Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ΟΙ πρώτες αγωνίες

Recommended Posts

αυτο παλι δε το καταλαβα βρε μαρα.δηλαδη αν ειναι ασχημο το παιδι δεν ανυσηχεις?:rolleyes:τωρα θα μου πεις ποια μανα βλεπει ασχημο το παιδι της:tongue:

χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα κι όμως συμφωνα με την βιβλιογραφία η εξαιρετική ομορφιά και το διαπεραστικό βλέμα ανηκει στην συμπτωματολογία... κ εγώ όταν το έμαθα καγχασα.. κι όμως... ασε εχω τρελαθει στα τηλέφωνα στην αυστρια...

dZJip3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rosebaby

1840

• fairy baby

1216

• Mara-76

1136

• Dimitra83

1086

Περισσότερες δημοσιεύσεις

για αυτο ειπα οτι ΚΑΤΑΡΧΗΝ δεν τρελάινομαι. αλλά θα στο πώ σχηματικά όπως μου το είπε η γενετίστρια του Παίδων. Η πεθερά κουβαλάει μαλακισμένο γονίδιο περνάει 5 αποβολές, γεννιέται ο άντρας μου 6 μηνών πρόωρος. Στα 11 του περνάει συνδρομο Steven Johnson (Κρίσεις απώλειας συνείδησης). Στα καπάκια η πε8ερά ξαναμένει έγκυος, γεννιέται η μικρή με σύνδρομο Rett. Ε κάτι απο την απο εκεί πλευρά είναι "χτυπημένο" γονιδιακά...

για να εκανε 5 αποβολες μαλλον ο οργανισμος της απεβαλε τα εμβρυα λογο ανωμαλιων..αρα οντως υπαρχει θεμα:confused: οχι στη θεση σου οντως δε θα το ρισκαρα...αλλα την υιοθεσια αν ηθελα δευτερο,θα τη σκεφτομουν πολυ σοβαρα.

Holy Diver

χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα κι όμως συμφωνα με την βιβλιογραφία η εξαιρετική ομορφιά και το διαπεραστικό βλέμα ανηκει στην συμπτωματολογία... κ εγώ όταν το έμαθα καγχασα.. κι όμως... ασε εχω τρελαθει στα τηλέφωνα στην αυστρια...

τοτε τα παιδια μου εχουν συνδρομο:rolleyes: ειναι και πανεμορφα και εχουν και τελεια ματια:rolleyes: κουκουβα!!!:mrgreen:

Holy Diver

axxaaxaxaxxaxaxaaxxaaxxaaxxa τα παιδιά σ ειναι μια χαρά και το ξέρεις ;)

δες αυτό

http://www.youtube.com/watch?v=6bIQ3OzpEuA

δλδ οχι πες μου.. βλέπεις αυτο το πλάσμα.. ειναι δυνατόν αυτο το πλάσαμ να είναι άρωστο?

dZJip3.png

Διαφημίσεις

σορυ ρε κοριτσια αν σας γαμησα τη διάθεση αλλά κ εγώ δεν έχω να τα πω πουθενα. ο αντρας μου απλά ΔΕΝ ακουει (τον κατανοώ), η μάνα μου δεν το θετει καν ως θεμα πρός συζητηση (τυπου αυτα δεν θα συμβούν σε εμάς) και εχω μεινει μόνη μου να διαβπαζω και να περιμένω τον φεβρουάριο ελπίζοντας πώς όλα είναι καλά και πως τελικά τα παροιμιώδη γερά μου γονίδια θα επικρατήσουν

dZJip3.png

αυτο που πρεπει να σε κανει να το δεις αλλιως ειναι οτι περναει απο τη μανα στην κορη.αρα εφοσον εσυ δεν εχεις θεμα τοτε δεν ειναι δυνατον να υπαρχει τετοια περιπτωση απο κληρονομικης πλευρας.αλλα καλα κανεις κ τα λες μην ανησυχεις...δεν ειμαστε εδω μονο για να λεμε τα καλα κ να γελαμε.αλλα για ολα.καλα και ασχημα..που δυστηχως υπαρχουν.

