Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 20 λεπτά , Nima21 είπε:

Σε ευχαριστώ πολύ!! Χαιρομαι που το ακούω και χαιρομαι που συμφωνούν κατα βαση, γιατι οκ μας τα λενε εκεινοι, αλλα οταν περνας αποτυχιες, αναρωτιέσαι  αν στα λενε για να σου χρυσωσουν το χαπι ή αν οντως τα εννοούν! Και ειναι σημαντικο να το τονιζουμε αυτο για τις βαθμολογιες για να το βλεπουμε και να παιρνουμε ολες καποια ελπίδα.. προσωπικα εμενα μου έδωσαν θαρρος αυτα τα λογια... Και φυσικα ψαχνεις και τα γύρω γυρω  παραλληλα να εισαι καλυμμενη!  

Ναι κορίτσι μου αλήθεια αυτό μ είπαν ,το μόνο που μ είπε είναι ότι προτιμάνε των 5 6 ημερών γιατί βλέπουν καλύτερα κάτι δεν θυμάμαι πως το είπε, επίσης μια φίλη μου πέρσι πέτυχε εγκυμοσύνη με 2ββ βλαστοκυστη και 6.5 ενδομητριο ... όλα είναι ίσως το σωστό timing 

• Λουλούδια 1

ΟΙ πρώτες αγωνίες

Recommended Posts

rose κι εμενα τα ιδια,,οταν δεν κοιμαται γκρινιαζει..πολλες φορες και αγκαλια και κλαει ασταματητα..ισως ειναι και οι κολικοι..τι να πω..ωρες ωρες απογοητευομαι που δεν ησυχαζει..κι εγω δεν μπορω να κανω τιποτα..και το σπιτι εχει ενα σωρο δουλειες

ΓΕΝΝΗΣΑ ΣΤΙΣ 21/5/2010 ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ..

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rosebaby

1840

• fairy baby

1216

• Mara-76

1136

• Dimitra83

1086

Περισσότερες δημοσιεύσεις

κοριτσια και εγω σε συμπληρωμα το φρισολακ της δινω αλλα το AC δυστυχως ομως μου το βγαζει και μου ειπε η γιατρος να της δωσω το humana αλλα και παλι το βγαζει τωρα κανω δοκιμες μεταξυ των δυο αλλα με λιγοτερες ποσοτητες γιατι πινει και στηθος και ισως την φουσκωνω .Οσο για τα κακακια και μενα μια μερα κανει και μια δεν κανει τωρα εχει δυο μερες να κανει και σκεφτομαι να της δωσω χαμομυλι να πιει , παντως και μας τα αερια και τα κακακια βρομανε πολυ .πουφ !!

Τριτη παω παιδιατρο οποτε θα μου πει τι να κανω .

Ηρθες και αλλαξες την ζωη μας μικρε αγγελε

The ticker URL: http://lbyf.lilypie.com/z19Fp3.png

έκανε κακά ο μικρός αλλά νομίζω ότι ήταν διάρροια

και τις τελευταίες μέρες ήταν πολύ κρεμώδη αλλά δεν ήταν τόσα πολλά

τώρα έκανε πάρα πολλά και πολύ νερουλά.

θα περιμένω και την άλλη φορά να δώ μήπως η αλλαγή το έκανε και μετά θα πάρω τον γιατρό,

όσο του έδινα το φρισολακ δεν μύριζαν ούτε τα κακά του ούτε τα αέρια του με αυτό το γάλα μυρίζουν πολύ.

φαίρυ εγώ όσο του έδινε το φρισολάκ δεν τολμούσα να του βγάλω την σαλιάρα ακόμα και ώρες μετά έβγαζε γάλα. και ήθελα πάνω από 3 σαλιάρες την μέρα.

ενώ τώρα αν θα βγάλει θα βγάλει την ώρα που το τάισα ή λιγό μετά δεν έτυχε να ξανά βγάλει εδώ και δυο μέρες που του δίνω σε άλλη στιγμή και επιτέλους τον είδα χωρίς σαλιάρα.

αλλά τώρα τα κακά του με στεναχώρησαν

λέτε να είναι διάρροια ? μαρσολαν εσένα πόσο αραιά είναι τα κακά της

μοιάζουν με διάρροια κρεμώδη ?

