Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ΟΙ πρώτες αγωνίες

Recommended Posts

μη φοβασαι εδω δε παιζει τετοιο θεμα.ειναι πιο χαλαρουιτα:rolleyes:

καλα μη φανταστεις...χεστηκα για τις καρτες....σιγα μη κατσω να σκασω και για το παρεντς τωρα....:evil::evil:

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rosebaby

1840

• fairy baby

1216

• Mara-76

1136

• Dimitra83

1086

Περισσότερες δημοσιεύσεις

εγω δε καταλαβαινω, γιατι η ΕΕΕΓ ζηταει εθελοντες και δε προσλαμβανει κοσμο να κανει αυτη τη δουλεια. Δεν πληρωνεται απο τις διαφημισεις που βαζει?

Εγω αυτο εγραψα εκει.....δε το καταλαβα δλδ! Γιατι θελουν εθελοντες? Εταιρια δεν ειναι ? Γιατι να δουλευει κοσμος στο τσαμπε?

γιατι εχουμε κριση χαχαχαχα

Holy Diver

κριση ξε-κριση, το παρεντς τα κονομαει χοντρα! αν βαλεις το οποιοδηποτε θεμα στο google σχετικα με γονεις-μωρα κλπ θα στο βγαλει πρωτο λινκ, προχτες ειχε μεχρι και ελευθεροτυπια αρθρο για το παρεντς. Ολα αυτα ειναι διαφημιση, πραγμα το οποιο ανεβαζει τις "μετοχες" του, αρα το να διαφημιστει καποιος σ'αυτο δεν θα ειναι και φθηνο, αρααααααααα τα εχουν τα εσοδακια τους.....

το βρηκαμε τωρα...εθελοντες!

Τωρα πηρα φορα, θα πω κι αλλα! :twisted::twisted:

Διαφημίσεις

εγω να δεις σε τι κριση ειμαι:tongue:

ιδιως οταν η μικρη δεν με αφηνει να κοιμηθω τα βραδυα!!

κιεγω ειμαι σε κριση γιατι ειμαι ακομα αρρωστη εδω και 20 μερες!βηχας και συναχι!

Holy Diver

κριση ξε-κριση, το παρεντς τα κονομαει χοντρα! αν βαλεις το οποιοδηποτε θεμα στο google σχετικα με γονεις-μωρα κλπ θα στο βγαλει πρωτο λινκ, προχτες ειχε μεχρι και ελευθεροτυπια αρθρο για το παρεντς. Ολα αυτα ειναι διαφημιση, πραγμα το οποιο ανεβαζει τις "μετοχες" του, αρα το να διαφημιστει καποιος σ'αυτο δεν θα ειναι και φθηνο, αρααααααααα τα εχουν τα εσοδακια τους.....

το βρηκαμε τωρα...εθελοντες!

Τωρα πηρα φορα, θα πω κι αλλα! :twisted::twisted:

αχαχαχαχαχαχαχ καλα τα λες!!!!αλλα σε ποιανου την τσεπη μπαινουν οεο?εεεε?:rolleyes:γιαυτο θελουν εθελοντες!κ η αλλη απο την ψωναρα της για να λεει οτι ειναι αντμιν και καλα...θα παει να γινει!!!

Holy Diver

γεια σας κοριτισια μου , καλά λες και μιλάτε για ποδόσφαιρο με τόσες κάρτες

εγώ που δεν έχω φάει καμία τι κερδίζω ?

λοιπόν για να σοβαρευτώ, εμεις πάμε πολύ καλά τα ακροαστικά έφυγαν τώρα έμεινε ένας βήχας αραιά και που και θα τελειώσουμε και με αυτό.

σήμερα φάγαμε πατατούλα, καροτάκι και κολοκυθάκι όλα σε ένα.

είχαμε ένα θέμα στην αρχη , αλλά μόλις τον έβγαλα από το καρεκλάκι και τον έβαλα να χαζεύει άνοιγε το στόμα και έτρωγε. ξέρω κανονικά πρέπει να επιμείνω στο καρεκλάκι αλλά έκλαιγε ρε παιδιά και σπάραζε. τον έβγαλα τον άφησα να ηρεμήσει λίγο τον πήρε ο μπαμπάς μου αγκαλιά και όσο έπαιζε τον τάιζα. μέχρι να συνηθίσει την νέα γεύση. και για φρούτα μπανάνα μόνη της και μήλο μόνο του τα έφαγε. τώρα αυριο θα βάλω αχλάδι μονο του. μάλλον ο συνδυασμός των τριών του στραβοκάθεται.

και πριν το ξεχάσω έφεραν τα λητώ προιόντα beaba και μάλιστα ο κοπέλα μόλις με είδε να τα επεξεργάζομαι πήγε να μου κάνει promotion και της λέω την ξέρω κοπελιά την μάρκα εσυ δεν την ήξερες.

δεν έχει πολλά ακομα αλλά σιγά σιγά θα εμπλουτιστει.

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

ασε ρε φιλε....σχετικα με αυτο που λες....σε ενα παιχνιδι που επαιζα (στο οποιο πληρωνες κιολας!!!!) ζητουσαν εθελοντες διαχειριστες και πηγαιναν τα σουργελα και εκαναν αιτησεις με το κιλο..για να το παιζουν ιστορια & εξουσια! τα ζωα! που προσπαθουν να αποκτησουν υποσταση μεσα απο κατι τετοιες μαλακιες

(γιατι ειμαι τοσο πρηζωμενη?χαχαχαχα)

γεια σας κοριτισια μου , καλά λες και μιλάτε για ποδόσφαιρο με τόσες κάρτες

εγώ που δεν έχω φάει καμία τι κερδίζω ?

