Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 20 λεπτά , Nima21 είπε:

Σε ευχαριστώ πολύ!! Χαιρομαι που το ακούω και χαιρομαι που συμφωνούν κατα βαση, γιατι οκ μας τα λενε εκεινοι, αλλα οταν περνας αποτυχιες, αναρωτιέσαι  αν στα λενε για να σου χρυσωσουν το χαπι ή αν οντως τα εννοούν! Και ειναι σημαντικο να το τονιζουμε αυτο για τις βαθμολογιες για να το βλεπουμε και να παιρνουμε ολες καποια ελπίδα.. προσωπικα εμενα μου έδωσαν θαρρος αυτα τα λογια... Και φυσικα ψαχνεις και τα γύρω γυρω  παραλληλα να εισαι καλυμμενη!  

Ναι κορίτσι μου αλήθεια αυτό μ είπαν ,το μόνο που μ είπε είναι ότι προτιμάνε των 5 6 ημερών γιατί βλέπουν καλύτερα κάτι δεν θυμάμαι πως το είπε, επίσης μια φίλη μου πέρσι πέτυχε εγκυμοσύνη με 2ββ βλαστοκυστη και 6.5 ενδομητριο ... όλα είναι ίσως το σωστό timing 

• Λουλούδια 1

ΟΙ πρώτες αγωνίες

Recommended Posts

σου βάζουν μια ζώνη στην κοιλιά με 2 κάτι σαν μικρόφωνα το ενα να μετράει τους παλμους και το άλλο να μετράει τιςσυσπάσεις.

σου δίνουν να κρατάς ένα καλώδιο που έχει ένα κουμπί και το πατάς κάθε φορά που κουνιέται το μωρό. όσες φορές και να το νοιώσεις.

βλέπουν αν έχεις συσπάσεις και αν ζορίζεται καθόλου το μωρό καθε φορά που έχεις σύσπαση.

κρατάει 1 ώρα εκτός και αν για κάποιο λόγο χρειαστει να κάτσεις παραπάνω. παράδειγμα εμένα κατέγραψε στο τέλος της ώρα συσπάσεις ανά 10 λεπτο και με κράτησαν να δουν αν γίνουν πιο συχνές.

γενικα οταν κουνιεται το μωρο...οχι μονο οταν κλωτσαει ε???

εμενα μου ειπε για αρχη θα καθομαι κανενα μισαωρο...

76IGp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rosebaby

1840

• fairy baby

1216

• Mara-76

1136

• Dimitra83

1086

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πουλάνε και σκέτες αλλά εμένα είχε ο αποστειρωτής

τα βάζω και εγώ μετά στο ψυγειο πήρα θήκη απο τα λητώ σαν καφάσι είναι σαν αυτά που βάζουν τα μπουκάλια αναψυκτηκών. σε μικρό βέβαια με θέσεις και τα έχω στο ψυγείο.

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

πουλάνε και σκέτες αλλά εμένα είχε ο αποστειρωτής

τα βάζω και εγώ μετά στο ψυγειο πήρα θήκη απο τα λητώ σαν καφάσι είναι σαν αυτά που βάζουν τα μπουκάλια αναψυκτηκών. σε μικρό βέβαια με θέσεις και τα έχω στο ψυγείο.

ναι αυτο με το ψυγειο μου το εχουν πει κι εμενα....

ερωτηση 1η: νοιωθω ενα σφιξιμο χαμηλα στην κοιλια,να αρχισω να αγχωνομαι ή ειναι φυσιολογικο???

2η : στα ρουχαλακια του μωρου βαζετε μαλακτικο???

76IGp3.png

Διαφημίσεις

Μαλακτικο οχι! Δεν κάνει!

Άυτό που περιγράφεις είναι μικροσυσπάσεις και γίνεται γιατί προετοιμάζεται η μήτρα σου για τη γέννα!!!!

να μην αγχωθω δλδ...νωρις δεν ειναι να προετοιμαζεται απο τωρα??

76IGp3.png

μπορεί να έχεις συσπάσεις χάπι δεν είναι περίεργο στην εβδομάδα που είσαι

να μην γίνουν τακτικές και συχνές

αν ειναι έτσι γιατί μπορεί να είναι και κάτι άσχετο.

οχι δεν πρέπει να βάλεις μαλακτικό

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

Διαφημίσεις

Εγώ στον 7ο είχα έντονες συσπάσεις, δηλ πέτρωνε η κοιλιά. Πήρα μαγνήσιο και συνήλθα.δεν είναι νωρίς. Εχεις σχεδόν μπει στην τελική ευθεία. Αν όμως νιώσεις κάτι παράξενο πχ συσπάσεις και πόνο τότε αμέσως τηλ στο γιατρό.!

cEyXp3.png

q61sp3.png

μπορεί να έχεις συσπάσεις χάπι δεν είναι περίεργο στην εβδομάδα που είσαι

να μην γίνουν τακτικές και συχνές

αν ειναι έτσι γιατί μπορεί να είναι και κάτι άσχετο.

οχι δεν πρέπει να βάλεις μαλακτικό

Πω πω πόσο μικρό είναι το μωράκι σου! μολις σαράντησε ε;; Να σου ζήσει!!!

cEyXp3.png

q61sp3.png

σε ευχαριστώ κατερίνα μου και εσύ να χαίρεσαι τον μικρό σου

αγορακι δεν είναι ? καλά δεν βλέπω στην φωτό ?

είναι 45 ημερών για την ακρίβεια.

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

Εγώ στον 7ο είχα έντονες συσπάσεις, δηλ πέτρωνε η κοιλιά. Πήρα μαγνήσιο και συνήλθα.δεν είναι νωρίς. Εχεις σχεδόν μπει στην τελική ευθεία. Αν όμως νιώσεις κάτι παράξενο πχ συσπάσεις και πόνο τότε αμέσως τηλ στο γιατρό.!

ευτυχως δεν ποναω,απλα νοιωθω βαρος και σφιξιμο...ετσι κι αλλιως παιρνω μαγνησιο και yotopar γιατι εχω σχεδον σε ολη την εγκυμοσυνη συσπασεις αλλα αυτο δεν μοιαζει με αυτο που ενοιωθα αλλες φορες,τσιμπηματα ή πονακια ελαφρυα περιοδου

76IGp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...