Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

ΟΙ πρώτες αγωνίες

Recommended Posts

γιατι μαλακια μωρε? μια χαρα ειναι! κοτοπουλο, ντοματα, ψαρι, χορτα....γιατι? τι της λειπει? το θεμα εινα.......ι μετα τις 4 μερες τι κανεις ?

ρε συ αυτη ειναι για να ξεκολλησει η ζυγαρια σε περιπτωση που εχει κολλησει (οπως στη δικη μου περιπτωση δηλαδη) μετα συνεχιζεις κανονικη διαιτα!

Holy Diver

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rosebaby

1840

• fairy baby

1216

• Mara-76

1136

• Dimitra83

1086

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Μου είπε ότι δεν μπορούμε να χάσουμε απότομα πολύ βάρος γιατί αθ επηρεαστεί το γάλα και σε ποσότητα και σε ποιότητα!Θέλει λέει ως τις γιορτές να χάσουμε 2 έως τρία κιλά.Μέχρι εκεί!Ναι αυτή που σου ειπα είναι μόνο για τις δύο πρώτες εβδομάδες.Μετά θα μου δώσει άλλη.

2 κιλα μεχρι τις γιορτες?καλα θα ειναι!αντε να δουμε!!!πρωτη φορα σκαλωσα τοσο καιρο σε κιλα γμτο!

Holy Diver

Μαρσολάν διάβασα ότι το μωράκι σου σηκώθηκε....μπράβο!!!!

Βρε κορίτσια...τρία παιδιά έχω και ξεχασα....στους πόσους μήνες στηρίζουν το κεφαλάκι τους άφοβα;;;

αχαχαχαχα τι να σου πω μαρι:rolleyes: μετα τους 3 μηνες απο οτι θυμαμαι.αλλα και πιο μπροστα το στερεωνουν απλα εχει τρεμουλο κ μπορει να πεσει αποτομο μπροστα η πισω και θελει προσοχη οποτε καλυτερα να μη το αφηνουμε

Holy Diver

Διαφημίσεις

αχαχαχαχα τι να σου πω μαρι:rolleyes: μετα τους 3 μηνες απο οτι θυμαμαι.αλλα και πιο μπροστα το στερεωνουν απλα εχει τρεμουλο κ μπορει να πεσει αποτομο μπροστα η πισω και θελει προσοχη οποτε καλυτερα να μη το αφηνουμε

Η δικιά μου εδώ και λίγες μέρες το στηρίζει κάπως αλλά κάνει κάτι απότομα και φοβάμαι να αφήσω το κεφαλάκι της....γι αυτό ρωτάω....

jMqBp3.png

OeGUp3.png

F453p3.png

Έχω και άλλη απορία...καλά μιλάμε τα έχω ξεχάσει εντελώς....Πότε βγάζουν δοντάκια;;;;Ρωτάω γιατί η δικιά μου έχει συνέχεια το χέρι στο στόμα και πολλά σαλάκια...Δεν είναι λίγο μικρή για δοντάκι;

jMqBp3.png

OeGUp3.png

F453p3.png

Διαφημίσεις

καλα θα ηταν να μπορουσα να παω κ εγω σε διαιτολογο αλλα που να τρεχω με τα παιδια παραμασχαλα.μη μου πεις να τα κρατησει ο αντρας μου γιατι λεει φοβαται να κρατησει μονος του το μωρο μη κανει κανεναν εμετο κ πνιγει κ δε ξερει τι να κανει!εντωμεταξυ ποτε δεν εχει κανει εμετο η μπεμπα.δικιολογιες για να μη τα κρατησει ειναι! επισης εχουμε και 2 μετρα χιονια -10 βαθμους κ δεν εχω διπλωμα οδηγησης:rolleyes: αφησα στη μεση τα μαθηματα για να γεννησω,κ θα συνεχισω σε κανα μηνα.δηλαδη σκατα με λιγα λογια:twisted:

Holy Diver

Έχω και άλλη απορία...καλά μιλάμε τα έχω ξεχάσει εντελώς....Πότε βγάζουν δοντάκια;;;;Ρωτάω γιατί η δικιά μου έχει συνέχεια το χέρι στο στόμα και πολλά σαλάκια...Δεν είναι λίγο μικρή για δοντάκι;

απο αυτη την ηλικια αρχιζουν κ τρογωνται .δεν ειναι στανταρ η ηλικια για τα δοντια.η ραφαελα εβγαλε το πρωτο 4.5 μηνων κ ο αλεξ 7.5 οποτε θα δειξει.τα ουλα ειναι πρισμενα?

Holy Diver

καλα θα ηταν να μπορουσα να παω κ εγω σε διαιτολογο αλλα που να τρεχω με τα παιδια παραμασχαλα.μη μου πεις να τα κρατησει ο αντρας μου γιατι λεει φοβαται να κρατησει μονος του το μωρο μη κανει κανεναν εμετο κ πνιγει κ δε ξερει τι να κανει!εντωμεταξυ ποτε δεν εχει κανει εμετο η μπεμπα.δικιολογιες για να μη τα κρατησει ειναι! επισης εχουμε και 2 μετρα χιονια -10 βαθμους κ δεν εχω διπλωμα οδηγησης:rolleyes: αφησα στη μεση τα μαθηματα για να γεννησω,κ θα συνεχισω σε κανα μηνα.δηλαδη σκατα με λιγα λογια:twisted:

Δεν πειράζει Δήμητρα!Θα πηγαίνω εγώ και θα σου λέω ό,τι μου λέει:D!Την Τρίτη θα σου στείλω με πμ την καινούργια δίαιτα μόλις την πάρω !

jMqBp3.png

OeGUp3.png

F453p3.png

απο αυτη την ηλικια αρχιζουν κ τρογωνται .δεν ειναι στανταρ η ηλικια για τα δοντια.η ραφαελα εβγαλε το πρωτο 4.5 μηνων κ ο αλεξ 7.5 οποτε θα δειξει.τα ουλα ειναι πρισμενα?

Λίγο σκληρά και φουσκωμένα μου φαίνονται...

jMqBp3.png

OeGUp3.png

F453p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...