Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 17 λεπτά , Xristina96 είπε:

Να προσθέσω επίσης ότι τα ciclacur δεν τα παίρνουμε στην διέγερση αλλά στην προετοιμασία του ενδομητρίου για εμβρυομεταφορά. Ciclacur είναι και αντισυλληπτικά αν πάρεις και τα καφέ. Οιστρογόνα είναι. Οιστρογόνα περνούμε και για άλλους λόγους, πχ για να μαλακώσουν τα συμπτώματα της εμμηνόπαυσης. Ή σε περίπτωση που για κάποιο λόγω μιωθουν και δεν έχει κύκλο. Αντισυλληπτικά περνούμε είτε για προφύλαξη, κάποιοι τα δίνουν για να φύγουν κύστες , για την ακμή και γενικότερα την ομαλή λειτουργία των ορμονών. Οπως λες και εσύ, το τι τρώμε μόνο από αυτό μπορούμε να πάθουμε 10000 δύο. Αντιωβιωσεις, εμβόλια, αναψυκτικά, τα τσιγάρα, το καυσαέριο… ουυυυυυ και λίστα συνεχίζεται. Πλέον μετά από τόσα χρόνια που κάνουμε εξωσωματική, τα φάρμακα είναι πολύ ποιο ασφαλές από ότι ήταν το 80 που έπαιρναν για μήνες φάρμακα για να πετύχουν την διέγερση που πετυχενοθμε εμείς πλέον. 1-2 εβδομάδες.

εμενα η μαστολόγος μου που έχω κάτι στο αριστερό στήθος, μου έχει πει ότι η εξωσωματική δεν θα μου κάνει τίποτα, οι ορμόνες πλέον που περνούμε είναι πολύ λίγες για να προκαλέσουν κάτι. Την εγκυμοσύνη φοβάται. Και τώρα αναμένω το ραντεβού μου μαζί της. 

Στην πρώτη μου προσπάθεια θυμάμαι είχα πάει σε καρδιολόγο γιατί μου ζήτησαν  εξετάσεις και όταν του είπα τον λόγο πουβθελω τις εξετάσεις ξεκίνησε να μου λέει ότι τα φάρμακα αυτά για την διέγερση προκαλούν καρκίνο!! Μιλάμε τα είδα όλα!! Λέω δεν είναι δυνατόν να μου λέει τέτοια πράγματα επιστημών άνθρωπος σε μια γυναίκα που προσπαθεί να αποκτήσει το πρώτο της παιδί!! Δεν ξαναπήγα εννοείται!

πρίν από 21 λεπτά , little miracle είπε:

δεν εχω σκοπο να τρομοκρατησω κανενα. παρεθεσα απλα τη νο1 παρενεργεια που ανεφερει συγκεκριμενα το φυλλο οδηγιων του σικλακουρ και ειπα τον προσωπικο μου φοβο διαβαζοντας το να αναγραφεται τοσο ξεκαθαρα. παντως πολλοι γιατροι αναφερουν οτι οι γυναικες που παιρνουν φαρμακα εξωσωματικης ερχονται σε σημειο 0 για καρκινο μαστου οφειλομενου σε αυτα, μετα τα 5 ετη. εμενα προσωπικα κι ο μαστολογος μου που ειναι καθηγητης στο Ελενα μου το εχει αναφερει. αρα σιγουρα κανεις δεν σου εγγυαται οτι ειναι ακινδυνα. απο εκει κι επειτα δεν ειπα ποτε να μην κανουμε εξετασεις . αν ειναι ποτε δυνατον. προφανως το κομματι της προληψης ειναι κατι αλλο κι εννοειται πως ολες οι γυναικες πρεπει να το φροντιζουν. 

