Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ΟΙ πρώτες αγωνίες

Recommended Posts

γκελυ... με εχεις δει αγαπη μου σε συνελευση εργαζομενων? ε δεν με εχεις δει! :P

τι να τραβηξω ρε γκελάκο.. τα ήδη τραβηγμένα? καλύτερα στην ανεργία παρά στην αναξιοπρέπεια.. ΟΛΕ!

dZJip3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rosebaby

1840

• fairy baby

1216

• Mara-76

1136

• Dimitra83

1086

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ξερεις ,οτι γενικα ειμαι αγωνιστρια,αλλα ,οι καιροι ειναι δυσκολοι

και η γνωμη μου ειναι οτι βασικα οφειλουμε στα παιδια μας ,αν εχουμε ενα εισοδημα.....και το σεναριο που προτεινεις για 2 δουλειες ,μαλλον θα εχει δυσκολοτερη καθημερινοτητα απο αυτη που εχεις τωρα,για να μην υπολογισω τον κοπο του καθενος στο ποστο του ,οσα χρονια ειναι στην ιδια δουλεια,που κανενας δεν τον υπολογιζει ,οταν σε στελνει σπιτι σου

ΓΚΕΛΥ

ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ 15 ΜΗΝΩΝ ΚΑΙ 27 ΗΜΕΡΩΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΓΛΥΚΑΣ

Διαφημίσεις

ευτυχως που εχεις βρει την λυση με το μωρακι σου,αλλιως δεν θα μπορουσες ουτε την μια

εγω μετα τις 2 που ερχομαι σπιτι,περιμενω να κοιμηθει για να μπορεσω να δουλεψω

και μιας και το λεμε ,παω μηπως τον κοιμησω

φιλακια,θα τα πουμε αργοτερα

ΓΚΕΛΥ

ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ 15 ΜΗΝΩΝ ΚΑΙ 27 ΗΜΕΡΩΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΓΛΥΚΑΣ

Γεια σας κοριτσακια!!

ρε κοπελες...μην ανοιξω το στομα μου για τα εργασιακα...κι ας ειμαι δημοσιος υπαλληλος!!!

Μα καλα ρε Μαρα,δεν σου δινουν επιδομα για το παιδι???

Πολυ μακακες!!

Μαρη με το σχολιακι σου στο θεματακι με πεθανεεεςςς!!!

Καλα εφαγα και μια καρτα χωρις ποντους για χαρη σου:tongue::tongue:χαχα...

Δημητραααααααα....ετοιμασου κι εσυ!!

Ρε κοριτσια σημερα το ατομακι η μικρη μου εχει σπασει τα νευρα με το φαι...το πρωι εφαγε λιγες κουταλιες και μετα φερμουαρ...Ειπα οκ,ηταν και με φρουτο που δεν ειναι το καλυτερο της!!!περασαν 4 ωρες και της εδωσα το κοτοπουλακι που αλλες φορες το κατασπαραζει...εφαγε ζητημα 5 κουταλιες,χεστηκε και μετα το εραψε παλι!!

Μου γυρισε το κεφαλι!!!

Εγω γαλα λεμε δεν δινω μεχρι να παει 7.30-8 που ειναι η ωρα για το γιαουρτι-βραδυνο!!!

Τι εχει παθει σημερα δεν μπορω να καταλαβω!!!!:evil:

apla δεν εχει τα κεφια της να φάει..απλούστατο/.. αν δεν την πονάει κάτι, δεν έχει πυρετό και δεν έχει βγάλει ας πουμε τπτ καντήλες, όλα ειναι μια χαρά και το μπεμπέ απλά περνάει τη φάση της...

dZJip3.png

Διαφημίσεις

κοριτσια καλησπερα...τι κανετε???

εμεις τωρα γυρισαμε με τον μπεμπακο απο βολτουλα....!!

εχουμε εχν θεματακι....την φρουτοκρεμα την κατεβασε το πρωι σε 5 λεπτα στην κυριολοεξια!!!μετα ομως γκρινιαζε και του εδωσα και 210 γρ γαλα!!!

τωρα το απογευμα το ρυζαλευρο-βανηλια το τρωει με γκρινιτσα αλλα το κατεβαζει!!!σε 150 γρ λοιπον νερο βαζω 6 κουταλιτσες κρεμα!!!το εφαγε ....μετα απο λιγο γκρινιαζε ...κατεβαζει 180γρ γαλα:rolleyes:

ερωτηση....δεν χορταινει....η απλα νοιζει οτι με το κουταλι δεν τρωμε αλλα κατι αλλο παιζει και μετα θελει και το φαι του..:rolleyes::rolleyes:

να τον παρω αυριο να τον ρωτησω ή ειμαι ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΗ???

iA8hp3.pngWtKrp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...