Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ΟΙ πρώτες αγωνίες

Recommended Posts

καλα εδω δειτε

η αλλη θελει να αυτοκτονησει επειδη δε θηλαζει σωστα

τα εχωσα κ παω για καρτα επισημως!

http://parents.org.gr/forum/showthread.php?t=77426

Δημητρα,το ατομο θελει ψυχολογο...δεν το καταλαβαινει???

Αει μωρε...εχουν μαζευτει κατι ατομακια εκει μεσα!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rosebaby

1840

• fairy baby

1216

• Mara-76

1136

• Dimitra83

1086

Περισσότερες δημοσιεύσεις

μπητε στο ''καφε η

αντιπαραθεση'' ριχνουμε φτυαρια με το κιλο:rolleyes:

ελα ρεεε???εγω νομιζα οτι εκει πλακωνονται μεταξυ τους τα μελη...χαχα...και γι αυτο δεν εμπαινα αλλα τωρα..θα περασω για ενα γρηγορο ροφημα!!

Διαφημίσεις

παστακι αν ησουν γερμανια θα αρχιζες ρυζαλευρο σε 5 μερες:rolleyes: τωρα στν ελλαδα περιμενε κανα μηνα ακομα:roll:

το απταμιλ ΑΡ του εφερνε κολικους?η δε το πηρες καθολου?ποιο απταμιλ ειχες ?το κανονικο?

Ναι, βρε το παίρναμε στον 2ο μήνα. Το ΑΡ εννοώ.....χέσε με γμτ...τ.ωρα ευτυχώς δεν πονάει, αλλά πολύ πλυντήριο και στεγνωτήριο!γκρρρρρρρρρρρρρ

καλα εδω δειτε

η αλλη θελει να αυτοκτονησει επειδη δε θηλαζει σωστα

τα εχωσα κ παω για καρτα επισημως!

http://parents.org.gr/forum/showthread.php?t=77426

έλα ρε Δήμτρα και τι καταλαβαίνεις με το κάθε ζαβό; Εσύ μπαίνεις μάυρη λίστα, αυτές συνεχίζουν να πορεύονται και να λένε μακακίες!Αλλά είσαι κι εσύ σαν εμένα, σκ@τό... καλά τους τα λές, αλλά δεν βγαίνει άκρη...άστα βράστα!

Παστάκια ενωμένα, ποτέ νικημένα

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

Παιδί μου, ζωή μου, ψυχή μου.....

Κοριτσια η μικρη μου σημερα πολυ γκρινια και κλαμα , ή ποναει η κοιλια της ή μου το ματιασαν , πρωτη φορα ετσι .Ποιος κακουργος το εβαλε στο στομα του να τον παρει και να τον σηκωσει :evil:.

Εν το μεταξυ σημερα δεν μπορουσε να κανει κακα της , στουμπωσε , της εδωσα χαμομυλι και με το ζορι η φουκαρια .Τι να κανω γι αυτο βρε κοριτσια ? να βραζω τα φρουτα?

Ηρθες και αλλαξες την ζωη μας μικρε αγγελε

The ticker URL: http://lbyf.lilypie.com/z19Fp3.png

γεια σου φαιρουλα!

εγω βραζω λιγο το μηλο και το αχλαδι και μειωνω την μπανανα!Επισης στα λαχανικα-κρεατακι κλπ βαζε ωμο λαδακι που ειπε η Δημητρα και 2 κουταλιες,κακο δεν θα της κανει!!Καλα,απο τοτε δε που τρωμε γιαουρτι δεν αντιμετωπισαμε ξανα προβλημα!

Διαφημίσεις

Marsolan , το γιαουρτι ειχα διαβασει οτι της το εβαζες λιγο λιγο , στην κρεμα ?? και πιο γιαουρτι πηρες?

Ηρθες και αλλαξες την ζωη μας μικρε αγγελε

The ticker URL: http://lbyf.lilypie.com/z19Fp3.png

Marsolan , το γιαουρτι ειχα διαβασει οτι της το εβαζες λιγο λιγο , στην κρεμα ?? και πιο γιαουρτι πηρες?

ναι ετσι εκανα...αλλα της το εβαζα στο ρυζαλευρο που φτιαχνω εγω γι αυτο και ταιριαζε καλα!!Εσυ φανταζομαι μπορεις να βαζεις ελαχιστο στην φρουτοκρεμα,μια κουταλια μικρη αρχικα για να δεις αντιδραση!Συνηθως στην μπανανα ταιριαζει ωραια ή στο αβοκαντο.

Εγω παιρνω κανονικο πληρες πχ Ολυμπος ή οποια αλλη μαρκα αλλα να μην ειναι λαιτ!Εγω επισης εβαζα και προβειο πληρες(χωρις την πετσα εννοειται)

Τωρα το τρωει ευχαριστα ολο το κεσεδακι 200 γρμ!

μαρσυ καλα κανεις με το γιαουρτι.2-3 φορες μονο εχω δωσει στη μεγαλη παιδικο γιαουρτι.αλλα δε ξαναεδωσα απο τοτε.ουτε κ στον αλεξ εδωσα ποτε αλλα ουτε κ στη μπεμπα θα δωσω.μονο συντηριτικουρες ειναι.εδεινα κ εγω προβιο η αγελαδινο απο τα μπιο .επισης παει ωραια κ με φραουλα.αλλα ειναι μικρα τα μπεμπακια σας ακομη για φραουλες κ γενικα για οτι εχει σπορους μεσα

Holy Diver

ναι ετσι εκανα...αλλα της το εβαζα στο ρυζαλευρο που φτιαχνω εγω γι αυτο και ταιριαζε καλα!!Εσυ φανταζομαι μπορεις να βαζεις ελαχιστο στην φρουτοκρεμα,μια κουταλια μικρη αρχικα για να δεις αντιδραση!Συνηθως στην μπανανα ταιριαζει ωραια ή στο αβοκαντο.

Εγω παιρνω κανονικο πληρες πχ Ολυμπος ή οποια αλλη μαρκα αλλα να μην ειναι λαιτ!Εγω επισης εβαζα και προβειο πληρες(χωρις την πετσα εννοειται)

Τωρα το τρωει ευχαριστα ολο το κεσεδακι 200 γρμ!

πως το φτιαχνεις?

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...