Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ΟΙ πρώτες αγωνίες

Recommended Posts

Δήμητρα αυτό για σενα

Ειναι η Stelioulina που εγραφε στο θεμα με τις καισαρικες κλπ. Ακου τι ρωταγε σε ενα αλλο θεμα. Οτι συζητιοταν απο τις κοπελες τα μαζεψε και τα ρωταγε αλλου. χαχα, πεθανα στο γελιο.

Να ρωτήσω κάποια πραγματα τις κοπέλες που έχουν κάνει καισαρική με τον γιατρό μας.....

1) Είναι αλήθεια ότι είναι στο χέρι του γιατρού αν θα κάνει καλή δουλεια στο θέμα του πόνου μετά???? Εσεις πονάγατε πολύ μετά την καισαρική σας

2) Σας άφησε να φάτε μετα την εγχειρηση συντομα και κανονικά ή πέρασαν 2 μέρες με τσάι και φρυγανιές ?? (εντολή γιατρού ή πολίτική Αρεταίειου ήταν?)

3) Σου μιλάει την ώρα τις καισαρικής ή σου μιλάνε οι μαιες και οι άλλοι που έχει μέσα εκεί μαζί του??

4) ο αναισθησιολόγος είναι μαζί όλη την ώρα ή με το που σου κάνει την αναισθησία φεύγει??

5) Απο την πείρα σας ώς ήδη νοσηλευμένες στο Αρεταιειο τους ουροκαθετήρες σας τους βαζανε σωστά ή σας έτσουζαν(σας ενοχλούσαν) μέχρι να βγούν???

6) Ο γιατρός μας μετά σας επισκεφτόταν συχνά στο δωμάτιο???

Αν θυμηθώ κιάλλα θα ρωτήσω ε?[/color]

4Rnfp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rosebaby

1840

• fairy baby

1216

• Mara-76

1136

• Dimitra83

1086

Περισσότερες δημοσιεύσεις

εγω δεν το βολευτηκα καθολου αυτο το πραγμα. Για ποιο λόγο θες να το κρατήσεις παραπανω το γάλα? Για να του το δώσεις αμα θελει σε λίγη ώρα πάλι?

έχω ξεκινήσει να της δίνω κανονικά γεύματα χωρίς στήθος 1 με 2 φορές την ημέρα και δεν έχω καταλάβει ακόμα πόσο πίνει....

είναι φορές που πίνει 90 μλ και κλαίει οπότε την βάζω στο στήθος και πίνει από το ένα λίγο και ηρεμεί... της κάνω λοιπόν την επόμενη 120 και δεν τα πίνει όλα και φαίνεται πάλι ήρεμη, χορτασμένη... εχτές λοιπόν βράδυ της έκανα τα 120 και μου σταματάει στα 60μλ μου έκανε εντύπωση γιατί ήταν νηστική 2-3 ώρες, την αφήνω κανένα 15 λεπτο να ρεφτι και επειδή ψιλογκρινιαζε της το ξαναδίνω για να δω και το πίνει όλο!!!

line_flow3_beg_minie_time_1284782400_text_c720eafcf1e720eceff520e5dfede1e9.gif

line_line_typew8_beg_d_typew3_time_1255147200_text_c5dfece1f3f4e520f0e1edf4f1e5ecddedefe9.gif

line_line_typew2_beg_d_typew9_time_1032753600_text_c5dfece1f3f4e520ece1e6df.gif

ενταξει, δεν παθαινει τιποτα σε 15 λεπτα το γαλα, ειδικα τωρα που ειναι χειμωνας. Το θεμα ειναι πως το διατηρεις ζεστο φανταζομαι ε?

Κοιτα εγω δεν το βολευτηκα, αυτο δεν σημαινει ομως οτι δεν θα το βολευτεις κι εσυ

4Rnfp3.png

ενταξει, δεν παθαινει τιποτα σε 15 λεπτα το γαλα, ειδικα τωρα που ειναι χειμωνας. Το θεμα ειναι πως το διατηρεις ζεστο φανταζομαι ε?

Κοιτα εγω δεν το βολευτηκα, αυτο δεν σημαινει ομως οτι δεν θα το βολευτεις κι εσυ

ναι και ζεστό και ίσως λίγο παραπάνω από 15 λεπτά....

να σου πω την αλήθεια στο μαιευτήριο μου το είχαν στο δωμάτιο για να ζεστάνω το γάλα που έπαιρνα από το ψυγείο....αλλά δεν χρειάστηκε να το διατηρήσω ξανά γιατί το έπινε...

line_flow3_beg_minie_time_1284782400_text_c720eafcf1e720eceff520e5dfede1e9.gif

line_line_typew8_beg_d_typew3_time_1255147200_text_c5dfece1f3f4e520f0e1edf4f1e5ecddedefe9.gif

line_line_typew2_beg_d_typew9_time_1032753600_text_c5dfece1f3f4e520ece1e6df.gif

1 ωρα κραταει το γαλα κοριτσια σε θερμοκρασια δωματιου.μετα θελει πεταμα γιατι δημιουργουνται βακτηρια.οποιοδηποτε γαλα ειτε ειναι σκονη ειτε κανονικο φρεσκο ειτε μητρικο. μια ωρα σε θερμοκρασια δωματιου

