Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ΟΙ πρώτες αγωνίες

Recommended Posts

jo-jo καλημέρα.... καλά λέει το ζουζούνι.... ας αφήσουμε τα ζωάκια για να ξέρουμε και τι λέμε!!!!!!

αυτό που έχω να σου πω και που έχω διαπιστώσει δυστυχώς ή ευτυχώς είναι ότι, ναι μεν είναι βασικό και πολύ καλό το μητρικό γάλα και ο θηλασμός για τα μικρά μας.... αλλά είναι πολύ βασική και η ψυχολογία μας απέναντι τους (και ας λένε κάποιες ότι δικαιολογούμε τον εαυτό μας κ.λ.π) η κάθε μια ξέρει και νιώθει τα δικά της προβλήματα με διαφορετικούς τρόπους!!!!! και από την στιγμή που αντιλαμβάνεται το παιδί πως ήμαστε ψυχολογικά και επηρεάζετε από αυτό (άγχος, στεναχώρια, φόβος, χαρά, λύπη κ.λ.π) κάνουμε όσο είναι δυνατόν και για εμάς το καλύτερο για το μωρό μας όπως κι αν λέγετε αυτό για την καθεμιά μάς...(αποκλειστικό θηλασμό, θηλασμό και συμπλήρωμα, αποκλειστικά μπουκαλι κ.λ.π) ίσως στο επόμενο παιδί ή και πολύ αργότερα δεν ξέρω, να βλέπω διαφορετικά τα πράγματα... σημασία έχει ότι τώρα τα βλέπω έτσι και νιώθω για τον θηλασμό έτσι, γιατί η ηλικία του συγκεκριμένου παιδιού μου δεν θα ξαναέρθει ποτέ και από το άγχος που έχω (εγώ σαν χαρακτήρας) με το πόσο καιρό θα θηλάζω και αν, δεν θα την απολαύσω και δεν υπάρχει επιστροφή!!!!!!!!!!!!!!

Όσο για το ψάξιμο του θέματος κίνησα γη και ουρανό με αποτέλεσμα να χαλιέμαι πάρα πολύ από την μια και να ικανοποιούμε από την άλλη!!!! Τι εννοώ???

Σε κάποια side είχαν και έχουν το θηλασμό τόσο ψηλά που οι μαμάδες που δεν θηλάζουν ή αυτές που κάποια στιγμή θα αρχίσουν για κάποιους λόγους συμπλήρωμα, ή θα κοπεί νωρίς για κάποιους άλλους λόγους το μητρικό γάλα κ.λ.π (και είμαι μια από αυτές) θα πάθουν γιατί είχα πάθει ψυχολογικό αν ερχόταν αυτή η στιγμή, με αποτέλεσμα να πιέζομε και να τρελαίνομε περισσότερο… μέχρι που ηρθα σε αντιπαράθεση και με κάποιες….

Σε κάποια άλλα πάλι ήταν πιο χαλαρά τα πράγματα…( για να μην πολυλογώ σχεδόν το ανάποδο)και ηρεμούσα λίγο….

καλημερα καλλια....

ετσι οπως ακριβως τα λες ειναι....και μην διαβαζεις τα site ...ο καθενας εχει διαφορετικες αντιληψεις για το συγκεκριμενο θεμα....εσυ κανε οπως αισθανεσαι...το σημαντικο ειναι αν αισθανεται καλα η μαμα και το παιδι..

Lkixp3.png

rcRGp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rosebaby

1840

• fairy baby

1216

• Mara-76

1136

• Dimitra83

1086

Περισσότερες δημοσιεύσεις

περαστικα σας παστακι μου!

