Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ΟΙ πρώτες αγωνίες

Recommended Posts

γεια σας κοριτσακια μου

μολις γυρισα απο βραδυνη εξοδο για φαγητο με τον αντρα μου και ενα φιλικο μας ζευγαρι στο κολωνακι.

τι ωραια που περασαμε, και τι ωραια που φαγαμε κυριως.

κι εγω μεσα για συναντηση, από 29/12-3/1 καθομαι κιολας, οποτε μπορω και πρωινα

φαιρουλι εσυ με ρωτησες για παιδικο σταθμο? την Ιλιανα την πηγα 9 μηνων στο σταθμο.

Τη βλεπω τωρα σε σχεση με αλλα παιδακια της ηλικιας της και ειναι πολυ μπροστα το παιδι και αρκετα ανεξαρτητο και πολυ κοινωνικο.

βρε μαρσυ, οντως, για πες? πως και δεν θα κανει αλλα εμβολια μεχρι τα 2? Αποφασισες εσυ να μην του κάνεις καποια?

4Rnfp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rosebaby

1840

• fairy baby

1216

• Mara-76

1136

• Dimitra83

1086

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα κοριτσια και από εμένα!

Με τις περισσότερες κοπέλες μιλάμε μέσω fc και γνωρίζουνε το λόγο που δεν πολυμπαίνω.

Ακουσα κάτι για συναντησούλα ε? Δεν την πραγματοποιείτε μεταξύ 6-9 Ιανουαρίου που θα είμαι και εγώ κάτω. Μάλλον θα είμαστε περισσότερες μέρες, αλλά δεν ξέρω να σας πω για σίγουρα αν θα είναι 4-10 ή 5-11.

Διαφημίσεις

απλα τον πρωτο χρονο ταλαιπωρεισαι λιγο με τις αρρωστιες

αλλα εμεις που την πηγαμε μαιο, ηταν πολυ μικρο το διαστημα, και ηδη ανοιξη, οποτε δεν περασε ουτε πολλες, ουτε πολυ βαριες.

Φετος το ζουζουνακι μου στο ποδι ολα τα περναει, δεν εχει λειψει ουτε μια μερα (φτου φτου)

4Rnfp3.png

αυτο με τις αρρωστιες το ξερω κι εγω...

εμενα το εξαμηνο μου τελειωνει μαιο,οποτε κι εγω τοτε μαλλον θα τον ξεκινησω...κι ετσι ελπιζω πως δεν θα εχουμε εντονο προβλημα.....

τα νεα μας τωρα ο μουργακος μου εχει ενα ψιλομπουκωματακι....να τον βγαλω εξω ή να τον κρατησω καμια μερα ακομα μεσα???

76IGp3.png

ε αμα την πας μαιο θα ειναι πολυ καλα

Εμενα γι αυτους τους 3 μηνες ηταν καθε 2 εβδομαδες αρρωστη και συνεχως με μυξες!!!

Αλλα σου λεω ειναι λίγος ο καιρος (ξερεις μεχρι να κλεισει ο σταθμος για καλοκαιρι) και δεν περασαμε τις βαριες ιώσεις του χειμωνα. Οποτε δεν ταλαιπωρηθηκαμε πολυ μεγαλο διαστημα ουτε εμεις ουτε το παιδι. Βεβαια ειναι και θεμα παιδιου ποσο φιλασθενο ειναι ετσι?

Και φυσικα το καλακαιρι πολλα μπανια.

4Rnfp3.png

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...