Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ΟΙ πρώτες αγωνίες

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rosebaby

1840

• fairy baby

1216

• Mara-76

1136

• Dimitra83

1086

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πω ρε κοριτσια πώς την παλευετε ψυχολογικά όταν σας αρωσταινουν τα μικράκια.. εμενα μια φορά έκανε πυρετό (πρεβεναρ καταραμένο) και έφτασα μέχρι καθηγητη της παιδιατρικής.... αφηστε τα τηλ που πήρα στην εταιρεια του εμβολιου και ζητολυσε γραπτή διαβεβαίωση οτι το παιδι μου δεν έπα8ε κάτι.. ευγε σας ρε κόρες.. ευγε σας

dZJip3.png

στεφαν ξέρω οτι 8α ακουστεί απιστευτο αλλά εχω και μάρτυρες. η πουκι γυρω στους 3 μήνες είπε ΚΑΘΑΡΟΤΑΤΑ την λέξη "εγω". ασυνειδητα βέβαια απλά 8α την ειχε ακουσει και την παπαγάλισε αλλά εμενα μου έφτανε να αρχισω να κάνω ονειρα οτι το παιδι μου 8α σπουδάσει με υποτροφία στο ΜΙΤ μουαχαχαχαχαχα... εδώ και ένα μηνα λέει καθαρότατα μπαμπά.. απο εκεί και μετά λέει τα κλασικά ααα ου ιιι μπιι μπιιι πουυυ πουυυυ (παπου ισως?) και οταν παραπονιέται λέει ένα μακροσυρτο "μααααααααααα" και αυτο παραμυθιάζομαι οτι λέει μαμα μουαχαχαχαχαχαχαχ

dZJip3.png

ασε κ το αλλο...πηγαμε χτες οταν η ραφ ηταν σχολειο να τους παρουμε τα δωρα και καλα του αη βασιλη.τα ειδαμε ολα κ ειπαμε με τον αντρα μου ποια θα παρουμε.ηρθαμε σπιτι και μετα πηγε ο αντρας μου κ τους ταπηρε (ειχαμε κ τον μικρο μαζι οποτε πηγε μονος του μετα γιατι αν εβλεπε οτι τα πηραμε θα λυσσαγε να του το δωσουμε)

τελος παντων ηρθε σπιτι απασχολησα εγω τον αλεξ κ πηγε κ τα εκρυψε μεσα στη ντουλαπα.καναμε συμφωνια οτι παραμονη χριστουγεννων θα βαλουμε δπλα στο δεντρο μπισκοτα κ γαλα ταχα να φαει ο αη βασιλης.κ οταν κοιμοντουσαν εγω θα τα εξαφανιζα για να νομιζουν οτι ηρθε κ τα εφαγε:rolleyes: κ θα βρισκανε κ τα δωρα κατω απο το δεντρο!

ε δεν αντεξε ρε σεις!πηγε μετα απο 2 ωρες και τους τα εδωσε!μου χαλασε το σχεδιο!κ επειδη νευριασα μου λεει ''τι σε πειραζει εσενα?θα τους παρω αλλα για την πρωτοχρονια!'':twisted: καθε χρονο ετσι κανει!3-4 φορες ερχεται ο αη βασιλης!περισι αρχισε να ερχεται απο αρχες δεκεμβριου!

φετος αρχισε νωριτερα απο τελη νοεμβριου!εινα η τριτη φορα που ηρθε εχτες:twisted: ετσι του λεω χανουν κ την χαρα τς προσμονης τα παιδια.δεν μου αρεσει αυτο το πραγμα.πως θα εκτιμισουν κατι αν καθε βδομαδα πας κ του παιρνεις δωρα κ παιχνιδια.γιατι δεν ειναι μονο ο αη βασιλης που ερχεται 100 φορες τα χριστουγεννα.ειναι οτι κ γενικα 2-3 φορες το μηνα τους παιρνεις δωρα κ παιχνιδια.εχουν τοσα πολλα κ δε παιζουν με τιποτα.οριστε πηρε στον αλεξ χτες ενα τεραστιο τζιπακι 70 εκ γραφει οτι ειναι.τηλεκατευθυνομενο.μηλαμε οτι καβαλαει τα παντα και δε καταλαβαινει χριστο!ε το επαιξε ο μικρος μονο χτες!τρελλαθηκε δε λεω...αλλα σημερα σημεσια δε του δινει!δε θελω να γινουν κακομαθημενα αν και κατα κει το πανε....:mad:

Holy Diver

εμένα σίγουρα θα πει "μπαμπά" πρώτα έτσι αυτοκόλλητοι που είναι...εμένα ούτε να με φτύσει μερικές φορές!:P:p:p αλλά μου σκαει και κάτι χαμόγελα το σκατό μερικές φορές!άνδρες παιδάκι μου, την που...ά μέσα τους!

