Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ΟΙ πρώτες αγωνίες

Recommended Posts

κοριστάκια μου, μπουμπούκα μου τι κάνεις

εντελώς τυχαία σε είδα στην εκπομπή την Ολίβιας άκουσα το όνομα πρώτα

και εγώ θέλω συνάντηση , δεν έρχεστε προς Θεσσαλονίκη μια βόλτα ?

ήθελα να παραγγείλω την Sophie την καμηλοπάρδαλη και δεν στέλνουν μετά τις γιορτές τώρα. πολύ στεναχωρήθηκα.

και ήθελα να την έχω μέχρι τις γιορτές.

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rosebaby

1840

• fairy baby

1216

• Mara-76

1136

• Dimitra83

1086

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Γεια σας γκέρλς!

Τι κάνετε ο απόλυτος(βλ γουγρούρης) έχει ΚΑΙ βήχα! Αύριο άρον αρον στη ντόκτορ και εμβόλιοοοοοοο!

παστάκια μου αλήθεια λες ? 20 είσαι ή πλάκα κάνεις ?

εγώ δεν θα κάνω γιατί είμαι 29

Καλα,Παστακια θες να μας κουφανεις...εισαι 20 χρονων????νιανιαρο κι εγινες μαμα???Μπραβο κοπελα μου...ο παστας ποσο ειναι??

Εγω στα 32 εχω ακομη καιρο για μαστογραφια...

μετα το νεο ετος θα παω να κανω τα παντα απο τα αλλα ομως!!

ΚΑΛΕ 30 ΕΙΜΑΙ....ΘΑ ΗΜΟΥΝ 20 ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΣΤΑ 10 ΧΡΟΝΙΑ! ΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ; ΓΥΦΤΑΚΙΑ ΠΟΥ ΤΑ ΠΑΝΤΡΕΥΟΥΝ ΑΠΟ ΜΙΚΡΑ;

ΚΑΛΕ ΦΟΚΟΥΣ ΛΙΓΟ!ΑΑΑΑΧ!

fairaki moy εγώ τρέμω στην ιδέα να πάθει το παραμικρό η μαμά μου. όπως έχω εξηγησει πολλάκις η πεθερά μου είναι γιδι για να κρατήσει παιδί.. ασε που εχω βασιμες υποψίες οτι 8α το κατσικώνει στον καναπέ για να βλέπει τα σηριάλ της μουτχαχαχαχ! τώρα αν ο μηγενοιτο μου αρωστήσει η μαμά μου τότε ναι 8α πάρω άδεια... αλλά εγώ μπορώ να οτ κάνω γιατι ειμαι στην ιδια εταιρεια 852 χρονια και τα πράγματα είναι πιο... κάζουαλ. εσύ ώς νεοπροσλαμβανόμενη με την κατασταση που επικρατεί έκει έξω δεν ξέρω.. γνώμη μου ειναι να βρεις μια κοπέλα για... Back up της πε8εράς σου....

αυτό με την πεθερά κάτι μου θυμίζει κάτι μου θυμίζει............

εγω θα κλαιω γιατι θελω να ειμαι κ εγω στο μιτινγκ!!!

Και εγώώώώώώώώώώώ......................

axaxaxaxxa καταρχην το καλοκαίρι αμα εισαι ιουνιο εδώ 8α ερ8ετε σουμπιτοι στα βαφτισια (8α σας καλέσω όλες προσωπικως μουχαχαχαχα) ε μετα ενννοειται ρε.. εναν ρημαδο φρεντο 8α μαζευτουμε να οτν πιουμε

Έλα Πούκι και γουργούρης βαφτίζονται τουγκέδερ! Ναι βγήκε η απόφαση των παστακίων! Ιούνη κάνουμε μακροβούτι! Νά'μαστε καλά, πρώτα ο Θεός!

Παστάκια ενωμένα, ποτέ νικημένα

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

Παιδί μου, ζωή μου, ψυχή μου.....

να σας ρωτήσω , η γιατρός μας είπε τέρμα το ρυζαλευρο και στην θέση του μας έδωσε την μπισκοτόκρεμα της νουτρίτσια

αυτή δεν είναι παχυντική ? τι να κάνω ?

εσείς τι θα κάνετε ?

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

ροζακι δωσε μη φοβασαι.εγω παντως εδεινα κ μπισκοτο κ βανιλια κ δημητριακα.δε γινανε χοντρα τα παιδια κ ειδικα ο αλεξ που ετρωγε 2 πιατα στην καθισια...μεχρι 1 χρ.που του εδεινα την ετρωγε.επειδη δε χορταινε του εκανα με 300 γρ νερο κ 12 κ σουπας σκονη:rolleyes: ενας τσιρος κ μισος εμεινε:tongue:

δε γινονται χοντρα απο τις κρεμες.απο αλλα γινονται χοντρα τα παιδια.απο τις γιαγιαδες που τα μπουκωνουν και απο πατατακια και σοκολατες:rolleyes:

Holy Diver

rose και εγω πιστευω οτι δεν γινονται χοντρα απο τις κρεμες αλλα απο το ποσο συχνα τα ταιζουν τα παιδια...τι εννοω???συνεχεια οι παππουδες τους δινουν να τρωνε....

αληθεια το ρυζαλευρο το δινεται σαν προγευμα η σαν απογευματινο?????

Lkixp3.png

rcRGp3.png

Διαφημίσεις

ρε συ Δήμητρα έχω την εντύπωση ότι δεν πήζει αυτή η κρέμα όπως το ρυζάλευρο

βάζω 90 γρ νερό και 5 κουταλάκια σκόνη τα κουταλάκια από το γάλα χρησιμοποιώ που είναι 5γρ. ενώ της σούπας είναι 7 γρ.