εννοειται και γι αυτο κιολας τα σικλακουρ δεν τα δινουν ευκολα αν υπαρχει ιστορικο, κληρονομικοτητα η κατι υποπτο σε γυναικες με ελλειψη οιστρογονων. δυστυχως ομως σε οσες κανουμε ετ σε τεχνητο κυκλο μας τα δινουν για το πρωτο τριμηνο χωρις ιδιαιτερο ψαξιμο συνηθως. κ πολλες φορες δινουν κ τρελο αριθμο. οχι 1 την ημερα που λαμβανει απλα μια γυναικα για αλλους λογους , αλλα απο 3 ως και 12 εχω ακουσει. εμενα τουλ σε 4 ετ εκ των οποιων οι 3 ηταν εγκυμοσυνες, για τοσο μου τα εδιναν. διαφορετικοι γιατροι κιολας. και δεν ειμαι τοσο σιγουρη οτι ολοι πριν εχουν ξεψαχνισει το ενδεχομενο να εχει καποια γυναικα αυξημενο κινδυνο για καρκινο μαστου. συνηθως ως τα 35 ειδικα αντε να σου πουν να κανεις καναν υπερηχο πριν. και παλι δεν ειμαι σιγουρη οτι το κανουν ολοι. εμενα ενας μονο το ειχε ζητησει. 

Σε 2 κλινικές έχω απευθυνθεί για εξωσωματική και ατις 2 μου ζήτησαν μαστογραφία και υπέρηχο για αυτό το λόγο

ΟΙ πρώτες αγωνίες

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rosebaby

1840

• fairy baby

1216

• Mara-76

1136

• Dimitra83

1086

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Και εγώ μέσα για 6/01 και θα έλεγα και για mall που είναι κεντρικά αλλά και για φλοίσβο είμαι μέσα. Οσο για ποδόσακκο ακόμα δεν έχω χρησιμοποιήσει γιατί σπάνια βγαίνω με καρότσι. Συνήθως πάμε βόλτα με mei tai (μάρσιππο)

m5Ctp2.png line_flow2_beg_minie_time_1276660800_text_c720ecf0e5ecf0dff4e120e5dfede1e9.gif

και εγω με το μαρσιπο ειμαι αλλα σκεφοτμαι τη μεση μου... μουχαχαχαχα και επειδη η μικρη ειναι της κινβσης ξερω κ γω? στον καφε μην τησ ερ8ει ασχημα... οιυφ δεν ξερω θα δω πως θα κυκλοφορουμε :P

dZJip3.png

καλησπέρα.!

περαστικά - κι αγύριστα - σε όλα τα αρρωστούλια.

όταν βγαίνουμε με τον μπαμπά μαζί χρησιμοποιούμε πολύ το μάρσιππο (η δική μου μέση δεν το αντέχει με τίποτα). Τον ποδόσακο δεν τον εχουμε χρησιμοποιήσει γιατί είναι αρκετά ζεστός και μέχρι στιγμής δε χρειάστηκε. Αν όμως συνεχίσει έτσι ο καιρός θα τον βάλουμε. Μια χαρά κρατάει τη ζέστη του και είναι πιο βολικός από κουβερτούλες γιατί γλυστράνε.

Χθες πηγα για τα χριστουγεννιάτικα ψώνια και τα ήθελα όλα (δε συγκρατήθηκα πήρα πολλά πράγματα). Το καλύτερο ήταν ότι όταν γύρισα σπίτι μοσχοβολούσε ο τόπος από τα μελομακάρονα που είχε φτιάξει ο άντρας μου κι έτσι όπως ήμουν νηστική τα τσάκισα.

krEEp3.png

IjZep2.png

Διαφημίσεις

κοριτσια η προταση του καφε ειναι ανοιχτη ?? ή ειστε καποιες που γνωριζεστε και βγαινετε??? αν ειναι ανοιχτη πολυ θα ηθελα να σας τιμησω κι εγω!α και ο φλοισβος μου ειναι δυσκολος:-(

εγω τον ποδοσακο δεν τον εχω βαλει ακομα γιατι δεν εχουμε βρεθει σε τελειως ανοιχτο μερος για ωρα... της βαζω ενα χοντρο ολοσωμο μπουφαν...

Οι βολτες ειναι με κυριως με καροτσι..αλλα εχω και τον μαρσιπο μαζι μου κυριως τωρα που μπορω να την βαλω να κοιταζει προς τα εξω μηπως και δεν θελει καροτσι...

εγω παντως προτιμω το καροτσι για να μπορει αν παιζει με τα παιχνιδακια της ή να την βαλω για υπνο αν νυσταξει...

