Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

ΟΙ πρώτες αγωνίες

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rosebaby

1840

• fairy baby

1216

• Mara-76

1136

• Dimitra83

1086

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Λίγο σκληρά και φουσκωμένα μου φαίνονται...

μπορει κ να βγαλει ρε συ.ισως τα βγαλει μικρουλα.σου λεω η ραφαελα 4.5 μηνων το εβγαλε.ο αδερφος μου παλι επειδη ηταν παρα πολυ ησυχο μωρο κ δεν εκλαιγε σχεδον ποτε.κοιμοταν ολη μερα.αφου του βαζανε καθρεφτακι στη μυτη για να δουν αν αναπνεει:rolleyes: καμια βδομαδα πριν γινει 4 μηνων ειδε η μανα μου 2 δοντια μισα σε μεγεθος.δηλαδη δεν ειχαν βγει ολοκληρα!η μανα μου επειδη ειναι φοβιτσιαρα τον πηγε στον παιδιατρο την αλλη μερα(αυτη παλι νομιζε οτι βγηκαν σε μια μερα ετσι...ναι ειναι φυσικη ξανθια:rolleyes:)

της λεει ο γιατρος καλα αυτα τα δοντια απο το μεγεθος που εχουν... εχει 15 μερες που βγηκαν εσυ τωρα τα ειδες?:shock:

καλα η μανα μου ιστορια...με πηγε στον παιδιατρο κλαιγοντας επειδη ειχα λοξυγγα!και μια αλλη φορα επειδη εκανα ααααα καλεσε τον γιατρο κυριακατικα λεει σπιτι γιατι νομιζε οτι εχω κατι κ ποναω γιαυτο κ εκανα αααα και ο γιατρος τη δουλευε κ της λεει ''α ειναι πολυ σοβαρο.αν κανει και οοοο πρεπει να παει στην εντατικη το μωρο!!'':tongue:

Holy Diver

Ούτε ο δικός μου άντρας θέλει να μένει μόνος με το μωρό....Φοβάται λέει και αυτός...χαχαχαχα!

μπαρουφες...και καλα φοβουνται!ο δικος μου ειναι σπιτι το μεσημερι απο τις 2 ως τις 5 το απογευμα κ μετα παλι παει στη δουλεια μεχρι τις 11 και κατι το βραδυ,οποτε δικιολογια για να λουφαρει τα μεσημερια ειναι κ οχι γιατι φοβαται κ καλα!

Holy Diver

μπαρουφες...και καλα φοβουνται!ο δικος μου ειναι σπιτι το μεσημερι απο τις 2 ως τις 5 το απογευμα κ μετα παλι παει στη δουλεια μεχρι τις 11 και κατι το βραδυ,οποτε δικιολογια για να λουφαρει τα μεσημερια ειναι κ οχι γιατι φοβαται κ καλα!

Περίπου τα ίδια και εμείς....Σήμερα μου είπε ότι θα πάθει υπερκόπωση....!!!

jMqBp3.png

OeGUp3.png

F453p3.png

Διαφημίσεις

α καλα...δε παιζεται η γυναικα...ωρες ωρες μου λεει κ εμενα κατι κουφα για τα παιδια κ μου αναβει τα λαμπακια γιατι ενω ειναι η υπερτατη κοτσανα αυτο που λεει...επιμενει κιολας!ντε και καλα να δωσω κιντερτε το μωρο!εγω λεει σας εδεινα κ πολυ σας αρεσε !ε βεβαια της λεω αφου ηταν τιγκα στη ζαχαρη θα μας αρεζε!:twisted:

Holy Diver

Διαφημίσεις

καλο βραδυ ραννια!

εντωμεταξυ τι μπαζα ειναι αυτα στο αλτερ στην αννιτα?εχω ξεραθει στο γελιο.αυτος ηταν στα παρατραγουδα και την δερνει αυτη.ολο τον διωχνει κ ολο παει στην αννιτα αυτος για να ζητησει συγγνωμη.εχει 2-3 δοντια μονο κιτρινα κ αυτα και λεει συνεχεια αχχχχ :cool:

Holy Diver

χαχα...Δημητρα...εγινα και διατροφολογος των μπεμπεκιων και η Ερη για τους μεγαλους..χαχα!!

Ρε κοριτσια κι η δικια μου βαζει το χερι στο στομα και κανει οοοοο σαν Ινδιανακι...κι οταν εχει τα νευρα της και κλαιει μας μπινελικωνει οπως και η Ανδριανα της Φαιρουλας.

Κι επισης κανει το κεφαλι της περα δωθε σαν να παιζει με τον εαυτο της!!

Ο,τι να ναι!!

Θα δειξει αυριο αν θα τα καταφερει να ξανασηκωθει!!!

Παντως το προσπαθει πολυ,εχει τρελλο γελιο δε γιατι εκει που καθεται,καθεται,καθεται...πφτει κιολας και κλαιει η χαζουλα για να την σηκωσουμε!!Και πιανει τα διχτυα και βγαζει απο εκει μεσα την γλωσσα της

Μην δει κατι αυτοτο παιδι...αμεσως στο στομα!!!

βγαζουν δοντακια μωρε γιαυτο χωνουν χερια.

καλα μαρσυ το ειπα κ στη νεφελη τα μπεμπακια σας ειναι τωρα στην καλυτερη ηλικια.μεσα στα γουτσουνισματα ειναι τωρα!πολυ γλυκα!

Holy Diver

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...