Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ΟΙ πρώτες αγωνίες

Recommended Posts

που σαι μαρι γκελαρα! τι καλα νεα ειναι αυτα με την κοπελιτσααααα

να σ πω ρε μαναρι μ... αν ο εργοδοτης μπουμπουνισει την εταιρεια, δινει αποζημιώσεις? τι γινετε τοτε?

dZJip3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rosebaby

1840

• fairy baby

1216

• Mara-76

1136

• Dimitra83

1086

Περισσότερες δημοσιεύσεις

που σαι μαρι γκελαρα! τι καλα νεα ειναι αυτα με την κοπελιτσααααα

να σ πω ρε μαναρι μ... αν ο εργοδοτης μπουμπουνισει την εταιρεια, δινει αποζημιώσεις? τι γινετε τοτε?

ο πουλοπουλος

ΓΚΕΛΥ

ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ 15 ΜΗΝΩΝ ΚΑΙ 27 ΗΜΕΡΩΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΓΛΥΚΑΣ

κοιτα δεν ειναι τοσο απλο να απαντησω...εσυ ρωτας για την περιπτωση της πτωχευσης,ε?

οριζεται εκκαθαριστης ,ο οποιος καθοριζει ,τον τροπο και την σειρα που θα τακτοποιηθουν οι υποχρεωσεις

οι υπαλληλοι δικαιουνται να λαβουν αποζημιωση,αλλα η περιουσια της επιχειρησης που εχει απομεινει,δεν φτανει γαι να πληρωθουν?

τι γινετε τοτε?

και ποτε ρευστοποιειτε αυτη η περιουσια για να παρουν οι δικαιουχοι,τα δεδουλευμενα?

σας μπερδεψα?

ΓΚΕΛΥ

Διαφημίσεις

να'μαι πάλι αλλά θα ξαναφύγω, γιατί ο γουργούρης πονάει!:(:(:(

8α την βολεψουμε παστακια... δεν γινετε αλλιως.. αλλα αμα το βαλουμε κατω πάει την πατήσαμε

Ναι, παρηγοριά στον άρρωστο, μέχρι να βγει η ψυχή τουλέω εγώ! Αυτοί τα φάγανε εμείς θα πεινάσουμε και τα παιδιά μας....σιχτιρ μεσημεριάτικο!

κοριτσια δεν ξερω δεν μπορω αλλο!!!!

ειμαι χαλια νιωθω πιεση!!!!

περιπου 6-7 γευματα το 24ωρο κανει

Κάλλια μου υπομονη, το ξέρω κι εγώ τα είχα παίξει μιλάμε...κι όλες μας...αλλά να σκέφτεσαι οτι κάνει πολύ καλό στο παιδί αυτό και σ'εσένα!

Κράτα γερά για το μπεμπόνι σου και για τον εαυτό σου....

Λετακι , ακομα και αυτες οι εταιριες οι φαρμακευτικες , επηρεαστηκαν απο την κριση .Πριν ενα χρονο ηταν καλα γι αυτες δυστηχως δεν πληρωνουν λεει τωρα τα νοσοκομεια γι αυτο κλεινουν.

Καλα μας βλεπω ολες στο σπιτι , και εγω εκει που ειμαι δεν ξερω τι θα γινει αλλα δεν νομιζω οτι θα κοψω το εξαμηνο.\

Εν το μεταξυ το ακουσατε οτι δεν δινουν αποζημιωσεις εεε?

Καλα η δικια μου πολυ κολιτσιδα , κοιμαται και κολαει πανω μου , θελει να πιανει τα χερια μου και τα χαιδευει .Αααα και σημερα ολη μερα λεει μαμα , το ακουσε η αδερφη μου και της λεει τωρα νονα για να το μαθει χαχαχαχα

Φαιράκι μου όλες θα επανέλθουμε σπίτια μας και θα παλέυουν οι άνδρες να τα βγάλουν πέρα θα το δείς...όπως παλιά....εμέναμε κοροιδεύει και η μάνα μου που λέω οτι σε λίγο θα μένει πάλι το ζευγάρι με τα πεθερικά του, τα ανύπαντρα κουνιάδια με το παντρεμένο ζευγάρι για να τα φέρουν όλοι βόλτα...δεν ξέρω εγώ είμαι πολύ απαισιόδοξη και πιστεύω οτι είναι η αρχή...μακάρι να κάνω λάθος...την καρδιά περιβόλι σας έκανα ε;ΧΙΛΙΑ ΣΟΡΥ!

