Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ΟΙ πρώτες αγωνίες

Recommended Posts

καλημερα κι απο μενα

τι εγινε βρε κοριτσια στο parents?

εμενα αυτη η σελιδα δεν μου ανοιγει....θα μου εξηγησετε?

και εμενα δεν ανοιγει δεν ξερω τι εγινε...

καλημερα ζουζουνακι...

Lkixp3.png

rcRGp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rosebaby

1840

• fairy baby

1216

• Mara-76

1136

• Dimitra83

1086

Περισσότερες δημοσιεύσεις

δεν τον εχω ρωτησει ακομα........

κανε λιγο υπομονη...ημουν και εγω στη θεση ξερω πως ειναι...μολις γινει 3 μηνων θα αλλαξουν τα πραγματα.....ποιο ειναι το προγραμμα της???το βραδυ κοιμαται????απο κιλα πως ειναι???

leta 3 μηνών γίνετε σε μια εβδομάδα... αυτό σκέφτομαι σιγά σιγά να αρχίσω από τώρα... μου φαίνεται βουνό άλλος ένας μήνας!!! ντρέπομαι που το λέω!!!

αλλά εξαντλείτε η υπομονή μου....

το πρόγραμμα ευτυχώς πάει καλυτέρα, κοιμάται 10-11 βράδυ και ξυπνάει 5.30-6.οο για το πρώτο γεύμα μετά πάει 9 γιατί την πάω στη μητέρα μου και πάω στις 11-12 και την ξαναταιζω.. ξανά στις 2-2.30 που σχολάω και αν δεν κοιμηθεί μεσημέρι (που συνήθως κοιμόμαστε) πάμε έτσι ανά 2-3 ώρες….το θέμα είναι ότι από τις 12 και μετά το γάλα μου δεν την φτάνει και παίρνει και συμπλήρωμα 60-90μλ αναλόγως την πείνα είναι όμως φορές που δεν μου δείχνει να θέλει κιαλλο δεν γκρινιάζει… της το κάνω λοιπόν για να δω και ενώ δεν γκρίνιαζε το έπινε… θέλω να σου πω ότι με αυτήν την κατάσταση δεν ξέρω τι γίνετε ποτέ πεινάει πότε όχι κ.τ.λ. οπότε είναι λίγο σπάσιμο νεύρων με την έννοια ότι δεν ξέρω τι να τις κάνω τι φταίει κ.λ.π…. τελικά μάλλον είμαι της άποψης μετά την δική μου εμπειρία ή αποκλειστικό θηλασμό ή αποκλειστικό μπουκάλι (ίσως να κάνω και λάθος ) γιατί το δικό μου παιδί τουλάχιστον έχει και το άλλο, να βαριέται ή κουράζετε εύκολα να το πω δεν ξέρω, να αδειάσει το στήθος καλά και θέλει μόνο την μεγάλη ροή η κυρία!!!! Ότι ώρα λοιπόν το δει αυτό νευριάζει και κλαίει και με δαγκώνει!!! Γι αυτο είχαμε ξεκινήσει το ξένο γάλα!!! Δεν έγινε ανάποδα!!!

όσο για τα κιλά είναι σταθερή τώρα και 1 μήνα στα 22γρ την ημέρα... μου φαίνονται λίγα!!!!

line_flow3_beg_minie_time_1284782400_text_c720eafcf1e720eceff520e5dfede1e9.gif

line_line_typew8_beg_d_typew3_time_1255147200_text_c5dfece1f3f4e520f0e1edf4f1e5ecddedefe9.gif

line_line_typew2_beg_d_typew9_time_1032753600_text_c5dfece1f3f4e520ece1e6df.gif

leta 3 μηνών γίνετε σε μια εβδομάδα... αυτό σκέφτομαι σιγά σιγά να αρχίσω από τώρα... μου φαίνεται βουνό άλλος ένας μήνας!!! ντρέπομαι που το λέω!!!

αλλά εξαντλείτε η υπομονή μου....

το πρόγραμμα ευτυχώς πάει καλυτέρα, κοιμάται 10-11 βράδυ και ξυπνάει 5.30-6.οο για το πρώτο γεύμα μετά πάει 9 γιατί την πάω στη μητέρα μου και πάω στις 11-12 και την ξαναταιζω.. ξανά στις 2-2.30 που σχολάω και αν δεν κοιμηθεί μεσημέρι (που συνήθως κοιμόμαστε) πάμε έτσι ανά 2-3 ώρες….το θέμα είναι ότι από τις 12 και μετά το γάλα μου δεν την φτάνει και παίρνει και συμπλήρωμα 60-90μλ αναλόγως την πείνα είναι όμως φορές που δεν μου δείχνει να θέλει κιαλλο δεν γκρινιάζει… της το κάνω λοιπόν για να δω και ενώ δεν γκρίνιαζε το έπινε… θέλω να σου πω ότι με αυτήν την κατάσταση δεν ξέρω τι γίνετε ποτέ πεινάει πότε όχι κ.τ.λ. οπότε είναι λίγο σπάσιμο νεύρων με την έννοια ότι δεν ξέρω τι να τις κάνω τι φταίει κ.λ.π…. τελικά μάλλον είμαι της άποψης μετά την δική μου εμπειρία ή αποκλειστικό θηλασμό ή αποκλειστικό μπουκάλι (ίσως να κάνω και λάθος ) γιατί το δικό μου παιδί τουλάχιστον έχει και το άλλο, να βαριέται ή κουράζετε εύκολα να το πω δεν ξέρω, να αδειάσει το στήθος καλά και θέλει μόνο την μεγάλη ροή η κυρία!!!! Ότι ώρα λοιπόν το δει αυτό νευριάζει και κλαίει και με δαγκώνει!!! Γι αυτο είχαμε ξεκινήσει το ξένο γάλα!!! Δεν έγινε ανάποδα!!!