λοιπόν για να σοβαρευτώ, εμεις πάμε πολύ καλά τα ακροαστικά έφυγαν τώρα έμεινε ένας βήχας αραιά και που και θα τελειώσουμε και με αυτό.

σήμερα φάγαμε πατατούλα, καροτάκι και κολοκυθάκι όλα σε ένα.

είχαμε ένα θέμα στην αρχη , αλλά μόλις τον έβγαλα από το καρεκλάκι και τον έβαλα να χαζεύει άνοιγε το στόμα και έτρωγε. ξέρω κανονικά πρέπει να επιμείνω στο καρεκλάκι αλλά έκλαιγε ρε παιδιά και σπάραζε. τον έβγαλα τον άφησα να ηρεμήσει λίγο τον πήρε ο μπαμπάς μου αγκαλιά και όσο έπαιζε τον τάιζα. μέχρι να συνηθίσει την νέα γεύση. και για φρούτα μπανάνα μόνη της και μήλο μόνο του τα έφαγε. τώρα αυριο θα βάλω αχλάδι μονο του. μάλλον ο συνδυασμός των τριών του στραβοκάθεται.

και πριν το ξεχάσω έφεραν τα λητώ προιόντα beaba και μάλιστα ο κοπέλα μόλις με είδε να τα επεξεργάζομαι πήγε να μου κάνει promotion και της λέω την ξέρω κοπελιά την μάρκα εσυ δεν την ήξερες.

δεν έχει πολλά ακομα αλλά σιγά σιγά θα εμπλουτιστει.

ελα βρε Ροουζ...και σε ειχα εγνοια για το παιδι!!!

αχ,πολυ χαιρομαι που ειναι καλυτερα το αγορακι σου!!

Δεν πειραζει που τον εβγαλες απο εκει...αρκει που εκατσε εστω και για λιγο,τωρα μαθαινει.

Ειδες βρε...αρχιζει ο κοσμος των γευσεων για τον Αντωνη!!

καλα στο εδω Λητω συζηταγαμε για το καρεκλακι της Besafe και μου λεει ο υπευθυνος"μα καλα τι promotion να σας κανω...εσεις εχετε αποψη!!!"

Μου ηρθε να του πω...εχω αποψη εννοειται...γι αυτο και δεν θα το παρω απο εσενα που το εχεις 510 αλλα απο αλλου με 365!!

Διαφημίσεις

μαρσολαν μου και υπόλοιπα κορίτσια πέρασα δύο δύσκολες εβδομάδες

όχι ότι το μωρό είχε ιδιαίτερο πρόβλημα αλλά ως μαμά εμενα ξύπνια πάνω από το κεφάλι του να τον παρακολουθώ αν αναπνέει κανονικά. το σαλονι μας έχει γίνει παιδότοπος. πάρκο από την μία παρκοκρέβατο από την άλλη. πήρα το παρκοκρέβατο της μάνας μου όσο θα κοιμάμαι στο σαλόνι με το μωρο. λες και έπεσε βόμβα νετρονίου είναι. πρέπει να κάνω και δουλειές. σε λίγο θα έρθουν αυτές στο σκαι που καθαρίζουν τα σπίτια να μας ξεβρομίσουν.

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

χαχα άσε ρε συ μαρσολάν και όσο βρόμικο μένει τόσο δεν μου κάνει αίσθηση να καθαρίσω τίποτα. και βρομίζει περισσότερο. πρέπει να αλλάξω χαλιά να βάλω τα χειμωνιάτικα τα κράτησα να τα αλλάξω για τις γιορτές μια και ο καιρός ήταν καλός.

αλλά μας έπιασε οικογενειακός η σκατο γρίπη. που μας βρήκε ρε συ άρχισε η αδερφή μου και στο τελείωμα πιάνει τον Αντώνη και ο Αντωνης κόλλησε εμένα και τον άντρα μου και την μάνα μου. Εγω την έβγαλα καθαρή γρήγορα. η μάνα μου ακόμα.

έτσι επειδή χρειάζομαι βοήθεια στην καθαριότητα και την αλλαγή περιμένω να αναρρώσουν όλοι.

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

ο μικρος μου εβγαλε το πρωτο του δοντι πριν 15 μερες (7,5 μηνων τοτε). Μου ριχνει κατι δαγκιες στο θηλασμο....πεθαινω λεμε! Δε ξερω τι να κανω....ο πονος δε περιγραφεται! το πρωι που τον θηλαζα με ειχε ψιλοπαρει ο υπνος και με αιφνιδιασε και εβαλα μια στριγκλιαααααααααααα. Τρομαξε το καημενο μου και εβαλε τα κλαματα. εχω την εντυπωση πως με δοκιμαζει παιδια. Με δαγκωνει, και με κοιταει να δει πως θα αντιδρασω. Γινεται αυτο? Ενα τοσο μικρο παιδι να κανει κατι τετοιο?

Μεγαλη κουβεντα αυτη Ροουζ,το βλεπω βρωμικο και νευριαζω κι εγω και κατι δεν κανω!!!

Ρε γαμωτο ολο κουρασμενη νιωθω!!

και δεν δουλευω κιολας....

βαριεμαι τοσο πολυ...δεν εχω κουραγιο..μου λειπει πολυ ο συνεχομενος υπνος!

Θα τα βλεπει η Δημητρα με 3 παιδια και θα με βριζει:rolleyes::rolleyes:

αλλα στ'αληθεια...δεν αντεχω!!Μονο τα του παιδιυ δεν βαριεμαι...ολα τα αλλα μου σπανε τα νευρα!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...