γεια σας κοριτσια

ξαναρθα

κοριτσια,αυτο που ειπατε κανω,προσπαθω να του πω οτι εχουμε και το γραφειο

απλα,ειναι και ο αδελφος μου ανεργος,απο την μερα που γεννησα.....μαλλον οπου να ναι θα ειναι και ο γαμπρος του ανεργος ,ε,και ολα αυτα δεν βοηθανε πολυ στην ψυχολογια...............τελοςπαντων

για τα μπεμπονια.....εμενα ,παιδια ,λεει τα συμφωνα,α,ε,ο,ου

λεει αγκου,αγκι,αντε ...αλλα το πιο κουφο απο ολα ειναι οταν λεει... ουφ

αυτο ηθελα να ηξερα απο που το ακουσε

εγω δεν το λεω,ο συζυξ δεν το λεει.....που το ακουσε,απορω

παντως απο ενα βρεφος να ακους το ...ουφ...εχει πολυ γελιο

αυτα απο λεξουλες

αλλαααα,καθομαστε στον πωπω μας κανονικα και παιζουμε με τα παιχνιδια μας...περιπου 3 λεπτα με το καθενα:tongue::tongue:

γυρναμε ,απο ανασκελα μπρουμητα.......και θελουμε συνεχεια να στεκομαστε ορθιοι:tongue::tongue::tongue::tongue:

σημερα πηγα και ενα μικρο jumbo....σαλιεριτσες κτλ

πηρα ,κοριτσια μια σαλιερα πλαστικη,γιατι,οι λεκεδες απο την φρουτοκρεμα δεν βγαινουν και δειχνουν ολες απλυτες

ααα,πηρα και ενα στραγγηστηρι για μπιμπερο,δεν ειχα,αλλα τελικα το χρειαζομουνα

να σας πω και μια φοβερη ειδηση

μια φιλη μου,δεν μπορουσε να κανει παιδια,εκανε ενα κοριτσακι με εξωσωματικη,πριν απο 2 χρονια ,κρατησε και στη καταψυξη εμβρυα και το καλοκαιρι αποφασησε να τα πεταξει....ηταν ευχαριστημενη με το παιδακι της και δεν ηθελε, να ξαναμπει στην διαδικασια....ειχε αρχισει ν μοιραζει και τα μωρουδιακα.......ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΥΟΣ 2 ΜΗΝΩΝ,ΓΙΕΕΕΕΕΕΕΕ

το ξεχασε η γυναικα και συνελαβε κανονικα,οσες εχετε κανει εξωσωματικη καταλαβαινετε τι εννοω,και για τις αλλες ,φανταζομαι θα ειναι μια συγκινητικη ιστορια

εγω χαρηκα σαν να ειχα μεινει εγω εγκυος,εκλαιγα,γελαγα.....

εγώ πάντως που έκανα το παιδί με εξωσωμ χαιρομαι όταν ακούω κάτι τετοιο λες και είναι αδερφή μου η κοπέλα!Μπράβο...να την έχει καλά ο Θεος και καλά στεριώματα!!!

κοιτα δεν ειναι τοσο απλο να απαντησω...εσυ ρωτας για την περιπτωση της πτωχευσης,ε?

οριζεται εκκαθαριστης ,ο οποιος καθοριζει ,τον τροπο και την σειρα που θα τακτοποιηθουν οι υποχρεωσεις

οι υπαλληλοι δικαιουνται να λαβουν αποζημιωση,αλλα η περιουσια της επιχειρησης που εχει απομεινει,δεν φτανει γαι να πληρωθουν?

τι γινετε τοτε?

και ποτε ρευστοποιειτε αυτη η περιουσια για να παρουν οι δικαιουχοι,τα δεδουλευμενα?

σας μπερδεψα?

Παιδιά, ναι! όταν άρχισαν να κλείνουν τα εργοστάσια εδώ στην Πάτρα το '85-90 δούλευε και η μαμά μου σε ένα και ε΄γινε αυτό.κυρήξαν πτώχευση οι γερμανοί που το είχαν και τα σηκωσαν νύχτα τα πράγματά τους!....ξέρετε τι πήρε; τον πούλο, συγνώμη κιόλας, μετά από 3 χρόνια με δικαστήρια και της τα δέσμευσε η εφορεία, γιατί είχαν δάνεια με τον πατέρα μου! Και 4 παιδιά έτσι! Και το ξαναλέω :ΤΙ ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΑΣΕΙ ΚΙ ΑΥΤΟΊ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΜΟΥ!ΗΡΩΕΣ!

Παστάκια ενωμένα, ποτέ νικημένα

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

Παιδί μου, ζωή μου, ψυχή μου.....

