Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ΟΙ πρώτες αγωνίες

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rosebaby

1840

• fairy baby

1216

• Mara-76

1136

• Dimitra83

1086

Περισσότερες δημοσιεύσεις

το μηλο ειναι κομματι επικυνδινο...εδω μεγαλη ανθρωποι πνιγονται...τα μωρακια?οσο και αν το αλεθουμε την ξηροτητα στο λαιμο την αφηνει!!!

επισης και με την πατατα το ιδιο παιζει γιατι κολλαει!!:roll:

iA8hp3.pngWtKrp3.png

ροζ αυτο που λεει η Βανιλιτσα , ασε που θελει πολυ προσοχη γιατι μερικες φορες δεν το τριβει ολο το μπλεντερ .

Εμενα καθε φορα μου λενε να το προσεχω πολυ και μου φερνουν και παραδειγμα με αυτο τον τραγουδιστη που τοτε οοοολο το πανεληνιο ειχε παθει σοκ και λες και το κανουν επιτηδες .Λες και δεν ξερουν οτι ειμαι φοβιτσιαρα

Ηρθες και αλλαξες την ζωη μας μικρε αγγελε

The ticker URL: http://lbyf.lilypie.com/z19Fp3.png

δεν το άκουσα αυτό με τον τραγουδιστή τι είχε γίνει ?

αλλά εγώ χρησιμοποιώ την ράβδο μέσα σε μια γαβάθα και μετά το μεταφέρω στο πιατάκι του και βλέπω αν έχει μείνει κάτι αλλά είναι και η κακή η ώρα καμιά φορά

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

Διαφημίσεις

κορίτσια μου θέλετε να δείτε την Ολγίτσα μας ?

Όλγα μου δεν μας το είχες πει οτι θα είσαι καλεσμένη στην Ολίβια.

http://www.eimaimama.tv/

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

Καλημέρα κοριτσάκια! Μόλις διάβασα τα νέα της Μάρας και πιστεύω ότι επειδή η μικρή είναι καρμπον σου το πιο πιθανό να είναι όλα οκ. Με τιμά ιδιαίτερα το γεγονός ότι μας εμπιστεύτηκες και νομίζω ότι ό μικρόκοσμός μας είναι πολύ ουσιαστικός, παράδοξο ε? να μη γνωριζόμαστε και να εμπιστευόμαστε τόσο η μια την άλλη. Και νομίζω ότι αυτό έγινε γιατί όλες μιλάμε χωρις να κρινουμε ή να κρινόμαστε, νοιώθω προσωπικά πολύ ασφαλής και ελεύθερη. Κάτι που ενδεχομένως πολλές από μας δεν το έχουν στις live σχέσεις τους.

Σας αγαπώ πολύ όλες και τα ζουζουνάκια σας...

Φιλάκια

Ρε γμτ, όμως που έχουμε καταντήσει...αντί να βρισκόμαστε σαν φιλές(γιατί για εμένα αυτό είμαστε) τα λέμε μέσω ιντερνετ και τα πάμε καλά.

Και αν γνωριζόμαστε μπορεί και να μαλλιοτραβιόμαστε!!!! Πως έχει γίνει η ζωή ρε γμτ, ανάποδη! Μέσω λάπτοπ φιλίες και η καθημερινότητα όσον αφορά τις φιλίες, σΚ@τ@!

κι εγω το ξεκινησα εδω και μια βδομαδα,πηρα κι εγω το μεγαλο της chicco 330 ml εμενα ακομα δεν μπορει να το κρατησει μονος του...εσας ποτε σας ειπε ο παιδιατρος να σταματησεις την αποστειρωση?

Εμάς αποστείρωση μας είπε στοπ στον 5ο! Μωρε θα φάει πέταμα ο αποστειρωτής, που θα είναι όλο δικό του...εχω σιχτιρισει την ώρα και την στιγμή! ΑΜΑΝ ΠΙΑ!

Εγώ από την αρχή έχω πάρει 4 από αυτά της κίκο που έχουν κλίση και είναι και καλά για τους κολικούς! ΤΡΙΧΕΣ! έχει σφαδάξει το παιδί από τους πόνους, αλλά πρωτάρηδες βλέπεις! Μας κοροϊδεύουν εύκολα!

αιμα απο τις θηλες σου εεε??ακου βρε παιδι μου...ισα ισα για παει η ψυχη σας στην κουλουρη!!

