Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ΟΙ πρώτες αγωνίες

Recommended Posts

letaki Μοθ εμεις ξεκινησαμε αναποδα, με φρουτα :P αο κρεμικά της δινω βανίλια και τώρα ειμαι ετοιμη να της το αλλάξω και να της δώσω βιολογική με κεχρί.

εως τώρα θηλαζεις? γιατι εχει διαφορά το ποτε ξεκινάνε τροφέες τα μωράκια που κάνουν τσομπ τσομπ

dZJip3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rosebaby

1840

• fairy baby

1216

• Mara-76

1136

• Dimitra83

1086

Περισσότερες δημοσιεύσεις

letaki Μοθ εμεις ξεκινησαμε αναποδα, με φρουτα :P αο κρεμικά της δινω βανίλια και τώρα ειμαι ετοιμη να της το αλλάξω και να της δώσω βιολογική με κεχρί.

εως τώρα θηλαζεις? γιατι εχει διαφορά το ποτε ξεκινάνε τροφέες τα μωράκια που κάνουν τσομπ τσομπ

ναι θηλαζω....ειναι αρκετα κιλα ο μικρος πριν 1 μηνα ηταν 8...παιζει ρολο ποσα κιλα ειναι???γιατι νομιζω οτι οι κρεμες ειναι για να παρουν βαρος...μηπως ξεκινησουμε φρουτοκρεμες??

Lkixp3.png

rcRGp3.png

Λετάκι προσωπική μου άποψη είναι πώς ο μικρός σου "χρειαζετε" την κρέμα μονο για... λογους λιγουριασης :P ειναι μια χαρά τα κιλάκια του (και τι ύψος έχει?) οποτε δνε την χρειάζετε για να "μεγαλώσει" απλά για το fun της υποθεσης. γνώμη μου ειναι πώς ειναι πιο καλό απο άποψη βιταμινών κλπ να αρχισετε με φρουτάκια και σιγα σιγα να περάσετε στα λαχανικά και στο κρεατάκι. έχε υποψη σου πώς κάθε παιδάκι έχει διαφορετικό.. προγρμμα σχετικά με το ποτε να αρισει τις στερεες. εγώ την άριχσα με φρούτα λιγο.. πραξικοπηματικά και πριν μουθ το πει ο γιατρός μου... την εβλέπα να προσπαθει να πιάσει τα πιάτα μας, όποτε τρώγαμε μας κοιτουσε στο στομα και κοιτουσε τις τροφές με πραγμαιτκή λιγουρα.. οποτε την άρχισα σιγα σιγα μονη μου αφου πρώτα το ειπα στον γιατρο μου

dZJip3.png

Λετάκι προσωπική μου άποψη είναι πώς ο μικρός σου "χρειαζετε" την κρέμα μονο για... λογους λιγουριασης :P ειναι μια χαρά τα κιλάκια του (και τι ύψος έχει?) οποτε δνε την χρειάζετε για να "μεγαλώσει" απλά για το fun της υποθεσης. γνώμη μου ειναι πώς ειναι πιο καλό απο άποψη βιταμινών κλπ να αρχισετε με φρουτάκια και σιγα σιγα να περάσετε στα λαχανικά και στο κρεατάκι. έχε υποψη σου πώς κάθε παιδάκι έχει διαφορετικό.. προγρμμα σχετικά με το ποτε να αρισει τις στερεες. εγώ την άριχσα με φρούτα λιγο.. πραξικοπηματικά και πριν μουθ το πει ο γιατρός μου... την εβλέπα να προσπαθει να πιάσει τα πιάτα μας, όποτε τρώγαμε μας κοιτουσε στο στομα και κοιτουσε τις τροφές με πραγμαιτκή λιγουρα.. οποτε την άρχισα σιγα σιγα μονη μου αφου πρώτα το ειπα στον γιατρο μου

ειναι 70 εκατοστα.....μακαρι να αρχισει τις τροφες για να μπορεσω οταν γυρισω στη δουλεια να τον θηλαζω πρωι βραδυ μονο..

