Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ΟΙ πρώτες αγωνίες

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rosebaby

1840

• fairy baby

1216

• Mara-76

1136

• Dimitra83

1086

Περισσότερες δημοσιεύσεις

το καταλαβαίνω ρε συ Δήμητρα και αύριο θα μπει δεν θα κάνω πίσω

γενικά πάντα όποτε τον παρακολουθώ η ανάσα του δεν είναι πάντα ήρεμη

δεν ξέρω αν όλα τα μωρά το κάνουν αυτό αλλά νιώθω ότι κάποιες φορές ζορίζεται

σαν να κρατάει την ανάσα του για λίγα δεύτερα και μετά την αφήνει

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

βρε ροζακι ολα τα μωρα το κανουν αυτο.δεν εχει ρυθμιστει σωστα ο ρυθμος που αναπνεουν.νομιζω μεχρι τουσ 12 μηνες περιπου ετσι θα ειναι.καμια φορα κανουν αυτο που λες.κρατανε την ανασα κ μετα ξεφυσανε αποτομα(αν εννοεις αυτο)

Holy Diver

Διαφημίσεις

ακομα μασκες κανουμε μεχρι την πεμπτη.αν δε γινει καλα τοτε παμε για αλλεργικο τεστ και κορτιζονες.δηλαδη χαλια:evil:

πω ρε Δήμητρα το κοριτσάκι γμτ!τι ναπω;

καλησπέρα σας

ρε συ Δήμητρα τόσο πολύ είναι η Ραφαελίτσα ? γιατί έτσι αυτή την φορά ?

τι κρύο είναι αυτό σήμερα όλη μέρα ? 0 βαθμους έλεγε όταν ερχόμουν

εμείς μια χαρά σταματήσαμε τις αναπνοές και έμεινε μόνο λίγη βραχνάδα στην φωνή που ελπίζω σύντομα να φύγει και αυτή.

Τρώμε το φαί μας μια χαρά και τα φρούτα μας αλλά ένα ένα.

τι άλλο μπορώ να προσθέσω στο φαγητό του εκτός απο πατάτα, καρότο και κολοκύθι?

αυτά τα κατασπαράζουμε λέμε με μια κουταλιά λάδι και λίγες σταγόνες λεμόνι τσακίζουμε ένα μπολ ναααααααα

α!ροζάκι μου τι κάνεις; κι εμείς τα ίδια από βραχνάδα ξεμπερδέψαμε...πρέπει να τον προσέχω με αυτό το κρύο..έχουμε εμβόλιο στις 20!

βρε ροζακι βαλε το μικρο στο δωματιο δεν υπαρχει θεμα πλεον.μη φοβασαι.αφου περασε αυτο που ειχε.η βραχναδα δεν ειναι τιποτα

πωπω και εγώ έχω ένα θέμα με το να πάω το παιδί στο δωμάτιό του....αν και τον πήγαμε λίγο πιο πέρα από εμένα στην κρεβατοκάμαρα μας, στο κάτω μέρος για να αρχίσει να κοιμαται χωρίς να με βλέπει...λέμε μετά τα Χριστουγέννα...

μη σε αγχωνει ειναι που δεν εχει τελειοποιηθει ακομη ο ρυθμος της αναπνοης τους.ακομα κ οι χτυποι της καρδιας τους δεν ειναι με ρυθμο.

και εγώ μες στην νυχτα κοιτάω την κοιλίτσα του αν ανεβοκατεβαίνει....είμαιυπερβολική;

Παστάκια ενωμένα, ποτέ νικημένα

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

Παιδί μου, ζωή μου, ψυχή μου.....

Rose μου και μενα το κανε αυτο , κραταγε ανασα και μετα ξεφυσαγε , ειδικα στις αρχες , τωρα πια δεν το κανει τοσο , Επισης μερικες φορες ανασαινε γρηγορα σαν να λαχανιαζε στον υπνο της και μετα σταματουσε μαλλον ονειρο θα βλεπε

Ηρθες και αλλαξες την ζωη μας μικρε αγγελε

The ticker URL: http://lbyf.lilypie.com/z19Fp3.png

Ξεκινησαμε και τρωμε σχεδον ολο το φαι μας .Της αρεσει η χορτοσουπα και εχω μια εντυπωση οτι της αρεσει το σελινο με το λεμονακι που της το κανουν πιο νοστιμο .τΗΝ κρεμα βανιλια πλεον την τρωει ολη τουλαχιστον αυτες τις μερες και απο φρουτο της δικιας μου της αρεσει μονο αχλαδι με λιγο μπανανα

Ηρθες και αλλαξες την ζωη μας μικρε αγγελε

The ticker URL: http://lbyf.lilypie.com/z19Fp3.png

φαιρυ θα αρχίσει να τρώει μην σε στεναχωρεί, εμείς με τα φρούτα δεν τα πηγαίναμε καλά αλλά μεμονωμένα τα τρώει. πρέπει να τρώμε ένα κάθε φορά ή να δοκιμάσω λίγο πολύ λίγο από ένα δεύτερο ίσα να πάρει λίγε βιταμίνες

παστάκια δεν είσαι υπερβολική και εγώ το κάνω ακόμα και τώρα που είναι 7 μηνών

καμιά φορά κοιμάται τόσο αθόρυβα που λέω τι γίνεται αυτο το παιδί ανασαίνει ?

όπως τώρα δεν ακούγεται καθόλου ενώ πριν λιγο σαν να κρατούσε την ανάσα του

επειδή κοιμόταν στο δωμάτιο του τόσους μήνες είχε καιρό να τον ακούσω τα βράδια.

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

Διαφημίσεις

χαχαχαχα!άντε βρε! να σου πώ εσύ στο 1ο σου(την τσουραπίτσα εννοάω)δεν τα σκεφτόσουν αυτά; και με τόσα που ακούμε γύρω μας!!!!μπρρρρρρρρ...πολύ κρύο λέμε..το καλοριφέρ "κινείται" από το πρωι λεμε!!!όλο το πετρέλαιο ο 3ος όροφος θα το κάψει λέμε!

Παστάκια ενωμένα, ποτέ νικημένα

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

Παιδί μου, ζωή μου, ψυχή μου.....

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...