δεν έπηζε και χθες που έκανα 180γρ νερό και καμιά 12 κουτάλια σκόνη πάλι ήταν νερουλή

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

λέτα εγώ τέτοιο θέμα με παππούδες δεν έχω γιατί η μάνα μου δεν δίνει ούτε κουταλιά χωρίς την έγκριση μου

καμιά φορά της λέω κιόλας τι ρωτάς συνέχεια δεν ξέρεις το πρόγραμμα του και μου λέει άσε καλύτερα να ξέρεις

το ρυζάλευρο με τον παλιό γιατρό εμείς το είχαμε στο δεύτερο γεύμα τώρα μας είπε το απόγευμα

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

ρε συ Δήμητρα έχω την εντύπωση ότι δεν πήζει αυτή η κρέμα όπως το ρυζάλευρο

βάζω 90 γρ νερό και 5 κουταλάκια σκόνη τα κουταλάκια από το γάλα χρησιμοποιώ που είναι 5γρ. ενώ της σούπας είναι 7 γρ.

δεν έπηζε και χθες που έκανα 180γρ νερό και καμιά 12 κουτάλια σκόνη πάλι ήταν νερουλή

τι μαρκα πηρες?εγω επαιρνα μιλουπα κ με 150 νερο κ 5-6 σκονη επιζε.οταν την κανεις αφησε την 3 λεπτα χωρις να τν ανακατεψεις

Holy Diver

και η μαμα μου δεν δινει κατι χωρις την εγκριση μου για τα πεθερικα μου δεν ξερω....

θελω να τρωωει σωστα και οχι χαζα......

εμεις την κυριακη ξεκιναμε ρυζαλευρο...

Lkixp3.png

rcRGp3.png

λέτα εγώ με την πεθερά μου δεν έχω επαφές ένα γεια μόνο και πολύ είναι το παιδί σε καμιά περίπτωση δεν θα το έχει αυτή και κυρίως χωρίς εμένα

Δήμητρα η μάρκα είναι νουτρίτσια

εγώ το ανακατεύω σιγά σιγά όσο ρίχνω

τι να πω ρε συ είναι νερούλη και γλιστράει από το κουτάλι

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

Διαφημίσεις

εγω το ρυζαλευρο το εδεινα σαν απογευματινο κ μετα τον 6ο μηνα εδεινα για βραδινο κρεμα αντι για γαλα για να τα πιανει καλα ολη νυχτα .αν κ απο 3 μηνων σταματησαν να ξυπνανε τα βραδυα αλλα τους εδεινα κρεμα γιατι δεν ηθελα να κοιμουνται και να αδειαζει το στομαχι τους γρηγορα:tongue::tongue::tongue:

πρωι εδεινα κατα τις 7 γαλα μετα κατα τις 11 φρουτα κατα τις 1 το μεσημερι γαλα ,στις 3-4 μεσημεριανο μετα κατα τις 7 απογευμα γιαουρτι και στις 9 κρεμα και υπνο.τεζα ομως:rolleyes:

στους 8 μηνες που αρχισαμε αυγο τους το εδεινα διαφορες ωρες πριν απο καποιο γευμα παντα.

Holy Diver

καταλαβα..εμενα θα το κραταει 2 φορες την εβδομαδα...

αυριο θα παω να ψωνισω αυτα που χρειαζομαστε για το φαγητο...

τι να παρω??τι κουταλακια???χρειαζονται καο δοχεια αποθηκευσησ???

Lkixp3.png

rcRGp3.png

Καλησπερα κοριτσακια μου!!!

πριν καμια ωρα γυρισαμε!

καναμε το τελευταιο εμβολιο της χρονιας,χεχε...τερμα τα τσιμπι...μετα τα 2 τωρα και βλεπουμε!!:):)

περα απο την μυτουλα που τρεχει και τα ματακια που εξαιτιας της καταρροης γεμιζουν τσιμπλες και τρεχουν..ειμαστε πολυ καλα,9485 τα κιλα μας και 75 ποντους το υψος μας.Καλα παμε,μια χαρα κι ελπιζω να συνεχισει ετσι η ζουζουνα μου!

Αχ..τι ωραια που θα συναντηθειτε βρεεε!!!

Εγω να ειμαστε καλα θα κατεβω Αθηνα τελος Γεναρη,στις εκπτωσεις...οποτε αν θα ειναι ευκολο ισως να καταφερω να σας δω τοτε οσες μπορειτε!!!

Λετακι,παρε σιλικονατα κουταλακια και μπωλακια καλο ειναι να χρησιμοποιεις γυαλινα,απο αυτα που εχεις ηδη σπιτι σου!!Αλλιως παρε πλαστικα bpa free!

καταλαβα..εμενα θα το κραταει 2 φορες την εβδομαδα...

αυριο θα παω να ψωνισω αυτα που χρειαζομαστε για το φαγητο...

τι να παρω??τι κουταλακια???χρειαζονται καο δοχεια αποθηκευσησ???

καλη αρχη και σε σας λοιπον:P;)

οπως λεει και το smoutsaki - ειμαι nukatsou τι να κανουμε!!!οπως καταλαβες τα εχω παρει ολα ...απο πιπιλα μεχρι ποτηρακι για νερο ολα της nuk!!!

σου τα προτεινω;)

rose μου μπισκοτοκρεμα εεε???το κακο ειναι οτι της τρωω και γω γμτ....και δε βλεπω να χανονται κιλα χιχιχιχιχιχιχι!

iA8hp3.pngWtKrp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...