Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

ΟΙ πρώτες αγωνίες

Recommended Posts

ειναι τα πουλακια μου...αρχιζουν και συνειδητοποιουν ακομη και τα συναισθηματα τους..αρχιζουν να ανταποκρινονται στα χαδια...

οσο γι αυτον στην Αννιτα...δεν λεει αααααχ...λεει ααααααχχχχχχ Κουλα!:twisted::twisted:

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rosebaby

1840

• fairy baby

1216

• Mara-76

1136

• Dimitra83

1086

Περισσότερες δημοσιεύσεις

χαχαχαχα αχχχ κουλα μου!ρε παιδια σορρυ αλλα πως καθεται κ τον φιλαει με τετοια δοντια!θα ξερασω!!!αυτη εντωμεταξυ φαινεται ε?0 συναισθημα γιαυτον.αλλα κιαυτος την εχει κανει τοπι στο ξυλο τι μαλακασ

Holy Diver

Διαφημίσεις

καλημέρα σας τι κάνουν τα μωράκια σας???

εμείς καλά ήμαστε και σήμερα....εγώ έχω αρχίσει να κουράζομε με τον θηλασμό και δεν ξέρω τι να κάνω!!!! μεγάλο δειλημα!!!!!!!

line_flow3_beg_minie_time_1284782400_text_c720eafcf1e720eceff520e5dfede1e9.gif

line_line_typew8_beg_d_typew3_time_1255147200_text_c5dfece1f3f4e520f0e1edf4f1e5ecddedefe9.gif

line_line_typew2_beg_d_typew9_time_1032753600_text_c5dfece1f3f4e520ece1e6df.gif

Καλημερα κοριτσια

τι κανετε?

εμεις ειμαστε αρκετα καλα,ο μπεμπης παει καλα με το φαγητο του

προχθες φοβιθηκα λιγο γιατι ειδα κατι σπιρακια παντου,πηρα τον παιδιατρο και μου ειπε να μην ανησυχω ,οι αλλεργιες βγαζουν καντηλες οχι μικρα σπιρακια.....τελος παντων ,την αλλη μερα το παιδι δεν ειχε τιποτα

βεβαια,για να τον παρω τον παιδιατρο ειχα θεμα,γιατι τον παιρνεις ,εισαι υπερβολη και τετοια

δηλαδη θα βλεπω το παιδι μου με σπιρακια σε ολο το σωμα και δεν θα ανησυχω,τι λετε καλε......ιατρικο συμβουλιο θα καλεσω @#$%@#$

ααα,δεν σας ειπα,η ανεργια χτυπησε και την δικη μας πορτα

ελπιζουμε να το ξεπερασουμε συντομα,εξαλλου εχουμε και το γραφειο μας

αντε τωρα να φροντιζεις το γραφειο,το σπιτι ,το μπεμπη,και να δινεις και κουραγιο στον συζυγο,λες και μου περισσευει.......τα εχω παρει στο κρανιο που εκομη να με δει σαν συντροφο,μονο σαν μαμα με βλεπει ακομη,......καταλαβατε......τωρα πρεπει να τα καταπιω ολα αυτα για να μην εχουμε περισσοτερες γκρινιες και τσακωμους......

δεν τελειωνει ποτε αυτο το πραγμα σε αυτη την @#@# ζωη ρε παιδια?

ΓΚΕΛΥ

ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ 15 ΜΗΝΩΝ ΚΑΙ 27 ΗΜΕΡΩΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΓΛΥΚΑΣ

σας αφηνω κοριτσια ,παω σε πελατη ,θ ατα ξαναπουμε μετα τις 2,00

ελπιζω ολα τα πατουσακια και σημερα να ειναι σουπερ

ΓΚΕΛΥ

ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ 15 ΜΗΝΩΝ ΚΑΙ 27 ΗΜΕΡΩΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΓΛΥΚΑΣ

Καλημέρα κούκλες;

Πώς πάτε;

Ζουζουνάκι ωχ! τι απέλυσαν τον άνδρα σου; καλά που έχετε κι από αλλού να στηρίζεστε.Πές του το αυτό και να μην στεναχωριέται, γιατί άλλα ζευγάρια αντιμετωπίζουν χειρότερα οικονομικά (όχι οτι εσείς πετάτε στον ουρανό τώρα) προβλήματα!