ρε παιδια τι γκαντεμια ειναι αυτη.μα θηλαζω κ μου ρθε περιοδος χτες βραδυ:twisted::twisted: ηταν καφε σκουρο κ σημερα εγινε κοκκινο:roll:

α στο καλο 35 μερες ειχα σερβιετα τωρα παλι αλλες 5 μερες.παντως μετα απο καθε γεννα οι μερες μειωνοταν.πριν κανω παιδια ειχα 7 μερες περιοδο.εκανα τη ραφαελα και εγιναν 6.εκανα τον αλεξ και εγιναν 5.λετε να εγιναν τωρα 4?μακαρι:mrgreen:

Holy Diver

Καλημερααααααααααααααααααααααααααααααααααα! περαστικουλια στον γουργουρέτο

κουκλες όσες θ ελετε και βαστατε για δευτερο βουρ... εγω το χρέος μου το έκανα... η πουκι κάνει για 4 παιδιά οποτε σταματώ στην πουκι (φυσικά αν έρθει το δευτερο καλώς και να ορίσει αλλά δεν το βάζω και πρόγραμμα)

σε οτι αφορά στον θηλασμό... κορες...ΞΕΚΟΛΗΣΤΕ απο τα στερεότυπα που θελουν την καλή μάνα ισοδύναμη με την εικόνα του βυζιου προσκολημένο στο στόμα του παιδιου και ΜΟΝΟ. Αν η μάνα δεν αισθάνεται καλά, τι να το κάνει το γάλα το βφρεφάκι.. χάδια και αγαπες θέλει όσο για το γάλα οκ σουπερ ντούπερ το γάλα της μάνας αλλά αν δεν τα καταφέρουμε δεν έγινε και τιποτα.. εχω και παράδειγμα.. 15 μερες ιθηλασε η μικρη και αυτό ελάχιστο.. με θηλαστρο και ζητημα αν ειχα 15 Ml τη φορά να της δώσω... και ψηλή είναι κ νταρντάνα είναι και πανέξυπνη είναι και δεν μου άεχιε αρωστήσει ποτέ περα απο τον πυρετό του πρεβενάρ και μια ελαφριά.. μύξα... ούτε αλλεργίες σε τροφές, ούτε φάρμακα, ούτε παλινδρομήσεις, ούτε λοιμώξεις, ούτε τίποτα (προς το παρόν). αυτα... :P

dZJip3.png

καλημερα καλλια....

ετσι οπως ακριβως τα λες ειναι....και μην διαβαζεις τα site ...ο καθενας εχει διαφορετικες αντιληψεις για το συγκεκριμενο θεμα....εσυ κανε οπως αισθανεσαι...το σημαντικο ειναι αν αισθανεται καλα η μαμα και το παιδι..

σε ευχαριστώ λετα μου....απλά έπρεπε και ήθελα να ενημερωθώ λόγω καπνίσματος και θηλασμό μαζί, για κανένα άλλο λόγω!!!

line_flow3_beg_minie_time_1284782400_text_c720eafcf1e720eceff520e5dfede1e9.gif

line_line_typew8_beg_d_typew3_time_1255147200_text_c5dfece1f3f4e520f0e1edf4f1e5ecddedefe9.gif

line_line_typew2_beg_d_typew9_time_1032753600_text_c5dfece1f3f4e520ece1e6df.gif

μαρα συμφωνω σε οσα λες.

αλλα να διορθωσω κατι.οτι με το θηλαστρο δε βγαζεις το γαλα που εχεις αλλα το γαλα που μπορεις.μπορει να εχεις 150 μλ γαλα κ με θηλαστρο να βγαλεις μονο 10.

για τα υπολοιπα εχεις δικιο.δηλαδη εγω που δε τα θηλασα μεχρι 5 ετων ειμαι κακια:rolleyes: εχω σκοπο να θηλασω μεχρι 6 μηνων τη μπεμπα.αν τα καταφερω οκ.αν οχι δε θα πεσω να πεθανω κιολας|!

Holy Diver

Διαφημίσεις

Μια γρηγορη καλημερα κι απο μενα,

γιατι σε λιγο θα βγω να ψωνισω μαναβικη,σουπερ κλπ!!!

