Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ΟΙ πρώτες αγωνίες

Recommended Posts

νομιζω οτι τωρα που μεγαλωνει ειναι καλυτερα να της εξηγεις οταν φευγεις που πας και τι κανεις, και οτι θα ξαναγυρισεις να την δεις, παρα να φευγεις κρυφα και να μενει με την αγωνια "που ειναι η μαμα μου". Γνωμη μου αυτο ε?

4Rnfp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rosebaby

1840

• fairy baby

1216

• Mara-76

1136

• Dimitra83

1086

Περισσότερες δημοσιεύσεις

εννοειται κ εγω ειμαι φαν του παιδικου γιαυτο εστειλα κ απο 2.5 ετων τη ραφαελα.μακαρι να πηγαινε κ ο αλεξ αλλα δεν...εκλαιγε 1 μηνα ασταματητα.ειδικα την τελευταια βδομαδα που τον αφηνα 4 και 5 ωρες για να δω αν ξεχαστει...ΤΙΠΟΤΑ.5 ωρες εκλαιγε μονος του σε ενα σημειο κ οταν πηγαινα να τον παρω τον εβρισκα ιδρωμενο απο το κλαμα και πρισμενο κ κοκκινο να τον εχει αγκαλια μια δασκαλα.ε τον αυγουστο του 2011 θα τον στειλω παλιλ τι να κανουμε...

Holy Diver

νομιζω οτι τωρα που μεγαλωνει ειναι καλυτερα να της εξηγεις οταν φευγεις που πας και τι κανεις, και οτι θα ξαναγυρισεις να την δεις, παρα να φευγεις κρυφα και να μενει με την αγωνια "που ειναι η μαμα μου". Γνωμη μου αυτο ε?

εννοειται οτι αυτο ειναι το καλυτερο.πρεπει το παιδι να ξερει οτι το υπολογιζεις κ γιαυτο του λες οτι φευγεις κ θα ερθεις.αλλιως βλεπει οτι δε του δινεις σημασια κ γιαυτο την κανεις χωρις να του πεις τιποτα.μπορει αν του πεις οτι φευγεις να κλαψει αλλα 1-2-3 θα το καταλαβει οτι ΟΝΤΩΣ γυρνας πισω.οποτε θα σταματησει να το κανει

Holy Diver

Διαφημίσεις

το παιδι ξερει απο βρεφος ποια ειναι η μαμα .απο τη μερα που γεννιεται δηλαδη:tongue: αργοτερα ξερει κ ποιος ειναι ο μπαμπας.τωρα αναλογως κ τις ποσο στενες επαφες εχει με καθε ατομο ξερει κ ποιο νωρις ποιος ειναι.πχ η δικια σου που ειναι 5 μηνων εχει εξοικιωθει με τη πεθερα σου.ξερει οτι ειναι ατομο που την προστατευει κ τν αγαπαει.η δικια μου ομως δε θα το ξερει αυτο γιατι δε θα εχει επαφες.

αυτο εννοεις η λαθος καταλαβα?:tongue:

Holy Diver

Alo κοριτσακια!!

Μαρα....χτες σε μολογαγα...σκεφτομουνα απο τη μια ποσο σημαντικο ειναι που εχεις αυτη την βοηθεια και απο την αλλη ποσο παλουκι ειναι να ξερεις οτι θα δεις το παιδακι σου μεσοβδομαδα και Σκ!!!

New μου,ασε...ξερεις τι παστρικοθοδωρα ημουν πριν μεινω εγγυος???Πολυ στριτζω και τα ηθελα ολα τακτοποιημενα και στην εντελεια!!!Μετα που ειχα τα χαλια μου και τωρα με το μωρο δεν με νοιαζει και το Λοιμωδων να ερθει που λεμε:tongue::tongue:

Το αλλο ΣΚ θα κανω γενικη και μετα θα κανονισω καθε 15 να ερχεται γυναικα,δεν παει αλλο!!!

Καλλια,μεχρι να παει η μικρη σου 6 μηνων δεν μπορεις να κρατησεις το γαλα πανω απο 1 βαρια 1.30 ωρα(λογω χειμωνα) κι επισης αν εχει βαλει το στοματακι της στη θηλη του μπουκαλιου δεν ξαναδινεις την ιδια!!Ο,τι δεν τρωει...λυπαμαι αλλα ναι...το πεταμε!Ετσι πρεπει...

Δεν υπαρχει αλλη εναλλακτικη!

