Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ΟΙ πρώτες αγωνίες

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rosebaby

1840

• fairy baby

1216

• Mara-76

1136

• Dimitra83

1086

Περισσότερες δημοσιεύσεις

pastakia μου περαστικουλια.....σας!!

βρε κοριτσια να ρωτησω κατι ασχετο....γενναει η κολλητη μου αυριο με τεχνητους πονους γιατι ειναι στις 40 +2 μερες και ο γιατρος της λεει πως το μωρο ειναι πολυ ψηλα....της ειπε σημερα να φαει μονο μηλα και αυριο πρωι να μην πιει ουτε καφε.....μα ολα αυτα δεν τα λενε σε περιπτωση καισαρικης???

τι σημασια εχει που το μπεμπε ειναι ψηλα αφου εχει γυρισει κανονικοτατα....δεν ξερω αλλα εμενα μου μυριζει πως την παει οπως και να χει για ΚΑΙΣΑΡΙΚΗ .....προς τι η διαιτα ας πουμε??:rolleyes::roll:

iA8hp3.pngWtKrp3.png

καλως το βανιλάκι... τι να σου πώ καμάρι μου ιδέα δεν έχω... κ εμενα μου εβαλαν ωκυτοκινοπως το λένε αλλά επειδή ενώ ειχαν σπάσει τα νερά μου δεν ειχα ουτε πονους ούτε τπτ

dZJip3.png

Διαφημίσεις

ποπο βανιλακι οσο βλεπω το τικερ σου τοσο συνειδητοποιώ οτι τα παιδια μας έχουν 10 μέρες διαφορά... και με της τατιάνας 4 αν δεν κάνω λά8ος... ποπο.... μιλάμε οτι εχουμε..πεντάδυμα εδω μεσα κατα μια εννοια :P

dZJip3.png

Και εμείς έχουμε μηνογεννέθλεια άυριο μεθαύριο...πωπω μεγάλωσαν τα παιδάκια μας!Ζωή να έχουν , Παναγία μου....γουργουρηηηηηηη σε αγαπάει η μαμούκα.....

ψηφιζω χαμομήλι... όποτε την βλέπω και έχει τα νευρα της... τσουπ 30 Μl το πινει σαν νεράκι και ισιώνει....

Και σάζει που λέμε..χιχχιχιχιχιχι

pastakia μου περαστικουλια.....σας!!

βρε κοριτσια να ρωτησω κατι ασχετο....γενναει η κολλητη μου αυριο με τεχνητους πονους γιατι ειναι στις 40 +2 μερες και ο γιατρος της λεει πως το μωρο ειναι πολυ ψηλα....της ειπε σημερα να φαει μονο μηλα και αυριο πρωι να μην πιει ουτε καφε.....μα ολα αυτα δεν τα λενε σε περιπτωση καισαρικης???

τι σημασια εχει που το μπεμπε ειναι ψηλα αφου εχει γυρισει κανονικοτατα....δεν ξερω αλλα εμενα μου μυριζει πως την παει οπως και να χει για ΚΑΙΣΑΡΙΚΗ .....προς τι η διαιτα ας πουμε??:rolleyes::roll:

Ευχαριστώ βανιλίτσα μου! Πώς είναι το μπεμπόνι σου;Εμείς χεστήκαμε που γνωριστήκαμε πάλι....

Και εμένα καισαρικη μου μυρίζει..κι εμένα σχεδόν ταίδια μου είπε, αλλά δεν είχα και πόνους εγώ όπως η Πουκομάνα...

Παστάκια ενωμένα, ποτέ νικημένα

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

Παιδί μου, ζωή μου, ψυχή μου.....

Διαφημίσεις

μερσί...ααα!δεν έχω πρόβλημα, αφού το ξέρω τον έχω κάνει μπουλούκο...θα το δώσει σε ύψος όμως το ξέρω...ελπίζω...μην μου μείνει μπαλίτσας!!!!:tongue::tongue::tongue:

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

σαν χτες μου φαινετε που την γέννησα την βρωμιτσα... τι φάτσα ηταν αυτή οταν την ειδα... και η ρουφιάνα... οταν την έβγαλαν έξω για να την δει ο πατερας της με το που της μιλησε ανοιξε τα μάτια το πουτανάκι! και πρρρρρρρρρρ κατουριοτανε ο άλλος! :P

dZJip3.png

εδώ εμένα ο πάστας είχε γυρ΄σει προς το παιδί με την πλάτη στη πόρτα και εμένα ούτε που με καταλαβε όταν με πήγαν στην ανανηψη! Κλασμένη πραγματικά όμως...άν δεν του'λεγα "εεεε, χωριόοο!!" στα τέτοια του....

άνδρες....ξύπνησε ο γουργουρ αλλάζαμε πάνες και στον πάστα....μέχρι την κάλτσα λέμεεεεεεεεεεεε....

Φιλενάδα σε φιλώ ....ώρα για γουργουρομαμ

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...