Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ΟΙ πρώτες αγωνίες

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rosebaby

1840

• fairy baby

1216

• Mara-76

1136

• Dimitra83

1086

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Να ρωτήσω τα μπεμπόνια τα κάνετε κάθε μέρα μπανάκι?

εγω οχι!!!αν 2ημερο και τωρα με τα κρυα εκανα και 3ημερο!

Τοπικα βεβαια,προσωπακι,χερακια καθε μερα...μην σου πω και καθε ωρα,χεχε

ροζουλα να μην κανεις τιποτα.. ισα ισα να χαρεις... εμενα προχτες η πουκι την ειχα γυκνη απο κατω και την ταιζα στα ποδια μου και κα8οταν στον αερα.. εκανε ενα ιιιι ιιι σαν να σφιγκοταν και μετα τσαφ η κουραδιτσα... το βραδινο της χεζολοι το καναμε παρεα στην λεκανη..μουχαχαχαα

dZJip3.png

Διαφημίσεις

ρε συ μάρα μιλάμε για το σκατό και δεν είναι σφιχτά είναι παλι σαν κρέμα

και όταν είμαι μόνη μου έχω μεγάλο πρόβλημα

που να τον ακουμπήσω για να καθαρίσω

πως να βγάλω τα ρούχα του που θα γεμίσει σκατά το κεφάλι του

και μετά θέλω κάποιος να πάρει τα λερωμένα από την αλλαξιέρα

άσε δράμα η υπόθεση

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

Διαφημίσεις

ρε αγαπες... κι άλλη απορία... τελικά η πουκι δεν κωλοκάθεται κανονικά.. ακομη την παρασύρει το βάρος της και μου μπαταρει δεξια αριστερά και ξμπρος πίσω... να ανησυχω?

dZJip3.png

Μόλις διάβασα τα προηγούμενα!!! Λοιπόν κι εγώ καθε 2-3 μέρες μπανάκι αλλά εννοείται καθε λίγο και λιγάκι χεράκια, ειδικά τώρα που τα έχουμε συνέχεια στο στόμα και καθημερινα προσωπάκι. Και βέβαια κάθε αλλαγή πάνας = τοπικό πλύσιμο με σαπουνάκι και νερό!!! ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ στον Αντωνέλο και την Πηνελοπίτσα... και στην Πούκι για αυριο!!! Οσο για το θηλασμό που λένε η Κάλλια και η jo jo έχω να ξαναπώ αυτό που είπα και στην Κάλλια...να γίνεται μόνο όταν ΚΑΙ Η ΜΑΜΑ νοιώθει άνετα να θηλάσει. Είναι μια πράξη που αφορά 2 άτομα και όχι μόνο το μωρό. Το θέμα είναι να έχεις τη διαθέση να το κάνεις για όσο μπορείς. Δεν είναι εγωιστικό να μην αντέχεις άλλο ενω προσπάθησες. Εγωιστικό είναι να μην προσπαθησεις καθόλου. Οι απόλυτες απόψεις δεν είναι ποτέ σωστές όποια θέση κι αν έχουν. Αυτή είναι η άποψή μου! Εμένα με έχει βολέψει πολύ αλλά επαναλαμβάνω ότι έχω μεγάλη άδεια και καμία άλλη ασχολία. Οταν όμως μια κοπέλα δουλεύει και έχει και το θηλασμό και το σπίτι κλπ είναι πάρα πολύ δύσκολο. Οσο για την άποψη με τα κατσικάκια εκτός ότι παίρνουν κι αυτά μπιμπερο έχω να πω ότι η μαμά κατσίκα δεν έχει νοικοκυριό και deadlines!!!

m5Ctp2.png line_flow2_beg_minie_time_1276660800_text_c720ecf0e5ecf0dff4e120e5dfede1e9.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...