Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ΟΙ πρώτες αγωνίες

Recommended Posts

μαρσυ πολυ διασημο το ρυζαλευρο σου.σου ειπα οτι θελω τη συνταγη ε??εδω το αρχιζουμε οταν κλεισουν τους 4 μηνες.οποτε σε ενα 2μηνακι θα την χρειαστω:rolleyes: να κανω κανενα πειραμα πρωτα..να δω αν το πετυχω:rolleyes:

Holy Diver

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rosebaby

1840

• fairy baby

1216

• Mara-76

1136

• Dimitra83

1086

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Δε μπορω με τιποτα το θηλαστρο.ειναι μεγαλος μπελας κ ποναω κιολας:roll:

δημητρα, δοκιμασε να βαλεις λιγη λανολινη στο στηθος πριν χρησιμοποιησεις το θηλαστρο..μαλακωνει και δεν ποναει ... αλλα ειναι και συνηθεια.. εγω στην αρχη πονουσα παρα πολυ, αλλα εδω και 20 μερες που κανω συστηματικες αντλησεις (λογω δουλειας) σταματησα να ποναω..

Κοριτσια η μικρη μου σημερα πολυ γκρινια και κλαμα , ή ποναει η κοιλια της ή μου το ματιασαν , πρωτη φορα ετσι .Ποιος κακουργος το εβαλε στο στομα του να τον παρει και να τον σηκωσει :evil:.

Εν το μεταξυ σημερα δεν μπορουσε να κανει κακα της , στουμπωσε , της εδωσα χαμομυλι και με το ζορι η φουκαρια .Τι να κανω γι αυτο βρε κοριτσια ? να βραζω τα φρουτα?

fairy baby για το εντερακι ειναι πολυ αποτελεσματικος και ο γλυκανησος... εμες μας βοηθαει (ακόμα κι εμενα βοηθαει!! χαχα) επίσης και τα βερυκοκα φτιαγμενα σε σπιτικη μαρμελαδα..(δεν ξερω αν κανει να φαει το μωρο ομως..δεν εχουμε μπει εμεις ακομα σε τροφες..)βεβαια και που να βρεις βερυκοκα τετοιο καιρο...

Διαφημίσεις

αλλα της το εβαζα στο ρυζαλευρο που φτιαχνω εγω !

marsolan αχ σε παρακαλω μπορεις να μου στειλεις κι εμενα την συνταγη??? ξεκιναμε ε λιγες μερες και θα προτιμουσα να εδινα homemade κρεμα!!!!!

θηλαζουμε ακομα και ελπιζω κανα 3μηνο ακομη.δε λεω μεγαλα λογια για να μη γινει τιποτα κ απογοητευτω:rolleyes: πολυ κουραστικο με αλλα 2 παιδια.δε ξερω εγω το βλεπω ετσι η οντως ειναι?:roll:

Dimitra83 .. πιστεψε κα θα τα καταφερεις!!! σιγουρα ειναι απειρα πιο δυσκολο απο οτι ειναι για μας που εχουμε ενα μωρακι και εγω προσωπικα δεν μπορω ουτε να το φανταστω ... εχω ακουσει ομως για μια κοπελα (μπορει να ειναι και ακυρη η ιστορια!) η οποια εχει 4 παιδακια μικρα και το τελαυταιο ειναι 5-6 μηνων και θηλαζει... αλλα τι κανει η θεα... τα θηλαζει ολα τα μωρα!!!! φανταζομαι με καποια σειρα..πρωτα το μωρο κτλ... και φανταζομαι οτι τα μεγαλα τα θηλαζει 1 αντε 2 γευματα.... ετσι και την παραγωγη της κραταει και εχει κουμανταρει και τα κουτσουβελα!!!! βεβαια να σημειωσω οτι η κοπελα δεν δουλευει και φανταζομαι οτι δεν θα εχει και αλλες υποχρεωσεις για να κανει κατι τετοιο...

καλημερα και καλοριζικο και γουρλιδικο το νεο μας ΤΟΠΙΚ!!!!