Holy Diver

Διαφημίσεις

alohaaaa ειναι παρασκευη και ειμαι χαρωπή γιατι 8α παω στην πουκιιιιιιιιιι

εχουμε φορτωσει το αμαξι ηδη απο χτες... ρουχα, καινουργια κουνια, παιχνιδια, βιολογικές κρέμες, κολοκυθάκια, κατσικι + την πε8ερα μοχαχοθαχοαθοχοθαχοθαοθχθοαοθχαθχ

dZJip3.png

aaaa αυλιδα ααα δνε τα ξερεις εσυ μητσι μου ησανε λεχωνα :P η μικρη κατοικοεδρευει αυλιδα με τη μαμα μου τον μπαμπα μου την πε8ερα και τον σκυλο :P εμεις πηγαινουμε κα8ε πσκδ και κα8ε ταταρτη απογευμα με πεμπτη πρωι... η μικρη ερχεται αθήνα κάποιες μέρες το διμηνο για να παιρνει τον αέρα της :P

dZJip3.png

Διαφημίσεις

xaxaxa ennoeitai οτι 8α ητν πνιξω στα φιλια μολις παρει χαμπάρι οτι ήρ8α (θέλει κανα 10 λεπτο να μπει στο τριπακι οτι οκ ηρ8ε παλι η τρελη με τα μαλλια :P)

μητσακο μου, αφενος δουλεύω ΠΟΛΥ αφετέρου οταν γενησα πηγα με την μικρη αυλιδα και κα8ησαμε εκει μέχρι μεσα σεπτεμβριου που γυρισα στη δουλειά... τελικά εχουμε δει πως το παιδι ειναι πολύ καλύτερα εκεί. καθαρός αέρας, ηρεμία, πολλές προσλαμβανουσες, ασφάλεια κλπ κλπ κλπ

ηρ8θε αθηνα για 15 μερες τον οκτώβριο και ειλικρινά γκανιάξαμε οικογενιακώς. η πουκι ολο νευρα δεν κοιμοταν πριν τις 12, δεν έτρωγε όλο της το γάλα, όταν εβγαινε βολτα με τις γιαγιαδες εγώ ειχα τρελαθεί στο άγχος με τα ανυπαρκτα πεζοδρομια, τα αυτοκίνητα κλπ κλπ κλπ (μένω και κυψελη)

τώρα βεβαια θα μου πεις τόσα παιδάκια μεγαλώνουν αθηνα.. οκ πάσο σε αυτό αλλά αφου έχω την δυνατότητα να μεγαλώνει το παιδί μου κάπου καλύτερα? να μην της την δώσω?

dZJip3.png

μωρε ναι αλλα δυσκολα δεν ειναι χωρις το παιδι σου?εμενα ειναι ο χειροτερος μου εφιαλτης κατι τετοιο:confused:ουτε ενα βραδυ δε μπορω μακρια τους.μια που γεννησα τον αλεξ κ μια που γεννησα τη Νεφελη εχω μεινει μακρια τους.κ ενιωθα μιση γιαυτο υπεγραφα κ εφευγα αρων αρων.πωπω θα εχω σοβαρο προβλημα αργοτερα:confused::confused: τι θα κανω σνιφ:confused:

Holy Diver

einai δυσκολα μητσακο μου αλλά μου ειναι ΠΙΟ δυσκολο να ειμαι πχ στο γραφείο και να εχω το νου μου στο τι μπορεί να συμβεί μέσα στους δρομους της αθηνας στην μικρή... ή να πρέπει να μεινω μια ώρα παραπάνω στη δουλειά και να έχω τύψεις οτι δεν 8α την δώ για πολύ ώρα το βράδυ... και τελικά αντι να την εχω εδώ και να την βλέπω μιση ώρα το βράδυ και εκείνη να είναι νευρική, να θέλει να βγει βόλτα, να θέλει να αράξει στην βεράντα κλπ κλπ και να ΜΗΝ μπορεί... ε νισαφι.. πιο πολύ ταλαιπωρείτε εκείνη τελικά παρά στεναχωριέμαι εγώ

dZJip3.png

εννοειται οτι μου ειναι δυσκολο, εννοείται ότι κλεινω τα μάτια μου το βράδυ και βλέπω το φατσάκι της, εννοείται οτι χάνω επεισοδια απο τη ζωή της, εννοείται οτι η μικρή εχει αναπτυξει μεγαλύτερη σχέση με τη μάνα μου απ ότι με εμένα... νομιζω οτι μεγαλώνοντας θα καταλαβαινει περισσότερα. επιπλέον κάποιος έπρεπε να φάει το παλούκι και εξηγώ. ο μπαμπάς μου εχει βηματοδότη.. μια χαρά ειναι μεν ο άνθρωπος αλλά τον έχουμε και καλομαθημένο. για να μου κραταει την μικρή η μάνα μου στην αθηνα θα έπρεπε ή να πηγαινοέρχεται αθηνα αυλίδα (σκότωμα) ή να πηγαινει αυλιδα τα πσκ για να τακτοποιεί και τον μπαμπά μου (κι άλλο σκότωμα)... ενώ τώρα τουλάχιστον εχει εκει την μικρή, είναι και η πεθερά μου εκεί μαζι τους για back up και τέλος πάντων η κατάσταση βγαίνει. το οψιον να κρατει μονο η πε8ερα μου το παιδι αθηνα δεν παιζει.. δεν γινεται, δεν μπορεί η γυναίκα

dZJip3.png

οντως θελει πολυ δυναμη αυτο που κανει η mara...εγω για φαγητο παω καπου κανα 2ωρο και τρελαινομαι...φαντασου για 2-3 μερες!!!

πραγματικα θελει δυναμη!!!!

πολλες φορες ειχα μπει στο τρυπακι να ρωτησω την maroyla μας πως αντεχει....αλλα απο την αλλη καταλαβαινω πως θα πρεπει να ειναι και στην δουλεια της...:rolleyes:

iA8hp3.pngWtKrp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...