πωπω τι συζήτηση πιάσαμε

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

ζώζα μου η γκρίνια είναι λογική κάποιες φορές αλλά αυτό να θέλει συνέχεια αγκαλιά όταν είναι ξύπνιος με κουράζει

δεν μπορώ να τον κουνάω και να κάνω βόλτες στο σπίτι όλη την ώρα

όταν μπαινει στο καρότσι δε τέζα

να είχα και μεγάλο σπίτι να πάρω ένα καρότσι μόνο για το σπίτι.

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

Διαφημίσεις

δεν ξέρω ρε συ ήταν πάρα πολλά και κρεμώδει έως διάρροια

θα δω και την επόμενη φορά μπορεί η αλλαγή να το έκανε μπορεί και να τον πειράζει αυτό το γάλα

αλλά εκτός από τα κακά δεν έδειχνε κάτι άλλο να τον πειράζει αντίθετα το πίνει γρήγορα και δεν βγάζει καθόλου σχεδόν μετά σε σχέση ειδικά με το φρισολακ

τι να πω τώρα κοιμάται επιτέλους αμαν πια αυτό το γάλα τους

το μητρικό δεν τα χορταίνει τις περισσότερες φορές το ξένο έχει ένα σορό παραξενιές

άντε να δούμε τελικά καλά ήμασταν έγκυες και μου το έλεγαν όλοι μην βιάζεσαι να βγει μετά θα λες τι καλά που ήταν μέσα

και εγώ τσατιζόμουν ειδικά για το θέμα του ύπνου είχα βαρεθεί να το ακούω τώρα το καταλαβαίνω απόλυτα

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

ROSE τωρα ποιο γαλα δινεις ?

Και εμενα σαν διαροια ηταν την τελευταια φορα αλλα τωρα εχει δυο μερες να ενεργηθει , θα δωσω χαμομυλακι σε λιγο τι να κανω ?

τώρα δίνω το απταμιλ 1 την μιλούπα

και τις τελευταίες φορές ήταν αρκετά κρεμώδει πριν την αλλαγή αλλά αυτή την φορά ήταν πάρα πολλά και ισως γιαυτό φανηκαν τόσο

εμένα δεν με αφήνει ο γιατρός να δώσω χαμομήλι γιατι λεει δεν διψάει νερό έχει και το γάλα. του το είπα πολλές φορες και κάθε φορά μου λεει οχι τι να πω ο κάθε γιατρός έχει τα κολλήματα του,

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

Εμενα το χαμομυλι με το τηλιο μαζι μου ειπε να το δινω σε περιπτωση που δεν μπορει να κοιμηθει ή εχει πονακια ή ειναι δυσκοιλια (το τελευταιο το εμαθα απο την ξαδελφη μου ) η αληθεια ειναι οτι οποτε της εβαλα μετα ενεργηθηκε .Μου ειχε πει σε αντικατασταση αυτων να παρω ενα αλλο ροφημα το κιντερεντ καπως ετσι το λενε αλλα προτιμησα κατι πιο φυσικο το χαμομυλι .Με Το οπτιμαλ δεν βγαζει γουλιες ? ή εμετο ? θα δω τωρα και με το χουμανα ξανα και βλεπω .

τι να πω ρε συ φαιρυ κάθε γιατρός έχει τα δικά του μας τρελαίνουν κανονικά

όσο για τις γουλιές δεν βγάζει τόσο όσο με το φρισολακ που κάθε φορά έβγαζε και κάποιες φορές μεγάλη ποσότητα

νομίζω ότι το χωνεύει έυκολα γιατί δεν γίνεται η κοιλιά του τούμπανο όπως πριν

τώρα μέσα σε μισή ώρα η κοιλίτσα του είναι νορμαλ ούτε φούσκα ουτε πλάκα

αν δεν έκανε και αυτό τώρα με τα κακά του

τι να κάνω θα περιμένω μέχρι την άλλη φορά αν είναι τα ίδια σε ποσότητα και σαν διάρροια θα πάρω τον γιατρό

λετε να μου τα ψάλει που πήρα μόνη μου την απόφαση να αλλάξω γάλα και πήρα ένα μόνη μου ?