Lkixp3.png

rcRGp3.png

είναι περιφημος και στις ανώτατες καμπύλες ανάπτυξης :) άρα χρειάζετε βιταμινούλες τώρα και σιγα σιγά πρασιναδες και πρωτείνες απο κρεατάκι. εγώ αν ημουν στη θέση σου 8α πειραματιζόμουν με λίγο αχλαδάκι στο μπλεντερ με ελάχιστο ίσως γαλατακι μέσα. ο παιδίατρος σου τι σου λέει?

dZJip3.png

Διαφημίσεις

8ηλαζεις 7 φορε τη μερα??? χαρα στο κουραγιο σου κούκλα μου... τι να σ πω δεν θηλασα και δεν γνωριζω τι γίνεται σε αυτες τις περιπτώσεις.. άλλά μάλλον δεν μπορεις να κάνεις κ πολλά γιατι το μπεμπε ειναι κουτσικο ακομη

dZJip3.png

είναι περιφημος και στις ανώτατες καμπύλες ανάπτυξης :) άρα χρειάζετε βιταμινούλες τώρα και σιγα σιγά πρασιναδες και πρωτείνες απο κρεατάκι. εγώ αν ημουν στη θέση σου 8α πειραματιζόμουν με λίγο αχλαδάκι στο μπλεντερ με ελάχιστο ίσως γαλατακι μέσα. ο παιδίατρος σου τι σου λέει?

δεν τον εχω ρωτησει ακομα........

κοριτσια δεν ξερω δεν μπορω αλλο!!!!

ειμαι χαλια νιωθω πιεση!!!!

περιπου 6-7 γευματα το 24ωρο κανει

κανε λιγο υπομονη...ημουν και εγω στη θεση ξερω πως ειναι...μολις γινει 3 μηνων θα αλλαξουν τα πραγματα.....ποιο ειναι το προγραμμα της???το βραδυ κοιμαται????απο κιλα πως ειναι???

Lkixp3.png

rcRGp3.png

Λετακι , ακομα και αυτες οι εταιριες οι φαρμακευτικες , επηρεαστηκαν απο την κριση .Πριν ενα χρονο ηταν καλα γι αυτες δυστηχως δεν πληρωνουν λεει τωρα τα νοσοκομεια γι αυτο κλεινουν.

Καλα μας βλεπω ολες στο σπιτι , και εγω εκει που ειμαι δεν ξερω τι θα γινει αλλα δεν νομιζω οτι θα κοψω το εξαμηνο.\

Εν το μεταξυ το ακουσατε οτι δεν δινουν αποζημιωσεις εεε?

Καλα η δικια μου πολυ κολιτσιδα , κοιμαται και κολαει πανω μου , θελει να πιανει τα χερια μου και τα χαιδευει .Αααα και σημερα ολη μερα λεει μαμα , το ακουσε η αδερφη μου και της λεει τωρα νονα για να το μαθει χαχαχαχα

Ηρθες και αλλαξες την ζωη μας μικρε αγγελε

The ticker URL: http://lbyf.lilypie.com/z19Fp3.png

Λετακι , ακομα και αυτες οι εταιριες οι φαρμακευτικες , επηρεαστηκαν απο την κριση .Πριν ενα χρονο ηταν καλα γι αυτες δυστηχως δεν πληρωνουν λεει τωρα τα νοσοκομεια γι αυτο κλεινουν.

Καλα μας βλεπω ολες στο σπιτι , και εγω εκει που ειμαι δεν ξερω τι θα γινει αλλα δεν νομιζω οτι θα κοψω το εξαμηνο.\

Εν το μεταξυ το ακουσατε οτι δεν δινουν αποζημιωσεις εεε?

Καλα η δικια μου πολυ κολιτσιδα , κοιμαται και κολαει πανω μου , θελει να πιανει τα χερια μου και τα χαιδευει .Αααα και σημερα ολη μερα λεει μαμα , το ακουσε η αδερφη μου και της λεει τωρα νονα για να το μαθει χαχαχαχα

καθε μερα ακουω και μια ακομα φαρμακευτικη να κλεινει.....

