Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ΟΙ πρώτες αγωνίες

Recommended Posts

Καλημερααααααααααααααααααα

εγω λεω να αφησουμε τα παιδια μας ήσυχα και να μην τα πρηζουμε με βαρη, υψη, αναπτυξη, κινησεις, τι πως και γιατι... και στην τελική όσα πιο πολά διαβάζουμε τοσο πιο τρελές γινομαστε... η μανα μ δεν ειχε ιντερνετ... και μεγαλωσα υπεροχα :P

dZJip3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rosebaby

1840

• fairy baby

1216

• Mara-76

1136

• Dimitra83

1086

Περισσότερες δημοσιεύσεις

μαρα μου έχεις απόλυτο δίκιο

όσο πιο πολλά μαθαίνεις τόσο τρελαίνεσαι

η σελίδα με τα κοσμήματα είναι το γκρουπ που έχω στο facebook νομίζω είσαι μέλος

είναι κοσμήματα που φτιάχνω με τα χεράκια μου

http://www.facebook.com/photo.php?fbid=170049939696485&set=a.161925603842252.32307.161677590533720#!/pages/Just-4-U-Handmade-Jewelry-Cheiropoieto-Kosmema/161677590533720

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

episis απαιτω να μου πειτε για την σελιδα με τα κοσμηματα γιατι αποφασισα να ασχολη8ω με μενααααααααα και να με καλωπίσω

η rosebaby μας και οι αδελφες της τα φτιαχνουν!!

παρε να εχεις

http://www.facebook.com/index.php?lh=18863955d10ebf9ea134617d6a93b5fe!/pages/Just-4-U-Handmade-Jewelry-Cheiropoieto-Kosmema/161677590533720

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

Γεια σας τσούπες!

Χάου αρ γιου;

Σήμερα πήγαμε στην ντόκτορ γιατι ο απόλυτος έχει ΠΑΛΙ ΒΗΧΑ (ΑΜΑΝ)!

ΠΑΛΙ ΕΙΣΠΝΟΕΣ! ΑΜΑΝ!

Δεν κάναμε εμβόλιο(τέλεια!από την χαρά μου τι να σας πω;μου'ρχεται να σπάσω κανα βάζο από τα νεύρα μου) την άλλη Τετάρτη για να περάσει ο λαιμούδης μας!....

Κατα τ' άλλα είμαστε 7130(500 γρ παραπάνω ;););) απ' ό,τι πρέπει), 62 εκατοστά και η κεφάλα μας είναι 42,5 εκατοστά!χιχχιχι χοντροί είμαστε...γουγρούρηηηηηηηηηηη! Σε αγαπάει η μαμούκα! γκουχου γκουχ!(βήχει ο απολυτάκος μου):?:-?:?

Αυτά τι αλλά ρε κοπελιές;

Παστάκια ενωμένα, ποτέ νικημένα

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

Παιδί μου, ζωή μου, ψυχή μου.....

γεια σας κοριτσια κι απο μενα! οποτε μπαινω δεν ειστε καμια σας... αναποδα ωραρια μαλλον!!!

παστακι ειστε τελειοι!!!! σας παντρευόμαστε!!! χαχαχα

εγω σημερα κοριτσια εβαλα πρωτη φορα την μπουμπου στο αμαξι μονη μου και πηγαμε βολτα! οχι πολυ μακρια...στο avenue (μενω απεναντι,,) και ηταν μια κυρια!!! με το μπουφαν της το χοντρο, στο παιδικο καρεκλακι της και δεν εβγαλε κιχ!!! πηγαμε , καναμε τα ψωνια μας, ηπια τον καφε μου και γυρισαμε παλι με πολυ ωραια διαθεση!!!!

πραγματικα πιστευα οτι δεν θα το εκανα ποτε! αλλα τελικα ολα γινονται!:cool:

γεια σας κοριτσια κι απο μενα! οποτε μπαινω δεν ειστε καμια σας... αναποδα ωραρια μαλλον!!!

παστακι ειστε τελειοι!!!! σας παντρευόμαστε!!! χαχαχα

εγω σημερα κοριτσια εβαλα πρωτη φορα την μπουμπου στο αμαξι μονη μου και πηγαμε βολτα! οχι πολυ μακρια...στο avenue (μενω απεναντι,,) και ηταν μια κυρια!!! με το μπουφαν της το χοντρο, στο παιδικο καρεκλακι της και δεν εβγαλε κιχ!!! πηγαμε , καναμε τα ψωνια μας, ηπια τον καφε μου και γυρισαμε παλι με πολυ ωραια διαθεση!!!!

πραγματικα πιστευα οτι δεν θα το εκανα ποτε! αλλα τελικα ολα γινονται!:cool:

Γεια σας και απο εμάς....Jo Jo και πολυ αργησες έπρεπε να το κανείς νωρίτερα..... Δεν ήταν πολυ ωραία????

Lkixp3.png

rcRGp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...