Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ΟΙ πρώτες αγωνίες

Recommended Posts

ρε αγαπες... κι άλλη απορία... τελικά η πουκι δεν κωλοκάθεται κανονικά.. ακομη την παρασύρει το βάρος της και μου μπαταρει δεξια αριστερά και ξμπρος πίσω... να ανησυχω?
τι να ανησυχήσεις εμείς ακόμα δεν καθόμαστε κανονικά και γίναμε 7 χθες

μήπως να ανησυχήσω εγώ ?

ΡΕ ΠΑΤΕ ΚΑΛΑ!!!! ποιός είπε ότι υπαρχουν deadlines σ'αυτά??? ουτε εμένα κάθεται μόνη της...εδώ ούτε καν γυρίζει από ανάσκελα μπρούμιτα αλλά πολύ που με νοιάζει! :tongue::D

m5Ctp2.png line_flow2_beg_minie_time_1276660800_text_c720ecf0e5ecf0dff4e120e5dfede1e9.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rosebaby

1840

• fairy baby

1216

• Mara-76

1136

• Dimitra83

1086

Περισσότερες δημοσιεύσεις

χαχα θα το έκανα αλλά έχω ντουζιέρα

φακ

χαχαχα τα ιδια παθαινω κι εγω!!!! η μπεμπα χ:^@%#ται και μετα γινεται ο χαμος!!!! μεχρι και στα μαλλια της πανε μεχρι να την ξεντυσω... εγω αυτο που κανω ειναι το εξης... μολις καταλαβω οτι εγινε το ΥΠΕΡΧΕ@#^$ΜΟ, κανω μια εκτιμηση της καταστασης..ελεγχω ρουχα.... και... παω στο μπανιο, γεμιζω 1 λεκανη με ζεστο νερακι, και μια με καυτο... την ξεντυνω πανω στο πλυντηριο και ριχνω τα ρουχα της στο καυτο νερο.. και μετα την μπεμπα αφου την ξεπλυνω με σαπουνι και ενα σφουγγαρακι τοπικα, την βουταω και μεσα στην λεκανη ολοκληρη!!!! ελπιζω να βοθησα εστω μια σταλια!!

η ραφαελα αρχισε 7.5 μηνων να καθεται απο μονη της.μεχρι τοτε επρεπε εγω να την βαζω να κατσει.μετα απο καμια βδομαδα μπουσουλησε κιολας.8 μηνων πιανοταν κ σηκωνοταν ορθια κ 11.5 μηνων περπατησε.οαλεξ απο πολυ μικρος αρχισε.5.5 μνων μπουσουλουσε κ καθοταν κ 6 μηνων πιανοταν κ σηκωνοτσαν ορθιος.τη μερα που εγινε 1 χρονων περπατησε

Holy Diver

εμείς στέκεται σαν το παλούκι με την πρώτη ευκαιρία γραπώνεται και σηκώνεται όρθιος

γυρίζει σαν τρελός απο μπρούμυτα ανάσκελα και κάνει κολύμπι αλλά δεν κάθεται με τίποτα στον κώλο

μόλις τον αφήσω σε λίγα δεύετερα τον παίρνει το βάρος

ίσως είναι και η κοιλάρα του που τον βαραίνει γιατί είμαστε και king size

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

εμείς στέκεται σαν το παλούκι με την πρώτη ευκαιρία γραπώνεται και σηκώνεται όρθιος

γυρίζει σαν τρελός απο μπρούμυτα ανάσκελα και κάνει κολύμπι αλλά δεν κάθεται με τίποτα στον κώλο

μόλις τον αφήσω σε λίγα δεύετερα τον παίρνει το βάρος

ίσως είναι και η κοιλάρα του που τον βαραίνει γιατί είμαστε και king size

:D:D:D:D. Ετσι είναι οι άντρες οι σωστοί...Extra large!!!

m5Ctp2.png line_flow2_beg_minie_time_1276660800_text_c720ecf0e5ecf0dff4e120e5dfede1e9.gif

Διαφημίσεις

φίλες μου λογίστριες και μη χρειάζομαι την βοήθεια σας

θέλω να μάθω πόσο δώρο Χριστουγέννων δικαιούμαι από τον εργοδότη μου όταν η άδεια τοκετού , λοχείας και η κανονική μου τελείωσαν στα τέλη του Ιούλη. Θεωρητικά μέχρι και τον Ιούλιο με πλήρωνε ο εργοδότης και το ικα

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

η αδεια λοχείας δεν μετράει για τα δώρα... δικαιουσαι δώρο κανονικά ολόπκληρο απο την στιγμή που ενώ ειχες άδει αλοχείας είχες σχέση εξηρτημένης εργασίας με τον οργοδότη σου

dZJip3.png

Χρόνοι που συνυπολογίζονται στο Δώρο Χριστουγέννων

α) Να επισημάνουμε ότι δεν αφαιρείται αλλά λαμβάνεται υπόψη για τον υπολογισμό του Δώρου Χριστουγέννων ο χρόνος υποχρεωτικής αποχής από την εργασία των γυναικών πριν και μετά τον τοκετό

http://apasxolisi.wordpress.com/2008/12/04/%CF%80%CE%BF%CE%B9%CE%BF%CE%B9-%CE%B4%CE%B9%CE%BA%CE%B1%CE%B9%CE%BF%CF%8D%CE%BD%CF%84%CE%B1%CE%B9-%CE%B4%CF%8E%CF%81%CE%BF-%CF%87%CF%81%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%BF%CF%85%CE%B3%CE%AD%CE%BD%CE%BD%CF%89/

dZJip3.png

Διαφημίσεις

οουυάου τώρα έχω ενθουσιαστεί, και το βόδι ο λογιστής μας λέει δεν ξέρει πρέπει να το ψάξει και με ρωτάει πόσα θα πάρω από τον ΟΑΕΔ

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

xaaxaxxaax Ναι κουκλακι μ ολοκληρο το δώρο 8α πάρεις

:P;):P;)

μια χαρα τα λεει η μαρα κουκλακι 'μ

ΓΚΕΛΥ

ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ 15 ΜΗΝΩΝ ΚΑΙ 27 ΗΜΕΡΩΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΓΛΥΚΑΣ

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...