Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 20 λεπτά , Nima21 είπε:

Σε ευχαριστώ πολύ!! Χαιρομαι που το ακούω και χαιρομαι που συμφωνούν κατα βαση, γιατι οκ μας τα λενε εκεινοι, αλλα οταν περνας αποτυχιες, αναρωτιέσαι  αν στα λενε για να σου χρυσωσουν το χαπι ή αν οντως τα εννοούν! Και ειναι σημαντικο να το τονιζουμε αυτο για τις βαθμολογιες για να το βλεπουμε και να παιρνουμε ολες καποια ελπίδα.. προσωπικα εμενα μου έδωσαν θαρρος αυτα τα λογια... Και φυσικα ψαχνεις και τα γύρω γυρω  παραλληλα να εισαι καλυμμενη!  

Ναι κορίτσι μου αλήθεια αυτό μ είπαν ,το μόνο που μ είπε είναι ότι προτιμάνε των 5 6 ημερών γιατί βλέπουν καλύτερα κάτι δεν θυμάμαι πως το είπε, επίσης μια φίλη μου πέρσι πέτυχε εγκυμοσύνη με 2ββ βλαστοκυστη και 6.5 ενδομητριο ... όλα είναι ίσως το σωστό timing 

• Λουλούδια 1

ΟΙ πρώτες αγωνίες

Recommended Posts

γενικά δεν είχαμε πρόβλημα με τα κακά στις αρχές έκανε αρκετές φορές την μέρα τελευταία έκανε μια φορά και πιο μαλακά και σήμερα μέσα στο 24 ήταν -είχα ξεχάσει ότι έκανε και το απόγευμα χθες και φοβήθηκα ότι πέρασε τις 24 ώρες - αλλά ήταν διάρροια και πάρα πολλά μιλάμε. έβγαλα την πάνα και ακόμα έριχνε ο καημένος,

τι ζόρια πρέπει να είχε το πουλάκι μου.

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rosebaby

1840

• fairy baby

1216

• Mara-76

1136

• Dimitra83

1086

Περισσότερες δημοσιεύσεις

koritsia εγω απο γαλα της δινω απο την αρχη το ΝΑΝ της ΝΕΣΤΛΕ γουλιες εμενα βγαζει σπανια μια στις 6 φορες που τρωει περιπου και λιγο γαλατακι..εγω κιντερτε της δινω γιατι μου ειπε ο γιατρος οτι ψιλοηρεμει τους κολικους και μια χαρα ειναι,..αλωστε τωρα το καλοκαιρι ειναι και ξεδιψαστικο..παντως εμενα σφιγγεται συνεχεια ρε κοριτσια ειδικα το βραδυ οταν δεν κοιμαται βαθια..ολο κραυγουλες ακουω..απο κακα εμενα μια φορα την μερα κανει περιπου σταθερα..ειναι μαλακα και πρασινα με λιγο κιτρινο..το πρασινο χρωμα ειναι φυσιολογικο?δεν ειχα ρωτησει τον παιδιατρο ειχα ξεχασει ..

ΓΕΝΝΗΣΑ ΣΤΙΣ 21/5/2010 ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ..

ΤΟ ΜΟΥΣΤΑΡΔΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΑΝΙΚΟ ΑΠΟΤΙ ΞΕΡΩ..ισως ειναι το γαλα το ναν απο οτι εχω ακουσει γινονται τα κακα πρασινοπα..ελπιζω να μην ειναι τιποτα..ουφ πολυ το αγχος..rose και marsolan τωρα που σαραντησατε πως περνατε την μερα σας..αχ εδω συννεφιασε τωρα..η μπεμπα μου κανει λιγο νανι στο καροτσακι ως συνηθως..εγω περιμενω τον αντρα μου..σημερα εχει δουλιτσα θα ερθει στις 7..και μετα πρεπει να κοψω τιμολογια μεχρι τις 10..

ΤΟ ΜΟΥΣΤΑΡΔΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΑΝΙΚΟ ΑΠΟΤΙ ΞΕΡΩ..ισως ειναι το γαλα το ναν απο οτι εχω ακουσει γινονται τα κακα πρασινοπα..ελπιζω να μην ειναι τιποτα..ουφ πολυ το αγχος..rose και marsolan τωρα που σαραντησατε πως περνατε την μερα σας..αχ εδω συννεφιασε τωρα..η μπεμπα μου κανει λιγο νανι στο καροτσακι ως συνηθως..εγω περιμενω τον αντρα μου..σημερα εχει δουλιτσα θα ερθει στις 7..και μετα πρεπει να κοψω τιμολογια μεχρι τις 10..

