Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ΟΙ πρώτες αγωνίες

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rosebaby

1840

• fairy baby

1216

• Mara-76

1136

• Dimitra83

1086

Περισσότερες δημοσιεύσεις

παιδιά τα φτηνά ρουχα ίσως τελικά να είναι πιο ακριβά απο τα επώνυμα... πειτε με ψώνιο, πείτε με τρελή αλλά πχ ως νεογεννητάκι η πουκι δεν φόρεσε φορμάκια απο τα τζάμπο.. λογω ποιοτητας ή μάλλον αμφίβολης ποιότητας. απο εκεί και μετά θεωρώ οτι ειναι πιο φτηνο ένα φορεματάκι Benetton των 20 ευρώ παρά ένα noname που κάνει 40 ευρώ και τελικά το βαμβάκι μετά απο 4 πλυσιματα έχει στενεψει τοσο που δεν της κάνει

dZJip3.png

ναι ρε ΓΜΤ, αλλά έχω και το εμβόλιο την άλλη Δευτέρα!...αααα σας είπα και την άλλη έχει και διάρροια...ΩΡΑΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

μην ανησυχεις παστουλα μου,

κι εμεις εχουμε εμβολιο την Πεμπτη αλλα η γιατρος ειπε δεν υπαρχει κανενα προβλημα...μονο πυρετο να μην κανει!

Κι επισης να ξερεις οτι δεν παθαινει τιποτε το μπεμπακι σου αν κανει την δοση αργοτερα!Ισα-ισα καλυτερα ειναι!

παστακια αν εχει διαροια αραιωσε το γαλα.ποσο πινει?αν πινει πχ 150 νερο κ 5 σκονη δωσε 150 νερο κ 3 σκονη.μου το ειπαν στο νοσοκομειο οταν ειχε παθει ο αλεξ 2,5 μηνων γαστρεντεριτιδα κ εμεινε 3 μερες μεσα.επισης αν θες παρε φακελακια ηλεκτρολυτες απο φαρμακειο.ειναι για να μη παθει αφυδατωση.πες οτι ειναι για βρεφος

Holy Diver

Διαφημίσεις

ωχ κοριτσια νεο χουι της πουκι... οταν ετοιμαζεται να κάνει κακά, τσινάει και 8ελει να της βγάλουμε την πάνα.. μπολις της βγαλουμε την πάνα πάλι τσινάει και τελικά να μην τα πολυλογώ θέλει να κάνει τα κακά της καθήμενη στον αέρα... δλδ να καθεται στα ποδια της γιαγιάς με τον κώλο στο κενό.. ε και εκει τα αμολάει ευτυχισμένη.. σημαίνει κάτι αυτο? τι έπα8ε το παιδι μου? γιατι αεριζει τον κώλο της?

dZJip3.png

emena Βγηκε στη συνταξη κανονικά γιατι 8α επαιρνε τον βαθμό του αστυνομικού διοικητή και ήθελε την..λεζαντα το ψωνάκι μου :P

γιατί ρε στην σύνταξη δεν θα έπαιρνε τον βαθμό...αλλά μισθολογικά νομίζω...τι να σου πώ; δεν τα ξέρω και καλά...η μάνα μου τα ξέρει που παίρνειτην σύνταξη τώρα...κάτι βαθμο πήρε τώρα και την φωνάζουμε "ταξίαρχο" χιχιχχιχι

παιδιά τα φτηνά ρουχα ίσως τελικά να είναι πιο ακριβά απο τα επώνυμα... πειτε με ψώνιο, πείτε με τρελή αλλά πχ ως νεογεννητάκι η πουκι δεν φόρεσε φορμάκια απο τα τζάμπο.. λογω ποιοτητας ή μάλλον αμφίβολης ποιότητας. απο εκεί και μετά θεωρώ οτι ειναι πιο φτηνο ένα φορεματάκι Benetton των 20 ευρώ παρά ένα noname που κάνει 40 ευρώ και τελικά το βαμβάκι μετά απο 4 πλυσιματα έχει στενεψει τοσο που δεν της κάνει

Πές το αυτό στους δικούς μου που τους τα λέω και έχουν κολλήσει με το τζάμπο!..φόρεσα ένα του παιδιού και χωρίς ΥΠΕΡΒΟΛΕΣ ΕΒΓΑΛΕ ΣΠΥΡΑΚΙΑ

μην ανησυχεις παστουλα μου,

κι εμεις εχουμε εμβολιο την Πεμπτη αλλα η γιατρος ειπε δεν υπαρχει κανενα προβλημα...μονο πυρετο να μην κανει!

Κι επισης να ξερεις οτι δεν παθαινει τιποτε το μπεμπακι σου αν κανει την δοση αργοτερα!Ισα-ισα καλυτερα ειναι!

