Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ΟΙ πρώτες αγωνίες

Recommended Posts

Καλημέρα σε όλες!

Τι κάνετε; Εγώ τα κατάφερα πάλι και ο γουγούρης έχει μυτούλα που τρεχει ΓΜΤ!και την Δευτέρα πάμε για εμβόλιο! Μπράβο μου!

Έξω έχει ψωφό-κρυο αλλά ευτυχώς έχω τον χαζμπαντ σπίτι παρεούλα και καθόμαστε με τον γουργούρη μας...θέλω να μαγειρέψω κιόλας τώρα και βαριέμαι!!!!

Τι άλλα νέα;

Λετάκι, δεν γνωρίζω να σου πω γι'αυτά που ρωτάς , μόνο οτι για τα επιδόματα της λοχείας-εγκυμοσυνης κτλ πρέπει να έχεις 200 ένσημα από τον εργοδότη σου....αλλά γιατί τόσο άγχος για παιδάκι; άσε και εγώ στον ιδιωτικό τομέα είμαι και τον γουργούρη με εξωσωμ τον έκανα! Σκέψου πόσο άγχος θα έπρεπε να έχω εγώ :(:(:(που τον γέννησα και με καισαρική και απ'ό,τι ξέρω δεν πρέπει να κάνω κάτι πριν περάσει 1 χρόνος!:(:(:(...θέλω να σου πώ και εγώ θέλω 2ο και καλό θα ήταν να το κάνω κοντά κοντά και για την οικογένειά μου και για να σιγουρευτώ στην δουλειά μου μέχρι να καταλαγιάσουν τα πράγματα(άν αυτό εννοείς), αλλά εμείς έχουμε και μία δυσκολία Χ....γι'αυτό σου λέω, μην ανχώνεσαι, κάντε εσείς την προσπάθειά σας και βλέπετε....:wink:;-):wink:

Παστάκια ενωμένα, ποτέ νικημένα

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

Παιδί μου, ζωή μου, ψυχή μου.....

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rosebaby

1840

• fairy baby

1216

• Mara-76

1136

• Dimitra83

1086

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα σε όλες!

Τι κάνετε; Εγώ τα κατάφερα πάλι και ο γουγούρης έχει μυτούλα που τρεχει ΓΜΤ!και την Δευτέρα πάμε για εμβόλιο! Μπράβο μου!

Έξω έχει ψωφό-κρυο αλλά ευτυχώς έχω τον χαζμπαντ σπίτι παρεούλα και καθόμαστε με τον γουργούρη μας...θέλω να μαγειρέψω κιόλας τώρα και βαριέμαι!!!!

Τι άλλα νέα;

Λετάκι, δεν γνωρίζω να σου πω γι'αυτά που ρωτάς , μόνο οτι για τα επιδόματα της λοχείας-εγκυμοσυνης κτλ πρέπει να έχεις 200 ένσημα από τον εργοδότη σου....αλλά γιατί τόσο άγχος για παιδάκι; άσε και εγώ στον ιδιωτικό τομέα είμαι και τον γουργούρη με εξωσωμ τον έκανα! Σκέψου πόσο άγχος θα έπρεπε να έχω εγώ :(:(:(που τον γέννησα και με καισαρική και απ'ό,τι ξέρω δεν πρέπει να κάνω κάτι πριν περάσει 1 χρόνος!:(:(:(...θέλω να σου πώ και εγώ θέλω 2ο και καλό θα ήταν να το κάνω κοντά κοντά και για την οικογένειά μου και για να σιγουρευτώ στην δουλειά μου μέχρι να καταλαγιάσουν τα πράγματα(άν αυτό εννοείς), αλλά εμείς έχουμε και μία δυσκολία Χ....γι'αυτό σου λέω, μην ανχώνεσαι, κάντε εσείς την προσπάθειά σας και βλέπετε....:wink:;-):wink:

pastakia και εγω γεννησα με καισαρικη και η γιατρος ειπε πως πρεπει να περασει ενας χρονος....

στην δουλεια γυρναω τον φλεβαρη και λεω να περιμενω να συμπληρωσω ενα χρονο στη δουλεια και μετα....ο αντρουλης θελει ομως απο το καλοκαιρι να ξαναπροσπαθησουμε.....ρωταω για να ξερω...στο κατω κατω ποτε δεν ξερεις αν τοτε που θελεις μπορεσεις...

