Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ΟΙ πρώτες αγωνίες

Recommended Posts

καλλια μου δεν τον εκοψα τον θηλασμο..απλα εβαλα το Link για μια μανουλα που στεναχωριοταν που ειχε σταματησει τον θηλασμο... εγω το παλευω μετα κοπων και βασανων να τον συνεχισω... εσυ κανεις επαναγαλακτισμο ε?? μπραβο!

γιατί μου λες μπράβο βρε jo-jo δεν μου είναι ότι καλύτερο ειλικρινά!!! αλλά όπως είπες εσύ μετά κόπων και βασάνων έχω φτάσει για λόγους που έχω γράψει στο αντίστοιχο θέμα παρακάτω……οπότε είναι χειρότερα πιστεύω!!!!

http://parents.org.gr/forum/showthread.php?t=20338&page=60

line_flow3_beg_minie_time_1284782400_text_c720eafcf1e720eceff520e5dfede1e9.gif

line_line_typew8_beg_d_typew3_time_1255147200_text_c5dfece1f3f4e520f0e1edf4f1e5ecddedefe9.gif

line_line_typew2_beg_d_typew9_time_1032753600_text_c5dfece1f3f4e520ece1e6df.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rosebaby

1840

• fairy baby

1216

• Mara-76

1136

• Dimitra83

1086

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλλια ..τωρα ειδα το επομενο post σου...απο οτι καταλαβα σταματας ε??? εγω ειμαι της αποψης οτι ο θηλασμος ειναι μεγαλο αγγουρι...

σε ενα αλλο τοπικ ειπωθηκε οτι και η κατσικα στο χωριο μπορει να το κανει.... και γελασα παρα πολυ γιατι μεγαλωσα με αγροτικη οικογενεια και ξερω πολυ καλα οτι και τα κατσικακια παιρνουν μπιμπερο!!!! και πολυ συχνα μαλιστα...

γεια σας κοριτσια

τι κανετε?

τα μπεμπακια καλα?

εμεις το Σ/Κ αρχισαμε την κρεατοχορτοσουπακρεμα....μια χαρα την εφαγε

παμφαγο το παιδακι μου:tongue:

ΔΗΜΗΤΡΑ διαβασα για την κοπελα που ηθελε να αυτοκτονησει γιατι δεν θηλαζε αποδοτικα.......κοιτα,εγω νομιζω οτι ηθελε να τραβηξει λιγη προσοχη.....παιζει και η επιλοχιος καταθληψη.......δεν ηθελα να μπω στο τοπικ της και να αρχισω την κουβεντα....αλλα εγω να σου πω την αληθεια,νομιζω ,απο το λιγο που θηλασα,οτι το μωρο της ,αντιλαμβανεται το αγχος της,την στιγμη του θηλασμου,και αυτο το απωθει

τα μωρακια ,οσο μικρα και να ειναι ,τα καταλαβαινουν ολα,και σιχαινονται το αγχος,τους ειναι απολυτος απωθητικο,γιαυτο και δεν τρωει

αυτα.....

καλα ,την παρασκευη ,ειπα στην κυρια που κραταει τον μπεμπη,να φτιαξει την κρεατοσουπα και εβαλε αντι για καροτο...κρεμμυδι

υποτιθεται οτι εχει και εμπειρια....καλα ρε κοριτσια σε 6 μηνων βρεφος ...κρεμμυδι.......ημαρτον

εννοειται οτι ο μπεμπης εφαγε γαλα και ξεκινησαμε το σαββατο,αφου δεν ειχα αλλο νωπο κρεας για να μαγειρεψω απο την αρχη

και ειχα κανει ολοκληρο πλανο για να παω στην λαικη των βιολογικων να αγορασω κολοκυθακια και καροτα

ουουουουοφφφφφφφφ

ΓΚΕΛΥ

ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ 15 ΜΗΝΩΝ ΚΑΙ 27 ΗΜΕΡΩΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΓΛΥΚΑΣ

καλλια ..τωρα ειδα το επομενο post σου...απο οτι καταλαβα σταματας ε??? εγω ειμαι της αποψης οτι ο θηλασμος ειναι μεγαλο αγγουρι...

σε ενα αλλο τοπικ ειπωθηκε οτι και η κατσικα στο χωριο μπορει να το κανει.... και γελασα παρα πολυ γιατι μεγαλωσα με αγροτικη οικογενεια και ξερω πολυ καλα οτι και τα κατσικακια παιρνουν μπιμπερο!!!! και πολυ συχνα μαλιστα...