γκελυυυυ αν εισαι εδω μιλαααααααααααααααααααααααααααααααα

ελα,φαγαμε και ηρθα

ΓΚΕΛΥ

εχω 8εμα με το επιδομα του παιδιου.. δεν μ το δινουν λεει επειδη αμοιβομαι με πιο πάνω απο τον βασικό.. αλλα το πιο πάνω που παιρνω απο τον βασικό οφειλετε σε προσαυξήσεις λόγω τριετιών.. δεν ειναι οτι απλά μου δινουν περισσοτερα επειδη ειναι μάγκες :P η συμβαση στην οποια ανήκω ειναι η

Αριθμ. 49548/2372

Καθορισμός όρων αμοιβής και εργασίας των δημοσιογράφων που απασχολούνται σε εκδοτικές επιχειρήσεις περιοδικών εντύπων όλης της χώρας, με εξαίρεση τις επιχειρήσεις που είναι μέλη ή που δύνανται να είναι μέλη του Συνδέσμου Επιχειρήσεων Περιοδικού Τύπου.

εκει λοιπον λέει

α) Βασικοί μισθοί

Ειδικότητα

από 1.1.2008

1.9.2008

1.5.2009

Εσωτερικοί δημοσιογράφοι

847,6 ευρώ

873,02 ευρώ

925,40 ευρώ

Εξωτερικοί δημοσιογράφοι

784,16 ειρώ

807,68 ευρώ

856,14 ευρώ

β) Επιδόματα υπολογιζόμενα επί των βασικών μισθών:

Ι. Επίδομα τριετιών σε ποσοστό 10% για κάθε μία από τις τέσσερις πρώτες και 5% για κάθε μία από τις υπόλοιπες οκτώ τριετίες.

II. Επίδομα σπουδών: Στους πτυχιούχους τριτοβάθμιας εκπαίδευσης ημεδαπής ή αλλοδαπής χορηγείται για κάθε έτος σπουδών επίδομα 5% και μέχρι τέσσερα (4) έτη συνολικά σπουδών.

ΙΙΙ. Επίδομα συνθηκών εργασίας: Σε όσους συντάκτες απασχολούνται αποκλειστικά σε ηλεκτρονικές οθόνες οπτικής απεικόνισης καταβάλλεται επίδομα 5%.

ΙV. Επίδομα οικογενειακό: 1) Γάμου 10%. Το επίδομα αυτό χορηγείται και στους άγαμους γονείς καθώς και στους ευρισκόμενους σε κατάσταση χηρείας ή διαζεύξεως (άρθρο 20 παρ. 2 του Ν. 1849/1989). 2) Παιδιών σε ποσοστό 5% για το καθένα, το οποίο καταβάλλεται μέχρι συμπληρώσεως του 18ου έτους της ηλικίας τους και εφόσον σπουδάζουν παρατείνεται μέχρι συμπληρώσεως του24ουέτους της ηλικίας τους. Προκειμένου

για παιδιά που χαρακτηρίζονται από αρμόδια υγειονομική επιτροπή ως ανίκανα για κάθε εργασία το επίδομα αυτό διατηρείται για όσο χρόνο διαρκεί η ανικανότητα αυτή.

V. Επίδομα θέσης σε ποσοστό 17% για τους διευθυντές, διευθυντές σύνταξης και αρχισυντάκτες και σε ποσοστό 10% για τους συντάκτες ? υπευθύνους (Προϊσταμένους) Τμημάτων.

απο τα παραπάνω παιρνω ΜΟΝΟ τα επιδοματα 3ετιών. τελικά το κερατο μου δικαιουμε ή οχι απο τον εργοδοτη επιδομα πουκις?

dZJip3.png

Διαφημίσεις

εχω 8εμα με το επιδομα του παιδιου.. δεν μ το δινουν λεει επειδη αμοιβομαι με πιο πάνω απο τον βασικό.. αλλα το πιο πάνω που παιρνω απο τον βασικό οφειλετε σε προσαυξήσεις λόγω τριετιών.. δεν ειναι οτι απλά μου δινουν περισσοτερα επειδη ειναι μάγκες :P η συμβαση στην οποια ανήκω ειναι η

Αριθμ. 49548/2372

Καθορισμός όρων αμοιβής και εργασίας των δημοσιογράφων που απασχολούνται σε εκδοτικές επιχειρήσεις περιοδικών εντύπων όλης της χώρας, με εξαίρεση τις επιχειρήσεις που είναι μέλη ή που δύνανται να είναι μέλη του Συνδέσμου Επιχειρήσεων Περιοδικού Τύπου.

εκει λοιπον λέει

α) Βασικοί μισθοί

Ειδικότητα

από 1.1.2008

1.9.2008

1.5.2009

Εσωτερικοί δημοσιογράφοι

847,6 ευρώ

873,02 ευρώ

925,40 ευρώ

Εξωτερικοί δημοσιογράφοι

784,16 ειρώ

807,68 ευρώ

856,14 ευρώ

β) Επιδόματα υπολογιζόμενα επί των βασικών μισθών:

Ι. Επίδομα τριετιών σε ποσοστό 10% για κάθε μία από τις τέσσερις πρώτες και 5% για κάθε μία από τις υπόλοιπες οκτώ τριετίες.