πολυ στεναχωρεθηκα με το βιντεο.το κοριτσακι ηταν ενας αγγελος.ξανθα μαλλια και μαυρα ματια και μια σκετη ομορφια..:?

Holy Diver

σίγουρα οκ δεν έχω ανέβει και στα δέντρια ουρλιάζοντας και προσπαθώ να το δώ ΠΟΛΥ ορθολογιστικά το πράγμα και να κάθομαι στα αυγά μου μέχρι τον φεβρουάριο... η πουκι θα μπαίνει στον 8ο μήνα οποτε θα μπορούμε να δούμε κάποια πράγματα.. οχι final καθώς θα πρέπει να το ξαναδούμε μετά απο κανένα 4μηνο αλλά τουλάχιστον θα έχουμε μια πρώτη εικόνα. κάθε φορά που την βλέπω να παιζει με τα χέρια της, καίγεται η καριδά μου (τα παιδάκια με rett Παιζουν συνεχεια τα χεράκια τους μονότονα) και κάθε φορά που βλέπω οτι δεν μπορεί να σταθεί στον πωπό της το ίδιο.. εξ ου και οι μονοτονες ερωτήσεις μου κάθε φορά με θέματα αναπτυξης :P

dZJip3.png

ρε συ μαρα κουλαρε.ολα τα μωρα παιζουν με τα χερια τους!επισης ειναι πολυ μικρη για να μπορει να κατσει στον ποπο της!!!περιμενε 1 με 2 μηνες!

TO ΞΕΡΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ (αλλα οκ καμια φορά με πιάνει η μαλακία μου)

:P

λεω να σχολάσω να παω σπίτι να συνεχισω τα της βαφτισης.... μ αρεσει που εχω κ περιεργο θεμα η ρουφιανα και δνε μπορώ να βρώ ουτε μισο κουκλάκι ΠΟύκα!!!!

dZJip3.png

Διαφημίσεις

mara εύχομαι να πάνε όλα τέλεια στα τεστ κ το κοριτσάκι σας να μην έχει ούτε δείγμα ζαβού γονιδίου

ο μικρός μας είναι μόλις 5 ημέρες μικρότερος από τη μικρή σας και όχι μόνο δεν κάθεται στον ποπό του αλλά δεν έχει πει και καμία λεξούλα (που να την καταλαβαίνεις γιατί από ντιιτ, α, μα, μπφ.... άλλο τίποτα) και επίσης παίζει με τα χέρια του πάρα πολύ.

πότε θα κάνεις τους βαφτισογαμους;; κι εμείς μαζί θα τα κάνουμε κ δεν έχω κοιτάξει τίποτα.:roll:

krEEp3.png

IjZep2.png

Μάρα σίγουρα όλα θα είναι τέλεια και πολυ καλα με τη μικρή...συγκινήθηκα με το βίντεο ένας άγγελος ήταν......

Σου εύχομαι να υιοθετήσετε εύκολα ένα παιδάκι αν και ξέρω οτι είναι δύσκολα στη χώρα μας....

Lkixp3.png

rcRGp3.png

Βλέπω ανοίξατε μεγάλες κουβέντες....

