Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ΟΙ πρώτες αγωνίες

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rosebaby

1840

• fairy baby

1216

• Mara-76

1136

• Dimitra83

1086

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κοριτσια εγω αντι για σελινο αγορασα σελερι και της εδινα , ασχετη ειμαι .Αλλα τελικα της αρεσει πολυ :D .Ρωτησα την γιατρο τι να κανω για το στουμπωμα και μου ειπε δαμασκηνα χωρις να τα βραζω και αν θελω να της δωσω και χυμο ροδι .

Ηρθες και αλλαξες την ζωη μας μικρε αγγελε

The ticker URL: http://lbyf.lilypie.com/z19Fp3.png

αχου καλε ξεχασα να σας πώ για το ροδι! και εμενα η παιδιατρος ηταν κάθετη. λιγουλάκι ροδι στην φρουτοκρεμα.. παιδιά απο τοτε που αρχισε το ρόδι η μικρη εχει κάιτ μαγουλα.. θεοκόκκινα! σαν χωριατοπουλάκι ειναι μχοαχυιχιαχυα

α προσοχη το ροδι οχι με κουκουτσάκι μην σασ ξεφυγει.. ειναι στουμπωτικό.. εχει λιγο περιπέτεια η αποχύημωση αλλά αξίζει!

dZJip3.png

ρε κοριτσια επειδη εχω μπερδευτει λιγο εχετε την καλοσυνη να μου γραψετε τα ημερησια μενου των παιδών σας? ποσοτητες, ειδος και ώρες... μερσι!

Μενου Πηνελοπης:

πρωινο γυρω στις 6.30-7.30 αναλογα τις πεινες: γαλα εως 250 μλ

11.30 πμ περιπου:φρουτοκρεμα ή βρωμη βρασμενη σε γαλα+λιγο φρουτο.καμια φορα αν δεν πεινα ή εχει παρακοιμηθει κανουμε skip και παμε στο

15.00-15.30 μεσημεριανο:χορτοσουπα ή κοτοπουλο με λαχανικα ή μοσχαρι με λαχανικα ή ρυζαλευρο φτιαγμενο με ζωμο

19.30-20.00 πμ περιπου:γιαουρτι ή ρυζαλευρο(αν δεν το εχω δωσει το μεσημερι) ή αν δεν εχουμε φαει τα φρουτα ή την βρωμη μας τα δινω τοτε!

23.00-23.30 πμ βραδυνο γαλα 230 μλ!

αυτα

κανουμε 5 γευματα εκ των οποιων2 γαλα- 3 στερεες και καποιες φορες που ειπαμε εχουμε τα θεματα μας κανουμε 3 γαλα-2 στερεες!

Διαφημίσεις

Μενου Πηνελοπης:

πρωινο γυρω στις 6.30-7.30 αναλογα τις πεινες: γαλα εως 250 μλ

11.30 πμ περιπου:φρουτοκρεμα ή βρωμη βρασμενη σε γαλα+λιγο φρουτο βαρια μεχρι 200 γρμ.καμια φορα αν δεν πεινα ή εχει παρακοιμηθει κανουμε skip και παμε στο

15.00-15.30 μεσημεριανο:χορτοσουπα ή κοτοπουλο με λαχανικα ή μοσχαρι με λαχανικα ή ρυζαλευρο φτιαγμενο με ζωμο επισης βαρια μεχρι 200 γρμ

19.30-20.00 πμ περιπου:γιαουρτι ή ρυζαλευρο(αν δεν το εχω δωσει το μεσημερι) ή αν δεν εχουμε φαει τα φρουτα ή την βρωμη μας τα δινω τοτε επισης μεχρι 200 γρμ!

23.00-23.30 πμ βραδυνο γαλα 230 μλ!

αυτα

κανουμε 5 γευματα εκ των οποιων2 γαλα- 3 στερεες και καποιες φορες που ειπαμε εχουμε τα θεματα μας κανουμε 3 γαλα-2 στερεες!

εντιτ!

αχου καλε ξεχασα να σας πώ για το ροδι! και εμενα η παιδιατρος ηταν κάθετη. λιγουλάκι ροδι στην φρουτοκρεμα.. παιδιά απο τοτε που αρχισε το ρόδι η μικρη εχει κάιτ μαγουλα.. θεοκόκκινα! σαν χωριατοπουλάκι ειναι μχοαχυιχιαχυα

α προσοχη το ροδι οχι με κουκουτσάκι μην σασ ξεφυγει.. ειναι στουμπωτικό.. εχει λιγο περιπέτεια η αποχύημωση αλλά αξίζει!

