Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ΟΙ πρώτες αγωνίες

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rosebaby

1840

• fairy baby

1216

• Mara-76

1136

• Dimitra83

1086

Περισσότερες δημοσιεύσεις

δεν πειράζει ρε κορίτσια, θα δω και εγω τι θα κάνω...αλλά ηρέμησε ο γλυκούλης! Ρε ούτε στο αυτοκίνητο για 10' δεν καθόταν γιατί είχε αερια συνέχεια και του χάλαγε η διαθεση..τώρα παιδάκι έχω και παιδάκι δεν ακούω..μου κάνει γελάκια, παίζει με τα κρεμαστά πάνω από το ριλάξ, κοιμάται ήσυχα..μέχρι και τον βραδυνό του ύπνο παραλίγο να διαταράξουμε!Δόξα τω Θεω, ηρέμησε το γουργουράκι μου!!!:wink:;-):wink:

Τι άλλα ρε κοριτσια; βλέπω τις εξελίξεις(το έλεγα και σε μια άλλη παρεούλα εδώ μεσα) με τα εργασιακά και ανησυχώ...γυρνάω στην δουλειά στις 27 και τι ναπω; ούτε που ξέρω τι να σκέφτω πως να κινηθώ......:-(:-(:-(

Παστάκια ενωμένα, ποτέ νικημένα

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

Παιδί μου, ζωή μου, ψυχή μου.....

εννοειται οτι μου ειναι δυσκολο, εννοείται ότι κλεινω τα μάτια μου το βράδυ και βλέπω το φατσάκι της, εννοείται οτι χάνω επεισοδια απο τη ζωή της, εννοείται οτι η μικρή εχει αναπτυξει μεγαλύτερη σχέση με τη μάνα μου απ ότι με εμένα... νομιζω οτι μεγαλώνοντας θα καταλαβαινει περισσότερα. επιπλέον κάποιος έπρεπε να φάει το παλούκι και εξηγώ. ο μπαμπάς μου εχει βηματοδότη.. μια χαρά ειναι μεν ο άνθρωπος αλλά τον έχουμε και καλομαθημένο. για να μου κραταει την μικρή η μάνα μου στην αθηνα θα έπρεπε ή να πηγαινοέρχεται αθηνα αυλίδα (σκότωμα) ή να πηγαινει αυλιδα τα πσκ για να τακτοποιεί και τον μπαμπά μου (κι άλλο σκότωμα)... ενώ τώρα τουλάχιστον εχει εκει την μικρή, είναι και η πεθερά μου εκεί μαζι τους για back up και τέλος πάντων η κατάσταση βγαίνει. το οψιον να κρατει μονο η πε8ερα μου το παιδι αθηνα δεν παιζει.. δεν γινεται, δεν μπορεί η γυναίκα

Kαλη μου Μαρα , φανταζομαι ποσο δυσκολο σου ειναι ...τι να κανεις ομως ρε γμτ , για να προσφερεις στο παιδακι μια καλη ζωη εστω και βιωτικη πρεπει να γινονται και καποιες θυσιες .Σε καταλαβαινω αν και δεν ζω κατι τετοιο και ειλικρινα εχω συγκινηθει πολυ που πρεπει να γινεις εσυ η θυσια για να ειναι καλα το μωρο σου , η μητερα σου , ο πατερας σου .Να ξερεις οτι οι καλες μανες ....κανουν μεγαλες θυσιες!!!!

Νομιζω οτι τωρα ξεκινανε να δενονται μαζι μας .Και ειλικρινα δεν ειναι και πολυ σωστο να δενονται μονο με εναν ανθρωπο , πρεπει να υπαρχουν δυο τρεις που να νιωθουν κοντα τους .Γιατι ανθρωποι ειμαστε βρε κοριτσια .

Ηρθες και αλλαξες την ζωη μας μικρε αγγελε

The ticker URL: http://lbyf.lilypie.com/z19Fp3.png

γεια σας ρε κορίτσια τι κάνετε;

