Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ΟΙ πρώτες αγωνίες

Recommended Posts

οι λεκεδες απο φρουτα αφηνουν σημαδι στα ρουχα ΑΝ δεν ξεπλυθουν αμεσως.

Οταν ξεκινησε να τρωει φρουτα, που δεν τα πηγαινε πολυ καλα με το κουταλι, και της τρεχανε ζουμια απο την κρεμα, της εβαζα χαρτι κουζινας στο γιακα της μπλουζας (κατω απο το σαγονι), και μετα πλαστική σαλιαρα που εφαρμοζε καλα στο λαιμο της.

Κουταλακια σιλικονης, ειναι πολυ ευχρηστα αυτα τα μακρια. Εγω ειχα παρει της NUK (ειπαμε ειμαι νουκακιας) και ηταν μια χαρα.

4Rnfp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rosebaby

1840

• fairy baby

1216

• Mara-76

1136

• Dimitra83

1086

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Kαλημέρα! Κάλλια μου κι εμένα που θηλάζω αποκλειστικά τρώει 7-10 φορές την ημέρα. Κι ένω είχε στρώσει και κοιμόταν 6 ωρες σερί το βράδυ τώρα με τα δοντάκια ξυπνάει και άλλη μια φορά στο ενδιάμεσο.Αλλά έμάνα με έχει βολέψει ότι έχω προέκταση κρεβατιού και κοιμάται δίπλα μου οπότε δε σηκώνομαι καθόλου το βράδυ.

Μάρσυ νόμιζα ότι είμαι η μόνη που αντιμετωπίζει έτσι τις δουλειές του σπιτιού αλλά ευτυχώς έχω συμμάχους!!! ;). Πολύ βαρεμάρα λέμε!!! Αλλά τις κάνω είναι η αλήθεια γιατί δε μπορώ την ακαταστασια...

m5Ctp2.png line_flow2_beg_minie_time_1276660800_text_c720ecf0e5ecf0dff4e120e5dfede1e9.gif

πω πω, κι εγω με τις δουλειες εχω θεμα, εμας ευτυχως ερχεται και μια φορα την εβδομαδα μια κοπελα και κανει τα χοντρα, οποτε με λιγο προσοχή μεσα στην εβδομαδα, επικρατει μια νορμαλ κατασταση στο σπιτι

4Rnfp3.png

οι λεκεδες απο φρουτα αφηνουν σημαδι στα ρουχα ΑΝ δεν ξεπλυθουν αμεσως.

Οταν ξεκινησε να τρωει φρουτα, που δεν τα πηγαινε πολυ καλα με το κουταλι, και της τρεχανε ζουμια απο την κρεμα, της εβαζα χαρτι κουζινας στο γιακα της μπλουζας (κατω απο το σαγονι), και μετα πλαστική σαλιαρα που εφαρμοζε καλα στο λαιμο της.

Κουταλακια σιλικονης, ειναι πολυ ευχρηστα αυτα τα μακρια. Εγω ειχα παρει της NUK (ειπαμε ειμαι νουκακιας) και ηταν μια χαρα.

απο εβδομαδα πρεπει να παω να τα παρω γιατι την τεταρτη παμε στον παιδιατρο και φανταζομαι θα ξεκινησουμε...

Lkixp3.png

rcRGp3.png

καλημερα καλλια...

θα σου πω τι μου ελεγε ο παιδιατρος : το μωρο οσο του δινεις τοσο τρωει..δεν ξερει να λεει οχι και αυτο δεν σημαινει οτι πειναει...απο τη στιγμη που σταματας τον θηλασμο και δεν κλαιει σημαινει οτι εχει χορτασει....δεν χρειαζεται να της δινεις συμπληρωμα....

και εγω οταν γεννηθηκε απο το φοβο μου οτι δεν χορταινει για 2 μηνες τον θηλαζα και του εδινα και συμπληρωμα με αποτελεσμα να βαζει 1 με 1.5 κιλο το μηνα....οταν το καταλαβα το εκοψα το συμπληρωμα και τον θηλαζω πλεον αποκλειστικα...

επισης οι αναγκες του μωρου απο ωρα σε ωρα διαφερουν αλλιως θα φαει το πρωι και αλλιως θα φαει το βραδυ...

το προγραμμα της ειναι καλο..το ξυπνημα και το ταισμα στις 6 δεν μπορεις να το αποφυγεις????εμενα οταν ξυπνουσε μεσα στο βραδυ του εδινα πιπιλα και ξανακοιμοταν χωρις να τον ταισω αυτο εγινε για μια εβδομαδα και μετα εμαθε και ξυπνουσε στις 8....