ωχ Δήμητρα βλακεία κάνει, συγνώμη κιόλας! Ποιο σωστό είναι αυτό που λές!

Παστάκια ενωμένα, ποτέ νικημένα

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

Παιδί μου, ζωή μου, ψυχή μου.....

Διαφημίσεις

dhmhtrouli σε κατανοώ αλλά 8α σου πώ αυτό που μου έχει πει μια συνάδελφος που τελικά ειναι κ παιδοψυχολόγος (ιδέα δεν είχα χτες το έμα8α που της μιλησα). "τα κακομαθημένα παιδιά είναι τα ευτυχισμένα παιδιά".... τα εχεις μεγαλώσει σωστά τα παιδιά σου απ οσο ειμαισ ε 8εση να γνωρίζω οποτε δνε έχεις φόβο ;)

επειδη ειναι κ μεγαλούτσικα πια 8α σου πρότεινα το άλλο, ώς "τεστάκι" κιολας για να δεις τι γίνεται. μιλησέ τους για τα "αλλα" παιδιά που ο αγιος βασίλης δεν μπορεί να φτάσει στο χωριό τους.. ζητησε τους να ξεχωρίσουν παιχνίδια που δεν τους αρέσουν πια και πηγαινετε μαζί να τα δώσετε κάπου... θα πάρεις τέτοια χαρά μολις δεις τα παιδιά σου να μοιράζονται όσο εύκολα δέχονται που θα εκστασιαστείς και 8α ανυπομονείς να τους πάρεις κι άλλα ;)

dZJip3.png

dhmhtrouli σε κατανοώ αλλά 8α σου πώ αυτό που μου έχει πει μια συνάδελφος που τελικά ειναι κ παιδοψυχολόγος (ιδέα δεν είχα χτες το έμα8α που της μιλησα). "τα κακομαθημένα παιδιά είναι τα ευτυχισμένα παιδιά".... τα εχεις μεγαλώσει σωστά τα παιδιά σου απ οσο ειμαισ ε 8εση να γνωρίζω οποτε δνε έχεις φόβο ;)

επειδη ειναι κ μεγαλούτσικα πια 8α σου πρότεινα το άλλο, ώς "τεστάκι" κιολας για να δεις τι γίνεται. μιλησέ τους για τα "αλλα" παιδιά που ο αγιος βασίλης δεν μπορεί να φτάσει στο χωριό τους.. ζητησε τους να ξεχωρίσουν παιχνίδια που δεν τους αρέσουν πια και πηγαινετε μαζί να τα δώσετε κάπου... θα πάρεις τέτοια χαρά μολις δεις τα παιδιά σου να μοιράζονται όσο εύκολα δέχονται που θα εκστασιαστείς και 8α ανυπομονείς να τους πάρεις κι άλλα ;)

Μα πόσο δίκιο έχεις κατά την γνώμη μου!!!!

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

το ξερω οτι κανει βλακεια!το εχει λεει αποθημενο γιατι οταν ηταν μικρος δε του επαιρναν τιποτα!τα πεθερικα μου δε του πηραν ποτε παιχνιδια και οταν γιορταζε η στα γεννεθλια του επαιρναν τηλ τους επισκεπτες οταν θα πανε να μη του φερουν παιχνιδια αλλα ρουχα για να μην εχουν να ψωνιζουν αυτοι κ να γλιτωνουν τα εξοδα:evil::evil::evil: αφου μου ειπε οτι επειδη δεν ειχε αυτοκινητακια επαιζε με καπακια απο μπυρες!:roll:

εμενα αρχισαν περιπου απο 7 μηνων να λενε μπαμπα και τα υπολοιπα ηταν ακαταλαβιστικες.η ραφαελα αρχισε να μιλαει κανονικα με προτασεις 19-20 μηνων.ο αλεξ αργησε .28 μηνων αρχισε να κανει προτασεις.αλλα τωρα μιλαει σχεδον κανονικα.

