Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ΟΙ πρώτες αγωνίες

Recommended Posts

ο δικος μου αν τον βαλω μπρουμητα προσπαθει αλλα βαζει το κεφαλι κατω γιατι νομιζει οτι ετσι θα παει πιο μπροστα....

καλα ο μουργος μου ειναι λιγο μπουνταλακος....δεν μπορει να γυρισει ακομα απο ανασκελα μπρουμυτα...

76IGp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rosebaby

1840

• fairy baby

1216

• Mara-76

1136

• Dimitra83

1086

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα σας!!! Σήμερα με σήκωσε από τις 6.30 η κοκονα μου!!! Εκτός των εγερτηρίων στις 2.30 και στις 4.30 :roll::shock:. Με διέλυσε λέμε!!!Ξανακοιμήθηκε 9 με 10.30 και ξάπλωσα λίγο να ισιώσει το κορμάκι μου!!! Εμείς ακόμα ούτε καθόμαστε στον ποπώ μας μόνες...θέλουμε υποστήρηξη. Οταν τη βάζω μπρούμιτα δεν πάει μπροστά αλλά γυρίζει δεξιά ή αριστερά... ούτε βαρελάκι ακόμα!!! Πολύ πίσω μου φαίνεται έχουμε μείνει!

m5Ctp2.png line_flow2_beg_minie_time_1276660800_text_c720ecf0e5ecf0dff4e120e5dfede1e9.gif

Διαφημίσεις

καλα κι εμεις καναμε μια νυχτα σουπερ...ξυπνησε 4 γιατι απο το μπουκωμα δεν μπορουσε να παρει ανασα,ωστοσο ξαργυπνησε και αρχισε τα γελια...και εντελει κοιμηθηκε στις 6:30 μεχρι τις 8:30 που ξαναξυπνησε

76IGp3.png

εμενα καθεται στον ποπο του και καποιες φορες αν τον αφησω μονο του ,ομως δεν τον βαζω συχνα γιατι ο παιδιατρος μου ειπε μετα τον 6ο...και οπως καταλαβαινετε δεν του αρεσει πουθενα που ειναι ξαπλωμενος

76IGp3.png

κοριτσια, το καθε μωρο εχει το δικο του ρυθμο. Δεν μενει πισω κανενα μωρο, απλα εχει αλλους ρυθμούς.

Σας λεω εμενα μπουσουλησε στον 7ο, και ακομα δεν ειχε γυρισει απο μπρουμυτα ανασκελα, ουτε το αντιθετο!!!!

Και απο τον 7ο που μπουσουλησε και σηκωνοταν, τελικα περπατησε μολις χρονισε, ενω στεκοταν μονη της χωρις να κρατιεται απο πουθενα απο τον 11ο.

Ολα θα γινουν μην αγχωνεστε. Δηλαδη τι, αν κατσει νωριτερα, ή περπατήσει νωρίτερα θα ειναι πιο εξυπνο απο τα αλλα ή πιο χαζό αν τα κανει αργοτερα? Μην τρελλαθουμε τωρα

4Rnfp3.png

Διαφημίσεις

κοριτσια, το καθε μωρο εχει το δικο του ρυθμο. Δεν μενει πισω κανενα μωρο, απλα εχει αλλους ρυθμούς.

Σας λεω εμενα μπουσουλησε στον 7ο, και ακομα δεν ειχε γυρισει απο μπρουμυτα ανασκελα, ουτε το αντιθετο!!!!

Και απο τον 7ο που μπουσουλησε και σηκωνοταν, τελικα περπατησε μολις χρονισε, ενω στεκοταν μονη της χωρις να κρατιεται απο πουθενα απο τον 11ο.

Ολα θα γινουν μην αγχωνεστε. Δηλαδη τι, αν κατσει νωριτερα, ή περπατήσει νωρίτερα θα ειναι πιο εξυπνο απο τα αλλα ή πιο χαζό αν τα κανει αργοτερα? Μην τρελλαθουμε τωρα

Oχι Σμουτσάκι μου δεν ανησυχώ γι'αυτό απλά θέλω λίγο να κάτσει στο κωλαράκι της και να παίζει για να μην είμαστε όλη τη μέρα αυτοκόλλητες γιατί το ξάπλα δεν το θέλει και πολύ. ίσως τώρα που θα παρω καρεκλάκι για το φαγητό να βελτιωθεί λιγο η κατάσταση

m5Ctp2.png line_flow2_beg_minie_time_1276660800_text_c720ecf0e5ecf0dff4e120e5dfede1e9.gif

ναι new μου, νομιζω οτι το καθισματακι θα την βοηθησει. Προσεξε ομως το εξης.

Αν ακομα δεν καθεται καλα, αν δεν παρεις καθισματακι φαγητου, αλλα αυτα τα τυπου φορητα, ισως ακομα στην αρχη να δυσκολευεται, γιατι δεν αλλάζουν καθολου κλιση. Βεβαια για το πολυ λιγο διαστημα που χρειαζεται το παιδακι να εχει μια μικρη κλιση για να καθεται, δεν αξιζει τον κοπο να παρεις κανονικο καθισματακι. Εμενα ευτυχως 6 μηνων ακριβως (το θυμαμαι γιατι της το πηραμε σαν δωρο για τα μηνογενελθεια) της αγορασαμε το φορητο καθισματακι και καθοταν κανονικα.

4Rnfp3.png

καλημέρα μανούλες.!

εμάς ο μικρός προσπαθεί να γυρίσει μπρούμυτα αλλά κάποια στιγμή τον παίρνει το βάρος και ξαναγυρνάει ανάσκελα. Όσο για το κάθισμα μας είπε ο παιδίατρος τις προάλλες που πήγαμε για εμβόλιο ότι είναι έτοιμος και σε λίγες μέρες θα κάτσει. Πάντως πραγματικά κάθε μωράκι έχει το ρυθμό του.

smouts όταν πήγατε σταθμό είχατε κανένα θέμα γκρίνιας τις πρώτες μέρες ή το δέχτηκε αμέσως; Μέχρι τι ώρα τα κρατάνε οι βρεφονηπιακοί;

krEEp3.png

IjZep2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...