τι μου κανετε μανουλες???και μελλοντικες μανουλιτες???

εγω σημερα σηκωθηκα και εφτιαξα επιτελους το δωματιο του μπεμπη....εστρωσα προικουλες σε λικνο και σε κουνιτσα και θα παμε να παρουμε και το το φωτιστικο δωματιου και φινιτο!!!

ο μπεμπακος δεν εχει πολυ χωρο εκει μεσα στην κοιλιτσα και κινειτε πλεον με δυσκολια!!!ελπιζω να ερθει συντομα κοντα στην μανουλα και στον μπαμπα και να μη φαμε ολο τον μηνα!!!

Να μου φυγει και μενα λιγο η αγωνια!!!

βρε κοριτσια απο εσας που γεννησατε σε καμια δεν εσπασαν τα νερακια???ολες με το αιματακι ξεκινησατε τις υποψιες για το καλοσωρισμα???

ααα και κατι αλλο που ηθελα να σας ρωτησω σαν περιεργη και γω:rolleyes:....τα επιθεματα στηθους τελικα τα χρειαστικατε στο μαιευτηριο ???εχω παρει δυο πακετακια ...να τα παρω η τζαμπα???

vanilitsa καλημέρα....

καλά είναι 5 μηνώ το παιδάκι σου και γεννάς κιόλας!!! μπράβο σου!! σίγουρα φυσιολογικό τοκετό στο πρώτο έτσι???

τα επιθέματα εγώ προσωπικά ναι τα χρειάστηκα αλλά από την τρίτη μέρα και μετά (καισαρική) όσο για νερά δεν το έχω νιώσει ποτέ και δεν ξέρω γιατί γέννησα 15 ημέρες νωρίτερα και προγραμματισμένη.....

line_flow3_beg_minie_time_1284782400_text_c720eafcf1e720eceff520e5dfede1e9.gif

line_line_typew8_beg_d_typew3_time_1255147200_text_c5dfece1f3f4e520f0e1edf4f1e5ecddedefe9.gif

line_line_typew2_beg_d_typew9_time_1032753600_text_c5dfece1f3f4e520ece1e6df.gif

vanilitsa καλημέρα....

καλά είναι 5 μηνώ το παιδάκι σου και γεννάς κιόλας!!! μπράβο σου!! σίγουρα φυσιολογικό τοκετό στο πρώτο έτσι???

τα επιθέματα εγώ προσωπικά ναι τα χρειάστηκα αλλά από την τρίτη μέρα και μετά (καισαρική) όσο για νερά δεν το έχω νιώσει ποτέ και δεν ξέρω γιατί γέννησα 15 ημέρες νωρίτερα και προγραμματισμένη.....

καλε καλημερα.....που το ξεθαψες αυτο????

πανε κατι μηνες που το χω γραψει......:shock::shock::shock:!!!

εχω γεννησει και το μωρακι μου ειναι κιολας 6 μηνων!!!!

iA8hp3.pngWtKrp3.png

Διαφημίσεις

καλε καλημερα.....που το ξεθαψες αυτο????

πανε κατι μηνες που το χω γραψει......:shock::shock::shock:!!!

εχω γεννησει και το μωρακι μου ειναι κιολας 6 μηνων!!!!

ααααα καλά τα έχω παίξει τελείως!!!!!! περαστικά μου.....

μπαινοβγαίνουν πελάτες και διαβάζω αλλού για αλλού σορυ!!!