ροδι οπωσδηποτε! ειναι φουλ στο σιδηρο!

για την αποχυμωση, εγω το κανω κανονικα σαν πορτοκαλι....κοψιμο στη μεση και στιψιμο

αλο ράνια! εγώ πάλι το ξεσποριάζω και το ριχνω στον αποχυμωτή.. αλλά οκ εμεις πινουμε και τρελές ποσοτητες οικογενιακώς οποτε ειμαστε στο μαζικό ξεσποριασμα!

dZJip3.png

Διαφημίσεις

ερχμ... 200 γραμαρια γευματος σε κρεμα, φρουτο και λαχανοειδη με κρέας ποσο ειναι περίπου? ενα μπολάκι? πρεπει να παρω ζυγαριά ε?

σιγα μην παρεις ζυγαριαααααα...πωπω κοπελα μου,ετοιμη να βαλεις το χερι στην τσεπη εισαι...χαχαχααααα!!!

αφου πηρες τα μπωλακια της beaba,εχουν γρμ επανω!!

Βαζε εκει οτι πολτοποιησες και μετρα μεχρι 240 γρμ κι οσο φαει.Μετα με το ματι θα ξερεις!!!

εμπειρικα τωρα:tongue:μια μπανανα+ενα αβοκαντο=200 περιπου

μιση μπανανα+μισο μηλο+μισο αχλαδι=200 μλ περιπου

80 γρμ κοτοπουλακι+μισο καροτο+μισο κολοκυθακι+μιση πατατουλα=πανω απο 240 μλ

(πολτοποιημενα τα μλ)

καλησπέρα σας, μιλάτε για ποσότητες και γεύματα ?

εγώ ρε κορίτσια δεν μετράω ποσότητες στα φρούτα ούτε στο φαγητό του

έχω ένα μπολ της νουκ και το γεμίζω. αλλά θέλω να ξέρω πόσο περίπου τρώει κάθε φορά

τα γεύματα μας είναι

το πρωι γύρω στις 8 γάλα 240γρ.

μετά κατά τις 11 φτουτόκρεμα

κατά τις 2 πατάτα , κολοκύθι και καρότο - σήμερα βάλαμε ρύζι-

κατά τις 5 ρυζάλευρο -120 γρ. γάλα και και 6 κουταλάκια ρυζαλευρο

μετά σίγουρα κατά τις 9 ή 10 ανάλογα το μπάνιο μας γάλα 240γρ.

δεν μένουμε μόνο σε αυτά ξυπνάμε και το βράδυ σίγουρα μια φορά να φάμε άλλα 240

οπότε περάσαμε τα 5 γεύματα την μέρα

έχω ένα πρόβλημα, έχει την συνήθεια να κάνει κακά κατά την διάρκεια του φαγητού

καθιστός οπότε που θα πάνε τα κακά ? πίσω, και κάθε φορά δεν ξέρω πως να καθαρίσω τα ρούχα του και την πλάτη του από τα κακά

τι να κάνω ?

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

μουαχαχαχα ναι ναι ειμαι του καταναλωτικού υπερ μανιακού ενστίκτου!

τελικά ποσα Ml στερεής πρέπει να τρώει το παιδι? οεο?ε?ε?ε?

η μεση ποσοτητα ειναι 200 γρμ-αυτο θεωρειται απολυτα ικανοποιητικο νουμερακι....υπαρχουν ομως παιδακια που τρωνε 150,υπαρχουν κι αλλα που τρωνε 300!!κι αυτα φυσιολογικα ειναι!!

Αλό κοπελούδες! Τι μου κάνετε??? Εγώ ξεπατώθηκα στις δουλειές την Κυριακή αλλά τώρα θα χαλαρώσω την υπόλοιπη εβδομάδα :P (αν και πολύ εύχομαι για ένα αυτοσυντηρούμενο σπίτι!!! :|) Η μικρή μου όσο μεγάλωνει τόσο περισσότερες αγκαλιές θέλει και παιχνίδια οπότε ο χρόνος περιορίζεται πάρα πολύ. Δεν πειράζει... Είμαι πολύ χαρούμενη γιατί μετά από 2 χρόνια χάλια γιορτών (λόγω εγκυμοσύνης με όλα τα συνακόλουθα!) φέτος ΄θα περάσω τέλεια... Δεν έχω διαβάσει τι γραψατε το σκ (δεν έχω προλάβει) αλλα ελπίζω να είστε όλες και τα μπεμπόνια σας καλά.

Φιλάκια

m5Ctp2.png line_flow2_beg_minie_time_1276660800_text_c720ecf0e5ecf0dff4e120e5dfede1e9.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...