Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ΟΙ πρώτες αγωνίες

Recommended Posts

γεια σου Ράνια καλώς ήρθες

μαρσολάν σε καταλαβαίνω , και μόνο στην ιδέα να καθαρίσω με πιάνει βαρεμάρα

αλλά σκέφτομαι οτι το μωρό αναπνέει εδώ μέσα και αναπνέει την σκόνη που υπάρχει

τότε λέω σήκω γομάρα να σκουπίσεις και να ξεσκονίσεις για το μωρό.

πολύ σκόνη ρε παιδιά μια μέρα να μην ξεσκονίσεις την άλλη γράφεις στα έπιπλα. τα ήθελα μαύρα καλά να πάθω πάρτα καφε

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rosebaby

1840

• fairy baby

1216

• Mara-76

1136

• Dimitra83

1086

Περισσότερες δημοσιεύσεις

χαχαχαααααααα...οπως το ειπες ρε συ:

Ετσι...γομαρα!Αυτο λεω κι εγω στον εαυτο μου!!!

χαχαχααααα

ετοιμασου,κι ερχεται ο καιρος των ισχνων αγελαδων:tongue:σε λιγο θα μπουσουλανε...εκει με μια ηλεκτρικη και μια σφουγγαριστρα στο χερι θα ειμαστε!!

φρικη!!!

Ραννια μου...επεσες στην φαση!Εγω δεν θηλαζω και δεν ξερω να σου απαντησω..λες βρε ο γιος σου να σε δοκιμαζει:rolleyes:

δλδ ξεσκονιζεις καθε μερα? ή αντε, μερα παρα μερα? χαρα στο κουραγιο σου!

εμενα μου ξεσκονιζει η γυναικα που ερχεται μια φορα στις 2 εβδομαδες...αλλιως.....δε το κοβω να ειχα ξεσκονισει ακομα στα 2,5 χρονια που μενω σ'αυτο το σπιτι ....

ξεσκονίζω περίπου 2-3 φορές την εβδομάδα. αλλά είναι αφάνταστα κουραστικό γιατί έχω τόσο μικρό πράγματα παντού που τρελαίνομαι. στην τουαλέτα της κρεβατοκάμαρας έχω γυρω στα 100 μπουκαλια αρώματα και κρέμες σώματος ( μεγάλο πάθος ) φαντάσου όλα αυτά ένα ένα να τα σηκώνεις να τα βαζεις στο κρεβάτι να καθαρίσεις το έπιπλο και πίσω πάλι. τα θελω και τακτοποιημένα , κάθε άρωμα με την κρέμα του όχι όπως νά 'ναι

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

Διαφημίσεις

ααααααααμααααααααααν!

για πολυ καιρο, η αδερφη μου ειχε screensaver στο κινητο της, φωτογραφια της ντουλαπας μου! επρεπε να δεις πως ηταν! χαχαχαχα την σκεφτομαι και γελαω τωρα που γραφω!

τι καλη? αφου την εδειχνε σε διαφορους και τους ρωτουσε...."τι ειναι αυτο?" "σκουπιδια" της απαντουσαν....δεν καταλαβαιναν καν οτι ειναι ρουχα...τοσο τουρλουμπουκι λεμε....

Βρε Ροζουλααααα...τι ειπες τωρα!!100 μπουκαλακια???ντοιν!!

Δεν θα σε βολευε να τα εχεις μεσα σε τιποτε διαφανη καλαθια,και να σηκωνεις αυτα!!Γιατι ενα-ενα τα μπουκαλακια...καπως μου ερχεται!!!

Διαφημίσεις

Βρε Ροζουλααααα...τι ειπες τωρα!!100 μπουκαλακια???ντοιν!!

Δεν θα σε βολευε να τα εχεις μεσα σε τιποτε διαφανη καλαθια,και να σηκωνεις αυτα!!Γιατι ενα-ενα τα μπουκαλακια...καπως μου ερχεται!!!

εμενα να δεις πως μου έρχεται

αλλά τι να κάνω έχω πάθος με τα αρώματα

να φανταστείς ότι κάποτε τα έπαιρνα όλα γνήσια έδινα 80αρια

παράδειγμα στο πρώτο μου ταξίδι εξωτερικό πήγα Παρίσι, ο παράδεισος των οίκον έτσι, μπήκα μέσα στην gallerie lafayette και έδωσα 300 ευρώ μετρητά

πήρα πρώτη το midnight poison δεν είχε έρθει καν Ελλάδα ακόμα

τώρα όμως βρήκα ένα μαγαζί που πουλάει τα ίδια αρώματα ακριβώς αλλα μαύρα, με μπουκάλι απλό. σώθηκα. δεν έδωσα ξανά τόσα λεφτα. αγοράζω 100ml άρωμα με διπλή δόση μέσα αρώματος 12 ευρώ και είναι καλύτερο από το ίδιο γιατί το παίρνω με διπλή δόση πιο δυνατό

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

καλημερα κι απο μενα

τι εγινε βρε κοριτσια στο parents?

εμενα αυτη η σελιδα δεν μου ανοιγει....θα μου εξηγησετε?

ΓΚΕΛΥ

ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ 15 ΜΗΝΩΝ ΚΑΙ 27 ΗΜΕΡΩΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΓΛΥΚΑΣ

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...