Είπα κι εγώ!!!!

line_line_typew8_beg_d_typew3_time_1255147200_text_c5dfece1f3f4e520f0e1edf4f1e5ecddedefe9.gif

μαρσυ πολυ διασημο το ρυζαλευρο σου.σου ειπα οτι θελω τη συνταγη ε??εδω το αρχιζουμε οταν κλεισουν τους 4 μηνες.οποτε σε ενα 2μηνακι θα την χρειαστω:rolleyes: να κανω κανενα πειραμα πρωτα..να δω αν το πετυχω:rolleyes:

Καλημερουδιαααα,

χαχα...ναι διασημο δεν λες τιποτα!!εγω το δινω σε οποιον θελει κι απο εκει και περα οποιος μπορει και εχει διαθεση το φτιαχνει!Εγω παντως σωθηκα...δεν ξερω αλλα η μικρη δεν υπαρχει μερα που να το αρνηθηκε,ισως επειδη με αυτο ξεκινησε...τι να πω!!!

Σε εχω στο μυαλο μου καλε...dont worry,μολις το νεφαλακι καβατζαρει λιγες μερουλες ακομη θα στο στειλω να κανεις πειραματα!!!χεχε

Καλημέρα...και ναι επιτέλους χειμώνιασε και χιονίζει!!!!:D:D:D:D

Μύρισε Χριστούγεννα! Jo jo και Ράνια καλωσήρθατε στην παρέα μας.

Κάλλια μου το πόσες φορές θηλάζει ένα μωρό μέσα στο 24 έξαρτάται από το ίδιο. Εμένα με βάση το βάρος της θα πρέπει να τρώει από 900 ως 1100 γρ την ημέρα. Επειδή το κάθε γεύμα της είναι περίπου 120-140 γρ (τη ζυγίζω μερικές φορές πριν και μετά το θηλασμό ενδεικτικά να δω τι κάνει) κάνει μικρά και πιο συχνά γεύματα. Το βραδυ ενώ είχε στρώσει τώρα με τα δοντάκια ξυπνάει και θέλει λίγο στήθος για παρηγοριά. Θέλει πολύ κουράγιο ο θηλασμός ακόμα στην ηλικία που είναι η μικρή σου. Και είναι πιο δύσκολο γιατί δουλεύεις ενώ εγώ έχω άδεια και δε με ενοχλεί ακόμα το ενα παραπάνω ξύπνημα το βράδυ. Προσωπικά με έχει βολέψει τόσο πολύ ο θηλασμός που έλεγα εδώ στα κορίτσια ότι δεν ηθελα να ξεκινήσουν οι τροφές. Ευτυχώς θα πάνε από το νέο έτος που η μικρή θα είναι 6.5. Ολοι οι σύμβουλοι θηλασμού λένε ότι ο θηλασμός πρέπει να κραταει τόσο όσο η μητέρα και το παιδί νιώθω άνετα με αυτόν. Εγώ θα σου έλεγα να μην τα παρατήσεις αλλά δεν είμαι μέσα στον προσωπικό σου χορό για να ξέρω την κουρασή σου! οπότε ας μη λέω πολλά τραγούδια!

Φιλιά πολλά σε όλες και στα γλυκά πωπουδάκια!!!

καλημέρα.....ναι επιτέλους χειμώνιασε!!! και είδαμε λίγο χιόνι...αλλά με το παιδί δεν κατάφερα να το απολαύσω!!!!! τελοσπαντων...

σε ευχαριστώ καλή μου αλλά λίγο η δουλειά, λίγο οι παρέες (ψυχολογία), λίγο το δάγκωμα θηλής, λίγο το ότι πιάσαμε τούς 3 μήνες όπου είχα κ στόχο.... κ.λ.π νιώθω ότι εξαντλείτε η υπομονή μου....δεν μπορώ άλλο δυστυχώς!! προσπαθώ να μειώσω είδη τα γεύματα (με μισή καρδιά βέβαια) για να μην πάρω το χάπι!!!! θα δούμε!!!!

jo-jo για ποιον λόγω τον έκοψες??? Γιατί εγώ το κάνω τώρα!!

καλλια μου δεν τον εκοψα τον θηλασμο..απλα εβαλα το Link για μια μανουλα που στεναχωριοταν που ειχε σταματησει τον θηλασμο... εγω το παλευω μετα κοπων και βασανων να τον συνεχισω... εσυ κανεις επαναγαλακτισμο ε?? μπραβο!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...