Κοριτσακια μου,σας θαυμαζω που θελετε αμεσως δευτερο παιδακι!Εγω που ειχα τοσο χαλια εγκυμοσυνη δεν υπαρχει περιπτωση να προσπαθησω για δευτερο αν δεν παει η Πηνελοπη δυο ετων!Θελω το παιδι μου να συνεννοειται και ειναι λιγο πιο ανετο στο να μενει και με αλλους,να μην χρειαζεται να το σηκωνεις αγκαλια κλπ!Γιατι αν πηγα να φρικαρω εγγυος χωρις αλλες υποχρεωσεις--με τετοια κατασταση και παιδι σιγουρα δεν θα την βγαλω καθαρη ψυχολογικα!Αν ο θεος μας ευλογησει οπως την πρωτη φορα και ερθει τοτε που θα ειμαστε ετοιμοι ως οικογενεια αλλα κι εγω ως μαμα τοτε θα ειμαι ευχαριστημενη...Αν παλι το προγραμμα μας δεν μας βγει οπως θελουμε κι ερθει αργοτερα ή καθολου τι να πω...περα απο την δικη μας θεληση υπαρχει και κατι αλλο που οριζει(οπως θετε ονομαστε το) που δεν μπορεις ευκολα να του πας κοντρα!

Κατα τα αλλα...ολα καλα!

Κι η Πηνελοπη εχει μυξουλες Παστακια...εμεις τι φταιμε???Μην αυτομαστιγωνεσαι καλη μου!!!Εγω την προσεχω παρα πολυ,την εβγαλα εξω με ηλιο και ζεστη,μεσημερι κι ομως το μυτακι αρχισε να τρεχει....

Μονο αυτο να εχουμε να λες!!

Φιλακια σε ολες,τα λεμε αργοτερα!!

καλε δε σα ς ειπα!χτες ειχε το πρωτο της συνειδητο χαμογελο!!!

αλλα το εκανε στον μπαμπα της την κρατουσα αγκαλια κ ερχεται ο αντρας μου κ αρχιζει να της λεει χαζα...και του παταει ενα χαμογελιο μαζι με ''ααα'' λεω ''δε μπορει!τυχαιο ηταν!δεν ειναι δυνατον να χαμογενασει συνειδητα ΠΡΩΤΑ στον μπαμπα ζηλευω!!''

ε οση ωρα της μιλουσε ο αντρας μου (κανενα τεταρτο)δε σταματησε να του χαμογελαει κ να τον κοιταει πονηρα!!! εγω εκανα τον γκαραγκιοζη κ δε μου εσκασε ουτε ενα τοσο δα χαμογελακι!σε μια φαση φευγει ο αντρας μου να παει για μπανιο.με το που τελειωσε κ ηρθε στο σαλονι μολις εκατσε διπλα της γυρναει κ του ριχνει παλι ενα χαμογελο τωρα αυτος κοκορευεται !σημερα το πρωι παλι να της κανω ενα σωρο και τιποτα!να ειναι τοσο σοβαρη λες και της μιλαει ο πρεσβης! μολις της μιλησε ο μπαμπας της να παλι ενα χαμογελο τοσο κ πιο μεγαλο!ρε θα σκασω απο το κακο μου!!!με εχει στο χεσιμο απο τωρα!!!:twisted:

Holy Diver

δημητρουλα μου ναι εχεις δίκιο... απλά η μικρη εχει ΤΟΣΗ άρνηση να πιάσει την θηλή μου που αρχικά φρίκαρα.. μιλάμε για την ΑΠΟΛΥΤΗ άρνηση.. έχει και τα δίκια της.. έχω τεράστια θηλή και λίγο πρός.. τα δεξια (μουχαχαχαχαχαχ) προφανώς την ξενέρωνε, τι να πώ.. δεν ασχολήθηκα και πολύ.. βαρεσα μπιέλα για δυο μέρες και μετά αφου δοκίμασα θηλές σιλικόνης, όποια στάση μπορείς να φανταστείς και γενικά τα πάντα όλα είπα...ας λειτουργήσω φιλελευθερα και ας την αφησω να κάνει οτι θέλει :P