Μάρα βλέπω έχεις ένα ζόρι με την πούκι, αλλά έχεις δίκιο κατα την γνώμη μου, πιο ποιοτική η ζωή της στην Αυλίδα. Όσο όμως αφορά την σχέση σας καλά λέει το σμουτσάκι (σμουτσάκιιιι τι κάνεις;)πάρε και μία άποψη ειδικού θα σε βοηθήσει πολύ....εμένα μία γνωστή μου έχασε τον άνδρα της (μακρύα από εμάς αλλά θα καταλήξω!) και τα παιδιά 7+4 χρονών του είχαν απόλυτη αδυναμία και ρώτησε ψυχολόγο για το πως θα τα κουμαντάρει τα παιδιά και για λόγω κηδείας και για λόγω απουσίας του πατέρα. Την βοήθησέ πολύο άνθρωπος και τα παιδάκια ναι, έκλαψαν, χτυπήθηκαν, αλλά ήταν όπως μου είπε και αυτή και τα παιδιά πορετοιμασμένοι για αυτό το γεγονός! Λίγο άσχετο, απλά σου λέω οτι και στην χειρότερη που δεν ξέρεις πως να αντιδράσεις και που μπορεί να σου ξεφύγει το παιδί λόγω πόνου έτσι; ο ειδικός θα σε κατευθύνει πολύ καλά....

Αυτά..εμείς αλλάξαμε γάλα και επιτέλους σταμάτησαν οι κολικοί! Μιλάμε το παιδί έχει καμμιά εβδομάδα τώρα που πλάνταξε από τον πόνο! Σας έχω ξαναρωτήσει αλλά δεν ξέρω άν το είδατε, το Απταμιλ ΗΑ1 είναι καλό;...έχουν σταματήσει τα πονάκια, αλλά κάνει πολλές γουλιές!

το ΗΑ γενικως σε γαλατα ειναι πιο ελαφρυ κ αντιαλλεργικο.

να σε ρωτησω πως το αλλαξες?το γαλα πρεπει να αλλαζετε σταδιακα κ οχι με τη μια!

Holy Diver

Διαφημίσεις

το ΗΑ γενικως σε γαλατα ειναι πιο ελαφρυ κ αντιαλλεργικο.

να σε ρωτησω πως το αλλαξες?το γαλα πρεπει να αλλαζετε σταδιακα κ οχι με τη μια!

Ρε Δήμητρα μου έκανε συνέχεια γκρινίτσα και μαζευόταν κουλούρι το παιδί και πήρα την ντόκτορ και μου είπε να αλλάξω(κάθε μήνα και καινούριο γάλα ρε γμτ!) το γάλα και οτι μπορεί να τον πειράζει, να έχει δυσανεξία στο αγελαδινό....μού είπε βέβαια η γυναίκα οτι κακώς το αλλάζουμε τόσο συχνά, αλλά της είπα οτι μετο Απταμίλ που έπαιρνε τον Οκτώβρη δεν είχε τόσους πόνους(βρε το παιδί ούτε στα γεύματά του δεν ήταν ήρεμο και άρχισε να ξυπνάει και στον ύπνο του απο τα αέρια) και μάλλον γι'αυτό μου εδωσε το απταμιλ ΗΑ1!....λές να έχει πρόβλημα που του έκοψα τα 2 φριζολάκ και το επόμενο πρωί του έδωσα αυτό; Και γιατί δεν μου το είπε η ντοκτορ, γιατί σ'εχω παρακολουθήσει οτι το έχεις ξαναπεί αυτό, το οτι δηλαδη πρέπει να το πηγαίνω σταδιακά από τοένα γαλατάκι στο άλλο!

Πές μου άν μπορείς να της την πω αν είναι...δεν θα μου χαλάσει το στομάχι του παιδιού έτσι....άντε γιατί τα έχω ψιλο-πάρει γιατί και ο φαρμακοποιός του είπε του άνδρα μου οτι κακώς τον αλλάζουμε έτσι γάλατα! αλλά ρε παιδί την μία κάνει μεγάλες γουλιές, την άλλη πονάει φοβερά, την άλλη δεν κάνει κακάκια, την άλλη τα έχει όλα...τώρα πάλι γουλιές ερε γμτ! Όλο πλένω!!!! 2πλυντήρια + 2 στεγνωτήρια μέσα σε 12 ώρες!ΕΛΕΟΣ! μακακία μου που σταμάτησα τον θηλασμό....μακακία μου που του έδινα παράλληλα ξένο...μιλάμε έχω σκάσει από την στεναχώρια μου!:-(:sad::-(

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

μακακία μου που σταμάτησα τον θηλασμό....μακακία μου που του έδινα παράλληλα ξένο...μιλάμε έχω σκάσει από την στεναχώρια μου!:-(:sad::-(

μπορεις να κανεις επαναγαλακτισμο...

http://www.mitrikosthilasmos.com/2009/11/blog-post_07.html

Καλημέρα...και ναι επιτέλους χειμώνιασε και χιονίζει!!!!:D:D:D:D

Μύρισε Χριστούγεννα! Jo jo και Ράνια καλωσήρθατε στην παρέα μας.

