Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ΟΙ πρώτες αγωνίες

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rosebaby

1840

• fairy baby

1216

• Mara-76

1136

• Dimitra83

1086

Περισσότερες δημοσιεύσεις

http://parents.org.gr/forum/showthread.php?t=30802&page=9

:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

μιλαμε ΓΙΑ ΠΟΛΥ ΣΤΟΚΟ

εντωμεταξυ,θεωρηθηκε off topic το δικο μου και της Μαρας και οι ειρωνιες αλλων μελων αλλα και του στοκου ειναι ακομη εκει!!!

Μωρε καλα κανω εγω και δεν καταπιανομαι ιδιαιτερα με τετοια σουργελα!!!

Δημητρα...το ατομ ο ειναι προκατειλημμενο...μπηκε για να δημιουργησει θεμα!!!

Στανταρ αυτο!!

μαρσυ εχει φαει ενα σωρο αναφορες απο πολλες...αλλα καρτα ΔΕΝ....

εγω παλι πηρα 3 !!!:rolleyes: κ καποιες αλλες κοπελες!αυτη που βγαινει κ λεει λαμακιες και ειρωνευεται κ ειναι κ οφ τοπικ ...τιποτα!

Holy Diver

Διαφημίσεις

κοριτσια....γεια!

τι γινεται με αυτες τις καρτες? εχω φαει κανα 4αρι αυτη τη βδομαδα....στη μια απαντησα κιολας στον διαχειριστη, μου εγραψε πως εχω δικιο, και του λεω....ε! σβηστην! αλλα με εγραψε κανονικα....

Δεν ξερω ρε Ραννια...εγω πρωτη φορα εφαγα κατι τετοιο,εννοω για σχολιο.Ηταν χωρις ποντους

και το σχολιο μου ηταν ενα απλο "χαχχα...με πεθανες" στο μνμ της Μαρας!!

Χωρις ποντους βεβαια αλλα μου εκανε εντυπωση!!

Καλα το αλλο το ειδατε???ψαχνουν λεει βοηθο admin...ρε,να εκλεινε το parents εγω δεν γινομουνα!!

Απο την αλλη ειναι και καποιες που σωνει και ντε δεν ερχονται στο καφε....ειναι λεει αφιλοξενο:shock:

Δηλαδη οταν μας κλειδωσαν το δικο μας...δεν επρεπε να ερθουμε εδω αλλα να μουλαρωσουμε και να καθομαστε εκει.

Δεν πα να λενε???Σε λιγο στο καφε,μεσα στη σαχλαμπουχλα θα λεγονται και τα πιο σημαντικα!!

εντωμεταξυ,θεωρηθηκε off topic το δικο μου και της Μαρας και οι ειρωνιες αλλων μελων αλλα και του στοκου ειναι ακομη εκει!!!

Μωρε καλα κανω εγω και δεν καταπιανομαι ιδιαιτερα με τετοια σουργελα!!!

Δημητρα...το ατομ ο ειναι προκατειλημμενο...μπηκε για να δημιουργησει θεμα!!!

Στανταρ αυτο!!

συγνωμη που παρεμβαίνω ....κι εγω κάρτα για off topic , επειδή εκανα παράθεση στο σχόλιο της Μάρας - αλλά πολύ γέλασα-

Γι΄αυτό έγινε ο κόσμος μάτια μου , για να σε συναντήσω.....

και σε συνάντησα 7/4/2011 !!!

Διαφημίσεις

κι εγω εφαγα ενα για "χαχαχα" και λεει οτι ειναι δηλωση τυπου chat!

Μου ρθε να τους πω.....σιγα ρε μεγαλε! σου χαλασαμε τα βαρυσημαντα ποστς!

δε μας χεζουν λεω εγω ....(παω και για νεα καρτα απο ο,τι βλεπετε).