dZJip3.png

αλλα το εκανε στον μπαμπα της την κρατουσα αγκαλια κ ερχεται ο αντρας μου κ αρχιζει να της λεει χαζα...και του παταει ενα χαμογελιο μαζι με ''ααα'' λεω ''δε μπορει!τυχαιο ηταν!δεν ειναι δυνατον να χαμογενασει συνειδητα ΠΡΩΤΑ στον μπαμπα ζηλευω!!''

ε οση ωρα της μιλουσε ο αντρας μου (κανενα τεταρτο)δε σταματησε να του χαμογελαει κ να τον κοιταει πονηρα!!! εγω εκανα τον γκαραγκιοζη κ δε μου εσκασε ουτε ενα τοσο δα χαμογελακι!σε μια φαση φευγει ο αντρας μου να παει για μπανιο.με το που τελειωσε κ ηρθε στο σαλονι μολις εκατσε διπλα της γυρναει κ του ριχνει παλι ενα χαμογελο τωρα αυτος κοκορευεται !σημερα το πρωι παλι να της κανω ενα σωρο και τιποτα!να ειναι τοσο σοβαρη λες και της μιλαει ο πρεσβης! μολις της μιλησε ο μπαμπας της να παλι ενα χαμογελο τοσο κ πιο μεγαλο!ρε θα σκασω απο το κακο μου!!!με εχει στο χεσιμο απο τωρα!!!:twisted:

χααχαχχαχαχαχαχαχα μην ανησυχεις δνε εισαι η μονη.. κ μενα η πουκι χεσμενη με έχει.. μονο στον πατέρα της τα κάνει ολα.. με μενα ειναι σοβαρη έως.. κυρία

dZJip3.png

Διαφημίσεις

\

χαχαχαχαχαχαχ......

και εγω ζηλευω οταν κανει πραγματα στον μπαμπα του και εμενα με εχει γραμμενη....αφου ειπε πρωτα μπαμπα....:twisted::twisted::twisted::twisted:η οταν σκαει στα γελια μαζι του και με εμενα ολη μερα δεν κανει ετσι...:twisted::twisted::twisted::twisted:

τι να πω????θα με φαει η ζηλεια...

Lkixp3.png

rcRGp3.png

ρε παιδια εμενα γελάει στον ύπνο της η πουκι.. μιλάμε οτι ξελιγώνετε.. τι να βλέπει άραγε το μικρουλι μ? εμενα σε κατασταση παροξυσμου? μχοαθχοθαχθοαθοχθοα και ναι λετα μου εννοειται οτι και η πουκι μπαμπά λέει.. για μάμά.. δενμ το κόβω μέχρι τα 14 της που 8α αρχισει το γκομενικο παραλήρημα και 8α με χρειαστει :P

dZJip3.png

ρε κ εγω το εχω καημο.και τα αλλα 2 πρωτα μπαμπα ειπαν!ΓΙΑΤΙ!!!:twisted: να ειμαι μαζι τους ολη μερα να τρεχω απο πισω τους να ξεβυζιαζομαι και να λενε πρωτα μπαμπα!:twisted: ΑΔΙΚΙΑ!κ χτες οριστε το απολυτο κλασιμο στη μανουλα!!και ο αντρας μου μου σπασε τα νευρα που κοκορευοτανε κ ελεγε '΄'αχ ειδες το παιδι εμενα αγαπαει περισσοτερο!!!'':evil: και με κοιτουσε και ετσι:rolleyes::rolleyes::rolleyes: αχχχ τα νευρα μου!αν φυγω να παω να παρω κατι κ γυρισω κανουν σα να μη συμβαινει τιποτα.εντελως απαθεια.με το που ερχεται ο μπαμπας τους...ειτε ληψει 5 ωρες ειτε 5 λεπτα...τον ακουνε απο τις σκαλες που ανεβαινει κ τρεχουν στην πορτα και τον φωναζουν μεσα στη χαρα!με το που μπαινει σπιτι πεφτουν πανω του!! ρε γιατι?ζηλευω η μανουλα:mad::mad:

Holy Diver

Αρχικά ευχαριστώ σας όλες για τις ευχές σας να είσαστε καλά!

pastakia και εγω γεννησα με καισαρικη και η γιατρος ειπε πως πρεπει να περασει ενας χρονος....

στην δουλεια γυρναω τον φλεβαρη και λεω να περιμενω να συμπληρωσω ενα χρονο στη δουλεια και μετα....ο αντρουλης θελει ομως απο το καλοκαιρι να ξαναπροσπαθησουμε.....ρωταω για να ξερω...στο κατω κατω ποτε δεν ξερεις αν τοτε που θελεις μπορεσεις...

αυτό είναι αλήθεια!χιχι μπορεί να βάλεις κάτω τον Λετο-χάζμπαντ και να μην κάθεται το μπεμπέ με τίποτα που σας το απέυχομαι και μακάρι με την 1η!:-D:grin::-D

λετε για 2ο ε?αντε με το καλο βρε!παστακια μη μασας αν μεινεις εγκυος μια φορα μετα μενεις πιο ευκολα!

Καλά, θέλει και μάνεϊ όμως γιατί έχουμε λίγο θεματάκι εμείς και σκέψου η 1η που σου παίρνουν τα ωάρια κάνει γύρω στις 4500-5000 και η 2η γύρω στις 2000-3000 ευρά! Και τώρα με τις οικονομικές κρίσεις, με το να δω τι θα γίνει στην δουλειά μου(γιατί πριν μείνω έγκυα:mrgreen: τους ψιλο-έτρωγε ο κ@λος τους για εμένα), να περάει και λίγο ο καιρός της καισαρικής τομής...όλα δύσκολα τα βλέπω για το 2ο...άν και το θέλουμε και οι 2 πολύ!...να ξεπεταχτεί και το γουργουρίνι λίγο.....

Παστάκι γλυκό οι ορμόνες της εξωσωματικής επιδρούν για πολύ καιρό στο σώμα της γυναικας και έτσι είναι κάπως πιο εύκολη η 2η φορά...γι'αυτό λίγο προσοχή αν δε θές αμεσα 2ο ;)

Φιλάκια σε όλες της μανουλίτσες και στα πατουσάκια σας!!!

...καλά εμάς δεν είναι τόσο εύκολο για το 2ο:wink::wink::wink:

Στεφάν σε ευχαριστώ για τις ευχές σου!

jo-jo καλημέρα.... καλά λέει το ζουζούνι.... ας αφήσουμε τα ζωάκια για να ξέρουμε και τι λέμε!!!!!!

αυτό που έχω να σου πω και που έχω διαπιστώσει δυστυχώς ή ευτυχώς είναι ότι, ναι μεν είναι βασικό και πολύ καλό το μητρικό γάλα και ο θηλασμός για τα μικρά μας.... αλλά είναι πολύ βασική και η ψυχολογία μας απέναντι τους (και ας λένε κάποιες ότι δικαιολογούμε τον εαυτό μας κ.λ.π) η κάθε μια ξέρει και νιώθει τα δικά της προβλήματα με διαφορετικούς τρόπους!!!!! και από την στιγμή που αντιλαμβάνεται το παιδί πως ήμαστε ψυχολογικά και επηρεάζετε από αυτό (άγχος, στεναχώρια, φόβος, χαρά, λύπη κ.λ.π) κάνουμε όσο είναι δυνατόν και για εμάς το καλύτερο για το μωρό μας όπως κι αν λέγετε αυτό για την καθεμιά μάς...(αποκλειστικό θηλασμό, θηλασμό και συμπλήρωμα, αποκλειστικά μπουκαλι κ.λ.π) ίσως στο επόμενο παιδί ή και πολύ αργότερα δεν ξέρω, να βλέπω διαφορετικά τα πράγματα... σημασία έχει ότι τώρα τα βλέπω έτσι και νιώθω για τον θηλασμό έτσι, γιατί η ηλικία του συγκεκριμένου παιδιού μου δεν θα ξαναέρθει ποτέ και από το άγχος που έχω (εγώ σαν χαρακτήρας) με το πόσο καιρό θα θηλάζω και αν, δεν θα την απολαύσω και δεν υπάρχει επιστροφή!!!!!!!!!!!!!!