όσο για τα κιλά είναι σταθερή τώρα και 1 μήνα στα 22γρ την ημέρα... μου φαίνονται λίγα!!!!

καλημερα καλλια...

θα σου πω τι μου ελεγε ο παιδιατρος : το μωρο οσο του δινεις τοσο τρωει..δεν ξερει να λεει οχι και αυτο δεν σημαινει οτι πειναει...απο τη στιγμη που σταματας τον θηλασμο και δεν κλαιει σημαινει οτι εχει χορτασει....δεν χρειαζεται να της δινεις συμπληρωμα....

και εγω οταν γεννηθηκε απο το φοβο μου οτι δεν χορταινει για 2 μηνες τον θηλαζα και του εδινα και συμπληρωμα με αποτελεσμα να βαζει 1 με 1.5 κιλο το μηνα....οταν το καταλαβα το εκοψα το συμπληρωμα και τον θηλαζω πλεον αποκλειστικα...

επισης οι αναγκες του μωρου απο ωρα σε ωρα διαφερουν αλλιως θα φαει το πρωι και αλλιως θα φαει το βραδυ...

το προγραμμα της ειναι καλο..το ξυπνημα και το ταισμα στις 6 δεν μπορεις να το αποφυγεις????εμενα οταν ξυπνουσε μεσα στο βραδυ του εδινα πιπιλα και ξανακοιμοταν χωρις να τον ταισω αυτο εγινε για μια εβδομαδα και μετα εμαθε και ξυπνουσε στις 8....

Lkixp3.png

rcRGp3.png

Διαφημίσεις

καλημερα κι απο μενα κοριτσια

σπιτι σημερα, θα μιλησουμε λιγο, επιτελους

μηπως την κλειδωσανε τη σελίδα?

καλημερα σμουτσακι

κι εγω ετσι νομιζω οτι την κλειδωσανε........

ας μας ενημερωσει καποια βρε κοριτσια

εστω και με πμ

παντως εγω εδω και 2 εβδομαδες ,οσες φορες εχω προσπαθησει να πω κατι αναρμοστο....με κομψο τροπο .....ξερετε εσεις....δεν μπορεσα

κατι εχει αλλαξει στο καφε

τι κανουν τα μπεμπεκια σας?

εμεις δωσαμε μαχη με την απογευματινη κρεμουλα

γιατι αργουσα......επεσε πολυ κλαμα,και φυσικα την εφαγε ολη

τι 25 κουταλιες ,που λεει ο γιατρος.....εδω μιλαμε για ενα πιατο ναααα

σημερα ξεκιναμε την κρεατοσουπακρεμα

με το ραβδομπλεντερ θα λιωσει το κρεατσακι,ή θελει αλλη επεξεργασια?

πειραζει που θα μαγειρεψω σπαλα?το ποντικι το παρειγγειλα ,αλλα δεν το εχω παρει ακομη

ΓΚΕΛΥ

ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ 15 ΜΗΝΩΝ ΚΑΙ 27 ΗΜΕΡΩΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΓΛΥΚΑΣ

καλημερα ζουζουνακι και λετα

οχι καλε, τι να πειραζει? κι εγω μια το ενα επαιρνα μια το αλλο. Σιγά...

Εμενα η ξαδελφη μου ραβδομπλεντερ χρησιμοποιουσε για τα παντα με το μωρο και ηταν πολυ ευχαριστημενη.

4Rnfp3.png

καλημερα ζουζουνακι και λετα

οχι καλε, τι να πειραζει? κι εγω μια το ενα επαιρνα μια το αλλο. Σιγά...

Εμενα η ξαδελφη μου ραβδομπλεντερ χρησιμοποιουσε για τα παντα με το μωρο και ηταν πολυ ευχαριστημενη.

οκ σμουτσακι

πως και σπιτι σημερα?απο υγεια καλα?ή συμβαινει τιποτα?

ΓΚΕΛΥ

ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ 15 ΜΗΝΩΝ ΚΑΙ 27 ΗΜΕΡΩΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΓΛΥΚΑΣ

Διαφημίσεις

κουταλακια σιλικονης, ΠΛΑΣΤΙΚΕΣ σαλιαρες, μπωλακια (που μπορεις να χρησιμοποιείς τα δικά σου)

smouts

εχω ακουσει οτι οι κρεμες αφηνουν σημαδια στα φορμακια τους ισχυει???

τι μπορω να κανω για να τα αποφυγω???μονο με πλαστικες σαλιαρες???

ποια κουταλακια σιλικονης???

Lkixp3.png

rcRGp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...