Ναι μωρέ, απλά έλεγα να ξεμπερδεύουμε ένα ένα....να μην το έχω και άγχος για τα Χριστούγεννα..οτι και καλά το παιδί δεν έκανε το εμβόλιο....κολληματίας τι ναπω;

Η Πηνελοπίτσα τι κάνει;

mhn mΙλατε για εμβόλια.. εχω πάθει ψυχολογικό ταράκουλο :( ειμαστε για να κάνουμε της μηνιγκιτιδας και εχω πάθει..διαροια απο το φοβο μου σαν τον γουργουρετο

:lol::lol::lol:

παστακια αν εχει διαροια αραιωσε το γαλα.ποσο πινει?αν πινει πχ 150 νερο κ 5 σκονη δωσε 150 νερο κ 3 σκονη.μου το ειπαν στο νοσοκομειο οταν ειχε παθει ο αλεξ 2,5 μηνων γαστρεντεριτιδα κ εμεινε 3 μερες μεσα.επισης αν θες παρε φακελακια ηλεκτρολυτες απο φαρμακειο.ειναι για να μη παθει αφυδατωση.πες οτι ειναι για βρεφος

Ρε Δήμητρα, είπα στην ντόκτορ για το μελισσόχορτο που μου έλεγες και μου είπεοτι καλύτερο το απλό χαμομηλάκι και άν θέλω κιντερτε...που ξέρω οτι έχει ζάχαρη μέσα....έχω αρχίσει να μην την πολυ-ακούω...λέω τώρα εγώ...

Γέλιο; Τρώγαμε πουρέ τώρα και έβαλα λίγο στην πιπίλα του γουργουράκου...μόνο που δεν την κατάπιε την πιπίλα ο ΧΟΝΤΡΟΣ!!!:P:p:p

ανταπόκριση απο αυλιδα. η πουκι ξεσκισε το αρνάκι με τα λαχανοειδη... γιεεεεεεεε

Έλα τρώει το παιδί λέμεεεεεεεεεεεεεεεεε....

ωχ κοριτσια νεο χουι της πουκι... οταν ετοιμαζεται να κάνει κακά, τσινάει και 8ελει να της βγάλουμε την πάνα.. μπολις της βγαλουμε την πάνα πάλι τσινάει και τελικά να μην τα πολυλογώ θέλει να κάνει τα κακά της καθήμενη στον αέρα... δλδ να καθεται στα ποδια της γιαγιάς με τον κώλο στο κενό.. ε και εκει τα αμολάει ευτυχισμένη.. σημαίνει κάτι αυτο? τι έπα8ε το παιδι μου? γιατι αεριζει τον κώλο της?

Μπορεί να πάρει αέρα ο κώλος της έτσι!!!!χιχιχιχι...Μαρή Μάρα τι παιδί είναι αυτό;

Παστάκια ενωμένα, ποτέ νικημένα

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

Παιδί μου, ζωή μου, ψυχή μου.....

παστακια το μελισσοχορτο ειναι ηρεμιστικο βοτανο και ειδικο κ για τους κοιλοπονους πχκολικους.το δοκιμαζεις κ αν δε κανει τιποτα δοκιμασε κ χαμομηλι.εμενα παντως με εσωσε:P

κιντερτε δε το συζητω.δε θα εδεινα ποτε.μονο στι ραφαελα εδωσα λιγες φορες γιατι δεν ηξερα

Holy Diver

Διαφημίσεις

ξερω κ εγώ μαρι παστάκι τι παιδί έκανα... παντως ειναι πολύ σιχασιάρα η βρωμίτσα... λίγο να λερωθεί την ώρα που τρώει διαμαρτύρετε.. η σαλιάρα πάει κ έρχεται στο σπίτι

dZJip3.png

:D:D:D μιλάμε έχει ρίξει το χέσιμο της αρκούδας σήμερις! Και βρώμααααααααααααα!!!Πίφ!

Πάω να τον αλλάξουμε γιατί ο πάστας συχαίνεται...χααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα...οχι οτι δεν το αλλάζει, αλλά εντάξει αφού είμαι και εγώ εδώ...άστο μωρέ τον κακομοίρη τον έχω χώσει αρκετά....

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

ξερω κ εγώ μαρι παστάκι τι παιδί έκανα... παντως ειναι πολύ σιχασιάρα η βρωμίτσα... λίγο να λερωθεί την ώρα που τρώει διαμαρτύρετε.. η σαλιάρα πάει κ έρχεται στο σπίτι

ωωωχ μην μου λές για λεκέδες βάζω πλυντήριο κάθε μέρα από τις γουλίτσες!@!!!!

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

παστακια το μελισσοχορτο ειναι ηρεμιστικο βοτανο και ειδικο κ για τους κοιλοπονους πχκολικους.το δοκιμαζεις κ αν δε κανει τιποτα δοκιμασε κ χαμομηλι.εμενα παντως με εσωσε:P

κιντερτε δε το συζητω.δε θα εδεινα ποτε.μονο στι ραφαελα εδωσα λιγες φορες γιατι δεν ηξερα

κοιτα τώρα μου έχει ηρεμήσει, αλλά άν τον δω καμμια μερα π΄λι χάλια..θα το δοκιμάσω....

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...