Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ΟΙ πρώτες αγωνίες

Recommended Posts

ποπο βανιλακι οσο βλεπω το τικερ σου τοσο συνειδητοποιώ οτι τα παιδια μας έχουν 10 μέρες διαφορά... και με της τατιάνας 4 αν δεν κάνω λά8ος... ποπο.... μιλάμε οτι εχουμε..πεντάδυμα εδω μεσα κατα μια εννοια :P

Αλό!!! Ασε για πολύτεκνοι πάμε εδω μέσα!!! Μάρα όχι 4 αλλά μόνο 2 μέρες έχουν διαφορά τα μπεμπόνια μας...14 εσύ 16 εγώ!!!

m5Ctp2.png line_flow2_beg_minie_time_1276660800_text_c720ecf0e5ecf0dff4e120e5dfede1e9.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rosebaby

1840

• fairy baby

1216

• Mara-76

1136

• Dimitra83

1086

Περισσότερες δημοσιεύσεις

pastakia μου περαστικουλια.....σας!!

βρε κοριτσια να ρωτησω κατι ασχετο....γενναει η κολλητη μου αυριο με τεχνητους πονους γιατι ειναι στις 40 +2 μερες και ο γιατρος της λεει πως το μωρο ειναι πολυ ψηλα....της ειπε σημερα να φαει μονο μηλα και αυριο πρωι να μην πιει ουτε καφε.....μα ολα αυτα δεν τα λενε σε περιπτωση καισαρικης???

τι σημασια εχει που το μπεμπε ειναι ψηλα αφου εχει γυρισει κανονικοτατα....δεν ξερω αλλα εμενα μου μυριζει πως την παει οπως και να χει για ΚΑΙΣΑΡΙΚΗ .....προς τι η διαιτα ας πουμε??:rolleyes::roll:

μηπως λεω μηπως της το ειπε σε περιπτωση που το μωρο δε κατεβει τελικα κ δεν εχει διαστολη...να την παει με καισαρικη.

Holy Diver

μηπως λεω μηπως της το ειπε σε περιπτωση που το μωρο δε κατεβει τελικα κ δεν εχει διαστολη...να την παει με καισαρικη.

μαλλον ....αν ειναι και δεν εχει διαστολη στις 3 με 4 ωρες θα ξερει .....αν θα πανε με καισαρικη!!!αλλα γιατι να μην φαει απο σημερα δεν εχω καταλαβει!!!

iA8hp3.pngWtKrp3.png

Διαφημίσεις

xa! μολις πλακώθηκα ευγενικά με τον παπά στην εκκλησια που 8α γινει η πουκο βάφτιση... μολις του ειπα οτι προτιθεμαι να δώσω ενα ποσον για την αποπεράτωση του πισω ναου.. εγινε γατακι...

dZJip3.png

που θα γινι η βαφτιση της Πουκης??και πως θα την βγαλεις εκτος απο πουκι???

εμεις μαλλον λεμε για Ν.Μακρη...σ΄ενα εκκλησακι μικρο και ομορφο!!!:wink:θελω στην βαπτιση του μικρου μου ολα να ειναι απλα λιτα και ομορφα!

iA8hp3.pngWtKrp3.png

vanillitsa λογικο να της πει να μην φαει αφου υποτιθεται οτι το 70% των προκλησεων καταληγει σε καισαρικη.....

μαρα χαρουμενα μηνο γενεθλια....

ναι εε??αυτο να σου πω την αληθεια δεν το γνωριζα!απλα ξερω πως παιρνει λιγο παραπανω απο το υποτιθεμενο " φυσιολογικο"!

iA8hp3.pngWtKrp3.png

που θα γινι η βαφτιση της Πουκης??και πως θα την βγαλεις εκτος απο πουκι???

εμεις μαλλον λεμε για Ν.Μακρη...σ΄ενα εκκλησακι μικρο και ομορφο!!!:wink:θελω στην βαπτιση του μικρου μου ολα να ειναι απλα λιτα και ομορφα!

ωραιο ακουγεται!!!ποτε θα τον βαφτισετε???

εμεις λεμε 01/05...

Lkixp3.png

rcRGp3.png

Διαφημίσεις

lettaki mou σε ευχαριστώ πολύ :)

βανιλάκο αν και η πουκι 8α ειναι πάντα πουκι, 8α την βαφτίσουμε σοφιλία-φαίδρα. το σοφιλία βγαινει απο τις γιαγιάδες, σοφία και βασιλικήξ και το φαίδρα είναι άποψη της μανας... moi δηλαδη :P

dZJip3.png

το φαιδρα πολυ ωραιο ονομα...το Σοφιλια πρωτοτυπο δε λεω αλλα γιατι πρεπει να βαλεις και τις δυο γιαγιαδες???

περιμενε θα ρθει και δευτερη κορακλα......

iA8hp3.pngWtKrp3.png

ααα δεν σας ειπα ντε εντυπωσεις απο το πρωτο γευμα πατατα καροτο!!!

στην αρχη ανοιγει ο μικρουλης μου το στοματακι νομιζοντας οτι ειναι φρουτακια......

στην συνεχεια μια εκφραση αηδιας στο προσωπακι του αλλα παρολαυτα εφαγε 6 με 7 κουταλιτσες!!!για αρχη μια χαρα!!!αυριο θα προσθεσω και λιγο λαδακι και λιγο κολοκυθακι!!!αντε να δουμε!:rolleyes:

iA8hp3.pngWtKrp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...