Κάλλια μου το πόσες φορές θηλάζει ένα μωρό μέσα στο 24 έξαρτάται από το ίδιο. Εμένα με βάση το βάρος της θα πρέπει να τρώει από 900 ως 1100 γρ την ημέρα. Επειδή το κάθε γεύμα της είναι περίπου 120-140 γρ (τη ζυγίζω μερικές φορές πριν και μετά το θηλασμό ενδεικτικά να δω τι κάνει) κάνει μικρά και πιο συχνά γεύματα. Το βραδυ ενώ είχε στρώσει τώρα με τα δοντάκια ξυπνάει και θέλει λίγο στήθος για παρηγοριά. Θέλει πολύ κουράγιο ο θηλασμός ακόμα στην ηλικία που είναι η μικρή σου. Και είναι πιο δύσκολο γιατί δουλεύεις ενώ εγώ έχω άδεια και δε με ενοχλεί ακόμα το ενα παραπάνω ξύπνημα το βράδυ. Προσωπικά με έχει βολέψει τόσο πολύ ο θηλασμός που έλεγα εδώ στα κορίτσια ότι δεν ηθελα να ξεκινήσουν οι τροφές. Ευτυχώς θα πάνε από το νέο έτος που η μικρή θα είναι 6.5. Ολοι οι σύμβουλοι θηλασμού λένε ότι ο θηλασμός πρέπει να κραταει τόσο όσο η μητέρα και το παιδί νιώθω άνετα με αυτόν. Εγώ θα σου έλεγα να μην τα παρατήσεις αλλά δεν είμαι μέσα στον προσωπικό σου χορό για να ξέρω την κουρασή σου! οπότε ας μη λέω πολλά τραγούδια!

Φιλιά πολλά σε όλες και στα γλυκά πωπουδάκια!!!

m5Ctp2.png line_flow2_beg_minie_time_1276660800_text_c720ecf0e5ecf0dff4e120e5dfede1e9.gif

μπορεις να κανεις επαναγαλακτισμο...

http://www.mitrikosthilasmos.com/2009/11/blog-post_07.html

παστακια τι εγινε ρε συ σου σταματησε το γαλα?δες το σαιτ που ειπε ηjo-jo.μπορεις ευκολα να το επαναφερεις αφου εισαι στην αρχη.αρκει να εχεις καλο θηλαστρο!

Holy Diver

Ρε Δήμητρα μου έκανε συνέχεια γκρινίτσα και μαζευόταν κουλούρι το παιδί και πήρα την ντόκτορ και μου είπε να αλλάξω(κάθε μήνα και καινούριο γάλα ρε γμτ!) το γάλα και οτι μπορεί να τον πειράζει, να έχει δυσανεξία στο αγελαδινό....μού είπε βέβαια η γυναίκα οτι κακώς το αλλάζουμε τόσο συχνά, αλλά της είπα οτι μετο Απταμίλ που έπαιρνε τον Οκτώβρη δεν είχε τόσους πόνους(βρε το παιδί ούτε στα γεύματά του δεν ήταν ήρεμο και άρχισε να ξυπνάει και στον ύπνο του απο τα αέρια) και μάλλον γι'αυτό μου εδωσε το απταμιλ ΗΑ1!....λές να έχει πρόβλημα που του έκοψα τα 2 φριζολάκ και το επόμενο πρωί του έδωσα αυτό; Και γιατί δεν μου το είπε η ντοκτορ, γιατί σ'εχω παρακολουθήσει οτι το έχεις ξαναπεί αυτό, το οτι δηλαδη πρέπει να το πηγαίνω σταδιακά από τοένα γαλατάκι στο άλλο!

Πές μου άν μπορείς να της την πω αν είναι...δεν θα μου χαλάσει το στομάχι του παιδιού έτσι....άντε γιατί τα έχω ψιλο-πάρει γιατί και ο φαρμακοποιός του είπε του άνδρα μου οτι κακώς τον αλλάζουμε έτσι γάλατα! αλλά ρε παιδί την μία κάνει μεγάλες γουλιές, την άλλη πονάει φοβερά, την άλλη δεν κάνει κακάκια, την άλλη τα έχει όλα...τώρα πάλι γουλιές ερε γμτ! Όλο πλένω!!!! 2πλυντήρια + 2 στεγνωτήρια μέσα σε 12 ώρες!ΕΛΕΟΣ! μακακία μου που σταμάτησα τον θηλασμό....μακακία μου που του έδινα παράλληλα ξένο...μιλάμε έχω σκάσει από την στεναχώρια μου!:-(:sad::-(

το γαλα πρεπει να αλλαζεται σταδιακα . αν πινει 4 μεζουρες σκονη δινεις 3 παλιο γαλα κ 1 καινουριο.