Lkixp3.png

rcRGp3.png

εγω στην καινουρια δουλεια ηρθα μαρτιο και γεννησα αυγουστο...και πηρα ολο το απιδομα που εδινε το ταμειο.... το μονο που εχασα ηταν της ιδιωτικης που παρεχει η εταιρεια ...

δευτερο παιδακι ε??? μεγαλο θεμα.... εμενα ο γιατρός μου μου ειπε για 6μηνο μετα την καισαρικη... και σε 2 μηνες μπορω να βαλω μπροστα για νινι2..

και α σας πω την αληθεια μου το ψιλοσκεφτομαι

αν με ρωταγατε αν θελω αλλο παιδακι θα ελεγα οτι ΟΧΙ!!! με την μικρη μου ειμαι υπερολοκληρωμενη!!!! αλλα το παιδακι θελει μια συντροφια... οχι για τωρα αλλα κυριως για οτα μεγαλωσει... που να το εχω μονο του στον κομο?

παντως αυτο με την εξωσωματικη το εχω ακουσει κι εγω οτι πιανεις αμεσως το 2ο..αλλα παντα παιζει και το προβλημα...

μάρα μου άντε καλή ξεκούραση

μαρσολάν εγώ ψάχνω κάτι δημιουργικό γιατί όλα του τα παιχνίδια είναι του τύπου τα παίρνω και τα μασάω

για μικρότερη ηλικία πλέον

θέλω κάτι δημιουργικό να δουλεύει και ο εγκέφαλος του λίγο

Tι θα έλεγες για ενα τραπεζάκι δραστηριοτήτων? Είναι μεγάλο για να το μασήσει ;) και θα ασχολείται με τα κουμπιά και τους θορύβους. Μας έφερε ενα η νονά της μικρής την Κυριακή και της αρέσει πολύ. Βέβαια πρέπει να την κρατραω για να κάθεται γιατί δεν το κάνει ακόμα από μόνη της κι έτσι με καθηλώνει κι εμένα αλλά αξίζει τον κόπο. Τα πατάει όλα μαζί με μανία!!!!:tongue::lol:

Καλημέρα σε όλες!

Τι άλλα νέα;

Παστάκι γλυκό οι ορμόνες της εξωσωματικής επιδρούν για πολύ καιρό στο σώμα της γυναικας και έτσι είναι κάπως πιο εύκολη η 2η φορά...γι'αυτό λίγο προσοχή αν δε θές αμεσα 2ο ;)

Φιλάκια σε όλες της μανουλίτσες και στα πατουσάκια σας!!!

m5Ctp2.png line_flow2_beg_minie_time_1276660800_text_c720ecf0e5ecf0dff4e120e5dfede1e9.gif

Διαφημίσεις

καλημερες και απο μας....τι μου κανετε???

εγω σημερα αδιαθετησα και ειμαι πτωμα......δεν εχω κουραγιο για τιποτα περα απο το μωρακι μου ΦΥΣΙΚΑ!!

Για 2ο εεε????αχ και γω θελω ...πρωτα ο Θεος του χρονου τετοιο καιρο λεμε να ξεκινησουμε προσπαθειες....και οποτε ερθει!!!:wink:

Σημερα θα δωσω και πατατουλα του μπεμπη ....βοηθηστε με λιγο...την πρωταρα μανα.....Dimitraaaaaaaaaaaaaa.....: βραζω την πατατουλα και την πολτοποιω ριχνοντας λιγο ζεστο νερακι???

κοριτσια νερακι τους δινετε???εγω παιρνω απο τον βραστηρα λιγο νερακι και του το κρυωνω και το πινει σαν τρελος!!!!!!!

iA8hp3.pngWtKrp3.png

καλημερες και απο μας....τι μου κανετε???

εγω σημερα αδιαθετησα και ειμαι πτωμα......δεν εχω κουραγιο για τιποτα περα απο το μωρακι μου ΦΥΣΙΚΑ!!

