Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ΟΙ πρώτες αγωνίες

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rosebaby

1840

• fairy baby

1216

• Mara-76

1136

• Dimitra83

1086

Περισσότερες δημοσιεύσεις

μπουμπού ο Αντωνέλος κρατάει σιλουέτα φαίνεται και δεν σταματά το βραδινό φαγητό με τίποτα. και 10 το βράδυ να φάει τελευταία φορά θα σηκωθεί ξανά τουλάχιστον άλλη μια φορά και μετά το πρωινό του γευμα. μου φαίνεται θα το κρατήσουμε για καιρό ακομα

παστάκια μην ακούς κανένα - παρηγοριέμαι και εγώ- είμαστε πολλές στο κλαμπ αυτό της αναπνοής στο λέω.

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

ναι μωρέ ροζάκι άσε με...

πάω για ύπνο φιλάκια σε Αντωνέλλο, Ραφαέλα, Άλεξ, Νεφελίτσα, Πηνελοπίτσα, Πούκι, μπουγκάκι, Ιλιάννα και όόόόλα τα άλλα πωπουδάκια...μμμματς!!!!

Παστάκια ενωμένα, ποτέ νικημένα

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

Παιδί μου, ζωή μου, ψυχή μου.....

Διαφημίσεις

κουκου τα!

καλημερα ομορφες μανουλες!!!

κανω και εγω την εμφανιση μου μετα απο παρα πολυ καιρο....μας ειχε χαλασει το πισι μετα δεν ειχα χρονο να μπω και χαθηκα....

διαβασα οσο μπορουσα τα νεα σας και χαιρομαι που ειστε καλα!!!

τα μπεμπεκια μας μεγαλωσαν βρε....σαν χθες μου φαινεται που με τις κοιλιες τουμπανο μοιραζομασταν τις αγωνιες μας...

η μπεμπουλα μου ειναι μια κουκλα (τι θα λεγα η κουκουβαγιομανα:D)καθεται στο πωπουδακι της χωρις να την κραταμε, παιζει με τα παιχνιδια της και τα βαζει οοοολα στο στομα:confused:, με τις τροφες πανω που τα πηγαιναμε καλα και τρωγαμε μου αρρωστησε με μυξες και λαιμο και θελει μονο γαλα...οκ ελπιζω να επανελθουμε....

εχει και μια αλλεργια στην κρεμα ,βγαζει κοκκινιλες γυρω απο το λαιμο, η παιδιατρος λεει οτι μπορει να ειναι απο το γαλα που εχει μεσα η κρεμα,δεν ξερω μπορει ...γιατι δεν εχει πιει ξενο γαλα μεχρι τωρα...ακομη θηλαζω..

ειχε καμια σας τετοιο ζητημα;;

αυτα τα ολιγα...

φιλια στα μπουτακια σας...των μωρων σας βρε...:D:D:D:D:D:D:D:D:D

τα λεμε συντομα....

an1cz_W-O6k0010NzIzNjMxfDk3Njg3MDBkYXxoZW4gaGVuIHlvdSBhcmUgbXkgbGlmZSE.gif

as1cHo3-M000000MTAwNjE5OXw2MjRkfG15IHJlZCBwYXNzaW9u.gif

tt1c3fef.aspx

καλημερα κουκλιτσες μου....

παστακια μην αγχωνεσαι εχει κι αλλη τρελλη η παρεα,οταν κοιμαται ησυχα ο μικρος παω απο πανω του να δω αν αναπνεει..

ροζακι ολα τα μωρακια το κανουν αυτο ειναι αρρυθμια της αναπνοης,το ειχα απορια και ρωτησα τον παιδιατρο,σε λιγο καιρο δεν θα το κανει....

δημητρα τι γινετε???τη θηλαζεις ακομα τη μικρουλα?

φυσαλιδακι μου...δεν υπαρχει κρεμουλα χωρις γαλα μεσα???(χαζη ερωτηση,αλλα δεν ξερω)

76IGp3.png

υπαρχουν κρεμες χωρις γαλα(τουλαχιστον εδω εχω δει) τι σκ@τα στην ελλαδα δεν εχει:roll:?

θηλαζουμε ακομα και ελπιζω κανα 3μηνο ακομη.δε λεω μεγαλα λογια για να μη γινει τιποτα κ απογοητευτω:rolleyes: πολυ κουραστικο με αλλα 2 παιδια.δε ξερω εγω το βλεπω ετσι η οντως ειναι?:roll:

Holy Diver

καλημερα κοριτσακια...

ναι υπαρχουν τετοιες κρεμες εδω αλλα η παιδιατρος μας θελει να ξερει αν εχει δυσανεξια στο γαλα και γιαυτο μας εδωσε ενα ΗΑ την ΝΑΝ να δοκιμασουμε να δινουμε μια φορα στην θεση της κρεμας.

το εδωσα αυτο στο μωρο...δεν το πινει με ευχαριστηση γιατι εχει συνηθισει το μητρικο γαλα αλλα με ζορι πινει περιπου 80 ml καθε μερα...δεν εχει βγαλει κοκκινιλες....πραγμα περιεργο αν οντως εχει αλλεργια στο γαλα...αρα που εχει αλλεργια;στο ρυζαλευρο που εχει η κρεμα;;;δεν ξερω...

θα παμε παιδιατρο απο εβδομαδα να το ξαναδουμε...παντως θα κανουμε κατι εξετασεις αλλεργιας για να ειμαστε σιγουροι...

δημητρα ειναι οντως πολυ κουραστικο αλλα αν το θες πολυ θα τα καταφερεις...εγω συνεχιζω να το κανω και χρησιμοποιω θηλαστρο πλεον αποκλειστικα...γιατι ετσι δεν εχω το μωρο συνεχεια στο στηθος,τρωει ανα 3ωρο,μπορει και παραπανω και ετσι εχω χρονο και με το μεγαλο μου κοριτσι...

an1cz_W-O6k0010NzIzNjMxfDk3Njg3MDBkYXxoZW4gaGVuIHlvdSBhcmUgbXkgbGlmZSE.gif

as1cHo3-M000000MTAwNjE5OXw2MjRkfG15IHJlZCBwYXNzaW9u.gif

tt1c3fef.aspx

Διαφημίσεις

Καλημέρααααααααααα....

Ποοοολύ κρύο στην Πάτρα...

Φυσαλίδα καλώς ήρθες εγκέιν απ' ό,τ είδα!

Λοιπόν ο γουργούρης με το Απταμιλ ΗΑ1 κάνει κάτι γουλιές! Ρουκέτες! Ελπίζω να μην μου αδυνατίσει το παιδί με τόσες γουλιές! Και έχουμε και ωραία μαγούλια!άλλη κουκουβά!)

Τι άλλα νέα ρε κορίτσια..πω με τις κρέμες ε; Μου φαίνεται τόσο βουνό το όταν θα ξεκινήσουμε κι εμείς κρεμούλες, φαγητάκια κτλ! Ελπίζω να μην το ψαξουμε τόόόόσο πολύ όπως με τα γάλατα!!!

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

Δε μπορω με τιποτα το θηλαστρο.ειναι μεγαλος μπελας κ ποναω κιολας:roll:

πωπω ρε Δήμητρα! όντως πονάει....:?:-?:?

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

παστακι αν ησουν γερμανια θα αρχιζες ρυζαλευρο σε 5 μερες:rolleyes: τωρα στν ελλαδα περιμενε κανα μηνα ακομα:roll:

το απταμιλ ΑΡ του εφερνε κολικους?η δε το πηρες καθολου?ποιο απταμιλ ειχες ?το κανονικο?

Holy Diver

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...