στην τελική ούτε το φρισολακ μου το είχε προτείνει αυτός

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

Διαφημίσεις

ξερω γω βρε ροζ μου , καλα νομιζεις οτι θα το θυμαται κιολας τι γαλα δινεις ? εκτος αν μιλατε συνεχεια , η δικια μου παιδιατρος τα θυμαται αλλα την πριζω καθε τρεις και λιγο με το γαλα .

Παντως η διαροια μου χε πει οτι ειναι φυσιολογικο γιατι κανει ζεστη και καπως μου τα εξηγησε .

Εμενα το χαμομυλι με το τηλιο μαζι μου ειπε να το δινω σε περιπτωση που δεν μπορει να κοιμηθει ή εχει πονακια ή ειναι δυσκοιλια (το τελευταιο το εμαθα απο την ξαδελφη μου ) η αληθεια ειναι οτι οποτε της εβαλα μετα ενεργηθηκε .Μου ειχε πει σε αντικατασταση αυτων να παρω ενα αλλο ροφημα το κιντερεντ καπως ετσι το λενε αλλα προτιμησα κατι πιο φυσικο το χαμομυλι .Με Το οπτιμαλ δεν βγαζει γουλιες ? ή εμετο ? θα δω τωρα και με το χουμανα ξανα και βλεπω .

φαιρυ μου,το κιντερτε να το αποφυγεις...τι το θες αφου το παιδι δεν εχει κολικους,τοτε το δινουν συνηθως.Φυσικο χαμομηλακι και λιγο,30 μλ για να ενεργηθει αν χρειαζεται μας ειπε εμας η γιατρος.

κατα τα αλλα πραγματι δεν ειναι απαραιτητο οπως ειπε και η ροουζ

Η δυσκοιλιοτητα σημαινει το παιδι να εχει σκληρα κακα σαν μπαλακια!

Ναι μαρσολαν γενικα αποφευγω να της δινω και χαμομυλι , εσεις τι κανετε αν δεν ενεργειτε? ,το κιντερ δεν το δινω διαβασα και καπου οτι μπορει να βγαζει και ρουκετες και το απεφυγα

δεν θυμάται σίγουρα τι γάλα παίρνω αλλά πως θα δικαιολογήσω τη διάρροια έτσι ξαφνικά

θα πρέπει να του πω ότι άλλαξα να μου πει αν οφείλεται εκεί

τώρα δεν έχει ζέστη οπότε δεν πρέπει να είναι από αυτό

φαίνονταν ότι ζορίζονταν ο καημένος αλλά δεν έκλαιγε οπότε δεν είχε πολύ πόνο

γενικά δεν κλαίει συχνά μόνο τεντώνεται όταν έχει ζόρια είτε από ρέψιμο είτε γιατί θέλει να αεριστεί.

εγώ όσες φορές τον πήρα μου τα βρίσκει όλα φυσιολογικά

ακόμα και η μυτούλα του που είναι μπουκωμένη τώρα είναι καλύτερα μου είπε ελαφριά μορφή ρινικού αλλά φυσιολογικό. τον εξέτασε μύτη αυτιά και λαιμό.

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

Ναι μαρσολαν γενικα αποφευγω να της δινω και χαμομυλι , εσεις τι κανετε αν δεν ενεργειτε? ,το κιντερ δεν το δινω διαβασα και καπου οτι μπορει να βγαζει και ρουκετες και το απεφυγα

εμεις την βαζουμε γυμνουλα σε ενα υποσεντονο και βοηθαμε λιγο με μασαζακι στην κοιλιτσα,τα ποδαρακια διπλωμενα στην κοιλια και πιεζουμε ελαφρα ή κανουμε και ποδηλατακι με σηκωμενα ποδαρακια.Ετσι της ειναι πιο ευκολο και μεχρι τωρα τα εχει καταφερει...

Παντως με παραξενευει που το θεματακι αυτο δεν το ειχε απο την αρχη...ετσι ξαφνικα το παρουσιασε αλλα βλεπω οτι κι αλλα παιδακια το παρουσιαζουν ξαφνικα.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...