Για 2ο εεε????αχ και γω θελω ...πρωτα ο Θεος του χρονου τετοιο καιρο λεμε να ξεκινησουμε προσπαθειες....και οποτε ερθει!!!:wink:

Σημερα θα δωσω και πατατουλα του μπεμπη ....βοηθηστε με λιγο...την πρωταρα μανα.....Dimitraaaaaaaaaaaaaa.....: βραζω την πατατουλα και την πολτοποιω ριχνοντας λιγο ζεστο νερακι???

κοριτσια νερακι τους δινετε???εγω παιρνω απο τον βραστηρα λιγο νερακι και του το κρυωνω και το πινει σαν τρελος!!!!!!!

Καλημέρα Βανιλάκι. Για την πατάτα δεν ξέρω ακόμα να σου πω γιατι ακόμα είμαστε στο γάλα. Για το νερό όμως η δική μου παιδίατρος μου είπε από τον 4ο να μην το βράζω γιατί χάνει όλα τα μεταλλικά στοιχεία και τα άλατα και το πίνει τσάμπα. Από τη στιγμή που βάζει χέρι στο στόμα δε χρειάζεται αποστείρωση εκτός από το μπιμπερό για το γάλα για να μη μολυνθεί το γάλα.

m5Ctp2.png line_flow2_beg_minie_time_1276660800_text_c720ecf0e5ecf0dff4e120e5dfede1e9.gif

καλημέρα σε όλες τις μανούλες :D

τι κάνετε; τα μπεμπάκια σας;

pastakia περαστικά στο μωράκι. ελπίζω να σας περάσει γρήγορα γρήγορα.!

marsolan ζήλεψα κι εγώ... θα μου στείλεις τη συνταγή για το ρυζάλευρο κ για το γιαούρτι;;; Ευχαριστώ πολύ πολύ.!

δεν είμαι πολύ καλά αυτές τις μέρες. είχα έντονους πόνους εδω κ 2 μήνες στη μέση και αποφάσισα να πάω στο γιατρό. εκτός του ότι δεν μπορώ να κάνω τίποτα αυτη τη στιγμή να κατευνάσω τον πόνο γιατί θηλάζω ακόμη μου είπε ότι μπορεί να έχω δισκοπάθεια και είμαι στα μαύρα πανιά. Αυτό μας έλειπε τώρα (κι όπως καταλαβαίνετε το μη σηκώνεις βάρη και μη στέκεσαι όρθια δεν υπάρχει...).

Ευτυχώς ο μικρούλης μας είναι υγιέστατος κ χαμογελαστός κι έτσι ξεχνιέμαι...

krEEp3.png

IjZep2.png

stefan σε καταλαβαινω απολυτα και εγω εχω προβλημα με τη μεση...ευτυχως προς το παρον με ποναει ελαφρως χωρις ομως να μην μπορω να κουνηθω..ελπιζω να μην την πατησω....

θελω 2ο κοριτσια και 3ο αμα μπορεσω.....

Lkixp3.png

rcRGp3.png

Διαφημίσεις

κι εγώ θέλω κι άλλα παιδάκια αλλά να σας πω την αλήθεια δεν το σκέφτομαι ακόμη. σκέφτομαι να ξεπεταχτεί λίγο ο μικρούλης. άσε που προβληματίζομαι πάρα πολύ τι θα κάνω με τη δουλειά. αν θα γυρίσω, τι θα κάνω το μικρό, πώς θα τα βγάλουμε περα αν δουλεύει μόνο ένας κ.λπ.... εσείς πώς το σκέφτεστε;;

krEEp3.png

IjZep2.png

κι εγώ θέλω κι άλλα παιδάκια αλλά να σας πω την αλήθεια δεν το σκέφτομαι ακόμη. σκέφτομαι να ξεπεταχτεί λίγο ο μικρούλης. άσε που προβληματίζομαι πάρα πολύ τι θα κάνω με τη δουλειά. αν θα γυρίσω, τι θα κάνω το μικρό, πώς θα τα βγάλουμε περα αν δουλεύει μόνο ένας κ.λπ.... εσείς πώς το σκέφτεστε;;

stefan εγω ευτυχως εχω την μαμα μου που πηρε συνταξη και θα προσεχει τον μικρο...καποιες φορες και η πεθερα μου......

ειμαι απο τις τυχερες.....

