Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ΟΙ πρώτες αγωνίες

Recommended Posts

Mara σε καταλαββαινω απολυτα ...στην οικογενεια μας , υπαρχει ατομο με κληρονομικο τετοιο '[χαρισμα' να το πω? το βρηκαν μετα απο πολλες αποβολες , σταματαγαν να αναπτυσονται τα εμβρυα. Ειναι ρισκο .

Ενα χρωμοσωμα για να καταλαβεις εχει καβαλησει ενα αλλο .Επιστημη τι κανεις ...

Τι εξετασεις εκανες στην μικρη ? dna?

Ηρθες και αλλαξες την ζωη μας μικρε αγγελε

The ticker URL: http://lbyf.lilypie.com/z19Fp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rosebaby

1840

• fairy baby

1216

• Mara-76

1136

• Dimitra83

1086

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ξεκιναω με εσενα Μαρα λεγοντας σου κοπελα μου,οτι εμενα προσωπικα δεν μου διελυσες καμια διαθεση ισα-ισα νιωθω καπως να με τιμα που μας εμπιστευεσαι...αλλωστε οι αγωνιες που μοιραζονται...νομιζω απαλυνονται!!

Πληροφοριακα να σου πω οτι και η Πηνελοπη παιζει με τα χερια της,κυριως το ενα και το κοιταει σαν να βλεπει κατι αξιοπεριεργο:rolleyes:

Παντως και μια γνωστη μου κυρια που εκανα μαθημα στον γιο της μου εμπιστευτηκε οτι εμεινε με ενα παιδι γιατι φοβοταν μην τυχον ειχε ζητηματα το δευτερο,γιατι και στην οικογενεια του αντρα της υπηρχαν καποια θεματακια!

κανε οτι σε ησυχαζει περισσοτερο...κι οτι χρειαστεις μην διστασεις να ανοιξεις την καρδια σου...

φιλακια στην αεριζομενη πουκιτσα:mrgreen::mrgreen:

Μάρα μου μην στεναχωριέσαι όπως είπαν και τα άλλα κορίτσια και ο Αντωνέλος παίζει με τα χέρια του απίστευτα και δεν κάθεται ακόμα στο κώλο του.

Άσε που η πούκι σου μοιάζει απίστευτα , οποτε σίγουρα έχει πάρει από τα δικά σου γονίδια. Να είσαι σίγουρη και μην διστάζεις να μιλήσεις οποτε το θέλεις.

Εδώ είμαστε εμείς, ο μικρόκοσμος μας.

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

Καλε ουτε και η δικια μου καθεται παρα μονο αν ειναι για φωτογραφια .Και λατρευει τα χερια της και τα χερια μου .χτυπαει παλαμακια χωρις να της το εχω δειξει ...Καλε Μαρα μην μου αναβεις φωτιες και ειμαι και αγχωτικια με αυτα τα θεματα.

Κοριτσια εγω ειμαι λιγο ψιλοσκατα , εφυγε ο καλος μου σκυλακος .Ξερω ασχετο με το θεμα μας .

fairy και εγώ είμαι τρομερά αγχώδη άτομο τα πάντα με τρελαίνουν

πρώτα έρχεται η κακιά σκέψη και μετά οι άλλες

λυπάμαι για το σκυλάκι σου, είναι αλήθεια μεγάλο πλήγμα να χάνεις ένα φίλο.

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

Διαφημίσεις

Και εσυ Ροζ μου εχεις αγχος ? συνεχεια την παρακολουθω να βλεπω τις εξελιξεις της .

Ηταν λιγο στεναχωρες αυτες οι μερες με τον χαμο του σκυλακου μου , δυστυχως .

γενικά είμαι υπερβολική σε θέματα υγείας με τους ανθρώπους μου

και φυσικά στο μωρό τώρα είμαι αρκετά

μετά τις τελευταίες μέρες δε που ήταν και άρρωστος τα έπαιξα

αλλά πρέπει να αλλάξω γιατί θα τρελαθώ δεν λέει από εδώ και πέρα οι αγωνίες θα μεγαλώνουν

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

κοριτσια τις ιδιες σκεψεις εκανα αυτες τις μερες!!

αφορμη ηταν οτι εμαθα για ενα συμμαθητη μου,πολυ καλο παιδι,που τον συμπαθουσα πολυ αν και δεν καναμε πολυ παρεα γιατι χαθηκαμε στα χρονια οτι εφυγε απο την επαρατο...μεσα σε εναν χρονο!!!

αλλα ειπα κι εγω,οπως κι η Ροουζ...σταματα τις σκεψεις αυτες γιατι θα το χασεις!!!

Ε ναι τωρα θα ξεκινησουν να περπατουν με το καλο , θα χουμε τρεξιμο, και εγω τρεμω μην μου παθει τιποτα .Σκεφτομουν καποια στιγμη αυτο που περασες , ηταν οντως ζορι .