ναι βρε λετα μου συμφωνώ αλλά όποτε θηλάζει και νευριάζει, γκρινιάζει από την μικρή ροή μπορείς να μου του κάνεις γάλα μετά???? αν της δώσω μετά πιπίλα ηρεμεί κάπως αλλά έχω παρατηρήσει ότι δυστυχώς είναι λιγόφαγη προτιμά την πιπίλα από το φαγητό!!! έχει να φάει 3 ώρες π.χ και αν της αφήσω την πιπίλα μπορεί να πάει και παραπάνω ώρες!!! ενώ με το μπουκάλι ξέρεις τι γρ πίνει κάθε πότε τα πίνει και δεν νιώθω και τύψεις ότι την αφήνω νηστικιά...δεν ξέρω έχω μπερδευτεί!!!

line_flow3_beg_minie_time_1284782400_text_c720eafcf1e720eceff520e5dfede1e9.gif

line_line_typew8_beg_d_typew3_time_1255147200_text_c5dfece1f3f4e520f0e1edf4f1e5ecddedefe9.gif

line_line_typew2_beg_d_typew9_time_1032753600_text_c5dfece1f3f4e520ece1e6df.gif

Διαφημίσεις

Kαλημέρα! Κάλλια μου κι εμένα που θηλάζω αποκλειστικά τρώει 7-10 φορές την ημέρα. Κι ένω είχε στρώσει και κοιμόταν 6 ωρες σερί το βράδυ τώρα με τα δοντάκια ξυπνάει και άλλη μια φορά στο ενδιάμεσο.Αλλά έμάνα με έχει βολέψει ότι έχω προέκταση κρεβατιού και κοιμάται δίπλα μου οπότε δε σηκώνομαι καθόλου το βράδυ.

Μάρσυ νόμιζα ότι είμαι η μόνη που αντιμετωπίζει έτσι τις δουλειές του σπιτιού αλλά ευτυχώς έχω συμμάχους!!! ;). Πολύ βαρεμάρα λέμε!!! Αλλά τις κάνω είναι η αλήθεια γιατί δε μπορώ την ακαταστασια...

new mummy πολλα δεν κανει???και εγω θηλαζω αποκλειστικα και τρωει 5 γευματα την ημερα και το βραδυ κοιμαται απο 8 μεχρι και 10 ωρες και πολλες φορες τον ξυπναω για να φαει.....

Lkixp3.png

rcRGp3.png

ναι βρε λετα μου συμφωνώ αλλά όποτε θηλάζει και νευριάζει, γκρινιάζει από την μικρή ροή μπορείς να μου του κάνεις γάλα μετά???? αν της δώσω μετά πιπίλα ηρεμεί κάπως αλλά έχω παρατηρήσει ότι δυστυχώς είναι λιγόφαγη προτιμά την πιπίλα από το φαγητό!!! έχει να φάει 3 ώρες π.χ και αν της αφήσω την πιπίλα μπορεί να πάει και παραπάνω ώρες!!! ενώ με το μπουκάλι ξέρεις τι γρ πίνει κάθε πότε τα πίνει και δεν νιώθω και τύψεις ότι την αφήνω νηστικιά...δεν ξέρω έχω μπερδευτεί!!!

σε καταλαβαινω γιατι ετσι αισθανομουν και εγω πριν μερικους μηνες.....ημουν πολυ μπερδεμενη.....αλλα μην το αφηνεις να σε παρει απο κατω....το παιδι θα σου δειξει αμα πειναει...θα κλαιει και θα γκρινιαζει ολη την ωρα...

Lkixp3.png

rcRGp3.png

ειπα κι εγω,βρε σμουτσακι

λετα μην με τρελλαινεις τωρα

σαν την κυρια που κραταει τον μπεμπη

επειδη ξερει το μουλτι,θελει μουλτι

απο εχω το πολυμηχανημα της KENWOOD και πολυμιξερ της philips

ελεος,εχουμε αεροπλανο,εχουμε ελικοπτερο,κι εμεις θελουμε να φτασουμε με το παπι:lol::lol::lol:

ΓΚΕΛΥ

ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ 15 ΜΗΝΩΝ ΚΑΙ 27 ΗΜΕΡΩΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΓΛΥΚΑΣ

ειπα κι εγω,βρε σμουτσακι

λετα μην με τρελλαινεις τωρα

σαν την κυρια που κραταει τον μπεμπη

επειδη ξερει το μουλτι,θελει μουλτι

απο εχω το πολυμηχανημα της KENWOOD και πολυμιξερ της philips

ελεος,εχουμε αεροπλανο,εχουμε ελικοπτερο,κι εμεις θελουμε να φτασουμε με το παπι:lol::lol::lol:

χαχαχαχαχ:P:p:p:p:p:p:p

Lkixp3.png

rcRGp3.png

Διαφημίσεις

τι να πω leta μου δεν ξέρω..... πάντως σε ευχαριστώ πολύ....

να ρωτήσω κάτι άλλο?????

υπάρχει τρόπος που κρατάμε το γάλα στο μπουκάλι παραπάνω χρόνο από το 10λεπτο που νομίζω ότι επιτρέπετε??? μετά δεν θέλει πέταμα???

line_flow3_beg_minie_time_1284782400_text_c720eafcf1e720eceff520e5dfede1e9.gif

line_line_typew8_beg_d_typew3_time_1255147200_text_c5dfece1f3f4e520f0e1edf4f1e5ecddedefe9.gif

line_line_typew2_beg_d_typew9_time_1032753600_text_c5dfece1f3f4e520ece1e6df.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...