Lkixp3.png

rcRGp3.png

μην στεναχωριεστε για θεματα που δεν παιρναν απο το χερι σας!!!! ειμαστε μια χαρα... κανουμε το καλυτερο για τα μωρακια μας και για τους εαυτους μας...

και ασχολουμαστε και ρωταμε και ψαχνουμε...

κι εγω εχω περασει (και περναω..) ασχημα με το θεμα του θηλασμου... και αν το συνεχιζω ειναι γιατι ακομα δεν με εχει καταβαλλει εντελως το θεματακι... οταν με καταβαλει, θα το αφησω και θα δωσω ξενο... τι νοημα εχει να αποκαμωνομαι και μετα να μην μπορω ουτε να γελασω στο μωρο μου???

Καλλια μου, πες μου κι εσυ που ξερεις.... δεν εχεις δει που ταιζουν και αρνακια και κατσικακια με το μπιμπερο????? και εγω εχω ταισει....

jo-jo καλημέρα.... καλά λέει το ζουζούνι.... ας αφήσουμε τα ζωάκια για να ξέρουμε και τι λέμε!!!!!!

αυτό που έχω να σου πω και που έχω διαπιστώσει δυστυχώς ή ευτυχώς είναι ότι, ναι μεν είναι βασικό και πολύ καλό το μητρικό γάλα και ο θηλασμός για τα μικρά μας.... αλλά είναι πολύ βασική και η ψυχολογία μας απέναντι τους (και ας λένε κάποιες ότι δικαιολογούμε τον εαυτό μας κ.λ.π) η κάθε μια ξέρει και νιώθει τα δικά της προβλήματα με διαφορετικούς τρόπους!!!!! και από την στιγμή που αντιλαμβάνεται το παιδί πως ήμαστε ψυχολογικά και επηρεάζετε από αυτό (άγχος, στεναχώρια, φόβος, χαρά, λύπη κ.λ.π) κάνουμε όσο είναι δυνατόν και για εμάς το καλύτερο για το μωρό μας όπως κι αν λέγετε αυτό για την καθεμιά μάς...(αποκλειστικό θηλασμό, θηλασμό και συμπλήρωμα, αποκλειστικά μπουκαλι κ.λ.π) ίσως στο επόμενο παιδί ή και πολύ αργότερα δεν ξέρω, να βλέπω διαφορετικά τα πράγματα... σημασία έχει ότι τώρα τα βλέπω έτσι και νιώθω για τον θηλασμό έτσι, γιατί η ηλικία του συγκεκριμένου παιδιού μου δεν θα ξαναέρθει ποτέ και από το άγχος που έχω (εγώ σαν χαρακτήρας) με το πόσο καιρό θα θηλάζω και αν, δεν θα την απολαύσω και δεν υπάρχει επιστροφή!!!!!!!!!!!!!!

Όσο για το ψάξιμο του θέματος κίνησα γη και ουρανό με αποτέλεσμα να χαλιέμαι πάρα πολύ από την μια και να ικανοποιούμε από την άλλη!!!! Τι εννοώ???

Σε κάποια side είχαν και έχουν το θηλασμό τόσο ψηλά που οι μαμάδες που δεν θηλάζουν ή αυτές που κάποια στιγμή θα αρχίσουν για κάποιους λόγους συμπλήρωμα, ή θα κοπεί νωρίς για κάποιους άλλους λόγους το μητρικό γάλα κ.λ.π (και είμαι μια από αυτές) θα πάθουν γιατί είχα πάθει ψυχολογικό αν ερχόταν αυτή η στιγμή, με αποτέλεσμα να πιέζομε και να τρελαίνομε περισσότερο… μέχρι που ηρθα σε αντιπαράθεση και με κάποιες….

Σε κάποια άλλα πάλι ήταν πιο χαλαρά τα πράγματα…( για να μην πολυλογώ σχεδόν το ανάποδο)και ηρεμούσα λίγο….

line_flow3_beg_minie_time_1284782400_text_c720eafcf1e720eceff520e5dfede1e9.gif

line_line_typew8_beg_d_typew3_time_1255147200_text_c5dfece1f3f4e520f0e1edf4f1e5ecddedefe9.gif

line_line_typew2_beg_d_typew9_time_1032753600_text_c5dfece1f3f4e520ece1e6df.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...