βασικα τα αγορια αργουν περιπου 6 μηνες σε σχεση με τα κοριτσια στην ομιλια.

ενω ειναι πιο μπροστα απο τα κοριτσια στο κινητικο επιπεδο.(αυτο δεν ισχυει για ολα τα μωρα.υπαρχουν κ οι εξαιρεσεις) .

Holy Diver

xe xe xe 8α νιώσεις τρελά περήφανη για τα παιδάκια σου ;) οποτε αν μάθουν να προσφέρουν με χαρά δεν έχεις κανένα λογο να ανησχυεις μήπως κακομάθουν ;)

σας αφηνω για λιγο προεκυψε μινι Meeting συνδικαλιστικο χοχοχοοχοχοχ

dZJip3.png

Διαφημίσεις

το ξερω οτι κανει βλακεια!το εχει λεει αποθημενο γιατι οταν ηταν μικρος δε του επαιρναν τιποτα!τα πεθερικα μου δε του πηραν ποτε παιχνιδια και οταν γιορταζε η στα γεννεθλια του επαιρναν τηλ τους επισκεπτες οταν θα πανε να μη του φερουν παιχνιδια αλλα ρουχα για να μην εχουν να ψωνιζουν αυτοι κ να γλιτωνουν τα εξοδα:evil::evil::evil: αφου μου ειπε οτι επειδη δεν ειχε αυτοκινητακια επαιζε με καπακια απο μπυρες!:roll:

εμενα αρχισαν περιπου απο 7 μηνων να λενε μπαμπα και τα υπολοιπα ηταν ακαταλαβιστικες.η ραφαελα αρχισε να μιλαει κανονικα με προτασεις 19-20 μηνων.ο αλεξ αργησε .28 μηνων αρχισε να κανει προτασεις.αλλα τωρα μιλαει σχεδον κανονικα.

βασικα τα αγορια αργουν περιπου 6 μηνες σε σχεση με τα κοριτσια στην ομιλια.

ενω ειναι πιο μπροστα απο τα κοριτσια στο κινητικο επιπεδο.(αυτο δεν ισχυει για ολα τα μωρα.υπαρχουν κ οι εξαιρεσεις) .

ά καλά και ο δικός μου σχεδόν τα ίδια έχει περάσει...φώναζε ο πατέρας του λέει να μην τους παίρνει παιδχνίδια η μάνα τους(καλή κι αυτή!) αλλά ρούχα και 2-3 νούμερα παραπάνω για να περνάνε κανα 2 χρόνια με αυτά...κι όχι οτι δεν είχαν λεφτά...μη χέσω...μην μου το ανοίγεις τωρα! Γι'αυτό ο πάστας δεν φοράει πια φθηνά ρούχα....αν δεν είναι από ένα budget και, δεν ο αγοράζει, προτιμά να μείνει με το παλιό παρά να του πάρεις από λαΙκή που λέει ο λόγος...και τι μου είπε για το παιδί..."θα το πνίξουμε στα παιχνίδια!"...τι να του πείς τώρα;

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

παστακια εχουν αποθημενα.εμενα πχ που δε μου ελειψε τιποτα ως παιδι (οχι σε σημειο ομως να μη ξερω κ τι εχω.αλλα ειχα παντα οτι ηθελα)

δεν εχω τετοια θεματα...

κ ο πεθερος μου το ιδιο.παντα ηθελε να τους παιρνουν ρουχα για 2-3 χρονια και παπουτσια 2 νουμερα μεγαλυτερα!

αφου της κουνιαδας μου του οταν ηταν 2.5 ετων και ειχαμε παει κ τοτε ελλαδα το ειδα να φοραει 28 νουμερο παππουτσι σε στυλ μποτακι μεχρι τον αστραγαλο!να σημειωσω οτι 28 νουμερο φορουσε η ραφαελα 4 ετων!

της κουνιαδας μου το μεγαλωνουν τα πεθερικα μου γιατι αυτη τους το παρατησε απο 2 μηνων κ γυρναει με γκομενους.καθε βδομαδα κ αλλον εχει:rolleyes:

επισης ο αντρας μου κ η αδερφη του μεχρι 8 ετων κοιμοταν στο ιδιο κρεβατι γιατι δε τους αγοραζανε ακομη ενα !!οταν εγινε ο αντρας μου 8 ετων του στρωνανε να κοιμαται στο σαλονι κ απο διπλα στον αλλο καναπε ο πεθερος μου εβλεπε τηλεοραση καπνιζε κ επινε μπυρα!