Σημερα πηγα βολτα και ημουν καποια στιγμη ασανσερ με παιδια και ετρεμε η ψυχη μου μην κολησει τιποτα

Πω πω Μαρσολαν και αυτη η παλιο αρρωστια τι να πω πια με αυτο που γινεται απο παντου κατι ακουω.

Η δικια μου βρε κοριτσια οταν πιει λιγο νερο ή γαλα θα βγαλει γουλιες .Ειναι φυσιολογικο? να το ξανασυζητησω με την γιατρο μηπως εχουμε καμια παλλινδρομηση και δεν το χω παρει χαμπαρι

Διαφημίσεις

ήταν δύσκολες μέρες περισσότερο γιατί δεν το αντιμετώπισε ο παλιός γιατρός γρήγορα και χάσαμε χρόνο με την υποτιθέμενη λαρυγγίτιδα που είμαι σίγουρη δεν είχε. γενικά ο παλιός γιατρός μου δημιουργούσε με αδιόρατη ανασφάλεια ότι και να του έλεγα το γύρναγε στο αστείο και δεν τολμούσα να ρωτήσω. π.χ. τον ρώτησα αν το σίδερο των ρούχων πλέον είναι απαραίτητο και μου απαντά , κοίτα την μήπως να πάρω το παιδί εγώ στο σπίτι ? όταν πήγα διακοπές το καλοκαίρι μου λέει δες μάνα άφησε το παιδί και πήγε Τυνησία γενικά είχε ένα τέτοιο στυλ

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

καλα...εδω σου ειπε να βαλεις κουβερτα κατω και να παιζει μονο εκει το παιδι...που αν δεν στηριζει την πλατη του καπου(οπως η Ανδριανα που εχει τον καναπε:tongue:) μπορει το παιδι να χτυπησει ασχημα!!!

Φαιρυ,μην ανησυχεις με τις γουλιες...φυσικο ειναι,εμενα η δικια μου καμια φορα βγαζει μετα απο ωρα και λιγο απο το φαγητο της!!η και το γαλα...οχι συνεχεια αλλα το κανει!!!

ναι ρε συ ήταν εντελώς μιλάμε λες και ήταν 100 χρόνια πίσω όλα ήταν τζάμπα λεφτά

άσε που κάθε φορά που πήγαινα το μάτιαζε το μωρό

με τα κιλά του ασχολούνταν με τα μαλλιά του γιατί έχει ένα κοριτσάκι 4 μήνες μεγαλύτερο και δεν έχει καθόλου μαλάκια

τι έγινε δηλαδή , ζήλευε σαν καμιά γυναικούλα

και όλη την ώρα έλεγε στον άντρα μου τι να σου κάνω τσαμπουκαλού γυναίκα πήρες

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

καλημερα κοριτσια....

εγω απο τοτε που εγινα μαμα αρχισα να καταλαβαινω την δικια μου την μαμα και τις αγωνιες της......ετρεμε να μην παθουμε τιποτα και προσπαθουσε να μας προστατευσει εστω και καταπιεστικα καποιες φορες..τοτε θυμωνα μαζι της και σκοτωνομασταν και αυτη μου ελεγε οταν θα γινεις μανα θα με καταλαβεις και οντως απο τοτε που εγινα μαμα την καταλαβαινω απολυτα σε ολα....

και εμενα ο μικρος οταν ηταν 12 ημερων τον τρεχαμε στο νοσοκομειο γιατι ειχε κανει εμετο με αιμα...τρελη στεναχωρια και ακομα φοβαμαι.....

Lkixp3.png

rcRGp3.png

καλημερα κοριτσια....

βροχη σημερα ....πολυ βροχη λεμε!!!παλι θα κλεισω το αντρακι μου μεσα γκρρρρρρρρρρρρρρ!!!

mara μου μη στεναχωριεσαι καλο μου....εχεις μια υπεροχη πουκη υγιεστατη....ολα τα παιδακια του κοσμου ειναι υγιεστατα και ευτυχισμενα ...ετσι θα ειμαστε και μεις οι γονεις καλα!!

leta γιατι ειχε κανει εμετο με αιματακι ...απο το γαλα ισως???

ολοι κατι εχουμε περασει με τα πιτσιρικακια μας και ακομη δεν εχουμε δει τιποτα:rolleyes:

εμεις ας πουμε στην 20η μερα τρεχαμε παιδων γιατι ο μικρος ετσι ξαφνικα εκανε ενα 40 πυρετο!!!!Ουρολημωξη!!!:roll:

Μακαρι να ειναι ολα περαστικα....για ολα τα παιδακια!!

iA8hp3.pngWtKrp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...