II. Επίδομα σπουδών: Στους πτυχιούχους τριτοβάθμιας εκπαίδευσης ημεδαπής ή αλλοδαπής χορηγείται για κάθε έτος σπουδών επίδομα 5% και μέχρι τέσσερα (4) έτη συνολικά σπουδών.

ΙΙΙ. Επίδομα συνθηκών εργασίας: Σε όσους συντάκτες απασχολούνται αποκλειστικά σε ηλεκτρονικές οθόνες οπτικής απεικόνισης καταβάλλεται επίδομα 5%.

ΙV. Επίδομα οικογενειακό: 1) Γάμου 10%. Το επίδομα αυτό χορηγείται και στους άγαμους γονείς καθώς και στους ευρισκόμενους σε κατάσταση χηρείας ή διαζεύξεως (άρθρο 20 παρ. 2 του Ν. 1849/1989). 2) Παιδιών σε ποσοστό 5% για το καθένα, το οποίο καταβάλλεται μέχρι συμπληρώσεως του 18ου έτους της ηλικίας τους και εφόσον σπουδάζουν παρατείνεται μέχρι συμπληρώσεως του24ουέτους της ηλικίας τους. Προκειμένου

για παιδιά που χαρακτηρίζονται από αρμόδια υγειονομική επιτροπή ως ανίκανα για κάθε εργασία το επίδομα αυτό διατηρείται για όσο χρόνο διαρκεί η ανικανότητα αυτή.

V. Επίδομα θέσης σε ποσοστό 17% για τους διευθυντές, διευθυντές σύνταξης και αρχισυντάκτες και σε ποσοστό 10% για τους συντάκτες ? υπευθύνους (Προϊσταμένους) Τμημάτων.

απο τα παραπάνω παιρνω ΜΟΝΟ τα επιδοματα 3ετιών. τελικά το κερατο μου δικαιουμε ή οχι απο τον εργοδοτη επιδομα πουκις?

δεν ξερω την ειδικοτητα με την οποια εχεις προσληφθει

ΑΛΛΑ

οι τριετιες ,ειναι στα πλαισια του βασικου μισθου

δηλαδη αν σε μια συλλογικη ο βασικος ειναι 700 ευρω και στην τριετια προσαυξανεται κατα 3% ,τοτε ο βασικος ΣΟΥ μισθος ειναι 700+21=721

αν παντρευτεις παιρνεις +10% δηλαδη 700+21+72,10=793,10

αν κανεις και παιδι τοτε παιρνεις 700+21+72,10+36,05=829,15

η περιπτωση ,να μην δικαιουσουν επιδομα τεκνου ειναι να επαιρνες βασικο μισθο πανω απο το 829,15

αν μετα απο αυτο τον υπολογισμο σου το αρνηθουν θα πας σε επιθεωρητη να σου τα υπολογισει και θα πας να τους κουνησεις αυτο το χαρτακι......αμα σε παιρνει δηλαδη,αλλιως απλα θα το κανεις γαργαρα οπως τοσοι και τοσοι

ΓΚΕΛΥ

ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΕΜΕΝΑΑΑΑΑΑΑ! αμα μα8ει η πουκι οτι της στερησα το χαρτζιλικι της 8α με ξεχεσει! εχω υποχρεωση στο παιδι μου μουχαχαχαχαχαχαχ

εμπιπτω στους εσωτερικους δημοσιογράφους με 5 νθημερη 8ωρη (λέμε τώρα) απασχόληση

dZJip3.png

ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΕΜΕΝΑΑΑΑΑΑΑ! αμα μα8ει η πουκι οτι της στερησα το χαρτζιλικι της 8α με ξεχεσει! εχω υποχρεωση στο παιδι μου μουχαχαχαχαχαχαχ

εμπιπτω στους εσωτερικους δημοσιογράφους με 5 νθημερη 8ωρη (λέμε τώρα) απασχόληση

οκ

αρα πρεπει να εχεις μισθο

925,40 (βασικο)+92,54 (1 τριετια)=1017,94

1017,94+101,79 (επιδομα γαμου)+50,89 (επιδομα πουκις)=1170,62

ΓΚΕΛΥ

μολις εστειλα στην λογιστρια με μαιλ την συμβαση μου με την επισημανση "γλυκειά μου μηπως πρεπει να ξαναδεις αυτο που μου είπες"..ειμαι ευγενεστατη.,... μεχρι να κρανιωθω ;)

(Και οι τριεςτίες μου ειναι 3 χοχοχοχοοχοχοχ)

dZJip3.png

παντως μην το τραβηξεις πολυ γιατι οπου ναναι ερχεται η καταργηση των συλλογικων συμβασεων και τοτε τα αφεντικα θα σε θυμηθουν απο τις πρωτες ,οταν θα κανουν τις "αναπροσαρμογες"

ΓΚΕΛΥ

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...