Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 20 λεπτά , Nima21 είπε:

Σε ευχαριστώ πολύ!! Χαιρομαι που το ακούω και χαιρομαι που συμφωνούν κατα βαση, γιατι οκ μας τα λενε εκεινοι, αλλα οταν περνας αποτυχιες, αναρωτιέσαι  αν στα λενε για να σου χρυσωσουν το χαπι ή αν οντως τα εννοούν! Και ειναι σημαντικο να το τονιζουμε αυτο για τις βαθμολογιες για να το βλεπουμε και να παιρνουμε ολες καποια ελπίδα.. προσωπικα εμενα μου έδωσαν θαρρος αυτα τα λογια... Και φυσικα ψαχνεις και τα γύρω γυρω  παραλληλα να εισαι καλυμμενη!  

Ναι κορίτσι μου αλήθεια αυτό μ είπαν ,το μόνο που μ είπε είναι ότι προτιμάνε των 5 6 ημερών γιατί βλέπουν καλύτερα κάτι δεν θυμάμαι πως το είπε, επίσης μια φίλη μου πέρσι πέτυχε εγκυμοσύνη με 2ββ βλαστοκυστη και 6.5 ενδομητριο ... όλα είναι ίσως το σωστό timing 

• Λουλούδια 1

ΟΙ πρώτες αγωνίες

Recommended Posts

ευτυχως δεν ποναω,απλα νοιωθω βαρος και σφιξιμο...ετσι κι αλλιως παιρνω μαγνησιο και yotopar γιατι εχω σχεδον σε ολη την εγκυμοσυνη συσπασεις αλλα αυτο δεν μοιαζει με αυτο που ενοιωθα αλλες φορες,τσιμπηματα ή πονακια ελαφρυα περιοδου

Ό,τι "παράξενο" νιώσεις πάρε το γιατρό! οκ???

cEyXp3.png

q61sp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rosebaby

1840

• fairy baby

1216

• Mara-76

1136

• Dimitra83

1086

Περισσότερες δημοσιεύσεις

katerinaki καλωσορισες στην παρεα μας!εγω τωρα τελειωσα με την δουλεια στον υπολογιστη για τα τιμολογια και παω για υπνακο..χαπακι μου μην αγχωνεσαι..αντε σε λιγο θα μας λες κι εσυ σαν μανουλα πια τις αγωνιες σου,,rose καληνυχταααα φιλακια σε ολες ελπιζω η μπεμπα να ειναι ησυχη αποψε..

ΓΕΝΝΗΣΑ ΣΤΙΣ 21/5/2010 ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ..

ναι καλή μου. Αγοράκι. Το δικό σου?? ΄Να είναι γερά και καλότυχα!!!

Πάω για ύπνο. ΝΑ ΞΕΚΟΥΡΑΖΕΣΤΕ με κάθε ευκαιρία!!! χρειάζεστε δυνάμεις.

Σας φιλώ και τα λέμε!!!

καλη ξεκουραση και καλωσορισες στην παρεα μας,ξεχασα να σου το πω...ευχαριστω για τη βοηθεια...

76IGp3.png

Διαφημίσεις

katerinaki καλωσορισες στην παρεα μας!εγω τωρα τελειωσα με την δουλεια στον υπολογιστη για τα τιμολογια και παω για υπνακο..χαπακι μου μην αγχωνεσαι..αντε σε λιγο θα μας λες κι εσυ σαν μανουλα πια τις αγωνιες σου,,rose καληνυχταααα φιλακια σε ολες ελπιζω η μπεμπα να ειναι ησυχη αποψε..

καλη ξεκουραση και σε σενα...ναι πλησιαζει ο καιρος και δεν μπορω να το πιστεψω,σε λιγο καιρο θα κρατω το αστερακι μου αγκαλιτσα

76IGp3.png

hello,

εδω κι εγω..πως παει η νυχτα???

εγω κλασσικα στο δωματιο να βαραω καραουλι διπλα στην μπεμπουλα...θελει παρεουλα μωρε η καημενη!!!

Ειδα που λεγατε για αποστειρωση:

αυτο που μας ενδιαφερει να ειναι αποστειρωμενο ειναι το εσωτερικο των μπουκαλιων και των καπακιων και οι θηλες.

