Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ΟΙ πρώτες αγωνίες

Recommended Posts

kalhmeraaaaaaaaaaaaa

sthn aylida xioni\zei TRELA! xoxooxxoxo 8a apokleistoume xooxxooxoxox 8a meino edo kana mhna kai xoxoxooxoxox apokleismenh me thn pouki!

Δεν ζηλεύουμε ΟΧΙ δεν ζηλεύουμε ΚΑΘΟΛΟΥ...δεν μας νοιάζει ρε παιδί πως το λένε;....ά ρε Μάρααααααααααααα...καλά να περάσετε με την πουκι σου..έρε γλέντια

παστακια φυσικα κ γινεται επαναγαλακτισμος.και μετα απο 6 μηνες αμα θες:rolleyes: αλλα αφου θα πας στη δουλεια θα ειναι κομματι δυσκολο να συνεχισεις.καταλαβαινω.οι αντλησεις ειναι οτι χειροτερο για μια που θηλαζει:?

ποιο ΗΑ δινεις?το πρε η το 1?

ΜΑΡΑΑΑΑ φιλακια στην πουκιτσααααααα

Ρε Δήμητρα Δίνω το ΗΑ1! γιατί;πωπω ρε παιδί μου πόσα ξέρεις για τα μωράκια..ειλικρινά, δεν στο λέω έτσι...εχω μείνει με σένα μιλάμε....

εγώ όσο και να γκουγκλάρω ή να ρωτήσω ακόμα μου λείπουν πράγματα και φοβάμαι μην κάνω καμμιά μακακία στο παιδί και βασανιστώ!

Παστάκια ενωμένα, ποτέ νικημένα

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

Παιδί μου, ζωή μου, ψυχή μου.....

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rosebaby

1840

• fairy baby

1216

• Mara-76

1136

• Dimitra83

1086

Περισσότερες δημοσιεύσεις

στο τριτο θα τα ξερεις ολα απεξω κ εσυ χαχαχα

γαλα φτιαγμενο με τσαι μελισσοχορτο αντι για σκετο νερο δοκιμασες?δοκιμασε 2 γευματα του να τα κανεις με τσαι απο μελισσοχορτο αντι με νερο (τα απογευματινα καλυτερα)και θα δεις πως θα ηρεμει το μωρο

Holy Diver

στο τριτο θα τα ξερεις ολα απεξω κ εσυ χαχαχα

γαλα φτιαγμενο με τσαι μελισσοχορτο αντι για σκετο νερο δοκιμασες?δοκιμασε 2 γευματα του να τα κανεις με τσαι απο μελισσοχορτο αντι με νερο (τα απογευματινα καλυτερα)και θα δεις πως θα ηρεμει το μωρο

αυτο γιατί να το κάνω; για τις γουλιές, να ηρεμήσει το στομαχάκιτου;

Παστάκια ενωμένα, ποτέ νικημένα

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

Παιδί μου, ζωή μου, ψυχή μου.....

αυτο γιατί να το κάνω; για τις γουλιές, να ηρεμήσει το στομαχάκιτου;

για το στομαχι ειναι καλο κ γενικα ειναι ''ηρεμιστικο'':rolleyes:

κατι σαν φυσικο λεξοτανιλ χαχαχα

Holy Diver

Διαφημίσεις

καλησπέρα σας

ρε συ Δήμητρα τόσο πολύ είναι η Ραφαελίτσα ? γιατί έτσι αυτή την φορά ?

τι κρύο είναι αυτό σήμερα όλη μέρα ? 0 βαθμους έλεγε όταν ερχόμουν

εμείς μια χαρά σταματήσαμε τις αναπνοές και έμεινε μόνο λίγη βραχνάδα στην φωνή που ελπίζω σύντομα να φύγει και αυτή.

Τρώμε το φαί μας μια χαρά και τα φρούτα μας αλλά ένα ένα.

τι άλλο μπορώ να προσθέσω στο φαγητό του εκτός απο πατάτα, καρότο και κολοκύθι?

αυτά τα κατασπαράζουμε λέμε με μια κουταλιά λάδι και λίγες σταγόνες λεμόνι τσακίζουμε ένα μπολ ναααααααα

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

κουκλάρες μου περασα να σας πω ενα γεια και οτι μου λειπετε πολυ πολυυυυ,

βασικα ειμαι σε μια περιοδο μεγαλου πηξιματος με δουλεια και το μπουγκακι περασε μια κρισαρα αλματος αναπτυξης οπου η συμπεριφορα του ηταν σαν νεογεννητο, ξυπνουσε 15 φορες το βραδυ και εκλαιγε ασταματητα και μερα δεν κοιμοταν...

αααχχχχ περναει σιγα σιγα, παω να διαβασω και δικα σας νεακια...

