Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ΟΙ πρώτες αγωνίες

Recommended Posts

Α!σόρυ κατάλαβα οτι στην έκανε χωρίς να σε ρωτήσει...καλά μωρέ τέτοια να γίνονται(σόρυ κιόλας), πουΣ$#@$@ες να μη γίνονται...

Παστάκια ενωμένα, ποτέ νικημένα

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

Παιδί μου, ζωή μου, ψυχή μου.....

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rosebaby

1840

• fairy baby

1216

• Mara-76

1136

• Dimitra83

1086

Περισσότερες δημοσιεύσεις

χαχαχα παστακια ακριβως γι αυτο δεν λεω τιποτα αλλο γιατι εμενα με φοβησαν .

Σμουτσακι , δεν λες καλα που εχεις και δουλεια ...εγω δεν ξερω τι στο καλο θα γινει ,και δωρα δινουν? τι εγινε δεν ξερω με τις νεες συμβασεις.

Πηγα γυναικολογο , εκανα τεστ παπ και μου ψηλαφισε το στηθος .Περιμενω αποτελεσματα την αλλη βδομαδα .Μια φιλη μου μου ειπε οτι ακομα δεν θα ειναι αξιοπιστα τα αποτελεσματα .

Μαστογραφια ρωτησα ποτε να κανω και μου πε μετα τα 35 .Εσεις θα κανετε?

Ηρθες και αλλαξες την ζωη μας μικρε αγγελε

The ticker URL: http://lbyf.lilypie.com/z19Fp3.png

παστάκια μου αλήθεια λες ? 20 είσαι ή πλάκα κάνεις ?

εγώ δεν θα κάνω γιατί είμαι 29

φαίρυ μου το βλέπω τόσο καιρό και όλο λέω να σου το πω

το τελευταίο τικεράκι σου δεν φαίνεται , μόνο το λινκ φαίνεται για δες το ξανά.

πήγαμε σήμερα στην γιατρό είμαστε 10,300 ρε κορίτσια μου τι θα κάνω δεν θα σηκώνεται σε λίγο ο μικρός. βέβαια ήμασταν και οι δύο βουβαλάκια ως μωρά και αυτό λέει παίζει ρόλο γιαυτό ο μικρός είναι τόσο τροφαντός όταν αρχίσει να μπουσουλάει λεει θα αδυνατίσει

όλα οκ για να κάτσει στον κώλο λέει από τον 8 ακόμα είναι μικρός όπως και το μπουσούλιμα

από ύψος είμαστε 70 πόντους οκ

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

Διαφημίσεις

χαχαχαχα...καλα δε τη παλευω λεμε! ο,τι να ναι βλεπω! μη μου δινετε σημασια!

ειδα το τικερ με το 11 χρονια και νομιζα οτι ειναι 11 μηνες το μωρο!

χαχαχαχ.....για φουντο παω!

μια συντομη καλημερα κι απο εμενα!

πριν κανενα μισαωρο ξεμπερδεψα με κατι δουλειες και τον υπνο της μικρης και χαλαρωνω λιγακι γιατι ειμαι εντελως off και με βλεπω για νανι κι εμενα!!

εγω πλαστικα μπουκαλακια απο την αρχη!Δεν επαιζε να παρω γυαλινα κι επισης δεν ειχαν ακομη βγει τα ανοξειδωτα η γυαλινα με προστασια!Τα 250αρια με βολευουν μια χαρουλα ακομη και και θα με βολεψουν και για καιρο οπως το βλεπω!

εμεις αυριο κανουμε το τελευταιο τσιμπι,την 3η δοση του prevenar και το επομενο εμβολιο οταν γινει 2 ετων και μετα!Θα μετρηθουμε κιολας να δουμε γρμ και εκατοστα!να μας ακροαστει κιολας γιατι η καταρροη καλα κρατει!

Καλα,Παστακια θες να μας κουφανεις...εισαι 20 χρονων????νιανιαρο κι εγινες μαμα???Μπραβο κοπελα μου...ο παστας ποσο ειναι??

Εγω στα 32 εχω ακομη καιρο για μαστογραφια...

μετα το νεο ετος θα παω να κανω τα παντα απο τα αλλα ομως!!

καλημερα κοριτσια..

καλημερα απο τη χιονισμενη θεσσαλονκη...

εμεις χθες πηγαμε στον γιατρο...ειμαστε 8400 κιλα και 72 εκατοστα..απο την κυριακη ξεκιναμε κρεμουλες και καθε εβδομαδα θα προσθετουμε και κατι.....

Lkixp3.png

rcRGp3.png

Διαφημίσεις

Λέτα καλημέρα και από εδώ!!!!

Μπράβο σας, μεγαλώσατε!!Αχ τι καλά που αρχίζετε κρεμούλες....Άντε να έρθει και η σειρά μας....!!!

καλημερα eri.....

κανε υπομονη σε κανα 2μηνο θα ξεκινησετε.....

Lkixp3.png

rcRGp3.png

geiaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa σας! σημερα απεργώ, είμαι σπίτι κι 8α με φάτε στη μάπα... μουχαχαχαχαχ

ροζουλι μια χαρα ειναι ο αντωνέλλος σου μην σκάς καθόλου. ενδεχομενως η παιδιατρος σου δεν 8α σας δώσει ζυμαρικά και ρυζάκι για να μην ανεβει πολύ... το ίδιο μας ειπε η δικιά μας παιδίατρος... να σε ρωτησω.. τρώει γαλατάκι το βράδυ? γιατι το βραδινο γαλατακι ειναι που τα παιχαινει αρκετά...και οταν λέω βράδυ εννποώ αργά έως μεταμεσονύχτια

dZJip3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...