Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ΟΙ πρώτες αγωνίες

Recommended Posts

βανιλάκο μου δεν προκειται να κάνω άλλο παιδάκι.. για πολύ συγκεκριμένους λόγους υγείας..οποτε..

συ ξερεις mara μου....

οποτε καλα θα κανεις που θα βαλεις και τα δυο ονοματακια....σε βρισκω πολυ ΣΩΣΤΗ!!!

:wink:

iA8hp3.pngWtKrp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rosebaby

1840

• fairy baby

1216

• Mara-76

1136

• Dimitra83

1086

Περισσότερες δημοσιεύσεις

;) οταν με το καλό πειστεί ο άντρας μου να υιοθετήσουμε ένα παιδάκι, 8α βγάλω τον μπαμπά μου το λαικό είδωλο :P

ποοπ γαμωτο όσο σκέφτομαι πώς μαζι με τα βαφτισια 8α εχω κ γάμο... δαιμονίζομαι! α ρε μάνα με τα τάματα σου!

dZJip3.png

και για να λύσω το μυστήριο... και για να το βγάλω απο μέσα μου, υπάρχιε πολύ περίεργο ιατρικό ιστορικό στην οικογένεια του άντρα μου. έχασε την αδερφή του απο ένα σπάνιο μεν αλλά υπαρκτο δε γονιδιακό σύνδρομο, ο ίδιος είχε περάσει διάφορα οποτε.. δεν το διακινδυνεύω.. ήδη η πουκι 1η φεβρουαρίου θα περάσει απο κάποια διαγνωστικά τεστάκια για να είμαστε ήρεμοι... τελικά αυτα τα γονίδια είναι μεγάλη πουστιά...

dZJip3.png

μαλλον ....αν ειναι και δεν εχει διαστολη στις 3 με 4 ωρες θα ξερει .....αν θα πανε με καισαρικη!!!αλλα γιατι να μην φαει απο σημερα δεν εχω καταλαβει!!!

δε κανει να φαει γιατι αν παει με καισαρικη ειναι χειρουργιο κ θα παρει αναισθησια εστω κ επισκληριδιο οποτε ειναι καλυτερα να ειναι νηστικη

;) οταν με το καλό πειστεί ο άντρας μου να υιοθετήσουμε ένα παιδάκι, 8α βγάλω τον μπαμπά μου το λαικό είδωλο :P

ποοπ γαμωτο όσο σκέφτομαι πώς μαζι με τα βαφτισια 8α εχω κ γάμο... δαιμονίζομαι! α ρε μάνα με τα τάματα σου!

μαρα σκεφτεσαι την υιοθεσια?πολυ συμφωνω μαζι σου αν θες κιαλλο παιδακι κ δε γινεται να κανεις αλλο.θεωρω πως ειναι μια απολυτη πραξη αγαπης και πολυ συνειδητοποιημενη!

Holy Diver

Βρε mara μου και αυτο το σπανιο...συνδρομο δεν φαινεται στην β επιπεδου???

εγω λεω να το ψαξεις πριν παρει μια οριστικη αποφαση !!!καταννοω τον φοβο σου αλλα ρωτα και αυτη την ψυχουλα αν θελει να ειναι μονη σε αυτον τον κοσμο χωρις αδερφακια!!!

στο λεω γιατι και γω χωρις αδερφακια ειμαι ααπο φοβιες της μανας μου....και νιωθω μονη τοσες φορες...

φαντασου τον εαυτο σου χωρις την αδερφη σου.....:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

σε καταλαβαινω πως φοβασαι γιατι θελεις ενα υγιες παιδακι αλλα σκεψου ποσα αλλα γεννιουνται με προβλημα χωρις καν ιστορικο!!!αυτα ειναι ολα απο τον Θεο Μαρα μου...κοινως αμα ειναι να συμβει ....συμαβαινει στον καθενα μας!!

iA8hp3.pngWtKrp3.png

Διαφημίσεις

μα βανιλιτσα κ να φαινεται στη β επιπεδου πες οτι κανει αλλο και βγαινει προβλημα κ το βλεπει 5 μηνων εγκυος.τι κανει τοτε?δικιο εχει ουτε εγω θα εκανα αν ημουν στη θεση της:roll:

Holy Diver

δημητρούλα το σκέφτομαι πολύ έντονα απο την στιγμή που φοβάμαι για δεύτερο παιδί.. το παν ειναι να πειστεί ο άντρας μου και φυσικά ο υπολοιπος οικογενιακός πεερίγυρος... αλλά εχω υπομονή όμως ;)

dZJip3.png

κοιτα εγω στη θεση σου θα ενδιαφερομουν μονο να πειστει ο αντρας μου.τον περιγυρο τον γραφω εκει που πρεπει.χ@στικα τι θα πει ο καθενας.αν το ηθελα εγω κ ο αντρας μου ουτε θα με ενοιαζε

Holy Diver

μα βανιλιτσα κ να φαινεται στη β επιπεδου πες οτι κανει αλλο και βγαινει προβλημα κ το βλεπει 5 μηνων εγκυος.τι κανει τοτε?δικιο εχει ουτε εγω θα εκανα αν ημουν στη θεση της:roll:

γιατι βρε Δημητρα αυτο δεν μπορει να συμβει σε οποιαδηποτε κοπελα χωρις ιστορικο!!!:rolleyes:???

ειναι να μη σου τυχει που λεμε!!

iA8hp3.pngWtKrp3.png

Βρε mara μου και αυτο το σπανιο...συνδρομο δεν φαινεται στην β επιπεδου???