δημητρούλα το σκέφτομαι πολύ έντονα απο την στιγμή που φοβάμαι για δεύτερο παιδί.. το παν ειναι να πειστεί ο άντρας μου και φυσικά ο υπολοιπος οικογενιακός πεερίγυρος... αλλά εχω υπομονή όμως ;)

Μάρα μου κι εγώ το σκεφτόμουν (γιατί το έχουμε το θεματάκι μας)αλλά ο πάστας ανένδοτος ήταν (πριν τον γουργούρη σαφώς), γιατί η πεθερά μου ήταν υιοθετημένη και δεν έχει γνωρίσει τους γονείς της και το έχει στεναχωρια ....ε και του πάστα του έχει μείνει..."άσε μου λέει..θα μπαίνει ο καθε ή η καθε μλκισμένη κοιν,λειτουργος στο σπίτι μας για να δει άν είμαστε καλοί γονείς ή όχι...ποιοι είναι αυτοί ο Θεός;" τι του απαντάς; αλλά εγώ επειδή το ήθελα να το κάνω το καλό, έγινα ανάδοχος στην actionaid, μιας και ο Θεός μας χάρισε τον πανέμορφο(κουκουβάγια εγκέιν) γουργουράκο!!!Πάντως μπράβο σου, απλά θέλω να σου πω, που θα το ξερεις σίγουρα, οτι έχει πολύ σπαζο-κατάσταση η Ελλάδα για εννομη υιοθεσία....άστα βράστα...

βανιλάκο μου :) το σύνδρομο Rett δεν διαγνώσκεται ούτε με β επιπέδου ουτε καν με αμνιοκέντηση. οφείλεται σε γονιδιακή μετάλαξη και περνάει απο μητέρα (φορέα του γονιδίου) σε κορη (όπου γινεται η μετάλλαξη) καθώς αφορά μονο σε κορίτσια. εως τον 6ο μηνα το παιδί πάει περίφημα απο άποψη ανάπτυξης, κινησης κλπ κλπ. απο τον 6ο μηνα ξαφνικά παλλινδρομει σωματικά και κινητικά. τα παιδάκια αυτα προέρχονται απο εγκυμοσύνες που

- έγιναν γηρήγροα χωρίς προσπάθεια (συννέλαβα με την δευτερη προσπάθεια)

- ηταν απροβλιμάτιστες (όπως η δική μου) και γεννηθηκαν με πανεύκολος τοκετούς (όπως ο δικός μου)

προκειται για πανέμορφα κοριτσάκια με πολύ διαπεραστικό βλέμα (τώρα τι να πώ...)

το παιδάκι με πολύ προσπάθεια, φυσιοθεραπεία, κινησιοθεραπεία, λογοθεραπεία κλπ κατορθώνει να επιζήσει έως την εφηβεία βαριά.. μετά... δεν...

τώρα στην περιπτωση μας. ΑΡΧΙΚΑ δεν έχω κάποιο λόγο να ανησυχώ ΑΛΛΑ επειδή υπάρχει ιστορικό το έψαξα καταρχην αυστρία και μετά εδώ ελλάδα και είδα πώς καλού κακού μπορούν να γινουν κάποια καταρχην διαγνωστικά τεστάκια. οποτε.. οτι πει η επιστήμη την 1η φεβρουαρίου... εγώ δεν μπορώ να πώ τπτ άλλο....

όλα καλά θα πάνε μαρή!Μην μου στεναχωριέσαι...Η πουκίτσα θα φυσάει λέμεεεεεεεε!!!! Αφού έχει πάρει αέρα ο κώλος της είπαμε:lol::lol::lol:

τοτε τα παιδια μου εχουν συνδρομο:rolleyes: ειναι και πανεμορφα και εχουν και τελεια ματια:rolleyes: κουκουβα!!!:mrgreen:

Και εμένα, και εμένα!!!χιχιχιχιχιχ

axxaaxaxaxxaxaxaaxxaaxxaaxxa τα παιδιά σ ειναι μια χαρά και το ξέρεις ;)

δες αυτό

http://www.youtube.com/watch?v=6bIQ3OzpEuA

δλδ οχι πες μου.. βλέπεις αυτο το πλάσμα.. ειναι δυνατόν αυτο το πλάσαμ να είναι άρωστο?

Α-ΠΙ-ΣΤΕΥ-ΤΟ

Παστάκια ενωμένα, ποτέ νικημένα

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

Παιδί μου, ζωή μου, ψυχή μου.....

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...