σας φιλω γλυκαααααααααααα

497fbd72be.pngtz4jmk1lehww4bsy.png

ροζακι βαλε κρεμμυδι ζυμαρικα η ρυζακι και σελινο

ασε ροζακι αυτη τη φορα πολυ χαλια κ εγω κ η ραφαελα ειμαστε αρρωστες ενα μηνα σχεδον!κ εγω ακομα χαλια ειμαι!απο την ημερα που ηρθαν αυτοι οι καταραμενοι σπιτι μας κ μας κολλησαν!απο την επομενη μερα ειμαστε αρρωστες που κακο χρονο να εχουν:evil:

Holy Diver

κουκλάρες μου περασα να σας πω ενα γεια και οτι μου λειπετε πολυ πολυυυυ,

βασικα ειμαι σε μια περιοδο μεγαλου πηξιματος με δουλεια και το μπουγκακι περασε μια κρισαρα αλματος αναπτυξης οπου η συμπεριφορα του ηταν σαν νεογεννητο, ξυπνουσε 15 φορες το βραδυ και εκλαιγε ασταματητα και μερα δεν κοιμοταν...

αααχχχχ περναει σιγα σιγα, παω να διαβασω και δικα σας νεακια...

σας φιλω γλυκαααααααααααα

μηπως εβγαζε κ δοντακια βρε μπουμπου?

Holy Diver

Διαφημίσεις

μπουμπούκα μου τι έγινε ?

πως τα περνάς ? ο Ηρακλάκης μεγαλώνει ? το πρόγραμμα του ύπνου και φαγητού αλλάζει και σε εμας συνέχεια. ξυπνάει ακόμα να φάει και πολλές φορές πάνω από 1 φορά.

Δήμητρα μου και εμείς οικογενειακός την περάσαμε την γρίπη αυτη είναι άτιμη αλήθεια.

Ο Αντωνάκης να φανταστείς ήταν άρρωστος για 2 εβδομάδες πεθάναμε όλοι ειδικά εγώ στράβωσα στον καναπέ γιατι το μωρό δεν μπορούσε να πάρει καλά ανάσα και έπρεπε να έχει την πλατη του σηκωμένη οπότε έβαζα ένα μαξιλάρι μου και κοιμόταν.

ακομα στον καναπέ κοιμάμαι μαζί του πρέπει πάλι να βρω το θάρρος να τον βάλω μόνο του. σαν την πρώτη φορά αισθάνομαι.

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

εχω σκεφτει πολλες φορες να παρω ανιχνευτη απνοιας.αλλα αν μπω σαυτο το τρυπακι θα τρελλαθω.δε νομιζω οτι το παιδι ειναι βαρια αρρωστο θα της συμπεριφερομαι σαν να εχει καμια βαρια ασθαινια κ δε θελω να της το περασω.τι σκατα να κανω?

Holy Diver

κοίτα Δήμητρα μου καλά κάνεις και δεν σκέφτεσαι αρνητικά έχεις την γνώμη των γιατρών να σε συμβουλεύουν και δεν χρειάζεται πανικός φυσικά το παιδί δεν έχει τίποτα. σου είπα την περίπτωση της αδερφής μου. καλό θα είναι να κάνει το παιδί μπάνια στην θάλασσα το καλοκαίρι γιατί βοηθάει σε πολλά το ιώδιο της θάλασσας. φυσικά και το κλίμα της Ελλάδας. τις μέρες που είναι άρρωστη θέλει λιγο προσοχή μόνο.

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

εχω σκοπο να παμε το καλοκαιρι καμια βδομαδα στη χαλκιδικη να νοικιαζουμε κανενα απαυτα τα δωματια τυπου σπιτια.πιστευω οτι απο το τιποτα κατι ειναι κ αυτο:?

Holy Diver

να είσαι σίγουρη , όλοι οι γιατροί συνιστούν θάλασσα , ιώδιο και καθαρό οξυγόνο για πολλές περιπτώσεις κυρίως αναπνευστικών περιπτώσεων.

εμένα μου λέει ο άντρας μου να βάλουμε το παιδί πίσω στο δωματιο του πλέον αφού έχει καθαρίσει η ανάσα του αλλά δε αισθάνομαι ασφάλεια. λέω να περάσει και η βραχναδα και μετά. όλο το αναβάλλω αλλά μου είπε σήμερα είναι η τελευταία νύχτα. χρειάζονται και οι γονείς μου το παρκοκρέβατο πέρα γιατί δεν έχει που να κοιμηθεί το μωρό όταν είμαι εκεί. άντε να δούμε θα κοιμηθω καθόλου αύριο η στο σουρτα φέρτα θα την βγάλω.

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...