μπουκαλια πλαστικα???εγω ακομη χρησιμοποιω της nuk τα γυαλινα και μαλιστα με την θηλη για μωρακια απο 0 εως 6 γιατι στην μεγαλη μου πνιγεται!!!

αφηστε που σημερα μου πνιγηκε με τη φρουτοκρεμα και πανικλβληθηκα!!!τον γυρισα τον χτυπησα στην πλατουλα τιποτα !!!τα εκανα απανω μου λεμε!!!

πλαστικο ποτηρακι του πηρα για νερο παλι της nuk με χερουλακια πολυ ομορφο αλλα το φοβαται χιχιχιχι:rolleyes::roll:!!!

ροζ αυτο που λεει η Βανιλιτσα , ασε που θελει πολυ προσοχη γιατι μερικες φορες δεν το τριβει ολο το μπλεντερ .

Εμενα καθε φορα μου λενε να το προσεχω πολυ και μου φερνουν και παραδειγμα με αυτο τον τραγουδιστη που τοτε οοοολο το πανεληνιο ειχε παθει σοκ και λες και το κανουν επιτηδες .Λες και δεν ξερουν οτι ειμαι φοβιτσιαρα

Κανονίστείτε και οι 2 ρε! να χ$στώ πάνω μου ρε!Είμαι που είμαι!

Παστάκια ενωμένα, ποτέ νικημένα

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

Παιδί μου, ζωή μου, ψυχή μου.....

Διαφημίσεις

Γεια σας κοριτσακια τι κανετε?

Εγω τρεχω και δεν φτανω ως συνηθως, δεν σας ξεχνω αλλα δεν προλαβαινω και να σας διαβαζω και να σας γραφω.

Αυτες τις μερες εχουμε πολλα οικογενειακα και χριστουγεννιατικα να κανουμε, και το προγραμμα ειναι φουλ.

Επίσης η Ιλιάνα, απαπαει τον μπαμπα της και εκεινος κατουριεται...

τη μανα της ποτε θα την απαπήσει αραγε?

4Rnfp3.png

Σμουτσάκι τι κάνεις; καλά δεν το'ξερες; οι κόρες με τους μπαμπάδες παθαίνουν ΣΟΚ!

Θα αγαπάει και την μανούλα η Ιλιανούλα, αλλά ο μπαμπάάάάς θα είναι άλλο!

Τρέχεις ε; Υπομονη ρε Σμουτσάκι να έρθουν οι γιορτές να κάτσεις!Εγώ ξεκινάω!γκρρρρρρ

Στην εταιρεία σας κλείνετε για τις γιορτές ή λειυουργείτε κανονικά;

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΑΤΑ

και οχι τιποτα αλλο ενω καθομαι κανονικά λογω μειωμενου, την παραμονή των χριστουγεννων, την παραμονή της πρωτοχρονιάς και την παρασκευή μετα τα φωτα,

τελικα κατσω μονο την παραμονη της πρωτοχρονιας γιατι η συναδελφος μου εχει παρει αδεια τις αλλες μερες και σκατα, θα πρεπει να παω εγω να δουλεψω. Με π@δηξε η βλαμμενη

4Rnfp3.png

καλά κι εγώ μη νομίζεις ...το μειωμένο θα αρχίσει μετά τις γιορτες γιατι μας εξαγορασαν και πρέπει να κλείσουμε ισολογιμσούς και μαλ@κιες και ΧεΣ@ με κι εμένα!

Καλά αυτή μαλακισμ#$νη μες στις γιορτές βρήκε να σου την κάνει; σιχτιρ δεν μας αφήνουν να αγιάσουμε...στο καλό!

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

ενταξει ρε κι αυτη πρεπει να παρει αδεια, γιορτες ειναι, και φυσικα με ρωτησε η κοπελα και της ειπα να παρει οποτε θελει χριστουγεννα ή πρωτοχρονιά.

Πηρε Χριστουγεννα, εμενα με βολευει καλυτερα η πρωτοχρονια αλλωστε γιατι ειναι κλειστος ο παιδικος οποτε θα εχω τη μικρη σπιτι, αλλα δεν φανταζομουν οτι θα ηθελε και την παρασκευή μετα τα φωτα. Γαμωτο, μου χαλασε το τετραήμερο.

4Rnfp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...