αυριο δινεις 2 παλιο 2 καινουριο

μεθαυριο 1 παλιο 3 καινουριο

και τελος μονο καινουριο

γιαυτο κανει γουλιες.η αποτομη αλλαγει αναστατωσε το στομαχι.

το ΗΑ ειναι ελαφρυ.μεινε σε αυτο.αλλα σου λεω ΑΝ θες και μπορεις δοκιμασε επαναγαλακτισμο.ειναι νωρις και θα σου ειναι πιο ευκολο απο το αν περνουσαν μηνες

Holy Diver

Διαφημίσεις

το γαλα πρεπει να αλλαζεται σταδιακα . αν πινει 4 μεζουρες σκονη δινεις 3 παλιο γαλα κ 1 καινουριο.

και τελος μονο καινουριο

το ΗΑ ειναι ελαφρυ.μεινε σε αυτο.αλλα σου λεω ΑΝ θες και μπορεις δοκιμασε επαναγαλακτισμο.ειναι νωρις και θα σου ειναι πιο ευκολο απο το αν περνουσαν μηνες

εντιτ. επισης φροντισε το μπιμπερο με το στομα του μωρου να κανει ορθη γωνια ωστε η θηλη του μπιμπερο να ειναι γεματη γαλα.αν εχει κενο τοτε ρουφαει αερα το μωρο.επισης κανονισε να ρευεται στη μεση του γευματος κ μετα να συνεχιζει το υπολοιπο.αν ενω κοιμαται δυσανασχετει κ ζοριζεται η γκρινιαζει σηκωσετο γιατι μαλλον να ρευτει θα θελει.αν επιδεινωθει το θεμα με τις γουλιες ψαξτε το μπως ειναι ΓΟΠ

Holy Diver

Καλημέρα σε όλες σας και όλα τα πατουσάκια

και τελος μονο καινουριο

Επαναγαλακτισμό τώρα που είναι 4 μηνών και έχει στματήσει από 2; γίνεται;...άσε που 27/12 ξεκινάω και δουλειά και χέσε΄με!!!!μάλλον θα μείνω σε αυτό το γάλα και θα κάνω υπομονή εγώ, ο πάστας (με τα νεύρα μου), το πλυντήριο και το στεγνωτήριο...Τον κ@λο θα μας πιάσει η ΔΕΗ! έχουμε μειωμένο και εγώ για να τον προλάβω μόνο τα δικά μας πλυντήρια βάζω τις ώρες που είναι!

εντιτ. επισης φροντισε το μπιμπερο με το στομα του μωρου να κανει ορθη γωνια ωστε η θηλη του μπιμπερο να ειναι γεματη γαλα.αν εχει κενο τοτε ρουφαει αερα το μωρο.επισης κανονισε να ρευεται στη μεση του γευματος κ μετα να συνεχιζει το υπολοιπο.αν ενω κοιμαται δυσανασχετει κ ζοριζεται η γκρινιαζει σηκωσετο γιατι μαλλον να ρευτει θα θελει.αν επιδεινωθει το θεμα με τις γουλιες ψαξτε το μπως ειναι ΓΟΠ

Ναι, βρε το κοιτάω και αυτό...και από την αρχή του έχω πάρει αυτά τα μπιμπερό της Κίκο που κάνουν γωνία τα ¨Φυσίκή μέθοδος"...που και καλά είναι για τους κολικούς! Σκ@τ@!

Εσείς τι κάνετε; η τσουράπω καλύτερα; ο Αλεξ, η μπομπούκα;...άσε εδώ Πάτρα μιλάμε έβαλε πολύ κρύο...τι σκ@τοκαιρος! εχθές 18-20 βαθμούς, σήμερα 5-10!

Όπως βλέπεις έχω πολύ καλή διάθεση σήμερα...

jojo μου γεια σου και εσένα...όσο για τον επαναγαλακτιμσό, όπως βλέπεις λίγο δύσκολο....

Εσύ όλα καλά;

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

παστακια φυσικα κ γινεται επαναγαλακτισμος.και μετα απο 6 μηνες αμα θες:rolleyes: αλλα αφου θα πας στη δουλεια θα ειναι κομματι δυσκολο να συνεχισεις.καταλαβαινω.οι αντλησεις ειναι οτι χειροτερο για μια που θηλαζει:?

ποιο ΗΑ δινεις?το πρε η το 1?

ΜΑΡΑΑΑΑ φιλακια στην πουκιτσααααααα

Holy Diver

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...