κι εγώ σε επαρχία μένω μόνιμα και μάλιστα Κρήτη!!! τα ξέρω jo μου και τα βλέπω.....δεν παύει να με στεναχωράει όμως το θέμα..... στεναχώρια κ έτσι στεναχώρια κ αλλιώς...έχω χάσει το μπουσουλα!!!

line_line_typew8_beg_d_typew3_time_1255147200_text_c5dfece1f3f4e520f0e1edf4f1e5ecddedefe9.gif

νομιζω ,απο το λιγο που θηλασα,οτι το μωρο της ,αντιλαμβανεται το αγχος της,την στιγμη του θηλασμου,και αυτο το απωθει

τα μωρακια ,οσο μικρα και να ειναι ,τα καταλαβαινουν ολα,και σιχαινονται το αγχος,τους ειναι απολυτος απωθητικο,γιαυτο και δεν τρωει

συμφωνώ απολύτως ζουζουνακι

Διαφημίσεις

γεια σας κοριτσια

τι κανετε?

τα μπεμπακια καλα?

εμεις το Σ/Κ αρχισαμε την κρεατοχορτοσουπακρεμα....μια χαρα την εφαγε

παμφαγο το παιδακι μου:tongue:

ΔΗΜΗΤΡΑ διαβασα για την κοπελα που ηθελε να αυτοκτονησει γιατι δεν θηλαζε αποδοτικα.......κοιτα,εγω νομιζω οτι ηθελε να τραβηξει λιγη προσοχη.....παιζει και η επιλοχιος καταθληψη.......δεν ηθελα να μπω στο τοπικ της και να αρχισω την κουβεντα....αλλα εγω να σου πω την αληθεια,νομιζω ,απο το λιγο που θηλασα,οτι το μωρο της ,αντιλαμβανεται το αγχος της,την στιγμη του θηλασμου,και αυτο το απωθει

αυτα.....

καλα ,την παρασκευη ,ειπα στην κυρια που κραταει τον μπεμπη,να φτιαξει την κρεατοσουπα και εβαλε αντι για καροτο...κρεμμυδι

υποτιθεται οτι εχει και εμπειρια....καλα ρε κοριτσια σε 6 μηνων βρεφος ...κρεμμυδι.......ημαρτον

εννοειται οτι ο μπεμπης εφαγε γαλα και ξεκινησαμε το σαββατο,αφου δεν ειχα αλλο νωπο κρεας για να μαγειρεψω απο την αρχη

και ειχα κανει ολοκληρο πλανο για να παω στην λαικη των βιολογικων να αγορασω κολοκυθακια και καροτα

ουουουουοφφφφφφφφ

ναι γιατι σκας για το κρεμμυδι???

εμας η γιατρος μας το επετρεψε κανονικοτατα στην ηλικια σας!!!!Αφου ξεκινησε κρεατακια ...τοτε μπορει απο λαχανικα να τρωει almost everything!!

εχω εδω μπροστα μου το πλανο της γιατρου...

ο δικος σου σε 4 μερες θα ειναι 6.5 μηνων....

οουου...και πρασο και κουνουπιδι και μπροκολο και κρεμμυδι και φασολακια κι ολα τα καλα μπορουν να φανε!!!

μονο σπανακι-φακες-φασολια ξερα οχι ακομη!!!

εχω εδω μπροστα μου το πλανο της γιατρου...

ο δικος σου σε 4 μερες θα ειναι 6.5 μηνων....

οουου...και πρασο και κουνουπιδι και μπροκολο και κρεμμυδι και φασολακια κι ολα τα καλα μπορουν να φανε!!!

μονο σπανακι-φακες-φασολια ξερα οχι ακομη!!!

α,ναι

βρε παιδι μου δεν το ηξερα....δηλαδη τζαμπα το πεταξα το φαγακι

ασχετη μανα...ασχετη...τς τς τς τς

ΓΚΕΛΥ

μην στεναχωριεστε για θεματα που δεν παιρναν απο το χερι σας!!!! ειμαστε μια χαρα... κανουμε το καλυτερο για τα μωρακια μας και για τους εαυτους μας...

και ασχολουμαστε και ρωταμε και ψαχνουμε...

