω και εγώ σε κανά 2 εβδομάδες που θα κλέινει τον 5ο;

σίγουρα έχει να κάνει με το γιατρό. εμάς μας έδωσε ρυζάλευρο περίπου στον 5 αλλά έχω ακούσει πολλές περιπτώσεις που το δίνουν νωρίτερα κ δε νομίζω ότι θα πάθει τίποτα. μην ανησυχείς... απλώς κάθε γιατρός έχει την τακτική του.

krEEp3.png

IjZep2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...