Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ΟΙ πρώτες αγωνίες

Recommended Posts

έλα και εμείς σας παντρευόμαστε! ΚΙ εσάς! έχουμε τάξει σε πολλές πειράζει; αλλά μας αρέσετε κι εσείς που ξέρετε να τριγυρνάτε στην κενωνία!!!!

Μπράβο jojo μου, καλά έκανες!

Παστάκια ενωμένα, ποτέ νικημένα

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

Παιδί μου, ζωή μου, ψυχή μου.....

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rosebaby

1840

• fairy baby

1216

• Mara-76

1136

• Dimitra83

1086

Περισσότερες δημοσιεύσεις

μια χαρά Δήμητρα μου...που λέει ο λόγος...μάλλον πάλι βρογχιολίτιδα!

Μα ρε γμτ τον προσέχω πως και πως όλο μέσα τον έχω και πως μου κρύωσε δεν ξέρω!

Εσύ; Η Νεφελίτσα καλά; τα άλλα 2 ζουζούνια;

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

η Νεφελη κοιμηθηκε χτες 1 το μεσημερι κ ξυπνησε σημερα 9.30 το πρωι:mrgreen: την ταιζα στον υπνο ολες αυτες τις ωρες αφου δε ξυπνουσε για να φαει.κ τωρα παλι κοιμαται με τεντωμενα χερια και κανει και πφφφφφφφ:rolleyes:

ο αλεξ μια χαρα στα φορτε του.εχει καταστρεψει 2 αυτοκινητακια σημερα τηλεκατευθυνομενα κ μετα εκλαιγε επειδη τα χαλασε:twisted:

η ραφαελα ΑΚΟΜΑ με μασκες.πηγαμε χτες παιδιατρο κ μας ειπε αλλη μια εβδομαδα κ οτι τα πμευμονια εχουν καθαρισει.πιστευω πως μεχρι το μαρτιο θα ειναι ετσι μ σου πω και απριλιο:roll:

Holy Diver

Γεια σας και απο εμάς....Jo Jo και πολυ αργησες έπρεπε να το κανείς νωρίτερα..... Δεν ήταν πολυ ωραία????

το αργησα δεν λες τιποτα!!!!ναι ειναι τελεια!!!!!!!!!! μανα και κορη!!!! θα το καθηερωσω!!!!! αλλα ειναι και το avenue ωραιο! προσφερεται για μαμακορη χειμωνιατικη βολτα!

Διαφημίσεις

έλα και εμείς σας παντρευόμαστε! ΚΙ εσάς! έχουμε τάξει σε πολλές πειράζει; αλλά μας αρέσετε κι εσείς που ξέρετε να τριγυρνάτε στην κενωνία!!!!

Μπράβο jojo μου, καλά έκανες!

χαχα ! μαθαμε να τριγυρναμε!!!! μην με κοροιδευτε ρε.... ειμαι ο πιο φοβητσιαρης ανθρωπος σε οτι αφορα αυτοκινητα και οδηγηση στην αθηνα.... εχουν δει πολλα τα ματια μου...

περαστικα ρε στα αρρωστα μικρακια.... κρυωνουν με το παραμικρο ρε γαμωτο..και αν εχουν και καποια ευαισθησια .....ουφ...στεναχωριεμαι να υποφερουν τα μικρακια....

η Νεφελη κοιμηθηκε χτες 1 το μεσημερι κ ξυπνησε σημερα 9.30 το πρωι:mrgreen: την ταιζα στον υπνο ολες αυτες τις ωρες αφου δε ξυπνουσε για να φαει.κ τωρα παλι κοιμαται με τεντωμενα χερια και κανει και πφφφφφφφ:rolleyes:

ο αλεξ μια χαρα στα φορτε του.εχει καταστρεψει 2 αυτοκινητακια σημερα τηλεκατευθυνομενα κ μετα εκλαιγε επειδη τα χαλασε:twisted:

η ραφαελα ΑΚΟΜΑ με μασκες.πηγαμε χτες παιδιατρο κ μας ειπε αλλη μια εβδομαδα κ οτι τα πμευμονια εχουν καθαρισει.πιστευω πως μεχρι το μαρτιο θα ειναι ετσι μ σου πω και απριλιο:roll:

Μια χαρά η Νεφελίτσα! Τι παιδί είναι αυτό φτου φτου!