οχι καλε,τιποτε δεν ειναι απο το γαλα ειναι το χρωματακι,μην ανησυχεις.Εγω τωρα μολις τις εφτιαξα το γαλα με χαμομηλι...για να δουμε!!!

δυστυχως ζωζα μου αφου σαραντησαμε ο καιρος ειναι χαλια,βρεχει καθε μερα κι εχει υγρασια οποτε δεν βγαινουμε με το παιδι εξω.Εγω ομως αρχισα να κανω οοολεεες τις δουλειες που απεφευγα τοσον καιρο:mrgreen::mrgreen:

χθες ηρθε η πεθερα μου και καναμε γενικη καθαριοτητα κι ακομη εχω πραγματα να κανω!!!

Διαφημίσεις

ζωή μου δεν άλλαξε τίποτα τώρα που 40

τα ίδια μην περιμένεις διαφορά, αλλά εσύ δεν έχεις βγει καθόλου οπότε θα καταλάβεις διαφορά.

εμένα με αγχώνει πολύ γενικά το πρόγραμμα του με το φαγητό.

δεν τολμάω να τον πάρω έξω γιατί γκρινιάζει αν είναι ξύπνιος

και δεν κάθεται στο καρότσι αν δεν κινείται. βλέπω άλλε γυναίκες τα έχουν μαζί τους στην καφετέρια και κάθονται ή όταν θέλουν να φάνε τα ταίζουν και πίσω στο καρότσι

εγώ γιατί δεν νοιώθω ασφάλεια να τον πάρω ?

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

rose κι εγω το ιδιο με σενα νιωθω..οτι οπου και να παμε θα κλαει οποτε ενα και το αυτο..την αλλη τεταρτη 40 οποτε λεμε να παμε μια βολτα με τον αντρα μου και το μωρο μετα την εκκλησια στην δουλεια μας..για να δουμε θα καθισει καθολου..

ζωή μου δεν άλλαξε τίποτα τώρα που 40

τα ίδια μην περιμένεις διαφορά, αλλά εσύ δεν έχεις βγει καθόλου οπότε θα καταλάβεις διαφορά.

εμένα με αγχώνει πολύ γενικά το πρόγραμμα του με το φαγητό.

δεν τολμάω να τον πάρω έξω γιατί γκρινιάζει αν είναι ξύπνιος

και δεν κάθεται στο καρότσι αν δεν κινείται. βλέπω άλλε γυναίκες τα έχουν μαζί τους στην καφετέρια και κάθονται ή όταν θέλουν να φάνε τα ταίζουν και πίσω στο καρότσι

εγώ γιατί δεν νοιώθω ασφάλεια να τον πάρω ?

χαχα,ετσι λεω κι εγω...θα αρχισει να κλαιει κι αντε να γλυτωσουμε την τσιριδα:Dομως δεν λεει να μην βγουμε μια βολτα ουτε να πρεπει να αγγαρευουμε παντα καποιον να τα κραταει στο σπιτι.Οποτε εγω θα το τολμησω αφου πρωτα την εχω ταισει καλα....εεε,μια ωριτσα για καφε θα την αντεξει φανταζομαι.

Γεια σας και πάλι κορίτσια!

Μόλις διάβασα τα νέα της.

Να ξέρετε ότι και εγώ που δίνω μόνο μητρικό έχω πολλά από αυτά που περιγράφεται, ειδικά με τα κακάκια. Χωρίς να αλλάξω γάλα ενώ στην αρχή έκανε και 4 φορές την ημέρα τώρα φθάνει μία στις 2 μέρες.