εγω λεω να το ψαξεις πριν παρει μια οριστικη αποφαση !!!καταννοω τον φοβο σου αλλα ρωτα και αυτη την ψυχουλα αν θελει να ειναι μονη σε αυτον τον κοσμο χωρις αδερφακια!!!

στο λεω γιατι και γω χωρις αδερφακια ειμαι ααπο φοβιες της μανας μου....και νιωθω μονη τοσες φορες...

φαντασου τον εαυτο σου χωρις την αδερφη σου.....:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

σε καταλαβαινω πως φοβασαι γιατι θελεις ενα υγιες παιδακι αλλα σκεψου ποσα αλλα γεννιουνται με προβλημα χωρις καν ιστορικο!!!αυτα ειναι ολα απο τον Θεο Μαρα μου...κοινως αμα ειναι να συμβει ....συμαβαινει στον καθενα μας!!

βανιλάκο μου :) το σύνδρομο Rett δεν διαγνώσκεται ούτε με β επιπέδου ουτε καν με αμνιοκέντηση. οφείλεται σε γονιδιακή μετάλαξη και περνάει απο μητέρα (φορέα του γονιδίου) σε κορη (όπου γινεται η μετάλλαξη) καθώς αφορά μονο σε κορίτσια. εως τον 6ο μηνα το παιδί πάει περίφημα απο άποψη ανάπτυξης, κινησης κλπ κλπ. απο τον 6ο μηνα ξαφνικά παλλινδρομει σωματικά και κινητικά. τα παιδάκια αυτα προέρχονται απο εγκυμοσύνες που

- έγιναν γηρήγροα χωρίς προσπάθεια (συννέλαβα με την δευτερη προσπάθεια)

- ηταν απροβλιμάτιστες (όπως η δική μου) και γεννηθηκαν με πανεύκολος τοκετούς (όπως ο δικός μου)

προκειται για πανέμορφα κοριτσάκια με πολύ διαπεραστικό βλέμα (τώρα τι να πώ...)

το παιδάκι με πολύ προσπάθεια, φυσιοθεραπεία, κινησιοθεραπεία, λογοθεραπεία κλπ κατορθώνει να επιζήσει έως την εφηβεία βαριά.. μετά... δεν...

τώρα στην περιπτωση μας. ΑΡΧΙΚΑ δεν έχω κάποιο λόγο να ανησυχώ ΑΛΛΑ επειδή υπάρχει ιστορικό το έψαξα καταρχην αυστρία και μετά εδώ ελλάδα και είδα πώς καλού κακού μπορούν να γινουν κάποια καταρχην διαγνωστικά τεστάκια. οποτε.. οτι πει η επιστήμη την 1η φεβρουαρίου... εγώ δεν μπορώ να πώ τπτ άλλο....

dZJip3.png

Διαφημίσεις

γιατι βρε Δημητρα αυτο δεν μπορει να συμβει σε οποιαδηποτε κοπελα χωρις ιστορικο!!!:rolleyes:???

ειναι να μη σου τυχει που λεμε!!

ναι φυσικα μπορει.απλα οταν εχεις κ καποιο ιστορικο εχεις παραπανω πιθανοτητες.

Holy Diver

μαρα μου ειπες οτι περναει απο την μανα στην κορη.αρα εφοσον ειναι απο την οικογενεια του αντρα σου τοτε υπαρχει θεμα?εσυ δεν εχεις καμια σχεση με το γονιδιο

Holy Diver

ακριβώς... παίζω με τις πιθανότητες βάση ιστορικού, κληρονομικότητας, μετάλλαξης, κλπ κλπ κλπ. επιπλέον η πε8ερά μου εχει μεγάλο ιστορικών ανεξήγητων αποβολών (4 ή 5 αν θυμάμαι καλά) που σημαίνει οτι κάτι δεν πάει καλά στην,... απο εκεί πλευρά. και δεν μπορώ να κοιμάμαι ήσυχη καθώς όσα εγγονάκια εχουν γεννηθει απο την πλευρά της είναι... αγόρια.

dZJip3.png

προκειται για πανέμορφα κοριτσάκια με πολύ διαπεραστικό βλέμα (τώρα τι να πώ...)

...

αυτο παλι δε το καταλαβα βρε μαρα.δηλαδη αν ειναι ασχημο το παιδι δεν ανυσηχεις?:rolleyes:τωρα θα μου πεις ποια μανα βλεπει ασχημο το παιδι της:tongue:

Holy Diver

μαρα μου ειπες οτι περναει απο την μανα στην κορη.αρα εφοσον ειναι απο την οικογενεια του αντρα σου τοτε υπαρχει θεμα?εσυ δεν εχεις καμια σχεση με το γονιδιο

για αυτο ειπα οτι ΚΑΤΑΡΧΗΝ δεν τρελάινομαι. αλλά θα στο πώ σχηματικά όπως μου το είπε η γενετίστρια του Παίδων. Η πεθερά κουβαλάει μαλακισμένο γονίδιο περνάει 5 αποβολές, γεννιέται ο άντρας μου 6 μηνών πρόωρος. Στα 11 του περνάει συνδρομο Steven Johnson (Κρίσεις απώλειας συνείδησης). Στα καπάκια η πε8ερά ξαναμένει έγκυος, γεννιέται η μικρή με σύνδρομο Rett. Ε κάτι απο την απο εκεί πλευρά είναι "χτυπημένο" γονιδιακά...

dZJip3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...