Όσο για την Ραφαέλα τι να πω ρε Δήμητρα ΓΜΤ! Υπομονή! Και ο γουργούρης μη νομίζεις πάλι τα ίδια εχουμε! ΥΠΟΜΟΝΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ....

Όσο για τον Αλεξ , πλάκα έχει....τι να πω; ΑΝΔΡΕΣ:?:-?:?

JoJo μου, μην στεναχωριέσαι, καλύτερα που το φοβασαι και το εκανες παρά να κάθεσαι μεσα και να τρέμεις να βγείς...μια χαρά σε βλέπω...ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟΤΑΤΗ!

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

Καλημέρα κορίτσια.....

Εμείς σήμερα ξεκινάμε ρυζαλευρο ανυπομονω....θα έχει πολυ πλάκα.....θα μας τραβάει κα βίντεο ο μπαμπάς......

Pastakia ξανακυλησε ο μικρός????μήπως έχεις υγρασία στο σπίτι????απο όσο ξέρω παίζει ρόλο.....έτσι μου είχε πει ο παιδιατρος και απο τοτε ρύθμιση η θερμοκρασία στο δωμάτιο του να είναι 20-21....και κάθε πρωί αεριζω το χώρο όσο μπορώ περισσότερη ώρα....

Δήμητρα πολυ γέλασα με τον μικρο.....όσο για την ραφαελα υπομονή....

Lkixp3.png

rcRGp3.png

λετα ο μικρος ειναι στην κοσμαρα του ρε παιδι μου..αντρες τσκ τσκ τσκ:rolleyes:

δε ξερω γιατι αλλα θα γινει 3 τον αλλο μηνα κ ακομη νομιζω οτι ειναι μπεμπακι:tongue: εχει μια φατσα τοσο αθωα και γλυκια που σε ξεγελαει αλλα ειναι πολυυυυ πονηρος!!!

Holy Diver

Διαφημίσεις

Περονόσπορος στο καφέ!!! τα ανοιχτα τα μαγαζια το σκ μας εξαφάνισαν!!!:D:D:D

Αχ κορίτσια θέλω να τσακίσω τα μαγαζιά μιλάμε...αν και δε χρειάζομαι ουσιαστικά τίποτα θέλω ατελείωτο shopping therapy! Φιλάκια σε όλες...

m5Ctp2.png line_flow2_beg_minie_time_1276660800_text_c720ecf0e5ecf0dff4e120e5dfede1e9.gif

καλημερα κοριτσια , πριν λιγο εβαλα την μικρη στο χαλι , εκατσε αλλα επεσε πισω , εκλαψε λιγο αλλα μετα ηταν καλα την πηρα αγκαλια και εβγαλε λιγο γαλατακι .μωρε μηπως χτυπησε ασχημα πισω , εχω φοβηθει πολυ

Ηρθες και αλλαξες την ζωη μας μικρε αγγελε

The ticker URL: http://lbyf.lilypie.com/z19Fp3.png

καλημερα κοριτσια , πριν λιγο εβαλα την μικρη στο χαλι , εκατσε αλλα επεσε πισω , εκλαψε λιγο αλλα μετα ηταν καλα την πηρα αγκαλια και εβγαλε λιγο γαλατακι .μωρε μηπως χτυπησε ασχημα πισω , εχω φοβηθει πολυ

Καλημεραααα

Μην στεναχωριεσαι fairy..... Δεν νομίζω να έχει χτυπήσει τόσο πολυ πια......πιο πολυ πρέπει να φοβήθηκε...

Lkixp3.png

rcRGp3.png

Γεια σας μανουλίτσες με τα όμορφα μπεμπόνια σας!

Τι κάνετε? Βγήκατε βολτίτσα σήμερα.

Λοιπόν ψιλομαζευόμαστε για 6 Ιανουαρίου το πρωί για καφεδάκι!!!

Για προτείνετε μέρος?

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...