κι εγω εχω περασει (και περναω..) ασχημα με το θεμα του θηλασμου... και αν το συνεχιζω ειναι γιατι ακομα δεν με εχει καταβαλλει εντελως το θεματακι... οταν με καταβαλει, θα το αφησω και θα δωσω ξενο... τι νοημα εχει να αποκαμωνομαι και μετα να μην μπορω ουτε να γελασω στο μωρο μου???

Καλλια μου, πες μου κι εσυ που ξερεις.... δεν εχεις δει που ταιζουν και αρνακια και κατσικακια με το μπιμπερο????? και εγω εχω ταισει....

μην στεναχωριεστε για θεματα που δεν παιρναν απο το χερι σας!!!! ειμαστε μια χαρα... κανουμε το καλυτερο για τα μωρακια μας και για τους εαυτους μας...

και ασχολουμαστε και ρωταμε και ψαχνουμε...

κι εγω εχω περασει (και περναω..) ασχημα με το θεμα του θηλασμου... και αν το συνεχιζω ειναι γιατι ακομα δεν με εχει καταβαλλει εντελως το θεματακι... οταν με καταβαλει, θα το αφησω και θα δωσω ξενο... τι νοημα εχει να αποκαμωνομαι και μετα να μην μπορω ουτε να γελασω στο μωρο μου???

Καλλια μου, πες μου κι εσυ που ξερεις.... δεν εχεις δει που ταιζουν και αρνακια και κατσικακια με το μπιμπερο????? και εγω εχω ταισει....

ρε κοριτσια.σορυ κιολας αλλα πως φτασατε στο μπιμπερο στα ζωα,τι λεγατε?

εννοειτε οτι τα μικρα προβατακια και κατσικακια ,που ειναι κοντα στην μαμα της ,τρωνε με μπιμπερο..πως αλλιως?

εγω παντως εχω ταισει προβατακι με μπιμπερο:D:D

ΓΚΕΛΥ

Διαφημίσεις

ρε κοριτσια.σορυ κιολας αλλα πως φτασατε στο μπιμπερο στα ζωα,τι λεγατε?

εννοειτε οτι τα μικρα προβατακια και κατσικακια ,που ειναι κοντα στην μαμα της ,τρωνε με μπιμπερο..πως αλλιως?

εγω παντως εχω ταισει προβατακι με μπιμπερο:D:D

ναι εχεις δικιο...χαχαχα ειναι καπως περιεργο!!! απλα διαπιστωνω οτι μαμαδες που δεν θηλασαν το φερνουν πολυ βαρια μεσα τους... και στεναχωριουνται... και ελεγα οτι δεν ειναι πανακεια οτι ολες μπορουν να θηλασουν αποτελεσματικα... και εφερα σαν παραδειγμα οτι ακομα και τα ζωα δεν μπορουν να θηλασουν παντα τα μικρα τους... οποτε η φυση δεν ειναι απολυτη γεννας = θηλαζεις...

Αυτο λεω...

α,ναι

βρε παιδι μου δεν το ηξερα....δηλαδη τζαμπα το πεταξα το φαγακι

ασχετη μανα...ασχετη...τς τς τς τς

χαχαχααα...αει μαρη!!!

ακους ασχετη!!

καλα βρε...το πεταξες το φαγακι???εγω θα το ετρωγα μια χαρουλα λεμε!!!μιαμ,μιαμ...ολα τα φαγακια των μπεμπακιων μου αρεσουν πολυ!!!

χαχαχααα...αει μαρη!!!

ακους ασχετη!!

καλα βρε...το πεταξες το φαγακι???εγω θα το ετρωγα μια χαρουλα λεμε!!!μιαμ,μιαμ...ολα τα φαγακια των μπεμπακιων μου αρεσουν πολυ!!!

καλα πολυ χαρηκα που απο τον 6 και μετα τρων τα παντα!!! θα μαγειρευω για την μπεμπα και θα τρωμε κι εμεις!!! χαχαχα

ΑΥΡΙΟ ΕΧΟΥΜΕ ΓΕΝΕ8ΛΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΓΙΝΟΜΑΣΤΕ 6 ΜΗΝΩΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝ!

την κυριακη φαγαμε λαχανοσουπα.. μαλλον πιο πολύ πουρες λαχανικών ήταν παρά σουπα.. το τσακισε..μουαχαχαχαχαχα

dZJip3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...