Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ΟΙ πρώτες αγωνίες

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rosebaby

1840

• fairy baby

1216

• Mara-76

1136

• Dimitra83

1086

Περισσότερες δημοσιεύσεις

den einai 8εμα δυναμης βανιλάκι.. ειναι καθαρά θέμα ορθολογιστικής σκέψης και εξηγώ.

τα δεδομένα

εργασιακά. μετά την περικοπή περι των 5.000 ετησίως απο τον μισθό του άντρα μου, έρχεται και η σειρά μου. προς το παρόν αντιστέκομαι αλλά όπως εχετε μάθει οι νέες επιχειρησιακές με μειωμένους μισθους 8α ισχύσουν όπως και να έχει. Άρα πρέπει να ισοφαρίσω κάπως το απωλεσθέν εισόδημα και ίσως και να το αυξησω λίγο έχοντας μπροστά μας και βαφτισια. άρα κάνω και άλλα 3 πράγματα παράλληλα τα οποια μου αποφέρουν κάποια χρήματα οχι σε μονιμη βάση αλλά όταν έρχονται είναι αρκετά. το ίδιο κάνει και ο άντρας μου. Απο εκεί και μετά οπως και εσείς έχουμε ένα κόστος ζωής Χ: Ενοικια, αυτοκίνητο συντηρηση, σηματα τέλη σερβις, βενζίνες, σουπερ μαρκετ, το παιδί, ασφάλειες, τα οποία όπως και εσείς γνωρίζετε ανεβαινουν συνεχώς. Προς θεού σε καμία περίπτωση δεν κλαίγομαι.. άλλωστε όλες τα ίδια περνάμε.

Απο εκεί και μετά υπάρχει και η οικογενιακή κατασταση που ανέλυσα παραπάνω. οποτε κάποιος έπρεπε να φάει την πιπα. συνειδητά με τον άντρα μου επιλέξαμε να την φάμε εμείς αυτή την πίπα με το να στερουμαστε προσωρινά το παιδί μας και να πηγαινοερχομαστε σαν τους τρελούς στην εθνική. τη λυση του βρεφονηπιακού δεν την σκεφτηκα καθόλου καθώς προτιμώ το παιδι στην αυλιδα αλλά στη μάνα μου παρά στην κυψέλη με μια τρελή που δεν την ξέρω και δνε ξερω πως θα φερθεί στο παιδάκι μου οταν έχει άλλα 25 να προσέξει.. ε αυτα :P

dZJip3.png

τουλαχιστον μπορεις να κανεις υπομονη κανενα χρονο μεχρι να μπορεσει να παει παιδικο κ τοτε θα ειναι καλυτερα παρα τωρα που ειναι βρεφος να παει σε βρεφικο

Holy Diver

Μητσακι μου εννοειται οτι σε κανα χρονο 8α ειναι αλλιώς τα πράγματα. μπορώ να πάω το παιδί σε έναν παιδικό, ιδιωτικό λόγω μεγαλύτερου ωραρίου, δεν νομιζω οι δημοσιοι να υπαρχουν μεχρι τοτε :P και να περνάει ο άντρας μου να το παίρνει γυρω στις 5... 8α ζορισω κ εγω την κατάσταση να δουλεύω πιο πολύ απο το σπίτι οποτε να ειμαι κ εγω σπίτι κατα τις 5.30

dZJip3.png

Διαφημίσεις

ναι βρε μαρα μου και εγω δε νομιζω να αφηνα βρεφος σε βρεφικο σταθμο.δε ξερω...αλλιως ειναι να μπορει να περπαταει να μπορει να πει εστω κ 4-5 λεξεις κ αλλιως να ειναι ενα βρεφακι που δε μπορει απο το κλαμα του κανεις να καταλαβει τι θελει εκτος απο τη μανα η απο καποιο ατομο που το αγαπαει κ ειναι ωρες μαζι του.τωρα αυτες που οπως ειπες κ εσυ εχουν αλλα 20 σιγα μη καταλαβουν τι θελει το ενα οταν κλαιει..εχω ακουσει περιστατικα που το πηραν μουσκεμα στο κατουρο η μεσα στο σκατο το μωρο.

Holy Diver

Διαφημίσεις

αλλα μην ακουμε και υπερβολες, εγω το παιδι μου παντα πεντακαθαρο το παιρνω, και αν εχει τυχει να λερωθει απο κακα, πχ αυτες τις μερες που κανει διαροιες, μεχρι και τα ρουχα της πλυμμενα μου στελνουν.

4Rnfp3.png

ναι ρε σμουτσακι αντε να εξηγησεις τωρα σε ενα μωρο 5 μηνων 8 μηνων οτι η μαμα παει για δουλεια κ θα γυρισει:confused: που καταλαβαινει το καημενο.ενω τωρα στην ηλικια που ειναι η Ιλιανα σου καταλαβαινει αν της πεις πχ οτι πας καπου κ θα γυρισεις .κ ας κλαιει καμια φορα.το θεμα ειναι οτι καταλαβαινει

Holy Diver

κοριτσια εγώ της τα λέω όλα της πουκι... μπορει να με πειτε χαζή αλλά οταν πάω αυλίδα της μιλάω και της εξηγώ που ήμουν, τι έκανα κλπ... και τώρα που μεγαλώνει προτιμώ να φευγω όταν κοιμάται... πλαντάζω στο κλάμα βέβαια αλλά προτιμώ να φευγω οταν κοιμαται....

dZJip3.png

α και εγω ειμαι φαν του παιδικου.. το παιδακι κοινωνικοποιητε, παιζει, γνωριζει κ άλλα παιδάκια, τρώει και τις μάπες του, μαθαινει να μοιράζεται κλπ κλπ.. προυποθεση ο παιδικος να ειναι σωστός και όχι απλά.. baby parking με dvd

dZJip3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...