τα εξωτερικα μερη μπορουμε να τα πιασουμε αφοβα γιατι δεν ερχονται σε επαφη με το γαλα ή το στομα του παιδιου/

Και εννοειται πρωτα πολυ καλο πλυσιμο με σαπουναδα και καλο ξεβγαλμα.Και μετα αμεσως ψυγειο χειμωνα-καλοκαιρι γιατι μονο ετσι διατηρειται η αποστειρωση μεχρι να χρησιμοποιησουμε το μπιμπερο.Εγω εχω 10 μπουκαλακια κι ετσι αποστειρωνω μια και καλη καθε βραδυ συνηθως!!!

Οσο για τα τσισα,την καθαριζω με βαμβακι και φυσιολογικο ορο και στα κακα παντα πλυσιμο και σαπουνισμα!!!!!

γεια σου χαπι!!!!!ναι μωρε...κοιμηθηκαμε και το απογευμα μαζι αλλα το βραδυ θελει την μαμα της να την κανακεψει.Τωρα να φανταστεις ειμαι ξαπλωμενη στο κρεββατικαι την εχω κολλητα στο μπουτι μου...σε λιγο θα ζητησει και φαγακι!!!!!!

Διαφημίσεις

έχω ρηλάξ αλλά δεν κάθεται εύκολα εκει , που και που γιατί δεν είναι από τα απλά χωρίς μηχανισμό που είναι σαν κρεβατάκι. εχει μια μικρή κλίση άσε που θέλει αγκαλιά για να κοιμηθεί.

καλώς την μαρσολαν , εγω επιτέλους κατάφερα και τον κοιμησα ελπίζω να ξυπνήσει στο 3 τουλάχιστο. χθες πήγε καλά ο ύπνοςτου γενικά από τότε που άλλαξα γάλα ηρέμισε αν δεν υπάρξει και πρόβλημα με τα κακά του που είμαι σε επιφυλακή να δω και τα επόμενα. αν είναι πάλι διαρροια παίρνω τον γιατρο.

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

η δικια μου εφαγε στις 10,οποτε σε λιγο θα γκρινιαξει για τα καλα...τωρα κοιμαται αλλα που και που ανοιγει ματια,πεταει πιπιλα ---δειγμα οτι πλησιαζει η μεγαλη πεινα!!!!!

εμενα τρώει ανα 3 ώρες έφαγε κατά τις 11 μετα το μπάνιο με το ζόρι τον κράτησα όταν δεν κοιμάται πεινάει πιο γρήγορα απο 3 ώρες οπότε κατά τις 2 αν όλα πάνε καλά και δεν πεταχτει στον ύπνο του. άσε που κάνει πιο ήρεμο ύπνο με αυτό το γάλα δεν ζορίζεται τοσο.

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

γεια σου χαπι!!!!!ναι μωρε...κοιμηθηκαμε και το απογευμα μαζι αλλα το βραδυ θελει την μαμα της να την κανακεψει.Τωρα να φανταστεις ειμαι ξαπλωμενη στο κρεββατικαι την εχω κολλητα στο μπουτι μου...σε λιγο θα ζητησει και φαγακι!!!!!!

αχ ειναι ζουζουνια...αλλα μηπως κακομαθαινουν ετσι???εγω φοβαμαι μηπως κακομαθω τον δικο μου οταν ερθει με το καλο

76IGp3.png

έχω ρηλάξ αλλά δεν κάθεται εύκολα εκει , που και που γιατί δεν είναι από τα απλά χωρίς μηχανισμό που είναι σαν κρεβατάκι. εχει μια μικρή κλίση άσε που θέλει αγκαλιά για να κοιμηθεί.

καλώς την μαρσολαν , εγω επιτέλους κατάφερα και τον κοιμησα ελπίζω να ξυπνήσει στο 3 τουλάχιστο. χθες πήγε καλά ο ύπνοςτου γενικά από τότε που άλλαξα γάλα ηρέμισε αν δεν υπάρξει και πρόβλημα με τα κακά του που είμαι σε επιφυλακή να δω και τα επόμενα. αν είναι πάλι διαρροια παίρνω τον γιατρο.

πιστευω να τα πατε καλυτερα με αυτο το γαλατακι....

76IGp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...