γεια σας και απο εμας....τι κανετε???

εμεις βολταραμε αρκετα το ΣΚ και τωρα ειμαστε σπιτακι μας...φτιαχνουμε μελομακαρονα και μυριζει.............μουρλια!!!

και μας ο Φλοισβος πεφτει μακρια γμτ!!!αν γινοταν mall ...:rolleyes:

και γω κοριτσια καροτσι χρησιμοποιω και μη σας πω οτι ειναι το απαραιτητο αξεσουαρ του μπεμπη μιας και σε αυτο πινουμε το γαλα μας σε αυτο καθομαστε και παιζουμε με τα παιχνιδια μας και σε αυτο παμε ατες και σε αυτο κοιμομαστε τα μισαωρακια μας!!!!!

βρε κοριτσια ψαχνουμε με τον αντρα μου κανα καλο πιανο ρεστοραν για παραμονη....ξερετε κανενα καλο???η κανενα ιταλικο !!!

iA8hp3.pngWtKrp3.png

για ιταλικό fontanina di torre, Κηφισιά - όσες φορές έχω πάει το έχω καταευχαριστηθεί (αν και τα γούστα στη γεύση είναι υποκειμενικά, ωστόσο, δεν έχω ακούσει αρνητικά σχόλια από κανέναν - λίγο τσιμπημένο στις τιμές του)

για piano restaurant θυμάμαι είχαμε πάει 1 παραμονή πρωτοχρονιάς στο The Old Times - πάλι στην Κηφισιά - και είχε ωραία ατμόσφαιρα.

krEEp3.png

IjZep2.png

Jo jo μου νομίζω ότι η πρόταση είναι για όσες μπορούν εδώ στο φόρουμ. Οι περισσότερες θα γνωριστούμε για πρωτη φορά αφού εχουμε γνωριστεί μόνο μέσω facebook. Αν έχεις προφίλ στειλέ το μου με πμ να γνωριστούμε. Όσο για την τοποθεσία γι'αυτό είπα κι εγώ για mall γιατί νομίζω ότι βολεύει πιο πολλά κορίτσια κι έχει εύκολο παρκάρισμα. Προσώπικά και με το φλοίσβο δεν έχω πρόβλημα. Οτι βολεύει τις περισσότερες.

m5Ctp2.png line_flow2_beg_minie_time_1276660800_text_c720ecf0e5ecf0dff4e120e5dfede1e9.gif

Διαφημίσεις

το mall στο μαρουσι λεμε??

εγω το μονο θεμα που εχω ειναι οτι δεν εχω οδηγησει ποτε μεσα στην αθηνα..παω μονο στα γυρω του μαρουσιου!!! και την μπεμπα την εχω βαλει μονο μια φορα στο αμαξι!!! αλλα θα το παλεψω να ερθω και φλοισβο..με τον πλοηγο παντα...!!!

Σας ειπα??? ΖΗΛΕΥΩΩΩΩΩΩΩ!!!

οταν θα ερθω κι εγω τελος Γεναρη θα κανονισω να σας δω...θελω κι εγωωωω!!!

Μαρα εγω τον ποδοσακο τον θεωρω απαραιτητο τελικα!Αλλα δεν χρησιμοποιω τον ποδοσακο του καροτσιου αλλα αυτον:

http://www.babykind.co.uk/images/buggysnuggles/pompomclaretlarge.jpg

που ειναι πιο πολυ σαν κουβερτακι φλιςκαι την κραταει μονωμενη.Εμεις εχουμε και παλιουγρασια εδω βλεπεις!!!

Γεια σας κοριτσάκια και από εμένα!

Εκανα μία αδέξια κίνηση σημερα στην κουζίνα και κάηκα. Πολύ πόνος ρε γαμώτο.

Λοιπό όσον αφορά την συνάντηση εγώ είμαι μέσα όπου και να πούμε. Οπότε ας επιλεγεί ένα μέρος εύκολο για να βρούμε να καθήσουμε τόσες μαμάδες με τα καροτσάκια και ταυτόχρονα εύκολα προσβάσιμο. Εγώ μια και θα είμαι στην γύρα εκείνες τις μέρες, οπούδήποτε με βολεύει.