Εχω και το άνγχος τι ποσότητα παίρνει με το μητρικό! Τα έχω πάρει. Περιμένω το Σάββατο που σαραντήζουμε τα δω τι θα γίνεται όταν θα βγαίνουμε έξω. Φανταστήτε ότι εγώ από την αρχή δεν είχα και πολύ γάλα, αλλά και τώρα σπάνια βλέπω να βγαίνει με το χέρι. Βασίζομαι στην θεωρία του θηλασμού ότι όλες οι γυναίκες έχουνε γάλα και ότι το ότι δεν βγαίνει με το θηλαστρο ή το χέρι δεν λέει κάτι για την ποσότητα που παράγεται. Και φυσικά βασίζομαι και στα γρ που παίρνει. Οπότε φαντάζεστε, όλη μέρα θηλάζω, γάλα δεν βλέπω και περιμένω αγωνιωδώς πάντα το τέλος της εβδομάδας για το καθιερωμένο ζύγισμα. Τρελό σπάσιμο νευρων. Θα μου πείτε και τι συνεχίζεις, να όμως που θηλάζω 40 μέρες και το παιδί πήρε βάρος. Μας βλέπω όμως να μην συνεχίζουμε για πολύ. Είμαι υπέρ του μητρικού, αλλά κατά του θηλασμού στο στήθος. Τα περί δεσίματος με την μαμά κτλ τα θεωρώ μπούρδες.

Διαφημίσεις

Κοριτσια να βγειτε μην φοβαστε απλα να ειστε προετοιμασμενες , δεν γινεται διαφορετικα απο τον φοβο θα κλεινομαστε μεσα , εγω οταν βγαινω παιρνω σε μια τσαντα ενα μπιμπερο με πολυ ζεστο νερο και καυτο σε θερμο ετσι ωστε παγωσει πολυ απο το μπιμπερο να συμπληρωσω ζεστο , μετα ριχνω στο μπιμπερο την σκονη εχω αγορασει ενα ειδικο με μεζουρες και το γαλα ειναι ετοιμο , αμα πήγαινω εξω για φαγητο μια χαρα την ταιζω απλα δεν της δινω σ αυτο το γευμα δικο μου ή δινω στο αυτοκινητο αν ειμαι μεσα.Παντα μεσα στην τσαντα εχω και ενα παμπερς και μωρομαντηλα σε μικρη συσκευασια .Δεν γινεται διαφορετικα . Και εγω εχω αγχος μην κλαιει και τετοια αλλα δεν θελω να μενω και μεσα αλλωστε η παιδιατρος μου επιτρεπει να βγαινω .

Ευτυχως σημερα μου ενεργηθηκε .

κοριτσια οσες εχετε κοριτσακια τα τσισακια με τι τα καθαριζετε? με μωρομαντηλα ή καθε φορα πλυσιμο ?

Ηρθες και αλλαξες την ζωη μας μικρε αγγελε

The ticker URL: http://lbyf.lilypie.com/z19Fp3.png

Καλησπέρα και από εμένα.

Εγώ είμαι "παλιά" μανούλα και είπα να σας κάνω παρέα και να σας βοηθήσω σε απορίες που ίσως έχετε!

Να σα; ζήσουν τα μωράκια σας!!!!

katerina μου καλώς ήρθες στην παρέα μας , την τρελοπαρέα μας για την ακρίβεια γιατί ήμαστε όλες στην τσίτα. τα πέρασες και ξέρεις το σταδιο προσαρμογής πόσο δύσκολο είναι. χρειαζόμαστε μανούλες έμπειρες γιατί πνιγόμαστε σε μια κουταλιά νερό πολλές φορές.

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

κοριτσάκια μου καλησπέρα.

Γέννησα κι εγώ και έχω τρελαθεί με τη μικρή (ολόιδια ο μπαμπάς μας!!!)

Προσπαθώ να πετύχω με το θηλασμό γιατί η "κυρία" είναι 2700 και μικροκαμωμένη και δε βοηθάει καθόλου με το θηλασμό. θα επιμείνω όσο πιο πολύ μπορώ και ελπίζω να τα καταφέρω... αλλά ρε κορίτσια πολύ μανικι η ιστορία με τα λεχωνάκια!!! Αλλιώς τα φανταζόμουν... ή μαλλον έτσι αλλά ηλπιζα ότι θα ήταν καλύτερα. Δε μπορώ να πω, το ζουζουνι είναι πολύ ήσυχο και ελπίζω να αποφύγω τους κολικούς...

οποτε μπορώ θα ξαναμπώ... φιλακια σε ολες σας...(μου λείπουν οι μαραθωνιες συζητήσεις μας!!!)

m5Ctp2.png line_flow2_beg_minie_time_1276660800_text_c720ecf0e5ecf0dff4e120e5dfede1e9.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...