Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 15 λεπτά , Alex@ είπε:

Αν πριν δεν έκανες καμία άσκηση, ο οργανισμός είναι λογικό τώρα που ξεκίνησες να προσπαθεί να προσαρμοστεί στις νέες συνθήκες, οπότε μπορεί να επηρέασε τον κύκλο σου εφόσον ξεκίνησες πριν συμβεί η ωορρηξία κι να την καθυστέρησε. Έχεις μέρες καθυστέρηση; για να ηρεμήσεις κλείσε έναν υπέρηχο στον γυναικολόγο σου να σε δει.

Είμαι στα μέσα του κύκλου χωρίς ίχνος συμπτωμάτων κύκλου. Φαίνεται σαν να μην έχω οιστρογόνα, δεν έχω καν υγρά τα κλασικά. Ναι ξεκίνησα ενώ ήμουν αδιάθετη. Έκανα τον Οκτώβριο. Αλλά ναι αν δεν μου ερεθει σε 2 εβδομάδες ή δεν ξεκινήσουν κάποια συμπτώματα γόνιμων ημερών θα πάω σίγουρα. Έχω και περίεργα συμπτώματα και σκέφτηκα μην έχω κύστη. Και ναι έχω να γυμναστώ 6 μήνες. 

ΟΙ πρώτες αγωνίες

Recommended Posts

μαρή Μάρα κι εγώ εδώ είμαι!!!!

Τι αγάπη με την σίστερ είναι αυτή; κι εγώ με την μικρή(1 χρόνου διαφορά) έχω αγάπη ακόμα και τώρα...τι να πείς!

Παστάκια ενωμένα, ποτέ νικημένα

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

Παιδί μου, ζωή μου, ψυχή μου.....

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rosebaby

1840

• fairy baby

1216

• Mara-76

1136

• Dimitra83

1086

Περισσότερες δημοσιεύσεις

μαρα με το καλο να υποδεκτεις την αδελφουλα....

νομιζω οτι ο νομος σε προστατευει για ενα χρονο δηλαδη μεχρι τον ιουλιο για μενα....

λετάκι κι εμένα εως τον Αύγουστο και γυρνάω στις 27! ωωωχ να δω τι γίνεται κι εκεί ....πολύ άγχος το έχω!

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

λετάκι κι εμένα εως τον Αύγουστο και γυρνάω στις 27! ωωωχ να δω τι γίνεται κι εκεί ....πολύ άγχος το έχω!

και εγω εχω αγχος και δεν θελω καθολου να αφησω τον μικρο.....δεν γινεται ομως και απο θεμε χρηματων κιολας...ο αντρας μου εχει να πληρωθει ενα εξαμηνο.....και απο εκει δεν ξερουμε τι μας ξημερωνει...χθες απολυθηκε μια φιλη σε μια δουλεια που ηταν 11 χρονια...και απολυθηκε μολις εκλεισε ενα χρονο μητροτητας(την προστατευε ο νομος) απο εκεινη τη στιγμη αγχωθηκα..

Lkixp3.png

rcRGp3.png

Διαφημίσεις

οντως κοριτσια για ενα χρονο ειμε8α κατοχυρωμενες ΕΚΤΟΣ αν η εταιρεια βαρεσει κανονι.. εκει τον πινουνε ολοι οι εργαζομενοι

αντε ας μην τα σκεφτομαστε........την υγεια μας να εχουμε και εμεις και η οικογενεια μας....

μαρα ξεκινησετε τροφες???

Lkixp3.png

rcRGp3.png

εμάς για την ώρα δεν έχει πρόβλημα η εταιρεία...απλά έχει γίνει εξαγορά από άλλη και δεν ξέρω και τι εργασιακό θέμα θα τεθεί!...χέσε μέσα Πολυχρόνη που γινήκαμε ευζώνοι!....θα δούμε....

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

και εγω εχω αγχος και δεν θελω καθολου να αφησω τον μικρο.....δεν γινεται ομως και απο θεμε χρηματων κιολας...ο αντρας μου εχει να πληρωθει ενα εξαμηνο.....και απο εκει δεν ξερουμε τι μας ξημερωνει...χθες απολυθηκε μια φιλη σε μια δουλεια που ηταν 11 χρονια...και απολυθηκε μολις εκλεισε ενα χρονο μητροτητας(την προστατευε ο νομος) απο εκεινη τη στιγμη αγχωθηκα..

να ΜΗΝ αγχώνεσαι. αμα συμβει αυτο καβατζώνεις αποζημίωση στην άκρη και βρισκεις ωραιότατη δουλιτσα 47ωρη τ ηλεφωνητρια και τσοντάρεις με το επίδομα

500 το επιδομα και 450 η ημιαπασχοληση 950 οκ πολλά δεν είναι αλλά στην τελική 8α εισαι πιο πολλες ωρες με το μπεμπε. τουλαχιστον εγώ έτσι το σκε΄φτομαι

dZJip3.png

και σε οτι αφορα στην αδερφη παστακονι μου γλυκό πριν γενησω ελεγα οτι εχω ηδη ενα παιδακι :P

χαχαχα και εγώ το ίδιο...να σκεφτείς έκανε παιδάκι πριν από εμένα και τον στραβοκοιτούσα τον γαμρπό μου, γιατί έλεγα οτι η μικρή είναι προίκα μου...τόσο αδυναμία της έχω...ειναι και καλό παιδί!Καταλαβαίνεις τωρα και την μπουμπού της πως την έχω!σαν τον γουργούρη!

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

αντε ας μην τα σκεφτομαστε........την υγεια μας να εχουμε και εμεις και η οικογενεια μας....

μαρα ξεκινησετε τροφες???

ναι αμε κανονικοτατα. φρουτα, κρεμα, γιαουρτι, και τωρα περιμενω κατσικι απο τη ναξο για τα περαιτέρω :P

dZJip3.png

Διαφημίσεις

χαχαχα και εγώ το ίδιο...να σκεφτείς έκανε παιδάκι πριν από εμένα και τον στραβοκοιτούσα τον γαμρπό μου, γιατί έλεγα οτι η μικρή είναι προίκα μου...τόσο αδυναμία της έχω...ειναι και καλό παιδί!Καταλαβαίνεις τωρα και την μπουμπού της πως την έχω!σαν τον γουργούρη!

οταν εφυγε το λινουδι μου για ισπανια επεσα με πυρετο 3 μερες.. 40αρι ακατεβατο... ασε σου λέω...

dZJip3.png

να ΜΗΝ αγχώνεσαι. αμα συμβει αυτο καβατζώνεις αποζημίωση στην άκρη και βρισκεις ωραιότατη δουλιτσα 47ωρη τ ηλεφωνητρια και τσοντάρεις με το επίδομα

500 το επιδομα και 450 η ημιαπασχοληση 950 οκ πολλά δεν είναι αλλά στην τελική 8α εισαι πιο πολλες ωρες με το μπεμπε. τουλαχιστον εγώ έτσι το σκε΄φτομαι

ναι ρε Μάρα πόσες από ε΄μας θα μπορέσουν να βρούνε έτσι; αφού απολύουν πολύ κόσμο!τι να πω παιδιά υπόμονη!

Πάω να φάω το κοτοπουλάκι και έρχομαι....

φιλάκια από τα παστάκια!

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

οταν εφυγε το λινουδι μου για ισπανια επεσα με πυρετο 3 μερες.. 40αρι ακατεβατο... ασε σου λέω...

ναι, ρε σε καταλαβαίνω

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...