για τις αποζημειωσεις σημερα μου το ειπανε.....

αντε να δουμε τι θα δουμε....

εμενα ο μικρος απο χθες λεει "μπα"....και εγω προσπαθω να του κανω πλυση εγκεφαλου και να λεει "μα" "μα "..πολλα ζηταω??ε οχι και να πει μπαμπα???:):):):)

Lkixp3.png

rcRGp3.png

Διαφημίσεις

http://www.enet.gr/?i=news.el.article&id=9351

ενδιαφερον εργαλειακι για να υπολιγιζετε αποζημίωση.. μισο να σασ βρω και το λινκ για κλεισιμο εταιρειας και υποχρεώφσεις εργοδοτη

dZJip3.png

γεια σας κοριτσια

ξαναρθα

κοριτσια,αυτο που ειπατε κανω,προσπαθω να του πω οτι εχουμε και το γραφειο

απλα,ειναι και ο αδελφος μου ανεργος,απο την μερα που γεννησα.....μαλλον οπου να ναι θα ειναι και ο γαμπρος του ανεργος ,ε,και ολα αυτα δεν βοηθανε πολυ στην ψυχολογια...............τελοςπαντων

για τα μπεμπονια.....εμενα ,παιδια ,λεει τα συμφωνα,α,ε,ο,ου

λεει αγκου,αγκι,αντε ...αλλα το πιο κουφο απο ολα ειναι οταν λεει... ουφ

αυτο ηθελα να ηξερα απο που το ακουσε

εγω δεν το λεω,ο συζυξ δεν το λεει.....που το ακουσε,απορω

παντως απο ενα βρεφος να ακους το ...ουφ...εχει πολυ γελιο

αυτα απο λεξουλες

αλλαααα,καθομαστε στον πωπω μας κανονικα και παιζουμε με τα παιχνιδια μας...περιπου 3 λεπτα με το καθενα:tongue::tongue:

γυρναμε ,απο ανασκελα μπρουμητα.......και θελουμε συνεχεια να στεκομαστε ορθιοι:tongue::tongue::tongue::tongue:

σημερα πηγα και ενα μικρο jumbo....σαλιεριτσες κτλ

πηρα ,κοριτσια μια σαλιερα πλαστικη,γιατι,οι λεκεδες απο την φρουτοκρεμα δεν βγαινουν και δειχνουν ολες απλυτες

ααα,πηρα και ενα στραγγηστηρι για μπιμπερο,δεν ειχα,αλλα τελικα το χρειαζομουνα

να σας πω και μια φοβερη ειδηση

μια φιλη μου,δεν μπορουσε να κανει παιδια,εκανε ενα κοριτσακι με εξωσωματικη,πριν απο 2 χρονια ,κρατησε και στη καταψυξη εμβρυα και το καλοκαιρι αποφασησε να τα πεταξει....ηταν ευχαριστημενη με το παιδακι της και δεν ηθελε, να ξαναμπει στην διαδικασια....ειχε αρχισει ν μοιραζει και τα μωρουδιακα.......ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΥΟΣ 2 ΜΗΝΩΝ,ΓΙΕΕΕΕΕΕΕΕ

το ξεχασε η γυναικα και συνελαβε κανονικα,οσες εχετε κανει εξωσωματικη καταλαβαινετε τι εννοω,και για τις αλλες ,φανταζομαι θα ειναι μια συγκινητικη ιστορια

εγω χαρηκα σαν να ειχα μεινει εγω εγκυος,εκλαιγα,γελαγα.....

ΓΚΕΛΥ

ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ 15 ΜΗΝΩΝ ΚΑΙ 27 ΗΜΕΡΩΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΓΛΥΚΑΣ

αμα βαρεσουν κανονι, ναι δεν δίνουν αποζημίωση δυστυχώς

η πουκι λέει πουπου και λιγο παππου :P

Ωραια η πουκι χιχιχιιχιχι

Ηρθες και αλλαξες την ζωη μας μικρε αγγελε

The ticker URL: http://lbyf.lilypie.com/z19Fp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...