Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ΟΙ πρώτες αγωνίες

Recommended Posts

καλημέρα και από εμάς.... πολύ βροχή πάλι σήμερα και είπε από απόψε ξανάρχεται ο χιονιάς !!!!για να δούμε!!!

δυστυχώς κορίτσια έχω τι πιο μικρό μωράκι από ότι κατάλαβα και δεν έχω πολλές εμπειρίες να σας ακολουθήσω σε κάποιες συζητήσεις.... αλλά σας παρακολουθώ…σορυ

line_flow3_beg_minie_time_1284782400_text_c720eafcf1e720eceff520e5dfede1e9.gif

line_line_typew8_beg_d_typew3_time_1255147200_text_c5dfece1f3f4e520f0e1edf4f1e5ecddedefe9.gif

line_line_typew2_beg_d_typew9_time_1032753600_text_c5dfece1f3f4e520ece1e6df.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rosebaby

1840

• fairy baby

1216

• Mara-76

1136

• Dimitra83

1086

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα μανούλες!

Εδώ μιλάμε κάνει ψώφο! Τι κάνετε;τα μπεμπόνια;εγώ περιμένω το γουγρουρίνι μου για να ξυπνήσει να φάει το γεύμα Νο2!

Καλε ουτε και η δικια μου καθεται παρα μονο αν ειναι για φωτογραφια .Και λατρευει τα χερια της και τα χερια μου .χτυπαει παλαμακια χωρις να της το εχω δειξει ...Καλε Μαρα μην μου αναβεις φωτιες και ειμαι και αγχωτικια με αυτα τα θεματα.

Κοριτσια εγω ειμαι λιγο ψιλοσκατα , εφυγε ο καλος μου σκυλακος .Ξερω ασχετο με το θεμα μας .

Ρε φαιράκι κρίμα το σκυλάκι...εύχομαι να είναι η τελευταία σου στεναχωρια για πολύ καιρό!

Ε ναι τωρα θα ξεκινησουν να περπατουν με το καλο , θα χουμε τρεξιμο, και εγω τρεμω μην μου παθει τιποτα .Σκεφτομουν καποια στιγμη αυτο που περασες , ηταν οντως ζορι .

Σημερα πηγα βολτα και ημουν καποια στιγμη ασανσερ με παιδια και ετρεμε η ψυχη μου μην κολησει τιποτα

Ρε πόσο μοιάζουμε; Λαχταράω μιλάμε....γιαααα να παίρνουμε τα πάνω μας λίγο γιατί πρέπει! Να γαϊδουροποιηθούμε λιγο λέωωωωωωωω

Παστάκια ενωμένα, ποτέ νικημένα

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

Παιδί μου, ζωή μου, ψυχή μου.....

Kαλημερα κοριτσια .Συγγνωμη στις χθεσινες που εφυγα αποτομα αλλα δεν ειχα δικτυο και επεσε το σημα .

Παστακια μου ναι πρεπει να γαιουδοροποιηθουμε γιατι δεν λεει .Πολυ αγχος .

Σημερα παω για τεστ παπ και θα δει και το στηθος μου .Ελπιζω να ειναι ολα καλα .Αληθεια μαστογραφια ποτε θα κανουμε?

Καλλια μου σιγα σιγα μαθαινεις κιολας με αυτα που λεμε χιχιχιχιιχ

Ηρθες και αλλαξες την ζωη μας μικρε αγγελε

The ticker URL: http://lbyf.lilypie.com/z19Fp3.png

καλημερα κουκλιτσες μου.....

Μαρα θα ξεκινησω απο σενα ,μια χαρα θα ειναι η πουκι σου...

κι εμενα ο μικρος παιζει τα χερακια του και τα κοιταει,ολα τα μωρακια το κανουν....

βεβαια καλα κανεις και το ψαχνεις ,αλλα ειμαι σιγουρη οτι ειναι μια χαρα

για τις υπολοιπες εχω να πω να σταματησετε να κανετε κακες σκεψεις,οσο φοβοσαστε τοσο πιο ευκολα αρρωσταινουν ....τοσο πιο ευκολα παθαινουν κατι,τελικα εγω ειμαι πολυ γαιδουρα(εχω αρχισει να εχω τυψεις που ειμαι τοσο χαλαρη)

αληθεια ποτε ξεκινησατε να χρησιμοποιειται πλαστικα μπουκαλια???

