Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ΟΙ πρώτες αγωνίες

Recommended Posts

axaxaxaxxa καταρχην το καλοκαίρι αμα εισαι ιουνιο εδώ 8α ερ8ετε σουμπιτοι στα βαφτισια (8α σας καλέσω όλες προσωπικως μουχαχαχαχα) ε μετα ενννοειται ρε.. εναν ρημαδο φρεντο 8α μαζευτουμε να οτν πιουμε

dZJip3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rosebaby

1840

• fairy baby

1216

• Mara-76

1136

• Dimitra83

1086

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Eγω ειμαι μεσα!!!!!! να πουμε σε ολγα και οποια αλλη μπορει ,αλλα κοριτσια εγω 23-27 θα ειμαι εκτος ελλαδος:D

Μαρσολαν εσυ θα ερθεις?

Ηρθες και αλλαξες την ζωη μας μικρε αγγελε

The ticker URL: http://lbyf.lilypie.com/z19Fp3.png

Διαφημίσεις

ψιτττττττττ καρακουκλαρες μαμαδες με τα ομορφοπαιδα σαςςςςςς!! αν και πηζω γενικως διαβαζω τα νεακια σας...

και εχω να δηλωσω παρουσα στο μιτινγκ βεβαιως βεβαιωςςςςςςςςςςςςςς μετά του μπουγκη Ηρακλήηηηηηηηη

λειπει ο Μαρτης απο τη σαρακοστη????

μου λειψατεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε

497fbd72be.pngtz4jmk1lehww4bsy.png

κορίτσια μου θέλετε να δείτε την Ολγίτσα μας ?

Όλγα μου δεν μας το είχες πει οτι θα είσαι καλεσμένη στην Ολίβια.

http://www.eimaimama.tv/

:)

Κοριτσάρα μου!!!

Το κανονισαμε λιγο τελευταια στιγμη με την Ολιβια, θα πηγαινα καποια στιγμη μιας και ειναι φιλεναδα μου αλλα εκατσε καλα μιας και ηταν και η κοινη μας παιδιατρος καλεσμενη και ηταν φιλικο το κλιμα!!!!

Παντως περασαμε ομορφα πολύ

που εισαι ρε Νεφελι αμαν μας ελειψες , μην χανεσαι ετσι ρε γμτ

Ουτε εσυ βρε μπουμπου .

αααααααα Νεφελη δεν ειναι να ερθεις αθηνα? αντε πες ποτε που να παμε ολες μαζι .

Ηρθες και αλλαξες την ζωη μας μικρε αγγελε

The ticker URL: http://lbyf.lilypie.com/z19Fp3.png

Διαφημίσεις

Που είσαι βρε όμορφη...μόνο από την ιντερνετική τηλεόραση θα σε βλέπουμε πια??? ;););). Μας έχεις λείψει

Τατουίνι μουυυυ, βασικα διαβαζω σχεδον καθε μερα νεα σας αλλα τα πραγματα εδω ειναι ζορικα....κι ετσι δεν προλαβαινω να γραψω!

και εξηγωωω

εμεις οπως ξερετε βοηθεια δεν εχουμε... ο καλος μου ειναι πλεον στο γραφειο απο το πρωι ως το βραδυ ερχεται πολυ αργα καθε μερα..

το μπουγκακι πλεον ειναι του μπουσουληματος και δεν θελει πουθενα να καθεται. αυτη τη στιγμη τον εχω διπλα μου σε ενα καρεκλακι με τραγουδακια στο youtube και οσο καθισει..

Επιπλεον επαθα θεματα με μεση, πλατη αυχενα και κανω φυσιοθεραπειες!!!

αααα, δουλευω κιολας με το μικρο αγκαλια, τελειωσε ευτυχως το προτζεκτ της νεας ιστοσελιδας μας που μου βγηκε η πιστη αλλα χαλαλι αξιζεεεε...

σας αρεσει για πειτε καμια γνωμη www.irven.gr

καλα τα μπεμπινια γινονται κουκλαλια ετσι, ειναι ολα για καλλιστειΑΑΑΑ

ΑΑΑΑΑ ξεχασα να αναφερωωω, το τεραστι αλμα αναπτυξης... το μπουγκακι κανει ως νεογεννητο, ξυπναει με κλαματα καθε βραδυ 15+ φορες και εδω και λιγες μερες δεν ξανακοιμαται κιολας αρχιζει τα μπουσουληματα....

ειμαι εδω και δυο βδομαδες με 2 ωρες υπνο καθε μερα!!!

λαλαλαλαλαλλαλααλα

παντως ειμαι καλα λεμε, δεν πεφτωωωωωωω

Τα ίδια κι εμείς για το βράδυ κάθε 1.5 ώρα ξυπνάει και θέλει αγκαλιά. Είναι και τα δοντάκια στη μέση...άσε, πάλι καλά που δε δουλεύω ακόμα! Το σαιτ έχεις φτιάξει? Πολύ καλό μου φαίνεται. εύκολο στην πλοήγηση. Και τα επιπλα ωραία

m5Ctp2.png line_flow2_beg_minie_time_1276660800_text_c720ecf0e5ecf0dff4e120e5dfede1e9.gif

Τα ίδια κι εμείς για το βράδυ κάθε 1.5 ώρα ξυπνάει και θέλει αγκαλιά. Είναι και τα δοντάκια στη μέση...άσε, πάλι καλά που δε δουλεύω ακόμα! Το σαιτ έχεις φτιάξει? Πολύ καλό μου φαίνεται. εύκολο στην πλοήγηση. Και τα επιπλα ωραία

ναι ρε κοριτσακι ειναι και τα δοντακια, ασε!!!

δεν το εχω φτιαξει εγω το site αλλα οοοοολη η πληροφορηση που εχει εκει μεσα και οι φωτο απο μενα περασαν!!!

επισης ολη η φιλοσοφια πως θελω να ειναι κτλ, πως να πλοηγειται...ειχα πολυ καλη συνεργατιδα αστερι στα site και εγινε καλο, εμενα μου αρεσει πολυ!

χαιρομαι που σου αρεσει...:)

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...