συγνωμη που παρεμβαίνω ....κι εγω κάρτα για off topic , επειδή εκανα παράθεση στο σχόλιο της Μάρας - αλλά πολύ γέλασα-

Ελα καλε...σιγα την παρεμβαση!!Το ξερω οτι μας διαβαζεις κρυφα:tongue::tongue::tongue:χαχα...με το καλο το μικρακι σου και σε λιγο καιρο θα παρεμβαινεις και δεν θα ζητας συγγνωμη!!

Κι εγω ξεπατωθηκα με το σχολιο Μαρας....θεα,αν δεν το διαβαζες καλα δεν καταλαβαινες οτι κανει πλακα!

Αμ,επρεπε να το αφησουμε ασχολιαστο να μεινει εκει και να γελα ο καθε πικραμενος!!

Δεν ξερω ρε Ραννια...εγω πρωτη φορα εφαγα κατι τετοιο,εννοω για σχολιο.Ηταν χωρις ποντους

και το σχολιο μου ηταν ενα απλο "χαχχα...με πεθανες" στο μνμ της Μαρας!!

Χωρις ποντους βεβαια αλλα μου εκανε εντυπωση!!

Καλα το αλλο το ειδατε???ψαχνουν λεει βοηθο admin...ρε,να εκλεινε το parents εγω δεν γινομουνα!!

Απο την αλλη ειναι και καποιες που σωνει και ντε δεν ερχονται στο καφε....ειναι λεει αφιλοξενο:shock:

Δηλαδη οταν μας κλειδωσαν το δικο μας...δεν επρεπε να ερθουμε εδω αλλα να μουλαρωσουμε και να καθομαστε εκει.

Δεν πα να λενε???Σε λιγο στο καφε,μεσα στη σαχλαμπουχλα θα λεγονται και τα πιο σημαντικα!!

χαχαχαχαχα καλε οντως εδω λεμε πιο σημαντικα πραγματα κ δε πετιεται το καθε τσοκαρο να πει τι της ειπε η μαρικα η γειτονισσα κ να κωλοχτυπιεται!!

κι εγω εφαγα ενα για "χαχαχα" και λεει οτι ειναι δηλωση τυπου chat!

Μου ρθε να τους πω.....σιγα ρε μεγαλε! σου χαλασαμε τα βαρυσημαντα ποστς!

δε μας χεζουν λεω εγω ....(παω και για νεα καρτα απο ο,τι βλεπετε).

μη φοβασαι εδω δε παιζει τετοιο θεμα.ειναι πιο χαλαρουιτα:rolleyes:

Holy Diver

εγω δε καταλαβαινω, γιατι η ΕΕΕΓ ζηταει εθελοντες και δε προσλαμβανει κοσμο να κανει αυτη τη δουλεια. Δεν πληρωνεται απο τις διαφημισεις που βαζει?

Εγω αυτο εγραψα εκει.....δε το καταλαβα δλδ! Γιατι θελουν εθελοντες? Εταιρια δεν ειναι ? Γιατι να δουλευει κοσμος στο τσαμπε?

Ελα καλε...σιγα την παρεμβαση!!Το ξερω οτι μας διαβαζεις κρυφα:tongue::tongue::tongue:χαχα...με το καλο το μικρακι σου και σε λιγο καιρο θα παρεμβαινεις και δεν θα ζητας συγγνωμη!!

Κι εγω ξεπατωθηκα με το σχολιο Μαρας....θεα,αν δεν το διαβαζες καλα δεν καταλαβαινες οτι κανει πλακα!

Αμ,επρεπε να το αφησουμε ασχολιαστο να μεινει εκει και να γελα ο καθε πικραμενος!!

Ευχαριστώ πολύ !!!!!1

χαχαχαχαχαα.......ναι , το εχω δηλωσει οτι σας διαβάζω.......θα παρω κάρτα ?:P:p

έλα ντε...οτι γελάσαμε τους πείραξε

Γι΄αυτό έγινε ο κόσμος μάτια μου , για να σε συναντήσω.....

και σε συνάντησα 7/4/2011 !!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...