Όσο για το ψάξιμο του θέματος κίνησα γη και ουρανό με αποτέλεσμα να χαλιέμαι πάρα πολύ από την μια και να ικανοποιούμε από την άλλη!!!! Τι εννοώ???

Σε κάποια side είχαν και έχουν το θηλασμό τόσο ψηλά που οι μαμάδες που δεν θηλάζουν ή αυτές που κάποια στιγμή θα αρχίσουν για κάποιους λόγους συμπλήρωμα, ή θα κοπεί νωρίς για κάποιους άλλους λόγους το μητρικό γάλα κ.λ.π (και είμαι μια από αυτές) θα πάθουν γιατί είχα πάθει ψυχολογικό αν ερχόταν αυτή η στιγμή, με αποτέλεσμα να πιέζομε και να τρελαίνομε περισσότερο… μέχρι που ηρθα σε αντιπαράθεση και με κάποιες….

Σε κάποια άλλα πάλι ήταν πιο χαλαρά τα πράγματα…( για να μην πολυλογώ σχεδόν το ανάποδο)και ηρεμούσα λίγο….

Ναι,μωρέ και εγώ δεν σας έχω πει για την Αγλαϊα εδώ που της τα εχωσα γιατί όλο μου την έλεγε....μου τα ζάλισε μιλάμε...και πριν λίες μέρες έμαθα οτι έχουμε κι εδώ Σύμβουλους θηλασμού....καλύτερα να πήγαινα εδώ στην Πατρινιά, παρά που της μίλησα αυτηνής...πολύ σπαζαρ@#@#$ω ρε παιδί μου....!!!!!

περαστικα σας παστακι μου!

ρε παιδια τι γκαντεμια ειναι αυτη.μα θηλαζω κ μου ρθε περιοδος χτες βραδυ:twisted::twisted: ηταν καφε σκουρο κ σημερα εγινε κοκκινο:roll:

α στο καλο 35 μερες ειχα σερβιετα τωρα παλι αλλες 5 μερες.παντως μετα απο καθε γεννα οι μερες μειωνοταν.πριν κανω παιδια ειχα 7 μερες περιοδο.εκανα τη ραφαελα και εγιναν 6.εκανα τον αλεξ και εγιναν 5.λετε να εγιναν τωρα 4?μακαρι:mrgreen:

Ευχαριστώ Δήμητρα μου....εμένα πάντως μου αυξήθηκαν και οι μέρες και η ροή.....γκρρρρρρρρρρρρρ

Καλημερααααααααααααααααααααααααααααααααααα! περαστικουλια στον γουργουρέτο

κουκλες όσες θ ελετε και βαστατε για δευτερο βουρ... εγω το χρέος μου το έκανα... η πουκι κάνει για 4 παιδιά οποτε σταματώ στην πουκι (φυσικά αν έρθει το δευτερο καλώς και να ορίσει αλλά δεν το βάζω και πρόγραμμα)