Πολλά φιλάκια από το Ελινάκι μου σε όλα τα μπεμπόνια!

hello koritsoudia

τι κανετε?

Εννοειται πως κι εμεις ειμαστε μεσα για 6/1 και εννοειται πως μας βολευει πολυ περισσοτερο το mall απο το φλοισβο κι εμας. Αλλα και φλοισβο ερχομαστε προκειμενου να σας γνωρισουμε.

Επίσης νομιζω οτι ενας χωρος σαν το mall (ή κατι αντιστοιχο) δύσκολα θα μας αλλαξει τα σχεδια, γιατι πχ αν κανονισουμε φλοισβο κι εκεινη τη μερα βρεχει, την κατσαμε, ενω σε εναν κλειστο χωρο δεν παει να καιγεται ο κοσμος εξω...

4Rnfp3.png

έλα μωρέέέέέέ...πάλι για καφέ μιλάτεεεεεε;

λοιπον,αυτο το ¨τα δικα μας τα παιδια..." και "εσεις τι παθατε..." κλπ,κλπ τι να πω???Μου σπαει τα νευρα πολυ ιδιως οταν υποψιαζομαι απο πισω πνευμα ειρωνιας και ξερολιασης!

Δεν παει να ειναι οι αδελφες σου Παστακι??Στο παιδι ΣΟΥ και του ΠΑΣΤΑ:tongue: κανεις κουμαντο εσυ κι αυτος κι εσεις αποφασιζετε και καλα κανετε.Οι αλλοι να κοιταξουν να παρεχουν οτι αυτοι θεωρουν απαραιτητο στα δικα τους παιδια!Κι η γιατρος να κοιταει να παρασχει τις παιδιατρικες της γνωσεις και να αφηνει τα της ψυχολογιας!!Δεν σε κοβω και για καμια τρελλομανα που να ειναι υποχονδρια!!

αειντε..

Συντοπίτισσα(πάνω από το αυλάκι :-D:grin::-D) έχεις δίκιο, αλλά είναι και ο πάστας μου λίγο υπερβολικός και με παίρνει και εμένα η μπαλά, οφείλω να ομολογήσω...εγώ προσπαθώ να κρατάω ισορροπίες, γιατί δεν είχε καταλάβει οτι παντρεύτηκα τον Κο Μαμά(χαχαχα αυτό το είδα από ένα ντοκυμαντερ για νεογέννητα που βλέπω στο ΣΚΑΙ τα βράδια...πολύ μου αρέσει)!!!! Κορίτσι, έχεις απόλυτο δίκιο..ότι θέλουμε κι εμείς, απλά επειδή κι ο πάστας κάνει αγώνα δρόμου με εμένα ποιος κάνει το κάθετι για το παιδί καλύτερα, γιάυτό κι οι "έξω" παίρνουν αερα και λένε...όχι οτι τους αφήνει και να χορεύουν και πολύ..απλά λέμε!

Πες τα Μάρσυ!!! Ετσι λέω κι εγώ... κάθε παιδί είναι διαφορετικό και θέλει άλλο χειρισμό. Για όλους αυτούς τους 'ξερόλες' απαντήστε με τις πολύ καλές θεωρίες του Dr. Sears. Μπειτε στο site του και διαβάστε πως ένα παιδί μεγάλωνει με όρια βασισμένα στην αγάπη, πως μαθαίνει να εκτιμά τον εαυτό του και τον κόσμο με γνώμονα την αγάπη των γονιών...και για όλα τα άλλα εγώ απαντώ με την εξής ερώτηση: σε ποιό διακεκριμένο επιστημονικό βιβλίο, περιοδικό ή άρθρο το στηρίζεις αυτό που λες??? Να δεις μετά μουγκα!!!

Καλέ ποιος είναι αυτός ο κυριούλης; Εγώ δεν πολυδιαβάζω ναπω την αλήθεια!

Παστάκια ενωμένα, ποτέ νικημένα

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

Παιδί μου, ζωή μου, ψυχή μου.....

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...