και αυτοι εχουν πολλα λεφτα.εχει φουρνο και μοιραζει ψωμια σε 7 χωρια.3 αυτοκινητα εχει!κ επειδη εχει τρελλα με το ψαρεμα πηγε κ αγορασε 600 ευρω ειδικες μποτες!απλα ο πεθερος μου ξοδευε ξοδευει παντα για τον εαυτο του!

να φανταστεις οτι η κουνιαδα μου ειχε απο μικρη χαλασμενα δοντια κ δε της τα κανανε.οταν εγινε 18 ετων πηραν αποφαση να της τα κανουν.αλλα επι ενα χρονο ηταν χωρις μπροστινα πανω δοντια!:roll:

Holy Diver

παστακια εχουν αποθημενα.εμενα πχ που δε μου ελειψε τιποτα ως παιδι (οχι σε σημειο ομως να μη ξερω κ τι εχω.αλλα ειχα παντα οτι ηθελα)

δεν εχω τετοια θεματα...

κ ο πεθερος μου το ιδιο.παντα ηθελε να τους παιρνουν ρουχα για 2-3 χρονια και παπουτσια 2 νουμερα μεγαλυτερα!

αφου της κουνιαδας μου του οταν ηταν 2.5 ετων και ειχαμε παει κ τοτε ελλαδα το ειδα να φοραει 28 νουμερο παππουτσι σε στυλ μποτακι μεχρι τον αστραγαλο!να σημειωσω οτι 28 νουμερο φορουσε η ραφαελα 4 ετων!

της κουνιαδας μου το μεγαλωνουν τα πεθερικα μου γιατι αυτη τους το παρατησε απο 2 μηνων κ γυρναει με γκομενους.καθε βδομαδα κ αλλον εχει:rolleyes:

επισης ο αντρας μου κ η αδερφη του μεχρι 8 ετων κοιμοταν στο ιδιο κρεβατι γιατι δε τους αγοραζανε ακομη ενα !!οταν εγινε ο αντρας μου 8 ετων του στρωνανε να κοιμαται στο σαλονι κ απο διπλα στον αλλο καναπε ο πεθερος μου εβλεπε τηλεοραση καπνιζε κ επινε μπυρα!

και αυτοι εχουν πολλα λεφτα.εχει φουρνο και μοιραζει ψωμια σε 7 χωρια.3 αυτοκινητα εχει!κ επειδη εχει τρελλα με το ψαρεμα πηγε κ αγορασε 600 ευρω ειδικες μποτες!απλα ο πεθερος μου ξοδευε ξοδευει παντα για τον εαυτο του!

να φανταστεις οτι η κουνιαδα μου ειχε απο μικρη χαλασμενα δοντια κ δε της τα κανανε.οταν εγινε 18 ετων πηραν αποφαση να της τα κανουν.αλλα επι ενα χρονο ηταν χωρις μπροστινα πανω δοντια!:roll:

καλά αυτή η κουνιάδα σου ρε παιδί μου παραγγελια την κάνατε;

Και τα πεθερικά σου κάτι μου θυμίζουν!....άσε ρε Δήμητρα γιατί τα κάνουν τα παιδιά τους έτσι λυπημένα; εγώ είμαι από πολύτεκνη οικογένεια(4 κορίτσια!) και ειλικρινά το μόνο που μου έλειψε είναι οι φίρμες στα ρούχα...ο πατέρας μου και η μάνα μου όμως όλα: παιχνίδια, ρούχα, φαγητά, φροντιστήρια, αγγλικά, εκδρομές.....και ένας αστυνομικός ήταν και η μαμά μου εργάτρια σε εργοστάσιο, λεφτά πολλά δεν είχαν, αλλά κοιταγαν να είμαστε ευτυχισμένα και χωρίς ελλέιψεις...ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΙΔΑ ΣΤΑ ΠΕΘΕΡΙΚΑ ΜΟΥ...μιζέρια ΠΑΙΔΑΚΙ ΜΟΥ!δεν μπορώ!

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

ναι μωρέ και ήταν και καλός μπατσούλης ο δικός μου...αλλά βγήκε σε σύνταξη νωρίς γιατί του τα κάνανε κολοκύθια!!!!εσένα;

Κορίτσια σόρυ πάω για μαμ και επανέρχομαι....................

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...