σε οτι αφορά στον θηλασμό... κορες...ΞΕΚΟΛΗΣΤΕ απο τα στερεότυπα που θελουν την καλή μάνα ισοδύναμη με την εικόνα του βυζιου προσκολημένο στο στόμα του παιδιου και ΜΟΝΟ. Αν η μάνα δεν αισθάνεται καλά, τι να το κάνει το γάλα το βφρεφάκι.. χάδια και αγαπες θέλει όσο για το γάλα οκ σουπερ ντούπερ το γάλα της μάνας αλλά αν δεν τα καταφέρουμε δεν έγινε και τιποτα.. εχω και παράδειγμα.. 15 μερες ιθηλασε η μικρη και αυτό ελάχιστο.. με θηλαστρο και ζητημα αν ειχα 15 Ml τη φορά να της δώσω... και ψηλή είναι κ νταρντάνα είναι και πανέξυπνη είναι και δεν μου άεχιε αρωστήσει ποτέ περα απο τον πυρετό του πρεβενάρ και μια ελαφριά.. μύξα... ούτε αλλεργίες σε τροφές, ούτε φάρμακα, ούτε παλινδρομήσεις, ούτε λοιμώξεις, ούτε τίποτα (προς το παρόν). αυτα... :P

Μάρα μου ευχαριστώ πολύ.....

Εγώ παιδιά με το θήλαστρο δεν πονούσα...και έβγαζα γύρω στα 200 μλ τη μέρα σύν οτι τον θήλαζα συν το ξένο...αλλά κουράστηκα πολύ, γιατί ήμουν μόνη(ο χάζμπαντ δεν είχε πάρει την 9μηνη ακόμα και οι γύρω τον πούλο συγνώμη κιόλας) και στον 2ο και ο γουργούρης με έφτυσε και εγώ τα έπαιξα, άρα δεν το πήγα παρακάτω.......

Μια γρηγορη καλημερα κι απο μενα,

γιατι σε λιγο θα βγω να ψωνισω μαναβικη,σουπερ κλπ!!!

Κοριτσακια μου,σας θαυμαζω που θελετε αμεσως δευτερο παιδακι!Εγω που ειχα τοσο χαλια εγκυμοσυνη δεν υπαρχει περιπτωση να προσπαθησω για δευτερο αν δεν παει η Πηνελοπη δυο ετων!Θελω το παιδι μου να συνεννοειται και ειναι λιγο πιο ανετο στο να μενει και με αλλους,να μην χρειαζεται να το σηκωνεις αγκαλια κλπ!Γιατι αν πηγα να φρικαρω εγγυος χωρις αλλες υποχρεωσεις--με τετοια κατασταση και παιδι σιγουρα δεν θα την βγαλω καθαρη ψυχολογικα!Αν ο θεος μας ευλογησει οπως την πρωτη φορα και ερθει τοτε που θα ειμαστε ετοιμοι ως οικογενεια αλλα κι εγω ως μαμα τοτε θα ειμαι ευχαριστημενη...Αν παλι το προγραμμα μας δεν μας βγει οπως θελουμε κι ερθει αργοτερα ή καθολου τι να πω...περα απο την δικη μας θεληση υπαρχει και κατι αλλο που οριζει(οπως θετε ονομαστε το) που δεν μπορεις ευκολα να του πας κοντρα!

Κατα τα αλλα...ολα καλα!

Κι η Πηνελοπη εχει μυξουλες Παστακια...εμεις τι φταιμε???Μην αυτομαστιγωνεσαι καλη μου!!!Εγω την προσεχω παρα πολυ,την εβγαλα εξω με ηλιο και ζεστη,μεσημερι κι ομως το μυτακι αρχισε να τρεχει....

Μονο αυτο να εχουμε να λες!!

Φιλακια σε ολες,τα λεμε αργοτερα!!

ναι ρε ΓΜΤ, αλλά έχω και το εμβόλιο την άλλη Δευτέρα!...αααα σας είπα και την άλλη έχει και διάρροια...ΩΡΑΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

Παστάκια ενωμένα, ποτέ νικημένα

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

Παιδί μου, ζωή μου, ψυχή μου.....

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...