Κάλια μου, μην "πέφτεις" ψυχολογικά με τον θηλασμό. Για εμένα επικοινώνησε με έναν συμβουλο θηλασμού να σου δώσει και λίγες υποδείξεις παραπάνω και κουράγιο, γιατί αξίζει να το θηλάζεις το μπεμπέ σου. Κι εγώ είχα κουραστεί πολύ στους 2 μήνες και του έδινα και ξένο και σταμάτησε από μόνος του ο μπέμπης, αλλά τώρα το έχω μετανιώσει πολύ, γιατί ο μπέμπης λόγω οξείας μορφής κολικών(όχι οτι αν θήλαζε δεν θα το πάθαινε) όλο αλλάζει γάλατα και αισθάνομαι άσχημα γι'αυτό!

Εμείς χαθήκαμε γιατί ο γουργουράκος πονούσε πολυ αυτές τις 2 μέρες, οι κολικοί επιδεινώθηκαν και η ντοκτορ μας άλλαξε το γάλα...τώρα παίρνουμε Απταμίλ ΗΑ1! Ξέρετε κάτι γι αυτό;

Αμάν ρε γμτ! Πήγαμε από Φριζολάκ σε Απταμίλ ΑΡ1, μετά Φριζολάκ και Φριζολάκ Κόμφορτ και τώρα Απταμίλ ΗΑ1!...ελπίζω να ηρεμήσει ο γουργουράκος μου, γιατί κορίτσια πονάει η ψυχή μου έτσι όπως κάνει...καλά που είναι κι ο πάστας σπίτι και με βοηθάει γιατί εχθές εελικρινα τα είχα παίξει από την κούραση!!!!

Αυτά τα ευχάριστα! Εσείς τα νέα σας;

Παστάκια ενωμένα, ποτέ νικημένα

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

Παιδί μου, ζωή μου, ψυχή μου.....

καλημερα κοριτσια!!!

ερι και εγω την κανω την διαιτα......ελπιζω να εχει αποτελεσμα θα δω σε 2-3 μερες....ταυτοχρονα κανω και γυμναστικη....

ραννια καλωσορισες....

καλλια και εγω ειχα κουραστει στους 2 μηνες αλλα το ξεπερασα και τον θηλαζω ακομα....ποσα γευματα κανει την ημερα????εμενα κανει 5 πλεον....κανε λιγο υπομονη....

ζουζουνακι?ολα καλα??εγω για αυτο θα γυρισω νωριτερα στη δουλεια φοβαμαι μην απολυθω....

Lkixp3.png

rcRGp3.png

Διαφημίσεις

GEIA SASSSSSSSSSSS!!!!!!!!!!!!!!!! ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΑΔΕΡΦΟΥΛΑ ΜΟΥ! ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΑΔΕΡΦΟΥΛΑ ΜΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ! ΓΙΑ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΒΕΒΑΙΑ ΑΛΛΑ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙ! ΕΧΩ ΝΑ ΤΗΝ ΔΩ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΦΑΓΕ Η ΙΣΠΑΝΙΚΗ ΞΕΝΙτια!

marsy mou συγχαρητηριαααα! eri good to see u again, ρανια καλως ήρθες, γκέλυ... οτι και να σου πω λιγο 8α ειναι.. τα ειπαμε και τισ προαλες γαμω την κριση τους!

νεφελουσκαααααα ουυυυουυυυυυυυ

γεια σε ολεςςςςςς

ΕΡΧΕΤΕ Η ΣΙΣΤΕΡ ΜΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ

dZJip3.png

γιατί ρε Λετάκι κι εσύ; τι έγινε πάλι; έχεις καταλάβει τίποτα;

δουλευω στο φαρμακευτικο χωρο και τελευταια γινονται συνεχεια απολυσεις...συγχωνευονται οι περισσοτερες φαρμακευτικες και απολυουν αρκετα ατομα....προς το παρον στην εταιρεια μου δεν υπαρχει θεμα απολυσεων ποτε ομως δεν ξερεις τι σου ξημερωνει.....

Lkixp3.png

rcRGp3.png

λετάκι οτι και να γινει δεν μπορουν να σε απολύσουν

μαρα με το καλο να υποδεκτεις την αδελφουλα....

νομιζω οτι ο νομος σε προστατευει για ενα χρονο δηλαδη μεχρι τον ιουλιο για μενα....

Lkixp3.png

rcRGp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...