Σμουτσακι,Δημητρουλα και υπολοιπα κοριτσακια τις καλησπερες μου!!

nai μητσο αυτό εννούσα... σιγουρα η πουκι εχει άλλη σχέση με τη μάνα μου απ οτι με την πε8ερά μου.. απ οτι εχω καταλάβει επικοινωνει διαισθητικά με την μητέρα μου ενώ με την πε8ερά μου πιο πολύ σε επίπεδο παιχνιδιου κλπ κλπ (ενιοτε την βαριέται). με τον μπαμπά μου έχει λατρεία, με τον άντρα μου επίσης. τώρα με εμένα ειναι λιγο μπερδεψοδουλειά. δλδ οταν φτάνω αυλίδα νωρίς (και δνε εχει κοιμηθεί εννοώ) 8α περάσει κανα 15 λεπτο και 8α με "κοβει". μετά απο 15 λεπτά αρχίζουν τα πανυγηρια και τα χαχανητά. οταν φευγουμε παιρνω μολις φτάσω τηλ στην αυλίδα.. η μικρή παιζει και γενικώς χέστηκε για το που είμαστε :P

τώρα οταν μεσοβδόμαδα παιρνω τηλέφωνο η μικρή θέλει να αρπάξει το ακουστικο. αυτο νομιζω όμως οτι ειναι πιο πολύ για λόγους παιχνιδιού, τύπου α φερτε μου το αυτο εδώ που βγάζει ήχο θέλω να το δώ, παρά επειδή ξέρει οτι ειναι η μάνα της στο τηλέφωνο... να μιλησω λέτε με μια παιδοψυχολογο?

dZJip3.png

κοιταξε ακομα ειναι λιγο μικρουλα και ισως να μην τα καταλαβαινει ολα, αλλα ισως δεν θα ηταν κακη ιδεα να παρεις μια γνωμη για το πως θα το χειριζεσαι οταν μεγαλωσει λιγο ακομα

4Rnfp3.png

Διαφημίσεις

βασικα αυτο που με νοιαζει ειναι να ΜΗΝ νιώθει το παιδί οτι την αρνούμε και την έχω γραμμένη.. το άν αγαπήσει πιο πολύ τη μάνα μου λόγω συνηθειας ειλικρινά δεν με ενοχλεί καθόλου.. απλά δνε θέλω να νιώσει αποριψη η μικρή.

dZJip3.png

γεια σας ρε κορίτσια τι κάνετε;

Μάρα βλέπω έχεις ένα ζόρι με την πούκι, αλλά έχεις δίκιο κατα την γνώμη μου, πιο ποιοτική η ζωή της στην Αυλίδα. Όσο όμως αφορά την σχέση σας καλά λέει το σμουτσάκι (σμουτσάκιιιι τι κάνεις;)πάρε και μία άποψη ειδικού θα σε βοηθήσει πολύ....εμένα μία γνωστή μου έχασε τον άνδρα της (μακρύα από εμάς αλλά θα καταλήξω!) και τα παιδιά 7+4 χρονών του είχαν απόλυτη αδυναμία και ρώτησε ψυχολόγο για το πως θα τα κουμαντάρει τα παιδιά και για λόγω κηδείας και για λόγω απουσίας του πατέρα. Την βοήθησέ πολύο άνθρωπος και τα παιδάκια ναι, έκλαψαν, χτυπήθηκαν, αλλά ήταν όπως μου είπε και αυτή και τα παιδιά πορετοιμασμένοι για αυτό το γεγονός! Λίγο άσχετο, απλά σου λέω οτι και στην χειρότερη που δεν ξέρεις πως να αντιδράσεις και που μπορεί να σου ξεφύγει το παιδί λόγω πόνου έτσι; ο ειδικός θα σε κατευθύνει πολύ καλά....

Αυτά..εμείς αλλάξαμε γάλα και επιτέλους σταμάτησαν οι κολικοί! Μιλάμε το παιδί έχει καμμιά εβδομάδα τώρα που πλάνταξε από τον πόνο! Σας έχω ξαναρωτήσει αλλά δεν ξέρω άν το είδατε, το Απταμιλ ΗΑ1 είναι καλό;...έχουν σταματήσει τα πονάκια, αλλά κάνει πολλές γουλιές!

Παστάκια ενωμένα, ποτέ νικημένα

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

Παιδί μου, ζωή μου, ψυχή μου.....

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...