76IGp3.png

Eγω πλαστικο ξεκινησα απο 4 μηνων , ειναι πολυ βολικο , καταρχας πηρα το πιο μεγαλο 330 ml το μεταφερω χωρις να φοβαμαι μην σπασει , και επηδει εχει ζωηρεψει μπορει να το κραταει και μονη της .

Διαφημίσεις

κι εγω το ξεκινησα εδω και μια βδομαδα,πηρα κι εγω το μεγαλο της chicco 330 ml εμενα ακομα δεν μπορει να το κρατησει μονος του...εσας ποτε σας ειπε ο παιδιατρος να σταματησεις την αποστειρωση?

76IGp3.png

Καλημέρα κοριτσάκια! Μόλις διάβασα τα νέα της Μάρας και πιστεύω ότι επειδή η μικρή είναι καρμπον σου το πιο πιθανό να είναι όλα οκ. Με τιμά ιδιαίτερα το γεγονός ότι μας εμπιστεύτηκες και νομίζω ότι ό μικρόκοσμός μας είναι πολύ ουσιαστικός, παράδοξο ε? να μη γνωριζόμαστε και να εμπιστευόμαστε τόσο η μια την άλλη. Και νομίζω ότι αυτό έγινε γιατί όλες μιλάμε χωρις να κρινουμε ή να κρινόμαστε, νοιώθω προσωπικά πολύ ασφαλής και ελεύθερη. Κάτι που ενδεχομένως πολλές από μας δεν το έχουν στις live σχέσεις τους.

Σας αγαπώ πολύ όλες και τα ζουζουνάκια σας...

Φιλάκια

m5Ctp2.png line_flow2_beg_minie_time_1276660800_text_c720ecf0e5ecf0dff4e120e5dfede1e9.gif

καλημεεεεεεεεεεεερααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα

fairy Lυπάμαι πολύ για τον σκυλάκο σου :(

κατα τα άλλα σας ευχαριστώ πολύ όλες ;)

και κατα δευτερον... ΤΙ ΨΩΦΟΚΡΥΟ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΚΑΛΕΕΕΕΕΕ!!!!!!!

dZJip3.png

Διαφημίσεις

κοριτσια να ρωτησω κατι???νομιζω οτι ειχα ακουσει στην τηλεοραση οτι τα πλαστικα μπουκαλια δεν κανει να τα χρησιμοποιουμε...(κατι για καργκινογονα λεγανε)

vanilittsa οταν πηγαμε στο νοσοκομειο δεν βρηκαν τον λογο για τον οποιο εκανε εμετο με αιμα το μονο που ειπαν οτι μαλλον ειχε πιει αιμα απο τις θηλες μου...για κανα μηνα δεν μπορουσα να ησυχασω...το να μην βρισκουν τι εχει ειναι οτι χειροτερο....

Lkixp3.png

rcRGp3.png

αιμα απο τις θηλες σου εεε??ακου βρε παιδι μου...ισα ισα για παει η ψυχη σας στην κουλουρη!!

μπουκαλια πλαστικα???εγω ακομη χρησιμοποιω της nuk τα γυαλινα και μαλιστα με την θηλη για μωρακια απο 0 εως 6 γιατι στην μεγαλη μου πνιγεται!!!

αφηστε που σημερα μου πνιγηκε με τη φρουτοκρεμα και πανικλβληθηκα!!!τον γυρισα τον χτυπησα στην πλατουλα τιποτα !!!τα εκανα απανω μου λεμε!!!

πλαστικο ποτηρακι του πηρα για νερο παλι της nuk με χερουλακια πολυ ομορφο αλλα το φοβαται χιχιχιχι:rolleyes::roll:!!!

iA8hp3.pngWtKrp3.png

vaniltsa ασε και μενα μου ειχε πνιγει με την κρεμα βανιλια , ειχα παθει σοκ , την γυρισα αναποδα και την χτυπαγα.

Εν το μεταξυ με την φρουτοκρεμα με εχουν κατατρομαξει ειδικα με το μηλο αφου σκεφτομαι να μην της βαζω καθολου μηλο .Μου εφεραν και το παραδειγμα ενος τραγουδιστη και απο τοτε να με πηγε με το μηλο .

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...