Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ΟΙ πρώτες αγωνίες

Recommended Posts

χεχεχε βρήκα και τι δώρο θα του πάρω

ένα ζευγάρι μαύρες πλερέζες γιατι μόλις μάθει οτι θα μου δώσει ολόκληρο το δώρο θα της χρειαστεί

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rosebaby

1840

• fairy baby

1216

• Mara-76

1136

• Dimitra83

1086

Περισσότερες δημοσιεύσεις

enoo;w αγαπη μου σε ποιο τομέα ανήκεις. εισαι ιδιωτική υπάλληλος.. ποιας ειδικότητας; υπάλληλος γραφείου? λογίστρια? τι απ όλα?

υγ. να μαθετε σε ποια συμβαση "ανήκετε" γιατι τώρα με τις καινουργιες συμβάσεις πρέπει να ξέρετε τι σας γίνεται

dZJip3.png

οκ περιμένω , και κάτι ακόμα τα ένσημα για το διάστημα που είχα και έχω τις άδειες συμπεριλαμβάνονται αν θέλω να κάνω δεύτερο παιδί πριν το χρόνο ? δηλαδή θέλω να πω κανονικά το ικα για να σου δώσει λεφτά πρέπει να έχεις ένσημα για ένα χρόνο.

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

Διαφημίσεις

katarxhn δεν βρισκω για υπαλληλους γραφείου οποτε μάλλον σε καλύπτει η γενική συλλογική συμβαση εργασασίας που 8α βρεις εδώ

http://www.omed.gr/el/index.php?module=mysse&action=data&myid=35

τωρα σε οτι αφορά στο ικα 8α το ψάξω καθώς με το ικα εχω τις χειρότερες σχεσεις.. αλλά αν δεν κάνω λάθος οσο ησουνα σε λοχεια ειχες ενσημα, δεν ειχες? τορα με το εξάμηνο νομιζω οτι δνε εχεις

dZJip3.png

σίγουρα δεν έχω ένσημα ? νομίζω οτι παίρνω ένσημα αλλά μόνο για σύνταξη τέλος πάντων σκατά είναι η υπόθεση

δίνουν ψίχουλα και πάλι με όρους

βρε ας πάρω εγώ το δώρο όλο από τον εργοδότη να πάρω και τα λιγοστά που δίνει ο ΟΑΕΔ και θα είμαι σούπερ

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

Διαφημίσεις

αει σιχτιρ...κι εμεις κουτσουρεμενο το δωρο...500 ευρω μονο κι αυτο γιατι ο μισθος μου δεν ξεπερνα τα 1800(αμα φτασω ποτε σε αυτο το ποσο φτυστε με!!)

Δεν λετε που θα παρω κι αυτο!!

καλά και εγώ δεν το σκέφτηκα καθόλου αυτό

άρε αν είσαι βόδι τι περιμένεις

εμένα ο εργοδότης δεν ασχολείται λέει με τον λογιστή βρες τα και θα μου πει εκείνος τι θα σου δώσω. ο λογιστής είναι και πρώτος του ξάδερφος. αλλά γενικά δεν έχω παράπονο δεν με κλέβει ιδιαίτερα

σίγουρα κάπου θα την κάνει την μπαμεσιά του είμαι σίγουρη αλλά λίγο λίγο.

σήμερα πήρα τηλ τον λογιστή και μου λέει δεν ξέρω θα το ψάξω πες μου πόσα σου δίνει ο οαεδ αλλά ευτυχώς δεν ήξερα εκείνη την ώρα και δεν του είπα

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

λολ μαρσυ..και εμενα ο αντρας μου 400 :P α8ανατο δημοσιο! τωρα λενε οτι 8α τους κοψουν το διμηνιαιο επιδομα μηχανικών δημοσίου...αμα σας λεω εγώ οτι 8α το ριξω στην τσοντοπαραγωγή...

dZJip3.png

καλά και εγώ δεν το σκέφτηκα καθόλου αυτό

άρε αν είσαι βόδι τι περιμένεις

εμένα ο εργοδότης δεν ασχολείται λέει με τον λογιστή βρες τα και θα μου πει εκείνος τι θα σου δώσω. ο λογιστής είναι και πρώτος του ξάδερφος. αλλά γενικά δεν έχω παράπονο δεν με κλέβει ιδιαίτερα

σίγουρα κάπου θα την κάνει την μπαμεσιά του είμαι σίγουρη αλλά λίγο λίγο.

σήμερα πήρα τηλ τον λογιστή και μου λέει δεν ξέρω θα το ψάξω πες μου πόσα σου δίνει ο οαεδ αλλά ευτυχώς δεν ήξερα εκείνη την ώρα και δεν του είπα

οι In house Λογιστες σε εταιρείες 9 στισ 10 ψιλο τσιμπάνε ευρουλάκια απο ολους μας ;) δεν ξερω τι τους πιάνει αλλά νιώθουν πολύ αλληλέγκυοι με τα αφεντικα :P

dZJip3.png

μαρσολαν μου στον μπαμπά μου που είναι συνταξιούχος σχεδόν το κόψανε όλο. καλά έτσι και μου πει δικαιούσαι με ποσοστό τι θα του πω ? πρέπει να έχω στοιχεία υπάρχει κάπου που το γράφει ?

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...